Herkku-puhelin
Kaveriseksiä
Vanni

Mä heräsin siihen, kun ovikello soi. Kirosin ääneen ja katsoin mitä kello oli. Vitun puoli neljä yöllä! Joku oikein kerjäsi verta nenästään, mä ajattelin murhanhimoisesti. Ja sitten ovikello soi toistamiseen.

"Vittu joo joo, mä oon koko ajan tulossa!" huusin ärtyneenä. Nousin sängystä ylös ja astelin ovelle. Peilistä mä vilkaisin vielä, ettei tukka sojottanut ihan joka ilmansuuntaan, ja sitten avasin oven.

"Riku, mitä vittua?!" mä karjuin, kun näin kuka oven ulkopuolella seisoi leveä virne naamallaan nojaillen ovenpieleen seksikkäänä kun mikä. Se vinkkas mulle silmää ja työntyi mun ohi peremmälle mun asuntoon. Mä pyörittelin silmiäni, ja paiskasin oven kiinni. Sit mä seurasin Rikua mun keittiöön. Se kaivoi tiskialtaan kaapista jotain peppu pystyssä. Sillä oli varmaan paras perse, mitä olin koskaan nähny. Sen kai siitä sai, kun harrasti fillaroimista.

"Mitä sä haet?" mä huokasin väsyneesti. Riku hymähti, ja nousi hetken päästä pystyyn tequilapullo kädessään.

"Tätä," se sanoi sitten ja kaivoi lasit kaapista. "Otetaan parit."

"Kuule, kello tulee neljä... YÖLLÄ."

Riku huokas, ja laski lasit pöydälle pullon viereen pettyneesti.

"Onks joku vialla?"

"Joo," Riku sano ja käänty nojailee tiskipöytään. "Mä kuulin tänään, et Henna oli pettäny mua."

Mä en osannu sanoo siihen mitään. En ollu koskaan ollu mikään kovinkaan hyvä niissä lohdutusjutuissa.

Mä kattelin hetken aikaa Rikua. Se ei ollu koskaan ennen kai näyttäny yhtä säälittävältä. Ja se oli ihan liian hyvännäkönen näyttääkseen siltä. Otin askeleen sen luo ja kiedoin varovasti käteni sen ympärille halatakseni sitä. Meni hetki ennen ku Riku nosti omat kätensä ja kietoi ne mun ympäri. Se tuoksui hyvälle, vaikka siihen olikin tarttunu kuppilasta epämiellyttäviäkin hajuja. Ennen ku mä edes tajusinkaan, mä painauduin lähemmäs sitä. Olin totaalisen heikkona hyväntuoksuisiin miehiin. Se hätkähti, muttei irroittanut otettaan musta. Mä käänsin kasvoni sen kaulaa päin ja puhaltelin siihen lämmintä ilmaa. Tunsin, miten sen kädet painautui kovemmin mun alaselälle, ja se veti mua tiukemmin lähelleen. Mä painoin suukon sen kaulalle, ja kun se ei vieläkään juossut mua pakoon, mä nuolaisin sitä. Se nielaisi. Mä painoin huuleni sen kaulalle ja suutelin polun sen korvan takaa sen solisluuhun. Se taivutti päätään hieman taaksepäin ja laski kätensä mun perseelle.

"Riku?"

"Mmm?"

"Nussi mua," mä kuiskasin sen korvaan. Riku työnsi mut kauemmas ja tuijotti mua känninsumentamilla silmillään.

"Oikeesti?" se kysy sit ja kurtisti kulmiaan. Mä nyökkäsin. Se tuijotti mua taas hetken niin sairaan seksikkäänä, että mä tunsin miten mun alushousut alkoi kostua. Sit se työnsi mut pöytää vasten, ja nosti mut sen päälle istumaan. Mä kävin ahnaasti sen suun kimppuun. Mä pystyin melkein maistamaan mitä paukkuja se oli taas vetänyt koko illan. Se tarrautui mun topin helmaan kiinni, ja nopealla liikkeellä veti sen pois mun päältä. Mä vedin sen kauluspaidan helman sen housuista pois ja kävin sen vyön kimppuun. Samalla kun se hautas lämpimät huulensa mun niskalle, mä avasin sen farkuista napit ja työnsin sen housuja alaspäin. Se auttoi ja seisoi hetken päästä siinä pelkissä boxereissaan. Se kaatoi mut pöydälle selälleni ja kumartui ite mun päälle suutelemaan mun rintoja. Se ahmi niitä ahnaasti ja mä taivutin päätäni taaksepäin nautinnosta.

Mä tunsin mun jalkovälissä sen innokkuuden ja kiedoin jalkani sen lantion ympäri saaden sen tulemaan ihan muhun kiinni. Se päästi pienen ynähdyksen mun rintaa vasten ja sitten näykkäisi sitä. Mä vastasin upottamalla kynteni sen hartioihin. Se kohosi takas pystyasentoon ja tuijotti mua suoraan silmiin samalla kun veti mun alushousut pois. Sitten se kävi polvilleen mun eteen ja veti mut lähemmäs pöydänreunaa, jotta olisin juuri sopivassa kohdassa sille. Mä laskin mun jalat sen olkapäille, kun se levitti mua enemmän itselleen. Sitten sen kieli kohtasi mun pyhimpäni, tunnustellen pienillä pyörivillä liikkeillä ja mä halusin kiljua nautinnosta. Se leikki mun klitoriksen kanssa: imi, nuoli, teki pieniä näykkäyksiä. Se kiihotti mua paremmin ku kukaan koskaan ja mä olin jo niin märkä, että pelkäsin hukuttavani sen sinne. Mä aloin liikutella lantiotani enemmän sitä vasten, kun tunsin että orgasmi alkoi tehdä tuloaan. Se huomasi sen; otti toisen käden avukseen. Samalla kun sen kieli leikki mun klitoriksella, se työnsi pari sormea mun sisääni. Mä huoahdin ääneen uudesta nautinnon tunteesta, ja liikutin lantiotani entistäkin hanakammin sitä ja sen sormia vasten. Pian mä vavisinkin orgasmista kauttaaltaan, mun selkä kaareutui ja pää heitteli kontrolloimattomasti puolelta toiselle.

Riku nousi taas seisomaan ja pyyhki suunsa käsivarteensa. Se riisui boxerinsa ja vapautti suonikkaan, erittäin tervetulleen, kaverinsa. Mä nuolaisin huuliani, kun se kumartui noukkimaan farkkujensa taskusta lompakkonsa. Sieltä se kaivoi kortsun, veti sen vehkeensä päälle ja asettui mun jalkojen väliin seisomaan. Sitten se veti mut lähemmäs ja nosti mun jalan sen olkapäälle taas. Sen jälkeen se ohjasi itsensä hitaasti toisella kädellä mun sisälle ja painautui samantien koko pituudeltaan pienen urahduksen saattelemana. Mä halusin huutaa. En ollu lainkaan osannu varautua siihen, miten kookas se oikeastaan olikaan.

Se vetäytyi hitaasti melkein kokonaan ulos taas ennen ku painautu uudelleen sisään. Mä tunsin miten se täytti mua niin täydellisesti, etten mä enää tiennyt oliko mussa enää senttiäkään varaa täytettäväksi, ja mä olin pakahtua siihen. Pian se alkoi takoa mua nopeammin ja mä tunsin, miten sen säkit hakkas mun takapuolta vasten samalla kun sen varsi hinkkas mun herkkiä kohtia sisältäpäin. Mä jouduin puremaan huulta, jotten olis huutanut ja herättänyt koko taloyhtiötä. Sit Riku tarttu mun toisenkin jalan nilkkaan ja nosti sen samalle olkapäälleen, jossa mun toinenkin jalkani oli jo saadakseen enemmän tiukkuutta, ja sen tahti nopeutui entisestään. Mä tunsin, miten toinen lämmin aalto alkoi kulkeutumaan jostain selkärangan seuduilta mun jalkoväliin jälleen, ja yritin hakata lantiotani nopeampaa ja kovempaa Rikua vasten. Se tajusi mistä oli kyse, ja vastasi mun tahtiin. Pian mä tulin jo toiseen kertaan, ja oman orgasmini seassa tunsin, miten Rikukin laukesi mun supisteluihin.

Mä laskin mun vapisevat jalkani sen olkapäiltä ja se vetäyty mun sisältä hitaasti. Mä katsoin, miten se veti kortsun pois ja heitti sen tiskialtaaseen.

"Kiitti. Sinne se kuuluukin," mä tuhahdin sille ja kohosin istumaan. Se vilkas muhun ja virnisti.

"Älä nyt jaksa."

Sitten se tuli takaisin mun luo ja kietoi kätensä mun ympäri.

"Ens kerralla nussitaan sit kakkoseenki."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute