Herkku-puhelin
Kesytetty alku
narttunainen

Miten tässä näin kävi, mietin kun istuskelen järvi maisemaa katselemassa aitan rapuilla. Mitä minä teen täällä maaseudulla, kun olen viihtynyt aina kaupungin hulinassa ja mulla ollut ihana seksielämä, enkä ollut ajatellut sitoutua.. Olin viettänyt villiä elämää suhteet oli vaihtunut ja aina löyty kaltaisiani joiden kanssa harrastaa seksiä, ehkä arvioin tämän miehen väärin, mitä ei ollut kyllä ikinä sattunut. Kaikki alkoi viime keväänä, olin taas tappamassa aikaani kapakassa ja tämä mies käveli pöytääni. Ilta kului kuin siivillä ja minä humalluin miehen tarjoamista drinkeistä, olin kertonut villistä elämästäni kaupungissa. Aloin tehdä kotiin lähtöä ja hyvästellä juttu kumppanini, kun mies ilmoitti lähtevänsä kaverinsa kanssa viemään minut. Ainahan kyyti kelpaisi ei tarvitsis taksia odotella. Kömmin takapenkille ja taisin torkahtaa, havahduin kun mies herätteli ja luulin että olen kotona kun kömmin pökkyrässä ulos autosta. Auto kaasutti tiehensä ja tajusin etten ollutkaan kotona vaan jossain keskellä metsää maatilan pihassa. Aloin raivoomaan ja käskin miehen viedä mut kotiin, mutta se vain nauroi ja tokaisi että on sulle kaupunkipoikien mulkku kelvannut ja et on seuraillut jo pidemmän aikaa tekemisiäni ja siihen on puututtava...

Yritin lyödä miehen itserakasta naamaa, mutta mies nappasi ranteesta kiinni, "kuules nyt narttu" me ollaan täällä ja sinä tottelet nyt minua, sua ei kaupungissa kukaan vähään aikaan kaipaile, joten joka sinä sopeudut hyvällä tai pahalla, ihan miten pikku neiti tahtoo ja nyt sisälle. Olen ollut aina uppiniskainen ja sanoin että istun tässä vaikka koko yön, mutta pian jo kaduin sitä. Mies meni sisälle ja laittoi oven lukkoon, aneluistani huolimatta en päässyt sisälle vaan istuin ja kyyhötin kuistilla koko yön. Kun aurinko alkoi lämmittää, olin kai nukahtanut ja heräsin siihen kun mies puhutteli mua. "oliko kiva yö" haista sinä ja vie mut heti kotiin ääliö. Kas ei ole luonne lauhtunut, mies sanoi ja tempaisi mua tukasta kiinni, saattaa muutaman päivän perästä neiti olla toista mieltä. Mies oli lihaksikas ja tukistaminen sattui... "oletkos saanut remmiä " sillä sitä sulle on tiedossa, rimpuilin vastaan mutta turhaan.

Mies sitoi mut kiinni koivun runkoon käsiraudoilla ja nosti hameeni ylös niin että peppuni oli sopivasti esillä, irrotaen nahkavyön housuistaan"ei älä anelin teen mitä haluat". Mies siveli kädellään vaaleita pakaroitani, "myöhäistä, olisit miettinyt äsken, mutta ehkä muistat seuraavan kerran"ja samassa ensimmäinen sivallus osui pakaroilleni kiljahdin ja mieleni teki hieroa pakaroitani. Lyönnit teki todella kipeää ja kyyneleet valuivat pitkin poskiani. Tältä erää riittää, mut saat jäädä siihen miettimään tekosias kaupunkipoikien huora et vieläkö meinaat pillua jakaa.

Jäin siihen ja mietin et miten helvetissä mulle käy näin ja kun oikein kovasti mietin ni olin nähnyt tuon miehen samoissa ravintoloissa kuin itse, mutta olin aina ollut niin keskittynyt seksi seuran etsintään.. Minua kun krapulassa panetti niin kovasti, että olis hoidellut useammankin miehen samalla ja oli sitä tullut joskus kokeiltuakin, että annoin kaikkia reikiä. Ja toisaalta pidin kun mies kutsui mua huoraksi, vaikka nussimisen aikana ja kehui antoisaa ja kiimasta pilluani. Kiihotuin omista ajatuksista, enkä muistanut et olin sidottu. Krapulakin oli eilisestä juomisesta. Mies tuli takaisin, mitäs olet miettinyt ja työnsi kätensä jalkoväliini, kostea olet narttu mies tokaisi . "siitä seuraa lisä rangaistus, kaupunkipoikien kullia miettinyt" ja tunsin taas miten remmi sivalteli peppuani. Oletpa kovapäinen, aamu on vasta aluillaan ja peppusi on jo ihan punaisilla naarmuilla joten täytyy muita rangaistuksia keksiä. Tuleekin pitkä kesä mies naureksi jos et ala oppia, mutta mietippä sitä siinä vielä. Ajatukseni alkoivat karkailla taas, piiskaus oli kiihottanut mua entisestään samoin miehen puheet. Olinko menettämässä viimeisenkin järkeni, mun pitäisi päästä pois jotenkin ja aloin suunnitella, mies pitäisi saada uskomaan ja laskemaan mut käsiraudoista irti ja voisin juosta karkuun. Suunnitelma kuulosti itsestäni oikein hyvältä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute