Herkku-puhelin
Kaveriseksiä 2
Vanni

Mä avasin silmäni hitaasti ja samantien vilkaisin herätyskellosta ajan. Kymmentä vaille neljä, mun aivot rekisteröi, ja mä nousin sängystä. Mä olin ensin heränny ovikelloon, ja nyt mun puhelin piippas viestin merkiksi. Mä nostin kännykän yöpöydältä ja luin viestin: Ootko hereillä tai ees himassa? Viesti oli Rikulta. Mä hymyilin leveästi ja laskin puhelimen takas pöydälle. Sitten mä hiippailin ovelle. Tiesin, että Riku odottais mun vastausta pihalla jonkun aikaa ennen ku lähtis muualle. Mä laskin käteni kahvalle ja vedin syvään henkeä. Tiesin miks Riku oli tullu taas mun luo, ja mun vatsanpohjaa alko lämmittää. Hitaasti mä sit avasin oven.

"Herätinks mä taas?" Riku kysy ennen ku mä sain oven edes kunnolla auki.

"Otin vaan pienet nokoset," mä valehtelin ja päästin Rikun sisään. Se katsahti muhun ohimennessään ja naurahti.

"Sun tukastas vois päätellä vähän jotain muuta," Riku kommentoi ja potki kengät jaloistaan. Mä vilkaisin itteeni peilistä ja aloin haroa mun hiuksia paremmin. Hitto vieköön, että unohdinki tsekata ne ennen ku avasin Rikulle oven.

"No mitäs tuut herättelee ihmisiä aamuyöstä," mä sit tuhahdin ja seurasin Rikua peremmälle. Se marssi taas suoraan keittiöön, ja kuulin olkkariin miten se kolus taas mun kaappeja.

"Et kai sä taas kaiva mun viinapiiloa?" huusin sille. Pian se käänsi vesihanan päälle, sulki sen ja kuulin sen laskevan lasin tiskipöydälle. Sen jälkeen se ilmesty taas olkkarin puolelle.

"En, mulla oli vaan jano," se sano sit ja veti mut sohvalta ylös.

"Mennään makkariin," mä sanoin Rikulle. Se nyökkäs ja tarttu mua kädestä johdattaakseen mut makuuhuoneeseen.

Ovella Riku pysähty ja käänty ympäri. Se veti mut tiukasti syliinsä ja kumartu suutelemaan mua ahnaasti. Mä vastasin sille vähintäänkin yhtä nälkäisesti. Mun kädet seikkaili sen lihaksikasta selkää pitkin kaivautuen sen paidan alle. Sen kädet vuorostaan painautu tiiviisti mun perseelle ja painoi mun lantiota sen omaa vasten. Mä tunsin sen farkkujen läpi miten kiihottunu se jo oli, ja aloin itekin tuntea ahdistavaa tykytystä mun alapäässä, joka suorastaan jo kiljui munaa sisäänsä. Mä halusin Rikua ihan saatanasti. No, mä olin halunnu sitä varmaa siitä asti ku aloin tajuta seksin päälle jotain. Helvetti, miten sitä ei ois voinu haluta! Se oli teininä ruvennu treenaa kroppaansa erilaisin harrastekeinoin, ja se oli lähes täydellinen. Just sellanen ku miehen kropan pitiki olla, että siitä sais nainen eniten iloo.

Mä vetäydyin Rikusta pikkasen ja vedin samalla siltä paidan pois. Mä halusin nähdä siinä hämärässä sen rintalihakset, tai keittolevyt kuten kaverit usein sille kuittaili kateudesta. Mä silittelin niitä käsilläni tehden pitkiä vetoja ensin poikkisuoraan ja sen jälkeen pystysuoraan aina sen napaan asti. Se henkäs joka kerta, kun mun kädet tavoitti sen lantionseudun. Mä virnistin sille ja vedin käteni omille olkapäilleni. Mä pudotin mun yöhameen toisen olkaimen alas, katsoin Rikun reaktion siihen, ja sen jälkeen pudotin toisenkin. Sen jälkeen mä annoin yöhameen liukua hitaasti mun kroppaa pitkin lattialle. Riku seuras miten se valahti mun nilkoille. Se virnisti ja nosti katseensa takas ylös. Sen virnistys kuitenki muuttu nopeesti yllätykseks ja sen jälkeen erittäin tyytyväiseks ilmeeks, kun se huomas ettei mulla ollu lainkaan alkkareita. Se nuolas huuliaan ja otti askeleen mua kohti, mutta mä työnsin sen pois.

"Vaatteet pois," mä komensin Rikua. Se naurahti ja alko kuoriutua housuistaan. Se näytti epäröivän hetken ennen ku pudotti boxerinsa, mut seiso kuitenki pian munasillaan mun edessä. Mä tsekkasin sen päästä varpaisiin hartaasti ennen ku nyökkäsin hyväksyvästi. Riku otti nopeasti askeleet mun luo, nosti mut ylös ja paino mut seinää vasten.

Rikun kalu painautu mun vakoa vasten, ja lämmin aalto kulki mun läpi. Mä tunsin miten aloin todella haluta Rikua mun sisälle. Mä olin ihan varma, et suorastaan valuin mun nesteitäni sen kalua pitkin, kun se painoi suunsa mun kaulalle ja imi ja näykki sitä ahnaasti.

"Vittu mä haluun sua," mä huohotin ja hapuilin sen selkää.

"Voinks mä tulla sit sisään jo?" se kysy. Mä laskin jalkani alas ja työnsin sen taas kauemmas.

"Mit---"

"Et, ku mä haluun imee sua ensin," mä keskeytin sen ja käskin sen istumaan sängynlaidalle. Se teki just niin ku käskin, ja nojas taaksepäin käsiinsä, kun mä kävin polvilleni sen eteen. Sen kalu oli jo märkä, suurimmaks osaks mun nesteistä mut osittain myös omistaan, kun mä painoin huuleni sille. Se nytkähti nopeasti ja Riku päästi äänekkään ynähdyksen. Mä hymyilin omalle aikaansaannokselleni ja otin Rikun kalun niin pitkälle mun suuhun ku mä vaan pystyin. Mä nuolin kielelläni sen kalua alapuolelta ja imin sitä pari kertaa niin kovaa ku pystyin. Riku paino toisen kätensä mun pään päälle ja tukisti mua vähän. Mä tartuin sen kaluun toisella kädelläni ja tein pientä pumppaavaa liikettä sen juuressa samalla ku vetäydyin imemään sen kärkeä.

"Mä haluun panna sua," Riku huohotti pian, ja kumartu eteenpäin vetämään mut lattialta ylös. Mä nousin ja ojennuin yöpöytää kohti. Avasin laatikon ja otin sieltä kortsun, jonka ojensin Rikulle, ja liukkarin.

"Tarviiks sä sitä?" Riku kysy ja veti kortsun kalunsa päälle.

"Sun kanssas kyllä, kuten mä huomasin viime kerran jälkeen," mä sanoin ja iskin sille silmää. "Ja varsinkin tän reiän kanssa," mä jatkoin sit ja valutin liukkaria kädelleni, ja sivelin sitä Rikun kortsun peittämälle kalulle. Sen jälkeen Riku nappas liukkarin multa ja valutti sitä omalle kädelleen. Mä käänsin selkäni sille ja tarjoilin sille takapuoltani.

Hetkessä Rikun kädet olikin mun perseellä, voidellen mun molemmat kankut ensin hartaasti liukkarilla, kunnes sen sormet sit uppos mun vakoon. Anusreiän käsittelyn jälkeen sen sormet olevinaan eksy vahingossa mun pillulle. Vaistomaisesti mä työnsin takapuoltani vielä enemmän Rikulle, ja sen sormet luiskahti mun sisään. Mun polvet notkahti ja mä meinasin valua lattialle, mut Riku tarttu toisella kädellään mua lantiosta. Se pumppas sormiaan pari kertaa mun sisällä, veti ne pois ja alko härnää mun klitorista. Mun polvet alko taas täristä, ja mä tunsin miten orgasmi teki tuloaan.

"Mä tuun kohta," mä ilmotin Rikulle huohottaen, ja se veti sormensa pois. Just ku mä olin kiljumassa sille vastalauseita, se veti mut syliinsä.

"Istu," se sit komensi, ja painoi mua toisella kädellään lantiosta alaspäin. Mä kurotin levittämään takapuoltani sille enemmän ja yritin rentoutua. Hitaasti mä laskeuduin sen päälle ja sen kalu sorvautui mun anaaliin. Mä ulvahdin ja meinasin jo nousta pois sen päältä, kun Rikun käsi hakeutu mun klitorikselle ja alko pyöritellä sitä. Mun koko kroppa nytkähti mielihyvästä; selkä kaareutui ja mä jouduin ottamaan tukea Rikun polvista. Hitaasti mä aloin tyydyttää Rikua mun perseellä, kun aloin tottumaan sen isoon kaluun. Sen mun klitoriksellani leikkivät sormet sai mut haluamaan liikkumaan nopeammin ja kovempaa sen kalulla. Rikun toinen käsi etsiyty jostain mun rinnalle puristelemaan ja hieromaan sitä. Mä halusin laueta, mä halusin tulla. Riku hiero mun herkkiä alueita just niin ku mä halusin niitä hierottavan, ja sen kalu mun perseessä tuntu niin hyvältä.

Mä taivutin päätäni taaemmas ja Riku suuteli mun niskaa.

"Mä en kestä enää kauan, sä oot niin tiukka," se huohotti. Mä nyökkäsin ja aloin ratsastaa sillä entistäkin kovempaan tahtiin. Mä aloin itsekin tuntea orgasmin uudelleen. Kohta ajatus Rikun sormista täytti mun koko tajunnan ja mä aloin nytkähdellä niin ku sähköiskun saaneena. Rikun ote tiukentu mun ympäri ja mä tunsin miten se laukes mun perseeseen. Mä pumppasin vielä niin kauan kunnes se ei sykkiny enää, ja nousin sit tärisevin jaloin pois sen sylistä. Käännyin ympäri, ja näin ku Riku kuori kalunsa jälleen kortsusta. Mä ojensin käteni ja otin sen siltä.

"Jos tää nyt löytäis oikeeseen paikkaan," mä naurahdin ja lähdin kävelemään keittiöön.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute