Herkku-puhelin
Palvelijatar
Johnny Field

Saunan jälkeen istuin nojatuolissa ja katselin palvelijatarta. Edellytin tietyn tyylistä palvelusasua, pikkutarkkaa ohjeitteni mukaista meikkausta sekä oikeaa asennetta. Palvelijattaren katse oli suunnattu lattiaan, kuten odotin hänen tekevän edessäni. Vasta kehotuksesta hän sai katsoa silmiini.

Katseeni tarkasteli hänen tummia hiuksia, tyylikästä meikkausta, kevyesti punattuja huulia, palvelusasun korostamia rintoja, lantion kaaria sekä mustien sukkien verhoamia reisiä. Hän oli täsmälleen sellainen, kuin millainen palvelijattaren täytyi olla; himottava, kaunis ja upea.

Katselin häntä hiljaisuuden vallitessa ja havaitsin heikon punan nousevan palvelijattaren poskille. Kylpytakin alla kaluni osoitti heräämisen merkkejä. En halunnut paljastaa, kuinka hän miellytti minua. Raotin kylpytakkia jolloin puolikova sykkivä kaluni paljastui.

"Katso kaluani", sanoin. "Näen, että olet kiimainen."

"En. Minä..."

"Älä valehtele minulle", keskeytin. "Katso kaluani ja nuolaise huuliasi."

"Mitä...minä..."

"Katsele sitä, kuinka sen terska kasvaa muhkeaksi", sanoin ja näin palvelijattaren katseessa himoa. "Kaiva rinnat esiin ja hyväile niitä."

Palvelijatar nuolaisi huoliaan kielenkärjellä katse kalussani ja näytti nauttivan reaktiostani. Hän otti rinnat esiin ja hyväili nännejä. Kaluni seisoi täydessä valmiudessa.

"Luulet, että saat tämän kalun heti sisääsi?", kysyin.

"Minä vain haluan palvella ja miellyttää Teitä."

"Niinkö? Sehän nähdään", vastasin. "Keinuta lantiota ja hyväile kehoasi. Älä koske pilluusi."

Palvelijatar keinutti lantiota edessäni ja katsoi seisovaa kyrpääni. Katselin hänen keimailua ja nautin näkymistä. Tuijotin ruusunpunaisia turvonneita nännejä.

"Kumarru eteenpäin, jotta saan maistaa nännejä."

Palvelijatar kumartui hieman epämukavaan asentoon ja työnsi tissejä kohti kasvojani. Poimin toisen kovettuneen nännin huulieni väliin kuin mansikan.

"Oh...", huokaisi palvelijatar hiljaa.

"Mmm...", mutisin haukatessa vuorollaan toisen nännin suuhun.

Lipitin sen kovaa nipukkaa. Pyörittelin niitä hellästi hampaitteni välissä ja vedin huulilla. Nautin palvelijattaren ihon kiihottavasta tuoksusta.

"Maistuu ihanalle", mutisin.

"Oh...on ilo...oh...palvella...Teitä."

Pitelin nänniä huulien välissä venyttäen sitä. Sitten haukkasin nautinnollisesti molempia nännejä suuhuni. Kurkustani karkasi matalaa mielihyvän mutinaa.

Vastenhakoisesti lopetin ja käskin palvelijatarta seisomaan suorassa.

"Nyt katsotaan, onko pääruoka katettu", sanoin. "Käänny ympäri ja kumarru."

Hän kääntyi ja kumartui edessäni paljastaen kostean pillun. Laitoin tyytyväisenä merkille, että pillu oli karvaton lukuun ottamatta häpykummun pientä karvakolmiota.

Työnsin pääni pakaroiden väliin ja kieleni kosketti kosteita häpyhuulia.

"Oih...", palvelijatar voihkaisi.

"Jalat haara-asentoon", käskin.

Pääsin paremmin työntämään kielen liukkaaseen reikään. Kieleni löysi pian pienen nappulan, joka sai palvelijattaren huohottamaan. Pillusta tulvi kosteutta kasvoilleni. Työnsin yhden sormen hitaasti sisään samalla kun kielen kärki kosketteli klitorista.

"Oh...mitä...Te...oikein...teette...minulle", huohotti palvelijatar.

Kostutin sormeani liukkaassa vaginassa ja sormeni vaelsi ryppyreiälle.

"Mitä...Te...oh...nyt?", Palvelijatar voihki. "...minun pyllyreikää?"

Hitaasti yksi sormistani upposi sisään. Kieleni lipoi villimmin koskettaen rytmikkääsi klitorista. Palvelijattaren reidet tärisivät jännittyneestä asennosta ja kiimasta.

Nussin sormella ryppyreikää ja levitin kielellä pillun kosteutta. Nainen huohotti jo äänekkäästi, mutta en halunnut päästää häntä näin helpolla.

Kasvoni kiiltelivät palvelijattaren kosteudesta.

"Nyt polvillesi eteeni", käskin. "Saat imeä pallejani."

Palvelijatar polvistui innokkaasti. Levitin reisiäni ja hän saattoi helposti poimia karvattomat kivekset suuhun. Myhäilin tyytyväisenä naisen imiessä kiveksiä.

"Nyt nuole niitä."

Hellästi palvelijatar nuoli pallukoita.

"Nyt katso silmiini samalla kun nuolet kyrvän vartta."

Nautin palvelijattaren silmien himokkaasta katseesta samalla kun hänen kieli liukui pitkin kalun vartta.

"Noin...juuri...noin...palvelet...oikein", voihkin. "Nuole terskaa...ota se suuhun."

Palvelijattaren kieli pyöri terskan ympärillä ja sitten se liukui punattujen huulien välistä suuhun.

"Juuri...noin...ihana...palvelijattareni..."

Naisen suu liikkui kiivaammin kaluni ympärillä. Käskin häntä lopettamaan, koska halusin kyrvän palvelijattareni sisään.

Käskin hänet sängylle selälleen. Levitin palvelijattaren reidet ja sovitin kyrpääni vasten kosteita häpyhuulia. Liikutin terskaa ylös-alas voidellen sen naisen mahlalla. Sitten hitaasti työnnyin sisään.

Nainen huokaisi ja veti minua itseään kohti. En kuitenkaan halunnut naida pelkästään tässä asennossa, joten pidin vain kalua pohjassa.

"Puristele kaluani lantiolihaksilla."

Nainen teki työtä käskettyä ja tunsin kalussani painetta. Aloitin hitaan pienen edestakaisin liikkeen. Maistelin samalla palvelijattaren huulipunan makua.

Äkkiä vetäydyin naisen sisältä ja käänsin hänet eteeni polvilleen. Nostin perseen eteeni ja sovitin kalun pillun huulille ja sitten sisään. Pohjaan työntyessä pillun puristus tuntui voimakkaammalta.

Nussin hitaasti edestakaisin välillä pitäen kalua pohjassa, jolloin paine tuntui puristavan yhä lujemmin. Nainen voihki vasten tyynyä ja kurkustani karkasi matalaa mielihyvän mutinaa.

"Olet...ihana...palvelijatar."

Kiihdytin tahtia ja hyväilin naisen takamusta. Yksi sormistani leikitteli ryppyreiällä. Paine kalussani alkoi kasvaa. Vetäydyin naisen sisältä. Käskin hänen kääntyä uudelleen selälleen.

Haara-asennossa tulin hänen päälleen siten, että mahloista kiiltävä kaluni sojotti tissien välissä.

"Ota kalusta kiinni ja hiero terskalla nännejäsi".

Nainen otti kalusta kiinni. "Saanko ottaa sen suuhun?"

"Ei...vielä...tottele..."

Terskan alapinta liukui vuorotellen molemmilla nänneillä. Sitten ohjasin kalun tissien väliin. "Purista tissejä yhteen."

Lantioni liikkui edestakaisin. Kyrpä liukui tissien välisessä solassa.

"Noin...haluan, että...palvelijatartani...voi nussia...joka paikkaan."

Nussin hetken aikaa tissien väliä ja käskin naista lipoa terskaani maistellen omaa makuaan.

Sitten nousin palvelijattaren päältä ja kumarruin nuolemaan pillua. Yksi sormistani upposi pilluun ja toinen pyllyreikään. Kieleni liikkui villisti klitoriksen ympärillä.

"Oih...en...en...pysty...en...kestä...", palvelijatar voihki.

Nautinnollisesti kieleni liukui alhaalta ylös koskettaen rytmikkäästi pientä nipukkaa.

"Te...Te...en...kestä."

Naisen vartalo jännittyi. Lopetin juuri silloin ja menin makuulle sänkyyn. Autoin palvelijattaren päälleni ratsastusasentoon ja ohjasin kalun pilluun sisään.

"Nyt...saat...laueta", sopersin.

Palvelijattaren lantio vapisi ja liukui ylös alas päälläni. Pusersin rintoja yhteen ja hamusin nännejä suuhuni. Kyrpä kirnusi edestakaisin pillussa.

Palvelijattaren vartalo jännittyi ja nainen huudahti kimeästi. Otin tukevan otteen naisen takamuksista ja pumppasin kyrpää villimmin pillussa. Pitelin hervotonta naista paikoillaan nussien loppukiriä.

Palvelijattaren vartalon rentoutuessa kyrpäni purki spermaa syvälle hänen sisään. Haukoin kuin hengen hädässä tissejä suuhuni. Yhä uusia ryöppyjä suihkusi naisen sisään.

Makasimme pitkään toipuen orgasmista. Palvelijatar makasi päälläni ja pysyin hänen sisällään mahdollisimman pitkään. Silitin naisen ihoa antaen hengityksen tasaantua.

"Palvelenko riittävän hyvin?", nainen kysyin.

"Olen kuin kuningas", hymyilin ja suutelin häntä. "Mitä muuta voisin enää haluta?"

Palvelijatar hymyili vastaukseksi. Hän tiesi, että mitä halusin lisää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute