Herkku-puhelin
Kaveri kurkkimassa
Sepi

Uskokaa tai älkää, mutta tämä on täyttä totta:

Olin vuoden verran seurustellut Marin kanssa. Mari oli 26-vuotias, 167-senttinen, 51-kiloinen vaaleatukkainen tyttö. Hänellä oli pienet a-kupin rinnat joiden nännin sojottivat kauniisti yläviistoon. Hän oli pieniluinen ja todella kapeavyötäröinen. Ahkeran jumppaamisen myötä hän oli todella kiinteässä kunnossa.

Ystäväni Pasi kehui minulle etenkin Marin peppua, joka olikin todella kivan näköinen. Pasi oli lapsuudenystäväni, jonka kanssa pystyimme puhumaan kaikista asioista. Pasi myönsi ihastuneensa Mariin, ja kertoi myös haluavansa joskus nähdä Marin mahdollisimman vähissä vaatteissa. Kuvailtuani Pasille Marin alastonta vartaloa sangen tarkasti, sanoi hän jopa maksavansa Marin näkemisestä.

Pasi, joka oli silloinkin sinkku, tuli kerran luoksemme yökylään. Menimme kolmestaan baarikierrokselle ja olimme aika mukavassa hiprakassa päästessämme meille. Asuimme Marin kanssa kaksiossa, jossa ei ollut veliovia kuin kylppäriin/vessaan. Olimme pedanneet Pasille vuoteen olohuoneen lattialle, jonne hän kömpikin hyiä öitä toivotellen.

Marin kanssa menimme makuuhuoneeseen, jossa jatkoimme jo viimeisessä raflassa alkanutta kiihkeää suutelua ja hyväilyä. Ei aikaakaan, kun olimme jo molemmat alasti jenkkisängyllämme. Imeskelin Marin nännejä ja toinen käteni teki töitään klitoriksen ja häpyhuulten kimpussa. Mari oli aivan valmis ja kiimassa.

Siinä vaiheessa huomasin, että emme olleet sammuttaneet valoja makuuhuoneesta. Pieni piru iski mieleeni, ja sanoin Marille käyväni vessassa. Vedin bokserit takaisin jalkaan ja kävelin olohuoneeseen. Huomasin Pasin olevan hereillä, kai hän oli kuunnellut makuuhuoneesta kantautuvia ääniä. Kuiskasin Pasille, että kun sanon "jes", voi hän varovasti tulla kurkkaamaan makuuhuoneeseen, mutta se maksaa satasen. Pasi nyökkäsi ja iski silmää.

Kävin vessassa lähinnä juomassa vettä, ja palasin makuuhuoneeseen. Mari oli siellä peiton alla, mutta ei ollut onneksi sammuttanut kattolamppua. Vedin peiton pois Marin päältä, ja jatkoin siitä mihin olin päässyt. Nännien imeskelyn jälkeen laskeuduin antamaan kielihoitoa Marin sileäksi ajetulle alapäälle. Otin polvitaipeista kiinni ja työnsin Marin jalat olkapäihin saakka. Tuossa asennossa oli helppo nuolla pimppiä ja lipaista välillä vähän peppureikääkin.

Mari kuiskasi haluavansa kyrpäni pian sisääni, joten siirryin selälleni sängylle ja Mari nousi päälleni. Hän ohjasi kaluni huulilleen, ja

laskeutui pikku hiljaa sen vartta alaspäin. Mari sai helpoimmin orgasmeja ratsastamalla niin, että liikuttaa lantiotaan eteen ja taakse. Tässä asennossa hän on niin pystyssä, että voisi kääntää katseensa vasemmalle taakse makuuhuoneen oviaukolle. Niinpä maltoin vielä mieleni, ja annoin Pasin vain kuunnella naimisemme ääntä. Mari sai nopeasti kaksi orgasmia, ja oli minun vuoroni.

Otin Marista halausotteen ja hän laskeutui alas poski vasenta poskeani vasten. Sanoin hänelle: "tää on ihanaa" ja heti perään "jes". Mari oli nyt kontallaan päälläni rinta rintaani vasten ja peppu pystyssä suoraan oviaukolle päin. Aloin työtää pitkiä ja hitaita työntöjä.

Pian kurkkasin ovelle ja näin Pasin ilmestyneen oviaukolle. Hän tuijotti haltioituneen näköisenä Marin peppua ja vakoa, johon kankeani upotin. Huomattuaan, että näin hänet hän nosti peukalon pystyyn. Pasi oli meistä vajaan kahden metrin päässä. Mieleeni tuli antaa hänelle vielä parempi näkyvyys Marin salaisimpiin ruumiinosiin.

Naidessani rauhalliseen tahtiin, kiihdytin vähän tahtia ja vinkkasin Pasia tulemaan lähemmäs. Otin Marin tiukkaan halausotteeseen ja panin vähän aikaa kuin kani. Nostin samalla päätäni ja huomasin Pasin hiipineen aivan sängyn päähän aivan Marin taakse.

Mari oli aivan omissa maailmoissaan eikä tiennyt vieraan miehen katsovan hänen pantavaa alapäätään kosketusetäisyydeltä. Siirsin käteni Marin selästä hänen pakaroilleen ja levitin niitä hitaasti. Mari oli sellaisessa asennossa, että hänen peräaukkonsa oli jo ollut näkyvissä, mutta avasin pakaravälin aivan ammolleen Pasin silmien eteen. Hidastin taas tahtia, ja pysäytin liikkeen niin, että vain terskani oli Marin sisällä. Nostin Mari vielä hiukan pakaroista, jolloin kyrpäni luiskahti pimpistä. Nyt Pasi näki yhdellä silmäisyllä koko Marin märän alapään peppureiästä klitorishuppuun saakka.

Mari ohjasi kaluni takaisin pimpinhuulilleen ja työnsin sen kerralla pohjaan saakka, sanoen samalla "jes". Pasi ymmärsi viestin ja hiipi hiljaa vessaan runkkaamaan. Paukutin muutaman nopean työnnön ja ruiskutin lastini Marin kuumaan pilluun.

Myöhemmin Pasi kiitteli mahtavasta show’sta. Rahaa en tietenkään ottanut kaveriltani vastaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute