Herkku-puhelin
Siskon tytön ystävätär
Timi

Pyöritin kahvilaa stadissa ja lupasin siskon tytölle työpaikan, joten sovittiin yhdeksi sunnuntaiksi haastattelu, jonne Satu tulikin kahden tyttö-kaverinsa kanssa.

Haastattelu meni hyvin ja lupasin heittää heidät autolla kotiinsa. Sadun vein ensin kotiinsa ja nämä pari tyttöä jotka olivat todella uhkeita ja hyvin muodostuneita 18-kesäisiä kaunottaria lupasin viedä perille asti.

Auton takapenkillä kuului iloinen puheensorina ja nauru kun heiteltiin läppää ja jotenkin kemiat kohtasivat hyvin vaikka olinkin kohta viisikymppinen ukkomies. Anna ja Heli olivat varmaankin huomanneet tuijotukseni taustapeilistä kun olivat avanneet pari nappia puseroistaan lisää ja mulle avautui todella mainiot näköalat.

En voinut olla kommentoimatta näkymää, johon tytöt vastasivat iloisesti hymyilemällä, sitten tein rohkean ehdotuksen ja kysyin tytöiltä haluaisiko tytöt lähteä käymään toimistolla, joka oli reitin varrella ja tytöt suostuivat ehdotukseeni. Tässä vaiheessa kaikille alkoi olemaan selvää mitä siellä tulisi tapahtumaan.

Viimeiset pari kilsaa tuntuivat ikuisuudelta, mutta heti toimistolle päästyämme, heitin pari patjaa lattialle ja revimme toisiltamme vaatteet pois, eteeni avautui näkymä, jota olin voinut unelmoida tumman ja vaalean kauniin nuoren tytön alastomat vartalot, joihin saisin kohta tutustua.

Menin makaamaan lattialle ja tytöt aloittivat suuhoidon pyysin tummaa Heliä istumaan naamani päälle jotta voisin tehdä kielelläni tutkimusmatkan nuoren kaunottaren suloihin, pitkään en tarvinnut nuolla pillua kun Heli orkun ja sitten siitä toivuttuaan Heli kiipesi ratastus asentoon ison ja paksun jortikkani päälle, joka tuntui halakaisevan pikkupillun kokonaan, Anna tuli vuorostaan suuhoitooni ja otti siinä ogasmin Heli oli saanut joskuinka monennen orkun ratstustoihussaan, joten luovutti paikkansa Annalle, jonka aloittikin hurjan ratsastuksen penikselläni, pyysin Annan kontalleen jottatulisin takaapäin, tytöt menivät 69 asentoon ja mä rupesin höyläämään Annaa takaapäin, Heli välillä nuolaisi isoja pallejani, joka tuntui ihanalta ja aloin tuntemaan että kohta tulee, nussin kuin viimeistä päivää Annaa takaapäin ja kun lastini sitten lähti niin otin kullini pois pillusta ja tyhjensin siemeneni Annan pepulle ja Helin naamalle, Heli otti vielä kullinin suuhunsa, jonne työnsin viimeiset siemeneni.

Päivä ei vielä tähän päättynyt jos haluatte tietää lisää niin ilmoitelkaa...........

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute