Herkku-puhelin
Aina kannattaa auttaa...
captainjerome

Olen juuri 38 vuotta täyttänyt miespuolinen yrittäjä. Työskentelen kotoa käsin ja työn luonteesta johtuen minulla on usein runsaasti vapaata aikaa. Osittain tästäkin johtuen olen voinut pitää itseäni hyvässä fyysisessä kunnossa, käyn mm. kuntosalilla lähes päivittäin.

Viikko sitten kauniina loppukevään aamuna oli juuri tällainen tilanne, töitä olisi vasta iltapäivällä, joten päätin lähteä läheiselle kuntosalille pyörällä. Päätin oikaista matkan varrella olevan siirtolapuutarhan läpi. Ajelin rauhallisesti alueen hiekkaisia teitä pitkin, kunnes noin 50-vuotias rouva pysäytti minut kysyen olisiko minulla hetki aikaa auttaa häntä tv-antennitelineen asentamisessa. Hän vaikutti ystävälliseltä ja minullahan oli aikaa. Rouva, joka esittäytyi Maijaksi, oli pukeutunut kesäiseen mekkoon, joka paljasti mukavasti hänen varsin uhkean olemuksensa.

Antenniteline oli pian asennettu pienen siirtolamökin kattokulmaan kiinni ja johto ohjattu sisätiloihin pienestä valmiiksi poratusta reiästä. Maija kiitti minua vuolaasti kysyen, mitä hän olisi velkaa. Sanoin hänelle, että mitä turhia, mutta aamukahvi kyllä kelpaisi. Menimme sisään ja Maija ryhtyi kahvinkeitto puuhiin. Tarkastelin häntä nyt ensimmäisen kerran oikein kunnolla. Maija oli toden totta ilo silmälle, muotoja oli runsaasti, mutta juuri oikeilla paikoilla. Runsaat rinnat suorastaan pursuivat anteliaan kesämekon etumuksesta ja rehevänpuoleinen takapuoli keinahteli houkuttelevasti hänen liikkuessaan pienessä keittiösyvennyksessä. Olin antanut mielikuvitukselleni liikaa valtaa ja minua alkoi vastustamattomasti haluttaa…

Maija sanoi kahvin olevan valmista, mutta sen kanssa hänellä ei ikävä kyllä olisi mitään muuta tarjottavaa. Olin noussut ruokapöydän tuolilta ja astuin hänen taakseen. Tartuin Maijaa muitta mutkitta takaapäin rehevistä rinnoista – kyllä minulle nämä jättimunkit kelpaavat – kuulin itseni sanovan. Odotin läimäytystä, huutoa, tai mitä tahansa kielteistä reaktiota, mutta Maija ei tehnyt mitään, sanoi vain että herran jestas, mitä sinä tällaisesta vanhasta naisesta… Tästä rohkaistuneena aloin puristella hänen herkullisia tissejään ja täyteen seisokkiin ponnahtanut kaluni hieroi ohuen mekon läpi Maijan runsaan pyllyn vakoa. Maijan hengitys tiheni ja näin, että hänen silmänsä olivat kiinni. Vedin mekon vetoketjun selkäpuolelta alas ja vapautin olkaimet. Maijalla ei ollut rintsikoita.

Leivoin ihania munkkeja vaativasti Maijan jo huohottaessa kiivaasti. Vetelin ja pyörittelin hänen kovettuneita nännejään todella kiihottuneena. Tunsin Maijan käden etsiytyneen kovana seisovan kyrpäni päälle. Käänsin naisen olkapäistä itseäni vastaan ja työnsin hänet tiskipöytää vasten. Upotin kasvoni kookkaisiin rintoihin ja aloin imeä nännejä himokkaasti painaen samalla Maijaa olkapäistä. Tunsin nyt hänen kasvonsa painautuvan raivokkaasti seisovaa kulliani vasten.

Maija veti verkkarini kalsareineen alas nilkkoihin ja tarttui hellästi kyrvänjuureen. Hän lipaisi kielellään vartta ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta päätyen terskaan, jonka lopulta upotti huultensa väliin. Maija alkoi imeä kulliani taidokkaasti käyttäen samalla käsiään kiveksilläni, reisien sisäpinnoilla, perseellä, tuntui kuin hän olisi ollut kaikkialla…Itse tissifriikkinä nautiskelin kuin viimeistä päivää, imien ja leipoen lolloja, joiden kokoisia en ollut aiemmin kokenut. Huuma sai nopeasti orgasmituntemukset pintaan ja ennen kuin ehdin edes varoittaa Maijaa laukesin sykäyksittäin hänen suuhunsa. Tunne oli sanoinkuvaamaton, silmissä musteni ja jalat olivat pettää altani. Hieman häpeillen sanoin sen olleen niin taivaallista, etten kyennyt pidättelemään. Maija oli niellyt koko lastin ja sanoi hymyillen, ettei itsekään ollut kokenut aiemmin yhtä huimaa, suoraa toimintaa.

Tarinalle saattaa tulla jatkoa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute