Herkku-puhelin
Päiväunelmia
Talewriter

Nuotion loimotus valaisi Liisan kasvot punertavaksi. Lauri katsoi naista ohuen savuverhon läpi samalla kun hän kohensi tulta. Syysillan pimeys sulki ulkomaailman lähes täydellisesti, sillä pilviseltä taivaalta ei näkynyt valon pilkahdustakaan. Lauri istahti takaisin nuotion vierelle asetetun penkkinä toimivan tukin päälle.

- Kaikilla ihmisillä on joku salainen unelma, Lauri puhui hiljaa ja jatkoi: jota pyörittelee mielessään kun tyydyttää itseään. Niitä ei yleensä pidä kertoa kenellekään saati sitten yrittää toteuttaa. Mutta ainakin minulla ne vaihtuvat aina välillä ja voisin luopua jostain ja kertoa sen sinulle. Onko sinulla sama juttu?

- En tiedä, voisi vaikka ollakin. Tai en tiedä, yksi vanha juttu on, jonka voisin vaikka ihan oikeastikin tehdä. Sittenhän sen tietäsi miten käy. Liisa vastasi.

Lauri alkoi kärttää Liisalta tämän salaisuutta ja lopulta nainen paljasti kuinka hän on kuvitellut makoilevansa moottoritien ylittävän rautatiesillan penkereellä. Viltti on levitetty ruohikkoon ja vaatteet nätisti viltin alla. Liisa makaa unelmassaan alastomana viltillä siten, että hän näkee moottoritielle ja moottoritien kulkijat hänet. Siinä hän hyväilee itseään ja katselee kuinka ohikulkijat äimistelevät. Hän on turvassa, koska kukaan ei voi pysähtyä moottoritielle ja vaikka pysähtyisikin, hän voisi paeta ratapenkkaa pitkin. Julkeaa, mutta turvallista.

- Aika hurja mimmi, Lauri huokaisee. - Et sitten kuitenkaan ole koskaan julkisekstaillut?

Liisa on tyrkätä miehen alas tukilta ja kiistää kaiken. Lauri latoo nuotioon suuria puita huolellisesti ja valmistautuu yöpuulle. Molemmat kömpivät omiin makuupusseihinsa ja asettautuvat kiinni toisiinsa laavun suojaan. Liisa patistaa Lauria kertomaan oman unelmansa. Lopulta Lauri avautuu ja kertoo joskus kuvittelevansa kuinka hän ottaa kaksi naista kyytiin autoonsa. Toisen naisen polkupyörä on hajonnut maaseudulla ja naiset haluavat kyydin taloon, jossa heidän sukulaisensa voi sitten tulla auttamaan. Toinen istuu etupenkille ja toinen menee taakse. Naiset anovat miestä kääntymään pienemmälle sivutielle, talo kun on vielä kilometrien päässä päätieltä. Lauri epäröi mutta ajaa sivutielle. Takana istuva nainen siirtyy kuljettajan taakse, kietaisee narun tämän kaulan ympäri ja käskee ajamaan auton metsäautotielle. Tien molemmin puolin on kantoja valtavat pinot ja pian auto on täysin piilossa. Etupenkillä oleva nainen selittää tilanteen: Naiset ovat lesboja, jotka haluavat lapsen, mutteivät mitään siteitä sperman luovuttaneeseen mieheen. Ajankohta on otollinen sillä etupenkillä istuvalla on ovulaatio. Takana istuva pitää narullaan huolen, että miehelle ei tule mieleen koettaa paeta paikalta. Etupenkkiläinen repii miehen etumuksen paljaaksi ja hieroo kalun jäykäksi. Lopulta nainen kallistaa kuljettajan istuinta taaksepäin ja istuu hajareisin miehen päälle..

- Kaksi lesboa raiskaa onnettoman miehen ja saavat spermaa lasta varten, Liisa kikattaa tahtomattaan.

Lauri loukkaantuu oikeasti hieman ja itsetuntoa loukatun miehen kalu kutistuu mikroskooppiseksi. Vaikka olosuhteet ovat romanttiset, ei illan ja yön aikana tapahdu mitään seksiin viittaavaakaan. Lauri koettaa peitellä loukkaantuneisuuttaan ja on kiusoittelevinaan Liisaa. Mies sanoo hiillostavansa naisen odotuttamalla kiimaan, joka palkitaan seuraavana iltana.

Aamu koittaa selkeänä. Pari lisää hiillokseen muutaman kalikan ja keittelee aamukahvit nuotiolla. Laurin itsetunto on jo toipunut loukkauksesta ja hän härnää Liisaa koko aamun.

- Kauhea aamuseisokki oli äsken päällä, hyvä ettei makuupussin sisukset revenneet, Lauri manaili.

Liisa on vonkaavinaan seksiä.

Päivä on todella lämmin vuodenaikaan nähden ja iltakin on lämmin. Edellisyön pilvisyydestä ja sadekuuroista ei ole enää tietoakaan. Lauri ajaa veneen erään saaren lahteen. Pari suunnistaa saaren toiselle puolelle kalliolle, joka on kylpenyt auringossa lähes koko päivän. Lauri levittää pyyhkeen kalliolle ja toisen vielä päälle pehmusteeksi.

- Pidätkö maisemasta? Lauri kysyy - laskeva aurinko valaisee lähes tyyntä järven selkää ja lämmittää vielä mukavasti.

Liisa nyökkäilee myöntyvästi. Miehen kädet alkavat hyväillä naisen vartaloa vaatteiden läpi ja Liisa tuntee lämpimän väristyksen kulkevan kehollaan. Tuntuu hyvältä olla haluttu. Pari kietoutuu toisiinsa ja lopulta laskeutuu viltille. Lauri kuorii itseltään turhia vaatteita pois päältä ja tunkee ne pyyhkeiden väliin pehmikkeeksi.. Kuumat huulet hamuavat naisen vartaloa ja kädet kuorivat vaatteita pois.. Liisa pälyilee levottoman näköisenä järvelle. Lopulta pari on pyyhkeen ja vaatemyttyjen keskellä alastomana. Liisan hengitys on raskasta kun Laurin huulet näykkivät hänen haarovälissään. Miehen kieli sujahtelee vikkelästi kostean turpeassa vaossa. Liisan katse pälyilee ympäristöä yhä harvemmin ja viipyy Laurin silmissä yhä pidempään. Nainen painaa kätensä miehen hiuksiin ja kiertää lantiotaan kohti tämän suuta. Lähes varoittamatta kallioisen niemen takaa kuuluu nopeasti voimistuvaa jyskytystä. Pienen puun takaa työntyy esiin valkoinen laivan keula. Liisa kavahtaa säikähtäen. Lauri ojentaa naiselle t-paitansa.

- Peitä kasvosi siltä varalta, että risteilyllä on tuttuja, Lauri hymähtää.

Kauhusta kankea Liisa tekee työtä käskettyä ja katselee järkyttyneenä kuinka monikymmenpäinen iltaristeilyporukka mölyää ja osoittelee sormillaan kalliolla sekstaavaa paria. Laurin kasvot on tiukasti naisen jalkovälissä mutta Liisa ei pysty ällistykseltään tajuamaan muuta kuin ohi lipuvan höyrylaivan. Pillin töräytys herättää Liisan ja hän katsoo jalkoväliään lutkuttavaan Lauriin.

- Jumaliste, sinä tiesit, että laiva menee tästä ja nyt, Liisa raivosi.

- mnjiiin, Lauri myönsi ja katsoi naista naama pillulimasta kiiltävänä.

- Hyvä etten kussut säikähdyksestä suuhusi.

- Olisihan se ollut eksoottista.

Liisa nousi ylös ja keräsi vaatteensa nopeasti. Yhtä nopeasti hän poistui metsän siimekseen ja pukeutui. Lauri keräsi tavarat mukaansa ja käveli Liisan luo. Hän jäi jonkin matkan päähän nojaamaan puunrunkoon ja katseli itkuun pillahtamaisillaan olevaa naista.

- Anteeksi, olisi kai pitänyt varoittaa.

Liisa ei sanonut mitään, vaan tuijotti vihaisesti miestä. Lauri seisoi siinä varustemytty kädessään kalu velttona. Hepin päästä roikkui pitkä limatippa, joka heilui leudossa tuulessa.

- Ei jumaliste, ei jumaliste, olet sinä ihme ukkeli, Liisa manasi lopuksi hiljaa.

Lauri pukeutui ja pari suunnisti takaisin veneelle. - Mennäänkö pois, vai takaisin laavulle? Lauri uteli. Hieman yllättäen Liisa oli laavun kannalla ja Lauri suuntasi veneen kokoan kohti ulappaa. Tovin ajettuaan pari rantautui laavun lähelle saaren rantaan. Pian leirituli valaisi hämärtyvässä illassa. Pari laitteli vaisussa ilmapiirissä ruokaa ja molemmat naukkailivat punaviiniä ruokaa tehdessä ja ruuan kanssa. Seutu oli jo pimeä kun pariskunta kömpi makuupusseihinsa. Lauri ujutti kätensä Liisan pussiin ja kaivoi käsillään tien naisen lantion paljaalle iholle.

- Voitko vielä luottaa minuun? Mies kuiskasi.

- Harkitaan, nainen ähkäisi.

Miehen kädet hyväilivät naisen pehmeää ihoa ja pari makasi hiljaisuutta kuunnellen. Vähitellen kädet vaeltelivat suuremmalla alueella. Lauri huomasi naisen olevan vastaanottavaisella päällä ja uskalsi sukeltaa tämän haaroväliin. Sormet tapasivat mielettömän pehmeän ja märän tortun. Liisa avasi reisiään ja antoi miehelle riittävästi tilaa touhuta. Toisen käden kieputtaessa hävyllä toinen hyväili naisen kylkiä ja nosteli paitaa.. Liisa avusti hieman ja Lauri pystyi hamuamaan nännin huulinensa väliin. Liisa tunsi patojensa aukeavan kun epämääräiset väristykset voimistuivat pakaroiden seuduilla. Lauri tunsi kuinka nainen veti henkeä syvään ja jäykistyi paikoilleen. Emätin supistui, puristi miehen sormia ja alkoi sykkimään villisti. Liisa veti miehen käden pois haaroistaan ja sulkeutui hetkeksi pussiinsa rauhoittumaan. Sitten hän katsoi miestä silmiin.

- Haluatko sitä eksotiikkaa? Liisa kysyi

- Niin mitä? Lauri ihmetteli.

- Kun sanoin, että meinasin pissata suuhusi, niin sanoit että se olisi ollut eksoottista. Nyt kusettaa niin, että saisit eksotiikkaa vaikka kuinka.

Lauri ei saanut selvää onko nainen leikillään vai tosissaan. Samassa Liisa kömpi ulos pussistaan ja pudotti pikkuhousunsa alas. Hän seisoi kyykyllään matalassa laavussa ja astui Laurin pään viereen. Lauri kauhisteli kun Liisa siirsi toisenkin jalan miehen pään viereen ja oli kyykyllään tämän kasvojen päällä. Paljas tavara hipoi miehen suuta kun Liisa keinutti lantiotaan.

- Hitto, ujostuttaa liikaa, ei tule tippaakaan, Liisa manasi ja nousi pois. Hän kompuroi ulos laavusta ja pian Lauri kuuli virtsasuihkun lorottavan laavun nurkalla. Liisa kurkotteli repustaa paperia ja kuivasi vakonsa. Sitten hän konttasi miehen viereen ja avasi tämän makuupussin. Lauri makasi selällään kalu jäykkänä ja Liisa kävi tämän päälle vatsalleen. Liisa aloitti ratsastamisen ensin hitaasti ja sitten voimakkaammin.

- Luulitko, että olin tosissani, Liisa kysäisi.

- En todella tiedä, Lauri myönsi.

- Olisit voinut tykätäkin, kun kerran haaveilet lesbosta raiskaushommissa, Liisa kiusoitteli.

Laurin kalu alkoi taas kutistua. Liisa huomasi sen ja koetti nousemalla pystympään saada veltostuvan kalun syvemmälle sisäänsä.

- Mikäs nyt, väsyttääkö pientä, Liisa sopersi ja kierähti 69 asentoon.

Laurin suu hieroi naisen häpyä tai paremminkin päinvastoin. Liisa hieroi torttuaan miehen kasvoihin ja lutkutti kalua suullaan. Vähitellen miehen kalu koveni ja Liisa sai siitä lisäintoa. Monta kertaa hän meinasi kääntyä takaisin ratsastamaan, mutta jäi kuitenkin paikoilleen. Uudet väristykset kulkivat loputtomiin naisen reisillä ennen kuin hän räjähti toiseen orgasmiinsa samana iltana. Orgasmi oli vaimeampi mutta vei loputkin voimat. Nuotion himmeässä kajossa Lauri näki kuinka naisen peräaukko supisteli samaan tahtiin kuin häpyhuulet supistelivat kieltä. Lauri kosketti varovasti sormillaan rupureikää samalla kun Liisa pyöritti kieltään terskan ympäri. Nainen kavahti hiukan ja Lauri luuli tämän tykkäävän peräaukon sivelystä. Mies hieroi peräaukkoa hieman voimakkaammin koettamatta kuitenkaan työntää sormiaan naisen pepun uumeniin. Liisa nosti lantiotaan ylemmäs, jolloin Lauri näki avoimen veltostuneen hävyn kiiltelevän syljestä ja limasta ja samalla piukan peräaukon, jota sormensa hyväili. Eturauhanen jännittyi äärimmilleen ja pumppasi spermat naisen suuhun samalla kun mies veti naisen hävyn naamalleen. Liisa puristeli miehen pusseja ja siittimen tyveä.

Hetken päästä Liisa oli puoliunessa pussissaan kun Lauri palasi tarpeiltaan ja lisäämästä puita nuotioon.

- Lesboja, pissaa ja peppuleikkiä, taidat olla ihan tavallinen mies, Liisa virnisteli.

- Niin kai, Lauri huokasi. Ainakin tarpeeksi tyhmä koettaessani toteuttaa päiväunia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute