Herkku-puhelin
Netistäkin löytyy
Gentleman M

Tässä tosikertomus kuina netin kautta voi päästä haluamaansa leikkiin mukaan.

Luin eräältä deittisivustolta ilmoituksia, joita naiset olivat sinne laittaneet. Huomioni kiinnittyi erääseen määrätietoisen oloiseen rouvaan, joka kaipasi vaihtelua avioelämäänsä.

Kirjoitin pitkän kuvauksen itsestäni joka oli todenmukainen (olen pitkä, hoikka ja urheilullinen) ja koin muutaman päivän päästä iloisen yllätyksen, kun sain häneltä vastauksen. Tämä rouva kuvaili niukasti itseään, mutta ehdotti suoraan tapaamista eräässä Helsingin keskustan kahvilassa, jossa tunnistaisin hänet kirjasta, jota hän luki istuessaan pöydässä. Hieman minua jännitti, kun menin tapaamaan naista. Saavuin kahvilaan ajallaan ja katsoin ympärilleni. Eräässä kulmapöydässä istui iältään sopiva, kaunis nainen lukemassa kirjaa, juuri sitä kirjaa. Kävelin pöydän luo ja tervehdin häntä. Sanoin hakevani kahvin ja tulevani takaisin. Tein sen tahallani koska peppuni on tiukassa kunnossa. Huomasin naisen katseen seuraavan minua tarkasti, kun kävelin rennosti tiskille tilaamaan. Kun palasin pöytään yllätyin kuinka rohkeasti hän mittaili minua myös etupuolelta. Keskustelumme lähti heti vilkkaana käyntiin. Päätin edetä suoraviivaisesti ja kysyin etsiikö hän varattuna salaista seuraa. Nainen katsoi minua silmiin tummansinisillä silmillään ja yllätti minut. Ei, en etsi salaista seuraa, vaan haluan, että miehestäni tehdään aisankannattaja. Haluan, että tulet kotiini ja rakastelet minua niin, että mieheni on paikalla.

Minä kuuntelin naisen toiveita ja huomasin hänen halveksivan miehensä päättämättömyyttä. Ymmärsin, että nyt pitää olla hyökkäävä ja miehekäs. Sanoin hänelle että tulen hänen luokseen jos hän tekee juuri niin kun sanon. Naisen posket punehtuivat ja tiesin vetäneeni oikeasta narusta. Tässä on ehtoni. Houkuttelet miehesi sidontaleikkiin. Sidot hänet tuoliin alasti jonnekin makuuhuoneen lähelle. Pukeudut hänen edessään seksikkääseen asuun, Korkokengät, sukat, stringit, liivit kaikki mustaa. Kun olet pukeutunut sidot myös hänen suunsa ja silmänsä. Silloin minä tulen.

Nainen oli selvästi kiihottunut kuulemastaan. Hän nyökkäili innokkaana koko toivelistani ajan. Vaihdoimme vielä osoitteet ja puhelinnumerot ja sovimme koska menisin heidän luokseen.

Sitten saatoin hänet autolle, joka oli maanalaisessa parkkihallissa. Kerroin naiselle, että olemme valvontakameran näkyvyysalueella ja otin hänet syleilyyni. Nainen huohotti nuoli kaulaani ja kaivoi kaluni esille. Ei vielä sanoin. Mutta saat mitata kaluni koon suullasi. Nainen vilkaisi ympärilleen, kävi kyykyyn ja imaisi kaluni suuhunsa. Annoin hänen imeä vähän aikaa ja vedin innokkaan suun irti kalustani hiuksista vetämällä. Kuului vain maiskahdus ja naisen kiimainen huokaus. Puoliseisokissa olevan kaluni juureen jäi hieno huulipunarengas.

Sovittuna päivänä menin naisen kotiin. Hän tuli avaamaan oven juuri sovitussa asussa. Hän oli uskomattoman seksikäs. Nyt pääsin ensimmäistä kertaa katsomaan hänen vartaloaan tarkemmin.

Hänen pitkät hiuksensa oli laitettu kiinni tyylikkäästi, tummansiniset silmät välkkyivät, huulissa oli jotain kiiltävää tummanpunaista huulipunaa. Rinnat olivat pienet korkeintaan b –kuppi, mutta liivit saivat aikaan vaon niiden väliin, vatsa oli hieman pyöreä, mutta juuri naisellisella tavalla. Stringit olivat läpinäkyvät ja näin että karvat oli ajeltu nätiksi V -kirjaimeksi, joka osoitti alas. Pyysin häntä kääntymään ja ah peppu oli taaksepäin kaartuva ja upean pyöreä. Sääret näyttivät upeilta sukissa ja korkokengissä. Läppäsin häntä takamukselle ja sanoin, että tarkastetaan muu tilanne.

Kävelin naisen perässä olohuoneen läpi makuuhuoneeseen. Ovelta näin aika normaalikokoisen karvaisen miehen, joka oli sidottu tuoliin vaatehuoneeseen johtavan oven suuhun. Mies oli tikassa paketissa ja vaikutti yllättyneeltä minun saapumisestani. Kävin sängylle istumaan ja käskin naisen eteeni. Laiton käteni suoraan hänen pikkuhousujensa päälle ja tunsin housujen olevan aivan märät. Pujotin sormen sisälle housuihin ja lipsuttelin tahallani kovaäänisesti märkiä huulia. Mies liikahti kuullessaan sen ja kuullessaan naisensa huokauksen. Polvistu ja ime minua sanoin ja nainen totteli kuuliaisesti. Hän oli todella hyvä suuhun ottaja. Nainen katsoi imiessään minua silmiin ja minä hieroin hänen pieniä napakoita rintojaan liivien läpi. Naisen ääntely sai miehen taas liikahtamaan. Sanoin, että jos ei ukkosi pysy paikoillaan laitamme vaatehuoneen oven kiinni…

Jatkuu…

Kommentteja saa laittaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute