Herkku-puhelin
Ex-mieheni
xlWomaN

Näin Matin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen lomareissullani pohjoisessa, hän kulki nykyisen naisystävänsä kanssa kaupungilla vastaan. Kieltämättä olo jotenkin vaivaantunut mutta siitäkin huolimatta tervehdimme toisiamme. Meidän tiet erosivat aikanaan kun sain työkomennuksen Etelä-Suomeen.. Kieltämättä meillä oli silloin aika kiihkeää Matin kanssa, naitiin kun siltä tuntui, milloin missäkin..

Suuntasin tieni mukavalle aurinkoiselle terassille, jossa tuntui olevan näin päivälläkin ihan mukavasti ihmisiä. Tilasin kahvin ja istuuduin lähimpään pöytään, hämmästyin oikein itsekin kun huomasin jääneeni miettimään ex-kultaani.. Seurakseni sain jonkun paikallisen kesälomalaisen joka oli ottanut muutaman paukun liikaa, siinä sitten kuuntelin kun mies ylisti muotojani ja olisipa halunnut kaikenlaista kanssani. Pyynnöistä huolimatta mies istui vastapäätä kuin tatti, hän alkoi käydä jo rasittavaksi ja lähdinkin jatkamaan matkaani..

Tieni vei läheiseen naisten vaateliikkeeseen ja innolla meninkin katselemaan alusvaateosaston antia, pitkään aikaan en mitään "hörsykkeitä" ollut ostanutkaan.

Löysin juuri oman kokoiseni mustat sukat, sukkanauhaliivin ja ihanan tuntuiset rintaliivit jotka saivat taatusti rintani näyttämään hyvältä.

Jatkoin matkaani hotelliin josta olin yöpaikkani varannut, mietin vielä oliko minulla kaikki tarvittava tullut ostettua..tulin siihen tulokseen että olin muistanut kaiken ja niinpä palasin huoneeseeni.

Hotellihuone oli ihanan raikkaanvärinen, kylpyhuoneessa oli suuri kylpyamme, täytin sen vedellä ja lisäsin veden sekaan vaniljantuoksuista kylpyvaahtoa. Keräsin tummat hiukseni nutturalle ja laskeuduin ammeeseen. Voi miten ihana tunne..suljin silmäni ja hetken olin ihan hiljaa paikallani..vaahtoa oli paljon, rintojen kohdalla hassusti kaksi vaahtopalloa..nännit kaipasivat kosketusta, niinpä omin sormin hieraisin niitä ja ne alkoivat nöpöttää kovina..otin molemmista nänneistä kii ja puristelin niitä aika rajustikin..tuntui hyvältä.otin molemmista rinnoista kii ja hieroin niitä toisiaan vasten, mieleeni tuli jostain Matti ja se miten hän rakasti rintojani, miten hän saattoi pitkiäkin aikoja imeä nännejäni samalla kun sormet seikkaili pillussani..minähän aloin kiihottua ex-miehestäni!Helvetti sentään...ajattelin mielessäni..

Ajatus Matista ei meinannut loppua millään, meinasin jo kiukustua itselleni moisista aatoksista ja lopetinkin kylpemisen ja siirryinkin sheivailemaan sääreni.

Sileät sääret saavutettuani päätin ajella myös häpykumpuni paljaaksi, ihan omaksi ilokseni..siistittynä olen sen kyllä pitänytkin mut nyt taidan vetää sen ihan karvattomaksi, ajattelin. Pienet tummat karvatupot alkoivat tippua kylppärin lattialle ja minä levitin huulia että saan kaikki pois, siinä samassa upotin sormeni sisääni ja hieraisin klitorista, siinä se sykki punertavana ja odottavana...että joku sitä hellisi ja nuolisi, imis ja pitäisi hyvänä. Huuhdoin vielä paikkani ja menin kuivattelemaan itseäni parvekkeelle. Sytytin tupakan ja katselin noita muutamia autoja jotka olivat paikallista nuorisoa täynnä. Kieltämättä tunsin oloni hiukan yksinäiseksi, oma mies oli jäänyt toiselle puolen suomea töihin sillä aikaa kun minä aloitin lomailun. Poltin tupakan ja päätin etten vaivu synkkyyteen!

Menin sisälle ja aloin pukea uusia alusvaatteitani, ja kieltämättä, peilikuvaa katsoessani näytin aikas pornolta, kuten olin arvannutkin, nuo uudet rintsikat olivat täydelliset! Tissit tulivat sopivasti tyrkylle kun vedin päälleni vaalean jakkupuvun, pikkuhousut jätin laittamatta kokonaan. Meikkasin ja laitoin vähän hiuksiani ja lähdin katselemaan alkuillan meininkiä pääkadulle.

En ehtinyt kuin läheiselle automaatille kun taakseni tuli 2 miestä, puheensorinasta päätellen. Pienen jonon takia joudun kuuntelemaan miten miehet arvioivat muotojani, persettä miten ihanan leveä se kuulema oli ja miten takaapäin nussiessa hiuksistani saisi hyvän otteen.. Rahat nostettuani käännyin ja hätkähdin, toinen noista takana olleista miehistä oli Matti!

En saanut hetkeen sanottua mitään, eikä saanut Mattikaan, hänen silmänsä tuijottivat rintavakoani..

Hänen kaverinsa sai myöskin asiansa toimitettua ja tuli viereeni ja tarttui kiinni rintavarustukseeni.. Matti tarttui kaverinsa käteen ja vihaisesti käski päästää irti. Ihmetellen kaveri irrotti ja lähti jatkamaan matkaansa. Me jäimme siihen ja mietin vieläkin mitä sanoa.. Matti pyysi anteeksi käytöstään, vaikkakin sanoi minun näyttävän kerrassaan himottavalta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute