Herkku-puhelin
Poikani ystävä
Liisa

Poikani Ramin opiskelukaveri Jarmo muutti meille vierashuoneeseen asumaan odotellessaan opiskelija-asunnon vapautumista. Olin suostunut heti, kun poikani oli asiaa kysynyt ja Jarmo osoittautuikin oikein miellyttäväksi ja hyvätapaiseksi nuoreksi mieheksi.

Pojat olivat paljon kotona ilman minua, olin kiireiden työni takia, kävin myös usein iltaisin edustamassa ja ne illat, jotka olin kotona, istuin usein tietokone sylissä lempituolissani olohuoneessa. Aina joskus istuessani koneen kanssa, huomasin Jarmon katselevan minua. Aina kun katseemme kohtasivat, hän hymyili ja kysyi jotain työstäni, kehui ystävällisyyttämme jne. Vasta myöhemmin sain kuulla, että Jarmo katseli minua "sillä silmällä". Se oli tietysti osittain omaa ajattelemattomuuttani, annoin pojalle (20v) tietysti liikaa silmänruokaa kun en osannut ajatella häntä miehenä vaan vain poikani ystävänä. Niinpä vaatetukseni oli usein niukka, monesti töistä tullessani vain heitin jakkupuvun pois, vetäisin lyhyen nuhraantuneen villahameen ja topin ylleni. Sukkahousut ja alushousut otin pois vasta kun menin illalla suihkuun... En siis osannut lainkaan aavistaa, mitä tuleman piti.

Eräänä maanantaisena aamupäivänä muistin toimistolle ajaessani jättäneeni tärkeitä tulosteita kotiin. Siis kurvasin takaisin. Avattuani kotioven kuulin jotain ääniä kodinhoitohuoneesta ja päätin vilkaista. Kun kurkistin kodinhoitohuoneeseen minut kohtasi näky, jota en olisi osannut odottaa. Jarmo makasi alasti kodinhoitohuoneen lattialla painaen toisella kädellään kasvojaan vasten pyykkikorista ottamiaan pikkuhousujani ja sukkahousujani ja runkaten toisella kädellä kiivaasti. Ensin vain tuijotin järkyttyneenä, sitten huudahdin: "Jarmo, mitä sinä teet!"

Poika säikähti ja käännähti vatsalleen. Minä kävelin olohuoneeseen ja istuin alas järkyttyneenä. Poika nuuhki minun pöksyjäni minun kodissani... ja runkkasi. Kuulin Jarmon kolistelevan kodinhoitohuoneessa ja hetken kuluttua hän tulikin pyyhe ympärillään nolona olohuoneen ovelle: "Anteeksi, olin tyhmä... ymmärrän jos haluat, että kerään tavarani ja lähden" poika änkytti. "Lähde!" tokaisin tylysti. Jarmo käännähti ja käveli vierashuoneeseen. Hetken istuttuani Jarmo tuli uudelleen olohuoneeseen edelleenkin vain pyyhe ympärillään. "Kuule Liisa," hän sanoi. " Ethän kerro Ramille. se olisi noloa." Hän näytti niin säälittävältä että pyysin häntä istumaan. Jarmo istui lattialle eteeni ja katsoi minua. "Liisa, olen niin pahoillani mutta kun sinun seksikkyytesi ja pukeutumisesi tekevät minut hulluksi. En kestänyt kiusausta..." Ja sitten hän kertoi miten ei ollut meinannut saada silmiään irti reisistäni ja pakaroistani katsellessaan minua. Kun hän puhui, huomasin että hänellä alkoi seisoa, pyyheliina kohosi veikeästi ja sitten lipsahti sivuun paljastaen Jarmon seisovan kalun. Hän kuitenkin jatkoi puhumistaan kuin ei olisi huomannut tapahtunutta.

Tunsin itsekin kiihottuvani kun hän selitti olleensa aina erityisen kiinnostunut sukkahousuista ja alusvaatteista.... "Jarmo..." sanoin ja avasin hivenen jalkojani. Olin jälleen tyypillisessä työasussani, polvipituinen hame, mustat 15 denierin sukkahousut ja korkeat avokkaat... "Tule tänne". Jarmo nousi ja otti askeleen minua kohti. "Ymmärrän sinua" sanoin "ja haluan auttaa. Laita kätesi polvelleni". Jarmo istui viereeni ja laittoi kätensä polvelleni. "Jos haluat nähdä, millaiset pöksyt minulla on nyt jalassa, sinun pitää hitaasti nostaa hamettani" sanoin ja tartuin samalla Jarmon kaluun. Jarmo huohotti ja nosti hamettani reittäni pitkin ylemmäs kunnes hänen sormensa osui jalkoväliini. Hän tuijotti mustien sukkahousujen alta näkyviä punaisia pitsipöksyjäni ja nielaisi voimakkaasti.... " Riisu ne minulta." sanoin. Ja Jarmo alkoi hivuttaa sukkahousujani ja pöksyjäni alaspäin... Hän oli saanut ne suunnilleen puolireiteen kun hänen kalunsa alkoi sykkiä kädessäni ja hän purkautui käteeni voihkien.

Nousin pöksyt puolireidessä ja kävelin kylpyhuoneeseen Jarmon vielä huokaillessa sohvalla. Pesin käteni, nostin pöksyni ja korjasin meikkiäni. Sitten kävelin olohuoneeseen ja sanoin Jarmolle: "Nyt menen töihin mutta illalla saatkin auttaa minua pyykkien kanssa kun Rami on pelaamassa".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute