Herkku-puhelin
Elokuvissa
annukka

On lämmin loppukesän ilta. Kävelemme kaupungilla kohti elokuvateatteria. Kiedot kätesi hartioilleni, huokaan tyytyväisenä kainalossasi. Hymyilet ja painat suukon otsalleni. Olemme olleet vain muutaman päivän erossa, mutta se tuntuu aivan liian pitkältä.. Olen ikävöinyt sua niin kovasti.

Saavumme teatterille juuri ajoissa, sillä elokuva alkaa.

Valot himmenevät kun istuudumme takariviin. Syvennymme katsomaan leffaa.

Se vaikuttaa ihan hyvältä, mutta leffan keskikohdilla on kiihkeä rakastelukohtaus joka saa ajatukseni karkaamaan viime rakastelukertaamme. Vilkaisen sua, näytät uppoutuneen elokuvaan. Ilmeisesti sunkin ajatukset ovat kuitenkin ryöstäytyneet muualle sillä irrotat kätesi kädestäni ja siirrät sen reidelleni, polveni yläpuolelle. Sormenpääsi alkavat piirtää näkymätöntä ympyrää ihollani saaden sen värähtämään.

Painaudun penkkiini ja hengitykseni muuttuu raskaammaksi kun kätesi liukuu hitaasti hameeni alle. Hellät, taitavat sormesi siirtyvät tunnustellen ja hyväillen ylemmäs reittäni pitkin. Ne pysähtyvät hetkeksi hyväilemään reisieni sisäpintaa, ja kuin automaattisesti avaan reisiäni päästäen sormesi liukumaan kohti kuumenevaa maaliaan..Sormesi työntyy stringieni alta kosteuttani tunnustellen ensin klitalle, jota se pyöräyttää puolihuolimattomasti ja jatkaa sitten kuumuutta hohkavalle reijälle. Työnnät sormesi syvemmälle liukkaaksi käyvään pilluuni. Puristan lihaksillani sormeasi kuin pakottaen sitä pumppaamaan sisään uudelleen ja uudelleen. Sormesi löytää uudelleen hyväilyjäsi kiivaasti kaipaavan klittani ja painat ja hierot sitä ihanasti. Huokaan ja katson ilmettäsi, samaan aikaan sä käännät päätäsi ja huulemme painuvat nälkäisinä kiihkeään suudelmaan. Kielemme pyörivät yhä rajummin toistensa ympärillä ja tunnen kuinka kiihotus nousee vastustamattomasti vieden ajan ja paikan tajun lähes kokonaan.

Tartut käteeni ja painat sen housujesi etumukselle. Tunnen kalusi paisuneen kovaksi, sykkiväksi. Se lisää entisestään kuumaa sykettä pillussani. Voihkaiset hiljaa kun avaan vetskarisi ja vapautan kalusi nyt jo aivan liian kireiksi käyneistä housuistasi. Katsot mua hämmentyneenä, mitä oikein aion? Vilkuilet ympärillesi, aivan lähellämme ei istu ketään ja lähimmät ihmiset näyttävät olevan keskittyneitä elokuvaan. Tuijotat mua epäuskoisen näköisenä, mutta näen kuinka himo kiiltelee silmissäsi. Laskeudun hiljaa penkiltäni riisuen samalla stringini pois. Polvistun eteesi jalkojesi väliin ja painan huuleni terskasi alapuolella olevaan herkkään kohtaasi saaden sut säpsähtämään. Pidättelet voihkaisuasi kun liu'utan kieltäni pitkin sun kalusi suonikasta vartta nuollen sitä kuin tikkaria. Sitten otan sut suuhuni, mahdollisimman syvälle nopeasti. Pilluni sykkii rajusti maistaessani sun ihanaa kaluasi ja tuntuu että voisin saada orgasmin jo hipaisusta klittaani.. Vavahdat suussani ja arvaan että sun on jo vaikea olla. Tuijotat mua hiljaa huohottaen. Aivoissasi liikkuu sata ihmettelevää ajatusta kiivaasti samaan aikaan. Tartut niskahiuksiini kuin haluaisit lopettaa kieleni villin leikin kullisi kanssa, mutta toisaalta tilanteen outo kiihottavuus on saanut sutkin kiihkoon.

Nousen ja käyn hajareisin syliisi, hameeni rullautuu ylöspäin. Asetan valtavassa seisokissa olevan miehuutesi kiimaisen pilluni huulille. Hieron itseäni kulliasi vasten, tartut lantiooni ja painan sut hitaasti syvälle, aivan pohjaan asti. Alan naida sua pienellä tainnuttavan ihanalla liikkeellä, täytät mut aivan kokonaan ja tunne on taivaallinen. Olen äärettömän kiihottunut joten ei kestä kauaakaan, kun voihkaisen ”Kulta...nyyyyt”, korvaasi. Tunnen, kuinka vapauttava orkku alkaa suloisenkirpeästi levitä aaltoina klitorikselta joka puolelle saaden mut vapisemaan sylissäsi. Painat huulesi huulilleni vaimentaen nautinnonvoihkaisun. Samaan aikaan tunnen kuinka kalusi alkaa purkaa sykkien spermaa syvälle pilluuni. Nuolaisen huuliasi, katsoen nautinnollista ilmettäsi. Puristat mua sylissäsi ja palaamme maan pinnalle. Kurkin, mahtoiko kukaan nähdä äskeistä ”esitystämme” palaten samalla omalle penkilleni. Elokuva onkin jo lopussa ja on aika poistua. Pujahdamme vessaan hieman siistiytymään. Päätämme lähteä myöhemmin rantaan iltauinnille...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute