Herkku-puhelin
Koulussa siivoojana
Grant

Olen siivoojana koulussa, on perjantai, opettajat ovat jo lähteneet kotiin. Menen yleisavaimella opettajien huoneeseen, jossa kansliakin sijaitsee. Katseeni kiinnittyy kenkätelineeseen, jossa on sandaaleita, korkkareita ja muutamat puukengät. Kalu alkaa pikkuhiljaa nousemaan, otan yhden valkoisen vanhan sandaalin ja nuuhkaisen sitä, haju on pistävä, mutta samalla kiihottava. Otan kalun esiin ja runkkaan, nuolaisen sandaalin sisäpintaa ja kaluni tuntuu kovenevan enemmän ja enemmän. Työnnän kaluni sandaaliin ja menen lattialle makaamaan, liikutan kaluani sandaalin sisällä, tuntuu mahtavalta. En halua laueta vielä, otan toiset sandaalit jotka ovat punaiset. Haistan sandaalia, haju on miedompi, kuin valkoisessa sandaalissa.

Työnnän kaluni punaiseen sandaaliin ja tyydytän itseäni. Haistan ja nuolen valkoista sandaalia, kunnes yhtäkkiä huomaan, että opettaja on takanani. Opettaja on Leena, hän opettaa ruotsia. Hänellä on valkoiset puukengät, Leena näyttää hämmentyneeltä ja vihaiselta. Yllättäen hän tulee luokseni ottaa kalun suuhuni ja alkaa imemään. Imeminen tapahtuu nopeaan tahtiin ja pian olenkin jo laukeamassa, mutta en halua laueta vielä. Leena ottaa kumihanskat ja laittaa ne käteensä. Leena käskee riisumaan farkkunsa, sen tehtyäni hän haluaa, että nuolen hänen pilluaan. Leenan pillu maistuu hieman suolaiselta, mutta kumminkin hyvältä. Samalla, kun nuolen häntä niin työnnän sormen pilluun ja liikuttelen sitä, Leena pitää siitä ja alkaa huohottamaan. Hän haluaa, että panen häntä. Nussin ensin hitain liikkein jonka jälkeen kiihdytän tahtiani.

Leena alkaa vääntelehtiä ja haluaa, että en laukea hänen sisäänsä, itse en halua laueta vielä vaan otan kaluni ulos pillusta. Otan Leenan puukengät ja haistan ja nuolen niitä. Haju ja maku on seksikäs, työnnän kyrpäni puukenkään ja tyydytän itseäni, Leena makaa edessäni. Otan toisen puukengän käteeni ja hieron Leenan pillua, Leena alkaa liikehtimään ja huutamaan, että pian laukean ja vähän ajan kuluttua niin tapahtuu. Itse en ole vielä lauennut, Leena ottaa kalustani kiinni ja runkkaa sitä, kumihanskan pinta tuntuu kivalta. Samalla, kun Leena runkkaa minua niin nuolen toista puukenkää. Leena kiihdyttää tahtia ja yhtäkkiä laukean, spermaa tulee hänen rinnoilleen ja puukengille, Leena nuolee kaluni puhtaaksi. Hän haluaa, että nuolen hänen kenkänsä puhtaiksi, sen tehtyäni kalu alkaa seisomaan, otan maasta valkoisen sandaalin ja hieron sillä kaluani, laukean toisen kerran. Leena halaa minua ja kuiskaa, että tästä ei sitten puhuta kenenkään kanssa! Siivoan ja laitan paikat kuntoon.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute