Herkku-puhelin
Myrskyn jälkeen
rnd

Tulipahan taas melko pitkä pohjustus tarinalle, mutta tuskinpa tulen niistä ikinä luopumaan. Mutta joka tapauksessa, ajattelin aloittaa uuden useampiosaisen novellisarjan, koska en keksinyt mitään luonnollista jatkoa ensimmäiselle kirjoittamalleni sarjalle, joka siis jää nyt 7-osaiseksi. Toivottavasti tämä saa yhtä hyvän vastaanoton. Palautetta ja mahdollisia juoni-ideoita otetaan vastaan sähköpostin välityksellä


Vielä muutama rivi tekstiä ja tämän viikon opinnäytetyön kirjoittaminen saisi riittää. Vilkaisin sivusilmällä kelloa joka oli jo ehtinyt kävellä loppu iltapäivään. Sen enempiä ajattelematta kirjoitin nopeasti kesken olevan kappaleen loppuun, tiedostaen että joutuisin todennäköisesti kirjoittamaan sen uudestaan kun seuraavan kerran käyn työn kimppuun, mutta näin perjantaina en antanut sen häiritä. Löin korostetusti viimeisen pisteen etusormellani ennen kuin lysähdin tuoliini ja tuijotin hetken kattoa. Samalla vatsani ilmoitti minulle, että olin unohtanut ruokatauon ja kuusi tuntia sitten syöty aamiainen alkoi olla jo loppuun käytetty, ainakin energian osalta.

Tallensin työni ja muistin myös tehdä varmuuskopion. Nousin monen tunnin istumisen jälkeen ylös tuolista tehden muutaman venyttelyliikkeen ennen kuin uskalsin liikkua keittiötä kohti. Sain kuitenkin huomata, jääkaapin olevan tyhjä, kuten myös aamulla tyhjentämäni leipäpussi. Hyväksyin tilanteen ja valmistauduin lähtemään kauppaan. Vielä tässä vaiheessa vajaan parin kilometrin kävely kaupoille, vaikutti hyvältä idealta kokopäivän istumisen jälkeen, mutta mieleni muuttui kun kyyristyin katsomaan +23 näyttävää lämpömittaria. Lämpötila ei ollut se joka säikäytti, vaan taivaalla uhkaavalta näyttävät, lähes mustat ukkospilvet. Vaikka aurinko vielä paistoikin, niin epäilemättä ei kovinkaan kauaa.

Hetken mietittyä tulin siihen tulokseen, että jos olen nopea niin kerkeän käymään kaupassa ennen ukkoskuuroa. Harmittelin hieman etten ollut tuonut polkupyörää mukanani kun muutin... 4 vuotta sitten. Toisaalta tykkään kyllä kävelystä, mutta olisihan pyörä tässä tilanteessa kätevämpi.

Kengät jalkaan ja töppöstä toisen eteen. Kävelin reipasta vauhtia kohti kaupungin keskustaa, miettien samalla mitä tämän päivän menuun kuului. Auringon jäädessä pilvien taakse astuin kaupan liukuovista sisään, miettien tarvittavia aineosia lasagneen. Tunsin raskaan viikon jälkeen ansaitsevani reilun annoksen yhtä lempiruokaani, sekä muutaman oluen tai ehkä pari enemmän. Yhtään kiirehtimättä keräsin mielestäni lasagneen kuuluvat ainesosat, sekä 6-packin puolen litran Carlsbergejä. Vielä pikainen tarkastus ettei mitään ollut unohtunut ja sitten kassalle. Ja kuten arvata saattoi perjantai iltapäivä ja kello hieman vajaa viisi, niin kauppa on täynnä kuin Turusen pyssy.

Jonottaessani lueskelin kassan vieressä olevien iltapäivälehtien kansia, ja sain jälleen kerran todeta, että joku oli kuollut autokolarissa ja että Britney oli ollut humalassa. Eli samat uutiset kuin joka päivä tänä kesänä. Vihdoin pääsin sille etäisyydelle kassasta, että sain tyhjennettyä korini hihnalle. Asetin korin koripinon päälle repäisten samalla muovikassin itselleni, jonka jälkeen nostin katseeni edessä olevaan mummoon joka valitteli kun oli unohtanut ottaa hintalapun tomaattipussiin. Niinpä nuori kesätyöläinen lähti kassalta hakemaan hintalappua, ja muuten ollut yhtään pahemman näköinen neitonen. Mieleeni jäi kuva hänen vaaleista pitkistä hiuksista ja kasvoilla olleesta hymystä. Päätin tarkastaa hänet paremmin kunhan hän palaa.

Ajatukseni katkasi edessä anteeksi pyytelevä mummo, jolle kohteliaasti sanoin, että sattuuhan noita, vaikka tosiasiassa tänään olin asiasta täysin erimieltä. Pitkähkö jonotus alkoi käydä hermoille, mutta tein parhaani ja en antanut sen näkyä ulospäin. Yritin ajatella positiivisesti, sillä eihän tässä enää kovin kauaa voi mennä. Varmuuden vuoksi tarkistin katseellani, että mummon perunoissa, sipuleissa ja kurkussa oli hintalappu. Ja olihan niissä, onneksi.

Vihdoin tämä iloinen kesätyöläinen saapui takaisin, aiheuttaen uuden anteeksipyyntö litanian, josta en ollut itse yhtään kiinnostunut. Kassalle istui vaaleahiuksinen solakka tyttö, jolla oli ns. Kiinalaiset silmät ja hymyilevä suu. Rinnat näyttivät olevat mukavasti käsiin käyvät, ja nimi oli Katja, joka luki vasemman puoleisen rinnan päällä olevassa nimilapussa.

Panisin, ajattelin ja siirsin katseeni hänen kasvoihin ja vastasin iloiseen tervehdykseen. Seurasin katseella kuinka hän veti ostosten viivakoodit koneelle, ilmoittaen muovipussin jälkeen ostosten hinnan. Maksoin mukisematta ja kiitin vaihtorahoista ja menin pakkaamaan ostoksiani.

Vierestäni sain kuulla edessä jumittaneelta mummolta, kuinka kohtelias ihminen olin ja että kaikki ei muista aina kiittää. Mumisin jotain vastaukseksi ja mätin ostoksia kassiin päästäkseni nopeasti pois, vielä juustoraaste mukaan ja ulos. Vilkaisin vielä nopeasti nuorta myyjää ja ihmettelin, että miksei kaikissa kaupoissa ole tiukkoja t-paitoja myyjillä?

Tämän tärkeän asian pohtiminen lopahti, kun otin ensimmäisen askeleen ulkoilmaan ja kun ensimmäinen vesipisara osui kasvoihini. Pysähdyin hetkeksi ennen kuin päätin, ettei näin pieni vesisade haittaa ja että kerkeän kotiin ennen kuin koko taivas repeää. Muutama sata metriä käveltyäni vesisade vain kiihtyi ja jatkuva ukkosenjyrinä täytti ilman, mutta itsepäisesti jatkoin matkaa eteenpäin nopeuttaen hieman askeltani. Päästyäni pois kaupungin keskustasta pitkälle koivujen reunustamalla kotikadulleni, näen salaman iskevän taivaalla ja sitä seuraa muutaman sekunnin kuluttua voimakas ukkosenjyräys. Tämä toimi lähtölaukauksena kaatosateelle.

Lyhyen hetken isot koivut suojasivat sateelta, mutta pian vettä tippui suurina pisaroina lehtien läpi kastellen minut hetkessä läpi märäksi. Otin muutaman kymmenen metrin spurtin lähellä sijaitsevan pienen katoksen alle ja jäin ihmettelemään sateen määrää. Pian kuulin juoksevia askelia takaani joka sai minut pyörähtämään ympäri. Näin nuoren naisen juoksevan minua kohti, yrittäen samalla epätoivoisesti suojata itseään jonkunlaisella lehdellä. Pian hän saavutti katoksen ja kysyi löytyykö vielä tilaa. Vaikka katos pieni olikin, niin kyllä sinne alle toinenkin ihminen mahtui, ja miksei muutama lisääkin.

Nojasimme molemmat seinää vasten välttääksemme räystäältä tippuvan veden roiskeet. Ihailin taivalla vellovaa salamoiden ilotulitusta ja katsoin kuinka katu täyttyi vedellä viemäreiden tukkeuduttua veden paljoudesta. Tokaisin ajatuksissani ääneen, salamoinnin olevan hienon näköistä, johon rinnalla seisova nainen, tai ehkä ennemmin tyttö, kysyi mitä olin sanonut.

- Niin, sanoin vain että on hienon näköistä.

- Nojaa... kyllä enempää aurinko saisi paistaa

- Mä tykkään katella ukkosmyrskyjä, varsinkin jos ne ovat yhtä rajuja kuin tämäkin. Katon alta tietenkin, tämä kastuminen ei kuulunut suunnitelmiin.

Tämä sai tytön naurahtamaan hieman, enne kuin hänen ilme palautui takaisin peruslukemille ja loi katseensa hänen märkiin vaatteisiin. Seurasin hänen katsetta ja huomasin hänen olevan täysin läpimärkä. Vettä tippui vieläkin hänen sinisen farkkuminihameen helmasta, vaikka olimme seisoneet jo hyvän aikaa suojassa.

Vähintään yhtä märkä oli myös hänen vaaleapunainen toppinsa joka oli liimautunut hänen auringon ruskettamaa solakkaa vartaloa vasten. Näky oli kuin parhaasta wet t-shirt kilpailusta sillä erotuksella, että tällä tytöllä näytti olevan alla bikinit, joiden olkaimet oli solmittu niskan takaa kiinni. Se ei kuitenkaan minua haitannut, kun katseeni nauliutui paidan läpi pullottaviin rintoihin. Pyöräytin päätäni hiljaa samalla kun laskin keuhkoni tyhjiksi.

Onnekseni hän ei kääntänyt päätä enne kuin aloitti puhumaan, tai olisin luultavasti saanut käsilaukusta päähän.

- Mä tuun varmaa kipeeks, jos täs joutuu kauemmin seisomaan...

- Jospa tämä kohta loppuisi, ei nää yleensä kauan kestä. Ainankaan tälläinen kaatosade.

- No, mut mulla menee ainankin 20min et pääsen kotii, nii sais loppuu kyl kokonaan.

- Hehe, onneks mulla ei oo ku muutama sata metriä enää.

Seuraavia minuutteja vallitsi hiljaisuus kun katselimme molemmat vuoroin taivaalle ja vuoroin tulvivaa tietä, ja huomasimme sateen laantuvan kaatosateesta normaalimmaksi sateeksi, vaikkakin se edelleen oli melko kovaa. Päätin kuitenkin itse kävellä kotiin. Johan sitä märkiä ollaan, niin ei minuutin aikana paljon enempää voi kastua. Vilkaisin tyttöön päin ja näin hänen tärisevän hieman viluissaan, sillä olihan lämpötilakin laskenut varmasti reilusti alle +20 sateen takia. Vilkaisin vielä edessä olevaan vesilätäkköön johon pisarat tipahti enne kuin avasin suuni.

- Sulla taitaa olla melko kylmä ku oot ihan läpimärkä?

- Joo kyl täs vähän palelee...

- Mä ajattelin lähteä kotiin, kun ei täällä enää niin paljoa sada ja asun kuitenki täs ihan lähellä. Hauluisit sä tulla lämmittelee ja odottaa sateen loppuu?

Tyttö tuijotti hetken minuun sinisillä silmillään, enne kuin totesi sen olevan varmaan hyvä idea. Lähdimme puolijuoksua kohti asuntoani, jonne saavuimme piakkoin. Ovea avatessani kiittelin tuuriani sillä olin siivonnut pari päivää sitten, normaalisti omistaisin useita pölykoira lemmikkejä. Nyt kehtasi helposti päästää jopa naispuolisen henkilön sisälle.

Riisuin kengät ja kävellessäni makuuhuoneeseen päin kysyin jos hän haluaisi pyyhkeen, ja kenties kuivan paidan? Sain myöntävän vastauksen otin hyllystä lähes koko mustan t-paidan ja pehmeän pyyhkeen. Hän otti pyyhkeen vastaan ja kuivasi kasvot. Osoitin kädellä missä päin pesuhuone oli jossa hän voisi vaihtaa paidan, ja poistuin itse takaisin makuuhuoneeseen vaihtamaan myös kuivat vaatteet.

Vaihdoin nopeasti vaatteet ja palasin keittiöön purkamaan ostoskassia ja jätin lasagne tarvikkeet pöydälle. Istuin hetken keittiön tuolilla ja tuijotin ulos sateeseen, miettien seuraavaa liikettäni, jota en ikinä ehtinyt keksiä kun kuulin jo pesuhuoneen oven aukeavan. Käänsin katseeni oviaukon suuntaan johon pian asteli vieraani, yllään yli iso t-paita joka peitti hänen hameensa, tai niin alkuun luulin, mutta pian huomasin että hän oli riisunut märän hameensakin. Naurahdin ja totesin paidan olevan vähän iso, johon sain myöntävän vastauksen pienellä hymyllä höystettynä.

Sain nopeasti kysyttyä, halusiko hän jotain juomista. Nolona huomasin, ettei tarjolla ollut muuta kuin kaljaa ja vettä, joista hän kohteliaasti kieltäytyi. Hän istuutui minua vasta päätä olevalle tuolille ja aloitti keskustelun.

- Kiitos, että sain tulla sisälle lämmittelemään. Olisin vieläkin seisomassa siel.

- No, enhän mä sua sinne voinut jättää, tärisit jos sillon ihan tarpeeks.

- Mä oon muute Silja

- Tero, tota haittaako jos mä lähen tekemään ruokaa, en oo syöny aamupalan jälkeen mitään.

- Ei tietenkää, sinähän täällä asut.

Napsautin uunin ja hellan päälle ja etsin paistinpannun jolla ruskistaa jauheliha. Samalla kyselin häneltä miten hän oli joutunut sateen yllättämäksi, jolloin hän kertoi olleensa rannalla ja ajatteli kerkeävänsä kotiin enne sadetta, mutta ei sitten nähtävästi ollutkaan ehtinyt. Nauroin ja kerroin samalla oman ennen sadetta suunnitelman. Keskustelu eteni huonojen lomasäiden kautta kouluun, jonka takia hän oli muuttanut paikkakunnalle vajaa kuukausi sitten. Laskin hänen olevan siis noin 20-vuotias, koska kyseessä oli AMK, itseni ollessa 24 ja opinnäytetyötä vailla valmistumaan.

Keskustelun lomassa lasagnekin valmistui, ja laitoin sen uuniin kypsymään ja pyysin häntä siirtymään olohuoneen puolelle. Laitoin tv:n päälle ja loimme samalla parempaa tuttavuutta välillemme, kunnes puhelimeni katkaisi keskustelun. Kaverini soitti pyytääkseen baariin ja eihän minulla toki sitä vastaan mitään ollut. Ja hän lupasi myös käyttää minua Alkossa, sillä ei hetki sitten ostamani oluet riitä kunnon aloitteluun ja aina on parempi olla liikaa, kuin liian vähän. Se on minun mottoni.

Palasin takaisin olohuoneeseen ja löysin Siljan tuijottamassa ikkunasta ulos, pysähdyin ja katsoin nyt ensimmäistä kertaa tarkemmin hänen kasvojaan, jotka olivat hieman pyörtävät saaden ne näyttämään erittäin söpöltä. Söpöyttä lisäsi myös melko pieni nenä, jonka yläpuolella siniset silmät katsoivat tyhjyyteen, suun ollessa viivana. Tummat hiukset vaaleilla raidoilla olivat useammalla hiuslenkillä kiinni pään päältä, mutta kuitenkin roikkuivat tasaisesti niskassa aina lähes puoleen selkään asti. Hänen kasvonsa olivat kaiketi lähes meikittömät, koska hän oli tulossa rannalta. Mutta silti hänen luonnollisen kauniit kasvot saivat hänet näyttämään niin viattomalta.

Tunsin kihelmöintiä vatsan pohjassa kun katsoin hänen paljaita sääriä ja lähes pelotti ajatella häntä meikit kasvoilla ja aloin hautoa suunnitelmaa saada tavata hänet uudelleen. Koska kaverini sanoi tulevansa tunnin päästä, niin luonnollinen jatko kai on tarjota hänelle kyyti kotiin, saaden näin itselleni tunnin lisäaikaa. Totesin hänelle, että sade tuskin loppuu hetkeen, jonka jälkeen kerroin suunnitelmani. Hänelle se oli ihan sama, ellei sade lopu pian. Kerroin myös että olimme menossa kaveriporukalla baariin illalla, ja pyysin häntä mukaan jos ei ollut mitään muuta menoa. Johon hän vastasi, ettei tunne täältä vielä ketään ja olisi ihan kiva päästä käymään jossain, sillä ensimmäinen kuukausi on mennyt enemmän tai vähemmän muuttoon liittyvissä asioissa.

Seuraava tunti meni hänen kanssa jutellessa ja toki syödessä, kunnes kaverini soitti että olisi 5min päästä alhaalla, ja käski meidän tulla ulos. Silja sanoin menevänsä pukeutumaan, ja kesti hetken kun hän tuli ulos minun t-paita edelleen päällä, mutta hameen hän oli vetänyt päälle, valittaen kuitenkin että se on vieläkin ihan märkä. Hänen ehdotuksensa yllätti minut täysin, mutta vain positiivisessa mielessä. Ehdotus kuului niin, että koska hänen vaateet olivat vieläkin epämiellyttävän märät, niin voitaisiinko me heittää hänet ensin kotiin ja mennä sitten Alkoon ja ostaa hänellekin juomista ja tulla sitten hakemaan hänet takaisin tähän, jossa aloittelisimme. Minun korviinhan tämä kuulosta aivan loistavalta idealta, jonka laittaisin vaikka väkisin käymään kaverillenikin.

Suostuttelua ei sen enempää onneksi tarvittu, vaan veimme Siljan kotiin ja kävimme suorittamassa ostokset Alkosta ja palasimme odottamaan häntä. Muutaman hetken jälkeen Silja palasi autolle kireissä vaaleissa farkuissa, päällä edelleen minun t-paitani. Kädessä hän kantoi jonkun vaatekaupan pussia. Ennen kuin hän istuutui autoon, hän varmisti että sai käydä luonani suihkussa, johon annoin luvan.

Pian saavuimme takaisin asunnolleni ja kaverini kertoi käyvänsä vielä kotona ja tulevansa sitten myöhemmin. Heti saapumisen jälkeen hän siirtyi suihkun puolelle, jotta kerkeisi laittautua valmiiksi ennen kuin kaverini saapuisivat.

Jäin sohvalle istumaan ja miettimään epäuskoisena päivän tapahtumia, kuunnellen samalla vaimeata suihkun ääntä, ja pystyin lähes näkemään kuinka hän hieroi saippuaa rinnoilleen, sekä vartalolleen sileästä vatsasta aina varpaisiin saakka. Unohtamatta kauniin raidallisia hiuksia, jotka laskeutuivat märkänä alaselälle, pään ollessa taivutettuna taakse, luoden vesivanan pyöreänä kaartuvien pakaroiden väliin. Kun suihkun ääni loppu, tajusin shortseissa olevan pullotuksen ja pikaisesti vaihdoin asennon ei niin paljastavaksi ja koitin keskittyä katsomaan tv:tä

Onnekseni häneltä kesti melko kauan, ennen kuin hän tuli suihkusta pukeutuneena samoihin kireisiin farkkuihin, mutta nyt hän oli jo raaskinut luopua t-paidastani, jonka hän oli vaihtanut v-aukkoiseen hihattomaan toppiin joka oli väritykseltään mustavalkoraidallinen. Hiukset olivat vielä kuivamassa päänpäälle kiedotun pyyhkeen sisällä. Hän kysyi mahdollista hiustenkuivaajaa, jota minulla ei tietenkään ollut vaikka se joskus olisikin erittäin tarpeellinen. Hän totesi, että ne olisi sitten annettava kuivaa luonnollisesti avaten samalla hiukset. Saaden hänen rintansa nousemaan v-aukosta reilusti näkyviin, kun hän nosti kädet pään päälle. Katseeni oli kuin naulittu koko toimenpiteen ajan ja parempaa oli tulossa kun hän kumartui ottamaan lattialla olevasta kassistaan meikkilaukun. Pystyin vain toivomaan, että olisin ollut lähempänä nähdäkseni paremmin hänen rintojen väliin.

Nousimme samaan aikaan ylös ja lähdin kävelemään häntä kohti ja kohti suihkua. Katseemme kohtasivat, kun kävelin hänen ohitse ja näin hänen kasvoillaan pienen hymyn, joka sai minut punastumaan. Yritin kävellä normaalisti hänestä ohi, välittämättä hänen suihkunraikkaasta tuoksusta.

Luulin päässeeni turvaan kun sulkeuduin pesuhuoneeseen, mutta ei. Silmiini osuin hänen päivällä käyttämä vaaleanpunainen toppi, sekä musta bikinien yläosa. Nämä välittömästi toivat muistiini hänen vettä tippuvan vartalon sateensuojassa. Ja kuinka paita oli liimautunut hänen vartaloon antaen muodon niille täyteläisille ja pyöreille rinnoille, jotka äsken saivat minut sekaisin. Mieleeni tuli myös enkelimäisen söpöt kasvot ja ruskettuneet sääret joita sain ihailla hänen pitäessä t-paitaani.

Vedettyäni bokserit jalasta kaluni ponnahti pystyyn kovana ja uskoin sen pysyvänkin sellaisen ellen tekisi asialle jotain, olin siis pakotettu vetämään käteen. Sillä jos en vetäisi, ilta todennäköisesti loppuisi heti kun astuisin takaisin olohuoneeseen teltta kokoajan pystyssä. Miettien samalla kuinka väärin on olla niin hyvän näköinen, että pelkästä näkemisestä jää koukkuun ja haluaa vain tuijottaa häntä koko illan. Saatuani itseni puhtaaksi ja liiemmat paineet purettua, pukeuduin ja astelin hieman peläten takaisin olohuoneeseen.

Ja siinä hän taas oli, seisoi muutaman metrin päässä jalat hieman levällään ja vähän kumartuneena peiliin päin, samalla meikaten silmiään. Tämä antoi ensimmäisen kunnon tilaisuuden nähdä farkkuihin verhoutuneen takapuolen, joka sekään ei pettänyt millään tavalla, kuten osasi jo odottaa. Kiusaus oli todella suurin kun kävelin hänen ohitse keittiöön hakemaan ensimmäistä olutta.

Huomasin Siljan jo avanneen oman ilojuomapullon, jonka olimme käyneet aikaisemmin ostamassa. Siirryin olohuoneen puolelle, kysellen samalla häneltä minkälaiseen paikkaan hän haluaisi illalla mennä ja muutenkin keskustelu siirtyi baarissa käymiseen ja yleensäkin viikon lopun viettoon. Hänen viimeistellessä meikkejään, sain tekstiviestin kaveriltani joka oli saanut muuta meno illaksi, tuparit tai jotkut vastaavat, mutta lupasi kyllä tulla baariin ja sanoi soittelevansa myöhemmin.

Kerroin Siljalle viestistä, jonka hän kuittasi puolihuolimattomasti ”aha” sanalla ja jatkoi heti sen perään kysymällä minulta oliko hänen meikkinsä hyvä. Hän käveli viereeni ja istuutui, jotta näkisin hänen kasvonsa paremmin. Silmän ympärykset olivat meikattu tummiksi ja kai hieman poskipunaa, sekä huulikiiltoa. Rinnalle hän oli ripotellut jotain kiiltäviä hileitä. Vastasin rehellisesti, että hän näyttää erittäin kauniilta, josta sain hiljaisen kiitoksen. Hän kääntyi istumaan kunnolla sohvalle lähes minuun kiinni, vaikka toisella puolella olisi ollut yli puoli sohvaa tyhjänä.

Sieraimiini leijui tyrmäävä hajuveden tuoksu, joka teki oloni erittäin epämukavaksi. Toinen puoleni yritti pakottaa minut hyökkäämään hänen kimppuun, tyydyttääkseni himoni, kun taas toinen puoli käski minun paeta. Todellisuudessa en tehnyt kumpaakaan vaan jähmetyin sohvalle epätietoisena mitä tekisin seuraavana. Tilanne kuitenkin laukesi kun hän totesi hiustensa olevan tarpeeksi kuivat ja otti tukea polvestani ja ponnisti itsensä ylös jättäen hajuvesivanan jälkeensä.

Join nopealla tahdilla ensimmäisen oluen ja menin hakemaan toista, kun katseemme jälleen kohtasivat, tällä kertaa tosin pelin kautta, mutta nyt oli hymy kaukana molempien kasvoilta. Hän katsoi minua vakavasti ja minä häntä takaisin. Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen hän käänsi katseensa takaisin hiuksiinsa ja jatkoi niiden laittamista, jolloin minä uskalsin kävellä hänen takaa takaisin istumaan.

En uskaltanut avata suutani, sillä tiesin, etten osaisi sanoa kuitenkaan mitään järkevää. Tosin ei tämä puhumattomuuskaan kovin terveeltä vaikuttanut. Pysyin kuitenkin hiljaisena, yrittäen kovasti miettiä jotain sanottavaa, mutta ajatuksissa ei ollut tilaa puheille, sillä Silja oli vallannut ne kokonaan.

Hän sai hiukset laitettu melko nopeasti, tosin ne kyllä olivatkin vain roikkumassa suorana osin hänen olkansa etupuolella ja osin selkää vasten. Hän oli myös lisännyt kokonaisuuteen molempiin korviin kaksi korvarengasta. Tyrmäävää, jos olisin seisonut, olisin todennäköisesti kaatunut selälleni. Jälleen hän kysyi mielipidettäni, miltä hän näytti ja vastasin aikalailla samalla tavalla kuin ensimmäiselläkin kerralla, ennen kuin hän jatkoi kysymyksellä.

- Sun kaverit ei siis ole tulossa tänne?

- Hmm....joo ei ne kerkee.

- Hyvä.

Hyvä? Korjasin vaivautuneena asentoani kun hän lähti kävelemään minua kohti. Hän tuli jällen aivan vireeni ja kurotti toisen kätensä minun yli ja laittoi poskensa vasten minun poskeani. Olimme näin muutaman sekunnin verran ennekuin hän kuiskasi hiljaa korvaani.

- Sä et kuitenkaan tee mitään, koska pelkäät että hajoan.

Sen sanottuaan hän siirsi päänsä minun eteen ja tuijotimme toisiamme läheltä silmiin, ja tämän jälkeen jopa tyhmempikin tajuaa mitä pitää tehdä. Kiedoin kädet hänen vartalon ympärille ja taivutin hänet suudelmaan josta oli kaikki pidättyväisyys poissa molemmin puolin. Suudelma oli erittäin kiihkeä, vaikkakin todella hellä. Huulet pysyivät jatkuvassa kosketuksessa, kielten seikkaillessa suiden sisällä. Hänen kätensä puristi hiuksiani niskasta, minun kannatellessa häntä osittain sylissä, toisen käden levätessä hänen vatsallaan niin, että sormet olivat paidan alla.

Suudelma loppui kun hän kiipesi kokonaan ylitseni ja kävi selälleen sohvalle jättäen jalat syliini, jotka minä nopeasti siirsin syrjään ja kävin hajareisin hänen päälleen. Otin hellästi häntä lanteista kiinni ja vedin paidan helmaa hieman navan yläpuolelle ja aloin suudella hänen vatsaansa, ja saatoin huomata kuinka hän veti vatsan sisään jännityksestä, ja toivottavasti osin nautinnostakin. Vaikka vatsa olikin silmissäni täydellinen tiesin hieman sen yläpuolella odottavan jotain vieläkin parempaa.

Siirsin katseeni hänen silmiin, jotka seurasivat käteni liikettä kohti hänen rintojaan, joihin tartuin tukevalla otteella puristaen niitä yhteen, saaden ne osin pakenemaan kaula-aukosta, jonka reunaan keskitin suudelmani. Hänen pehmeät rinnat tuntuivat käsissäni aivan yhtä hyvältä kuin huulianikin vasten, kun suutelin niitä intohimoisesti.

Nousin osittain istumaan hänen lantioiden päälle ja nostin hänen topin rintojen yläpuolelle paljastaen mustat rintaliivit joissa oli tummansininen kuviointi. Riisuin samalla oman paitani ja sitä tehdessä Silja oli vetänyt oman paidan kokonaan pois ja taivutti selkänsä saaden käden sen alle avaamaan rintaliivit. Ilokseni hän antoi minun poistaa liivit rintojensa päältä. Riisuttuani ne minun oli pakko pysähtyä hetkeksi, vain nauttiakseni hänen paljaasta ylävartalosta.

Lopulta vein varovasti käteni hänen paljaalle rinnalle, joka tuntui entistäkin pehmeämmältä, lukuun ottamatta kivikovaa nänniä sen päällä. Hän huokaisi raskaasti kun puristin nänniä sormillani, vapauttaen sen hetkeksi kunnes taas toistin liikkeen. Vuoroin nänniä ja vuoroin rintaa hieroen sain hänen rintakehän nousemaan aina vain koreammalle, saaden hänen rintansa kohoamaan ylös alas erittäin kiihottavalla tavalla.

Tunsin lähes tuskaa kun kaluni painautui farkkuja vasten, mutta uskoin sen olevan tämän arvoista. Sillä nautin täysin rinnoin kun näin hänet tyttömäisen kauniiden kasvojen silmät kiinni ja suun hieman raollaan jonka kautta hän hengitti raskaasti, samalla kun itse nautin hänen virheettömästä vartalosta. Nuoren naisen täyteläisen kiinteät rinnat, joiden päissä oli täydellisen pyöreä nänninpiha jota koristi ison puolukan kokoiset punaiset ja kovat nännit. Unohtamatta yhtään sileää vatsaa, joka päättyi mustaan vyöhön ja farkkuihin.

Jonka huomattuani, haluni nähdä koko komeus kasvoi ja aloin päättäväisesti avaamaan vyötä sekä farkkuja. Vedin vetoketjun auki jonka alta paljastui mustat alushousut ja samainen tummansininen kuviointi, jonka näin muutama hetki sitten. Vedin tiukat farkut hänen takapuolensa päältä jota hän avitti heiluttamalla lantiotaan. Ja lopulta ruskeat reidet paljastuivat kankaan alta ja pian myös polvet ja loput jaloista. Pudotin nurin päin kääntyneet farkut lattialle ja siirryin alushousuihin, jotka lähtivät huomattavasti vähemmällä vaivalla.

Hänen maatessa sohvalla selällään jalat yhdessä, siirryin suutelemaan hänen häpykumpua jonka alapuolella näin turvonneiden häpyhuulten väliin jäävän tasaisen viivan. Sohvan kapeuden takia nousin ylös ja kehotin häntä nousemaan istualleen, jonka hän tekikin minun työntäessä samalla olohuoneen pöytää kauemmas saadakseni enemmän tilaa. Nostin hänen reitensä olkapäilleni ja näin kuinka hänen pillunsa avautui edessäni ja jonka kiiman saatoin haistaa jo nyt. Levitin varovasti ulompia häpyhuulia, nähden kuinka märästä pillusta pakeni ensimmäiset nesteet, kohti hänen takapuolta.

Aloitin hellällä suudelmalla ja nautin henkisesti kuinka Silja reagoi jokaiseen kosketukseeni kuin sähköiskuun. Etsin peukalollani hänen klitoriksen ja aloin hellästi pyöritellä sitä, vaihtaen välillä suuntaa, ja lopulta imaisin sen suuhuni ja toistaen saman kielelläni. Hänen vartalon liikkeistä päätellen ensimmäinen orgasmi pääsi tulemaan kuin varkain, antaen minulle selkeän kuvan siitä kuinka kiimassa hän oli.

Työnsin keskisormen hänen sisälle, mutta lisäsin pian etusormen mukaan, sillä yksi sormi tuskin olisi tehnyt mainittavia hänen ollessa näin märkä. Jatkoi klitoriksen nuolemista, etsien samalla g-pistettä hänen sisältään, jonka löytämistä Silja auttoi antamalla suuntaneuvoja syvien huokausten seasta. Painelemalla hänen nautintoa tuottavia nappuloita, seurasin katseella hänen vatsaa pitkin kuinka hänen hentoiset kädet puristelivat auttamatta liian isoja rintoja hänen käsilleen, mutta hän ei antanut sen häiritä, vaan puristeli niitä yhteen, kiertäen välillä nänniä sormien välissä samalla kun veti niitä ylöspäin.

Hänen kulmakarvansa olivat kurtussa, kun hän keskittyi kohta saapuvaan orgasmiin, jota minä parhaani mukaan yritin saada olemaan hänen tähänastisen elämän paras. Pian tunsin pillunsuun alkavan supistella ja lopetin klitoriksen nuolemisen, mutta jatkoin g-pisteen hellää koskettelua, saatuani täyden orgasmin liikkeelle, vedin sormeni ulos ja painoin kämmenen hänen pillua vasten, niin että keskisormeni jäi klitoriksen päälle, tunsin kuinka kämmeneni kostui ja hitaasti edennyt noro kohti hänen takapuolta nopeutui, osa syyllisenä tähän oli myös hänen lantionsa nykiminen, joka aiheutui suuresta nautinnosta niin myös pätkittäisestä hengittämisestä, jota hän joutui käyttämään saadakseen happea, hänen ollessa orgasmin kourissa.

En tiennyt oliko tämä hänen elämänsä paras, mutta oli se varmasti parempi kuin hänen ensimmäinen orgasminsa minun toimesta, jos se edes oli orgasmi. Pohdiskeluni katkesi saapuneeseen tekstiviestiin, jossa jo aikaisemmin tuttu kaveri ilmoitti että he voisivat sittenkin tulla käymään, joskus noin 30min päästä ja lähtisimme sitten baariin yhdessä. Vilkaisin alastomana sohvalla makaavaa Siljaa, jolle heitin puhelimen ja kysyin hänen mielipidettä asiasta. Siirtämällä vastuuta hän sanoi sen olevan minun päätös, johon vastasin, että pitäisi varmaan mennä suihkuun, jos meinasimme johonkin lähteä.

Silja hymyili ja nousi ensin istualleen ja pian seisomaan. Hänen kävellessä hitaasti lanteita heilutellen ja rintojen rauhallisesti tärähdellen luokseni, olin sillä hetkellä varma että en tulisi ikinä näkemään ketään hänen kaltaista. Hänen saavuttua viereeni hän kietoi kädet kaulani ympärille ja kurottauduin varpaille nousten suutelemaan minua. Ja lopulta sanoen, etten minäkään ilman tule jäämään, jonka jälkeen hän veti minut perässään suihkuun.

Hän kietoi hiuksensa pyyhkeeseen, ennen kuin astui suihkuun, jättäen minut vielä riisuuntumaan ja päästämään viimeinkin kaluni vapauteen. Katsoin hetken kuinka hän saippuoi alastoman vartalonsa, ennen kuin liityin hänen seuraan kävelemällä hänen taakse. Pian hän saatoin tuntea käteni hänen saippuasta liukkaalla vyötäröllä ja kuinka ne nousivat vartalon sivua pitkin aina kainaloihin asti, josta ne kääntyivät liukkaille rinnoille, joista kiinni pitäen vedin hänet itseäni vasten, niin että kaluni liukui hänen pyöreätä takapuolta vasten päätyen lopulta painautumaan hänen alaselkää vasten.

Hän ymmärsi kuinka paljon kaipasin helpotusta elämääni, ja näin hän kumartui eteenpäin ottaen samalla tukea edessä olevasta valkoisesta kaakeliseinästä levittäen samalla jalkojaan, pyytäen samalla että tulisin hänen sisälle, ja että ehkäisy on hoidossa. Päästin irti hänen rinnoista, ja vedin varovasti kerran oikealla kädellä hänen pillun yli ja upotin yhden sormen sinne hetkiseksi. Pian etsin samaa reikää jo valmiiksi laukeamispisteessä olevalla kalullani.

Aloin hiljaa työntämään itseäni Siljan sisälle, joka edelleen oli märkääkin märempi, joten sain itseni melko helposti hänen sisälle. Otin hänen solakasta vyötäröstä tiukan otteen ja aloin hitaasti naida hänen tiukkaa, mutta liukasta pillua. Vartaloni hakkasi vasten hänen takapuolta, saaden suihkusta valuvan veden voimistamaan huoneessa kuuluvia seksin ääniä. Kuten osasin aavistaa, en kestänyt kuin hetken, jättäen Siljan tällä kertaa ilman orgasmia, mutta minun puolestaan olikin parasta mitä olen ikinä saanut, kun purin lastini hänen sisälle.

Vedin hänet takaisin vartaloani vasten ja puristin häntä ja hän puristi käsivarsiani takaisin. Seisoimme sylikkäin hetken kunnes hän taivutti päänsä taakse ja katsoi minua silmiin, ja lopulta laittamalla huulet valmiiksi suudelmaan, josta minä en todellakaan voinut kieltäytyä. Muutaman nopean suudelman jälkeen hän kääntyy ympäri ja sanoo ”hoidetaan tämä kunnolla myöhemmin, mutta koitetaan nyt keritä valmiiksi enne kuin kaverisi tulevat”.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute