Herkku-puhelin
Kolmen minuutin seikkailu
Walker

Olin kylpylässä perheeni kanssa. Kauniitten naisvartaloitten katseleminen laittoi pääni pyörälle ja pyysin vaimoa pikapanolle vessaan. Jännitimme kuitenkin sen verran että homma jäi tekemättä. Muksut olivat altaalla ja me painelimme saunaan omille puolillemme. Kiihkeä vessaseksi jäi polttelemaan mieleeni.

Miesten suihkupuolella huomasin saman parrakkaan herrasmiehen jonka muistin nähneeni aiemmin päivällä saunassa. Hän oli katsonut minua jotenkin erikoisesti. Menin viereisen suihkun alle. Hän oli minua 20 vuotta vanhempi. Huomasin tai olin huomaavinani miehen katseen. Tunsin samassa olevani haluttu... se kiihotti minua huimasti. Päätin antaa sedälle jotain. Otin saippuaa, tai mitä lie pesuvaahtoa, ja aloin levittää sitä itseeni. Suljin silmäni... annoin sedän uskoa että hän tarkkailee minua "salaa". Saippuoin itseäni muka viattomana.

Pyörittelin munia ja nuputtelin nännejä. Kiemurtelin häpeämättä. Käännyin ja leivoin pyllyäkin. Avasin silmäni äkkiä ja huomasin että herra oli katsonut mua koko ajan. Samalla muu saunaväki hääräsi suihkuissaan tavalliseen tapaan mitään huomaamatta. Miehen kalu oli puolikova ja hän kääntyi niin että peli osui suihkun kahvaan. Katsoin sitä kokoajan puolisalaa. Tajuttoman kiihottavaa!!!

Oma vehkeeni alkoi nousta ja yleisessä suihkussa sellainen ei oikein sovi. Kiiruhdin ottamaan uimahousuni naulasta ja yritin hihitellen saada uikkareita jalkaan. Se oli kilpajuoksua yhä nousevaa kullia vastaan. Lähdin kulkemaan kohti vessakäytävää. Menin miehen ohi ihan läheltä. Hän lopetteli suihkua. Avasin yhden vessakopin oven ja katsoin taakseni. Mies tuli perässä!

Suljin kopin oven ja jätin lukitsematta. Vapautin sinipunaisen rautapulttini uikkareista ja vatkasin sitä pitelemättömän kiiman vallassa. Odotin että mies avaa oven ja sukeltaa syliini. Odotin ja veivasin... Ja samalla laukesin mölähtäen pitkin seinää ja kattoa. Voi juma että teki nannaa. Samalla ovi aukesi ja joku vieras kasvo kurkisti sisään. Anteeksi! Siivosin jälkeni ja astuin ulos. Samalla parrakas herrasmieheni vilkaisi minua ja meni toiseen vessakoppiin. Ovi jäi selvästi raolleen. Voi voi setäparkaa... poju ei ollut pelikunnossa enää. Lähdin hymyillen altaille. Mutta silmänräpäyksen pituinen seikkailu jää mieleeni. Kiitos sinulle missä oletkin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute