Herkku-puhelin
Vaimon varusteissa
bitero

Aina joskus kun vaimon kanssa seksi oli vähäisempää, nappasin työreissuun lähtiessäni pyykkikorista vaimon pöksyt ja sukkikset mukaani runkkailua varten. Aluksi vain nuuhkin niitä runkkaillessani mutta jossain vaiheessa tuli kokeiltua myös miltä ne tuntuvat jalassa. Ja hyvältä ja kiihottaviltahan ne tuntuivat.

Erään kerran vaimoni oltua kolmen päivän ulkomaanmatkalla odottelin taas kotona kiihkoissani seksiä. Vaimo oli kuitenkin tuttuun tapaansa "liian väsynyt". Pyykit koppaan ja nukkumaan... ei edes iltasuukkoa. Olin itse lähdössä seuraavana aamuna yöreissuun ja kävinkin tarkastamassa pyykkikorin heti vaimon nukahdettua. Kiimaisen tuoksuiset mustat ja punaiset satiinipöksyt ja kahdet mustat ohuet sukkahousut.... nappasin ne työmatkakassiini.

Seuraavana iltana töiden jälkeen istuin hotellihuoneessa... kävin suihkussa ja katselin maksuTV pornoa. Nuuhkin vaimoni pöksyjä - niissä oleva tuoksu oli ihana sekoitus virtsaa, hikeä ja pillueritteitä... hetken luulin haistavani spermankin... no, ehkä se oli vain katkeruutta kun en itse saanut. Sitten sujautin mustat pöksyt jalkaani ja sukkahousut siihen päälle.... hyväilin itseäni nylonin läpi ja kirjauduin nettiin... Hetken päästä jo keskustelin toisen ukkomiehen kanssa, jota myös pöksyt kiihottivat. Hän oli paikkakunnalta jossa yövyin ja kun hän ehdotti tapaamista ja mahdollisuutta saada nuuhkaista vaimoni pöksyjä suostuin tietämättä mitä tulisin kokemaan.

Vedin farkut ja T-paidan nyloneitteni päälle ja odottelin kunnes oveeni koputettiin. Timo, jolle avasin oven, oli minunlaiseni 40 vuotias ukkomies. Juttelimme Timon kanssa hetken ja sitten hän kysyi suoraan: " No, runkkaillaanko, nuuhkaisisin mielelläni niitä vaimosi kiimapöksyjä." Kaivoin kassistani punaiset pöksyt Timolle ja hän istahti tuoliin avaten sepaluksensa. Katselin jännittyneenä vieressä. Timo vilkaisi minua ja kysyi: "Etkö sinä aio runkata, sanoithan että sinulla on paritkin pöksyt mukana." Punastuin ja mumisin: "Joo... ne toiset on nyt mun jalassa." Timo vilkaisi minua ja sanoi:"Näytä".

Timo oli jo saanut kalunsa esiin ja liikutteli kättään jykevähköllä varrella edestakaisin hitaasti. Nielaisin ja sitten tempaisin farkkuni pois. Siinä seisoin runkkaavan vieraan miehen edessä jalassani vaimoni mustat satiinipöksyt ja mustat sukkahousut. Timo kurotti kätensä ja kosketti nylonin verhoamaa reittäni ja siirsi kättään hitaasti pakaralleni koko ajan runkaten: "Ime minua, tyttö" hän sanoi. Tuijotin hiljaa hänen kaluaan, sitten polvistuin hänen eteensä ja painoin huuleni hänen terskalleen. Tunsin kuinka oma seisokkini räjähti pystyyn. Timo painoi vaimoni punaiset pöksyt kasvoilleen, nuuhki ja nuoli niitä samalla kun minä liikuttelin änen kaluaan edestakaisin suussani. "Haluan naida sinua" huokaisi Timo pöksyjen läpi. Minä en voinut sanoa mitään kun suuni oli täynnä seisovaa kullia. Timon käsi liikkui pakaroillani ja kalullani mutta koko ajan nyloneitten läpi. Sitten Timo työnsi pääni pois ja sanoi: "Siirrytään tuohon sängylle". Nousin seisomaan ja Timo riisui kaikki vaatteensa. Housujensa taskusta hän otti kondomin ja pienen tuubin liukuvoidetta. "En oikein usko... " aloitin mutta Timo painoi sormensa suutani vasten ja sanoi:" en tee mitään mitä et halua.".

Siirryimme sängylle. Timo meni selinmakuulle ja otin hänen kalunsa uudelleen suuhuni. Timolla oli edelleen vaimoni pöksyt toisessa kädessä. Sitten hän veti pöksyt kasvoilleen niin, että haaraosa oli juuri hänen suutaan ja nenäänsä vasten. Nyt Timon molemmat kädet liikkuivat pakaroillani. Timo veti sukkahousujani ja pöksyjäni alas niin, että seisova kaluni ponnahti vapauteen. Timon käsi puristeli kiveksiäni ja pientä 13 senttistä kulliani. Imiessäni Timo oli ottanut liukuvoiteen käteensä ja puristanut sitä sormelleen. Nyt hänen sormensa pyöri peräaukollani kiihoittavasti samalla voidellen aukkoni reunoja. Kun Timon sormi luiskahti sisälleni lakkasin imemästä. Minua pelotti. "Ei hätää", sanoi Timo. "Liikuttelen sitä varovasti ja otan pois jos sanot niin". Timon sormi liikkui edestakaisin perseessäni ja se tuntui hetken kuluttua valtavan hyvältä. Sitten Timo veti pöksyni ja sukkikseni polviin saakka ja kiepautti minut selälleen. En edes tajunnut, mitä oli tapahtumassa kun Timo nosti jalkojani, levitti niin paljon kuin pöksyt antoivat myöten... ja alkoi hitaasti työntää kaluaan perseeseen. Makasin siinä selälläni jalat leväällään vaimoni pöksyt ja sukkahousut polvissa ja perseeseeni työntyi miehen kulli. Ja tuolla miehellä oli kasvoillaan vaimoni käytetyt pöksyt. Timon kalu alkoi jyskyttää perseesäni ja tilanteen kiimaisuus sai aikaan sen että purkauduin sykkien vatsalleni. Timo nussi persettäni kunnes suoleeni räjähti lasti spermaa. Silloin timo painoi suunsa suutani vasten - huultemme väliin jäi vaimoni käytettyjen pöksyjen haaraosa.

Vasta kun Timo vetäytyi perseestäni ja nousi päältäni tajusin, että hän ei ollut käyttänyt kondomia. Timon lähdettyä peseydyin, pakkasin alusvaatteet takaisin kassiini ja jäin pohtimaan olinko saanut AIDSin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute