Herkku-puhelin
Kaksoiselämää 3
Elwood

Tämä on suoraa jatkoa tarinalle "Kaksoiselämää 2". Jos et ole sitä lukenut ja haluat kunnolla ymmärtää mistä on kysymys, niin lue edellinen osa ensin.Lena tyhjensi kauppakassin sisältöä kaikessa rauhassa keittiön kaappeihin. Katselin ajatuksissani ulos keittiön ikkunasta, kun tunsin Lenan painautuvan takaa minuun kiinni.

- Oliko hyvää seksiä tyttöjen kanssa? hän kuiskasi korvaani sitä samalla nuolaisten. – Kumpi oli parempi?

- Hei, et kai sä vaan ole mustasukkainen? vastasin kiusoitellen. – Olihan se hyvää, molempien kanssa. Ei kahta naista voi laittaa mihinkään paremmuusjärjestykseen, kaikki ovat niin erilaisia. Sitä paitsi, olen ihan varma että illalla on vielä parempaa seksiä luvassa. Silloin sunkin kannattaa olla paikalla!

Lena näytti kieltänsä ja puristi vaativasti takapuolestani.

- Senkin…, hän kuiskasi näykkäisten hampaillaan korvanipukkaani.

Tilanne keskeytyi juuri sopivasti tyttöjen tullessa sisään mökkiin.

- Hei, millaista ohjelmaa sä olet suunnitellut tälle päivälle? Hanne kysyi Lenalta.

- Nyt ei ole mitään ennen neljää, silloin aloitetaan ruoan laitto ja aika pian myös saunan lämmitys, Lena sanoi hetken mietittyään. – Syödään kuitenkin ennen saunaa.

- Okei, Hanne vastasi tuumivan näköisenä. – Jos me laitetaan Miran kanssa nyt päiväkahvit ja vähän purtavaa kaikille, niin värkkäätkö sä sitten sen ruoan?

- Sopii.

Väistyimme suosiolla Lenan kanssa keittiöstä, kun Hanne alkoi itse touhuta syötävää määräten Miran kahvin keittoon.

- Mennäänkö käymään uimassa? Lena kysyi hymyillen tultuamme ulos mökistä.

- Mennään vaan, hymyilin takaisin. – Uikkarit?

- Ei tarvitse, ei mullakaan ole mukana.

- Selvä, eikä täällä tarvi pyyhettäkään kun on näin lämmin.

- Joo, kyllä kesä kuivaa…

Lena käveli edelläni rantaan ja katselin lumoutuneena hänen peppunsa keinuntaa tiukoissa shortseissa. Pakarat värähtelivät vuorotellen kimmoisan aistillisesti aina lantion keinahtaessa sivulle. Se oli äärimmäisen seksikäs näky ja taisin hetkeksi unohtaa jopa hengittää. Lena varmaan vielä korosti peppunsa keinuntaa tahallaan, ihan varmasti hän arvasi mihin katseeni eksyy hänen takanaan astellessani. Vai aletaan tässä kiusaamaan, ajattelin itsekseni, no sehän sopii…

Lena käveli suoraan laiturin toisella sivulla olevalle penkille ja veti samalla paitansa pois yltään. Rintaliivit korostivat upeasti hänen pystyjä rintojaan puristaen niitä yhteen ja saaden ne näyttämään vielä suuremmilta.

- No niin, pääseehän näistäkin eroon, hän totesi rintsikoiden lukkoa avatessaan. – Ei kaikkein mukavin vaatekappale näin kuumalla ilmalla.

Lena heitti liivit huolettomasti laiturin kaiteelle ja hieraisi nopeasti kaksin käsin rintojaan.

- Ahh, tuntuupas mukavalta, hän lähes kuiskasi viekoitteleva hymy kasvoillaan.

- Ei käy kateeksi pitää noita varsinkaan näin kesäkuumalla, vastasin huolettomaan sävyyn vaikka Lenan esitys saikin sisuskaluni sekaisin.

Heitin T-paitani kaiteelle Lenan liivien viereen. Nopeasti kiskaisin myös shortsini pois ja heitin ne penkille hypäten heti veteen.

Järven vesi oli ihanan lämmintä ja keli oli lähes tyyni, vain pienet väreet rikkoivat muuten tyyntä veden pintaa. Lena sukelsi myös ja pienen lenkin uituamme hän ponnisti ylös matalalle ponttonilaiturille istumaan. Uin kiusoittelevan hitaasti viime metrit ja pysähdyin tarttuen käsilläni hänen jalkoihinsa polvitaipeiden yläpuolelta. Katsoin ensin hetken Lenan jalkoväliä, kunnes nostin katseeni hänen silmiinsä.

- Näytä, kuiskasin hiljaa samalla kevyesti hänen jalkojaan levittäen.

Lena nojautui taakse käsiinsä ja antoi minun avata reitensä aivan auki. Katsoin hänen upeaa pilluaan, jossa vesipisarat välkehtivät prisman lailla auringonpaisteessa. Karvoitus oli ajeltu niin lyhyeksi, että sopivasta kulmasta katsottuna se näytti aivan posliinilta. Kuitenkin lyhyissä ja hennoissa karvoissa kiilteli kymmenittäin pienen pieniä vesipisaroita saaden pillun kimaltelemaan kuin jalokivin koristellun kruunun. Kerrassaan upea.

Juuri kun kurotin lipaistakseni sitä kielelläni, kuului mökiltä huuto.

- Tulkaa kahville! Hannen ääni kaikui pihapiirissä.

- Hyvä ajoitus, Lena puuskahti pettynyt sävy äänessään.

Katsoin hänen lähes vihaisia kasvojaan. Huulet olivat puristuneet tiukaksi viivaksi ja silmät säkenöivät villisti.

- Voi sua, hymyilin sipaisten samalla kädelläni Lenan poskea. – Kyllä me ehditään vielä.

Hetken Lena vain tuijotti takaisin, kunnes pikku hiljaa kasvot sulivat hymyyn ja hän kumartui antamaan suukon huulilleni.

Laiturilla hetken ihmeteltyämme Lena nappasi vaatteet mukaansa ja lähti kävelemään saunalle.

- Tässähän menee tunti kuivattelemiseen, hän manasi. – Haetaan pyyhkeet, että voidaan kuivata.

- Mullahan pitäis se eilinen ollakin pyyhe täällä, keksin kävellessäni ja avasin saunan oven. – Haa, tässä se on.

- Ai niinpä tietenkin, Lenakin muisti ja nappasi oman pyyhkeensä pukuhuoneesta.

Nopea kuivaus ja vaatteita niskaan. Lena mietti hetken rintsikkojensa kanssa, mutta laittoi ne sitten koukkuun roikkumaan ja puki suoraan paitansa päälleen. Hän aloitti sukimaan hiuksiansa harjalla, itse pörrötin oman tukkani pyyhkeellä ja kamman virkaa toimitti viisipiikkinen. Saatuani tukkani jotenkuten ojennukseen painauduin vielä peilin edessä tuskailevan Lenaan kiinni ja suutelin häntä kaulalle. Hiuksien harjaaminen loppui välittömästi ja hän painoi poskensa vasten omaani. Lena lähes kehräsi. Annoin vielä nopean suukon hänen pehmeille huulilleen.

- Mennäänkö? kysyin lyhyesti.

- Jep jep, tuli yhtä lyhyt vastaus.

Istuin kahvipöytään ja Lena tuli viereeni. Hanne kaatoi kaikille kahvia ilme tarkkana.

- Olkaa hyvä, hän hymyili saatuaan kaadettua. – Tehkää siitä leipää, ruokaan on vielä monta tuntia aikaa.

Saatuani leivän väsättyä ja sokerit sekoitettua yritin syödä hillitysti, vaikka armoton nälkä kurni jo vatsanpohjaa. Toista palaa syödessä nälkä alkoi jo hieman helpottamaan ja katsoessani vastapäätä istuvaa Hannea huomasin hänen ilkikurisen hymynsä. Samassa tunsin paljaan jalan sivelevän nilkkaani pöydän alla. Vilkaisin vaivihkaa Lenaa, mutta hän jutteli Miran kanssa jostain kesän festareista. Katsoin uudelleen Hannea, joka tiiviisti silmiini katsoen hymyili julkeasti ja hivutti jalkaansa pikkuhiljaa ylemmäksi. Tilanne alkoi käydä jo tukalaksi, mutta onneksi kännykkäni pelasti minut sillä kertaa. Sunrise Avenuen Fairytale gone bad alkoi soida kassissani ja anteeksi pyydellen poistuin pöydästä etsimään puhelintani.

Kännykkä löytyi ja soittajana näkyi olevan yksi kaverini kaupungista. Vaihdoimme nopeasti tervehdykset ja pikaiset kuulumiset. Mutta kun en ollut kotona, en oikein voinut hänen ehdottamilleen iltamenoille kaupungille lähteä. Ei sillä että olisin tästä tilanteesta halunnut poistua mistään hinnasta.

- Kaveri kaupungista, totesin suljettuani puhelimen. – Enpä voinut illalla terassille lähteä. Mutta lähdettekö te uimaan?

- Mennään vaan, vastasi Lena.

- Me tullaan kans, huikkasi Hanne nopeasti.

Kävelimme Lenan kanssa kohti laituria, kun tytöt ryntäsivät valmiiksi uikkareissaan ohitse ja hyppäsivät suoraan järveen niin että vesi roiskui. Otin jo kävellessä T-paidan pois ja heitin sen laiturin penkille. Pysähtyessäni tartuin Lenan paidan helmaan ja nostin sen hitaasti pään yli samalla astuen lähelle häntä. Niin lähelle, että pystyjen rintojen nännit kevyesti hipaisivat ihoani. Lena säpsähti ja hänen katseensa porautui tiiviisti silmiini. Näin silmäkulmastani molempien tyttöjen nousseen nojaamaan laituriin kyynärpäidensä varassa, aivan hiljaa meitä katsoen. Hymyillen avasin Lenan shortsit ja vedin ne sekä samalla myös pikkarit hitaasti nilkkoihin laskeutuen itse samalla mukana alas. Jäin odottamaan pää pystyssä täysin liikkumatta ja katsoin ihaillen hänen kauniisti pyöristyvää häpykumpuaan vain muutaman sentin päästä. Viimein Lena nosti vuorotellen kumpaakin jalkaansa ja astui pois shortseista, jonka jälkeen nousin hitaasti ylös aivan hänen eteensä. Taas nännit hipaisivat rintaani, nyt jo terhakkaasti nöpöttäen.

Lenan silmistä paistoi puhdas halu hänen katsoessaan taas silmiini ja tarttuessa shortsieni vyötäröön. Hän laskeutui itse kyykkyn ja veti shortsini alkkarien kanssa kiusoittelevan hitaasti alas. Vaikka yritin kuinka pinnistellä hillitäkseni itseni, silti kullini ponnahti kevyesti hieman ylös päästessään vapauteen shortsien liukuessa alas nilkkoihin. Kulli lähes hipoi Lenan poskea kun se heilahteli astuessani pois shortseista, mutta hienosti itsensä halliten hän nousi hitaasti ylös vain toisen rinnan kevyesti hipaistessa huojuvaa kaluani.

Lena nousi seisomaan aivan lähelle, niin että sekä hänen kovat nänninsä että jo osin jäykistynyt kullini hipoivat toistemme kehoja. Katsoimme hetken aivan hiljaa toisiamme syvälle silmiin. Sitten Lena rikkoi hiljaisuuden.

- Uimaan? hän kuiskasi.

- Jep, vastasin yhtä hiljaa.

Samassa ryntäsimme molemmat järveen ponnistaen matalaksi painautuvien tyttöjen yli. Lähes yhtä aikaa osuimme veteen ja jo pinnan alla tartuin hänen käsivarteensa vetäen hänet lähelleni. Heti pintaan tultuamme annoin Lenalle nopean suukon johon hän vastasi antaumuksella. Samassa Lena osoitti laiturille ja sinne katsoessani näin Hannen ja Miran suutelevan kiihkeästi toisiaan vielä puolittain vedessä ollen. Heidän vartalonsa olivat kietoutuneet toisiinsa ja Miran käsi hapuili Hannen toista rintaa. Nostin sormeni huulille hiljaisuuden merkiksi ja annoin uuden, nyt jo vähän pidemmän suukon Lenan märille huulille.

- Me ei jakseta enää uida, vaan mennään jo ylös, Hanne huikkasi noustessaan laiturille Mira heti perässään.

- Okei, me uidaan vielä, vastasi Lena merkitsevästi hymyillen.

Lena katsoi minua hymy huulillaan ja silmät säkenöiden.

- Uidaan laiturille, hän lähes kuiskasi.

- Hyvä idea, vastasin lähtien hiljaa uimaan kohti laituria.

- Arvaat varmaan mihin ne lähti, Lena sanoi tullessamme laiturin päähän. - Nyt sä tiedät, kuinka hankalaa mulla oli täällä noiden kahden seksihullun teinin kanssa. Ne on just siinä iässä, että vähintään kerran päivässä pitää sextailla ja täällä miehen puutteessa tietty keskenään. Kamala vaan sivusta katsella, siinä alkaa väkisinkin tehdä itselläkin mieli.

- Voin kuvitella, vastasin hymyillen.

Nappasin uimapatjan laiturin penkin ja kaiteen välistä, liu’utin itseni sen päälle ja kiskaisin patjan ja itseni osin laiturin päälle. Lena ponnisti päättäväisesti viereeni. Onneksi patja oli kahden ihmisen mallia, joten sovimme sille hyvin molemmat

- Monena iltana mä vaan kuuntelin niiden ähinää siellä sohvalla ja tyydytin itseni uneen, Lena huokaisi päästyään kunnolla viereeni ja painaessaan suukon käsivarteeni.

Kurkotin Lenaan päin, halukkaat huulet olivat heti valmiina ottamaan vastaan omat huuleni ja yhtyivät kiihkeään suudelmaan. Olimme edelleen jalat puoliksi vedessä ja potkaisin sieltä vauhtia kääntäessäni Lenan patjalle selälleen. Koko hänen vartalonsa oli äskeisestä uinnista vettä valuvan märkä ja huuleni liukuivat kevyesti kaulalta rinnoille. Otin kovaksi turvonneen nännin suuhuni ja hyväilin sitä imemisen voimakkuutta aika ajoin muutellen ja väliin kieltä villisti ympäri kieputtaen. Lena ynisi hiljaa ja voihkaisi sitten puraistessani kevyesti nännin hampaitteni väliin.

Valutin itseni puolittain takaisin veteen ja tartuin molemmin käsin Lenan reisien alta kohottaen jalat samalla koukkuun niitä samalla voimakkaasti levittäen. Pillu avautui upeasti aivan silmieni edessä, sisempien häpyhuulten tumma puna antoi hienon kontrastin vaaleana bikinien alla säilyneelle jalkovälille. Nuolaisin pitkän ja hellän lipaisun Lena värähtäessä kauttaaltaan ja nautinnollisen voihkaisun purkautuessa hänen huuliltaan. Imin varovasti vuorotellen kumpaakin häpyhuulta kielellä samalla lipsuttaen, kunnes työnsin yllättäen koko pitkän kieleni sisälle värähtelevään pilluun. Lena voihkaisi ja hänen kätensä pörrötti hiuksiani. Hamusin ylöspäin, klitoris oli jo turvonnut ja valmis ottamaan hyväilyt vastaan, kun kosketin sitä kieleni kärjellä kiusoittelevan kevyesti Lenan voihkaistessa nyt äskeistä äänekkäämmin. Tein hetken pyörivää liikettä kieleni kärjellä klitan ympäri ja välillä sen yli, Lenan yksittäiset voihkaisut muuttuivat voimakkaaksi yhtämittaisen yninän ja huohotuksen sekamelskaksi. Nuolaisin vielä muutaman kerran oikein voimakkaasti klitorista samalla vedestä vauhtia potkaisten ja autoin itseni käsillä aivan Lenan kylkeen kiinni ja osin päällekin.

Suudelma oli todella kiihkeä, Lenan huulet hamusivat huuliani ja kieli suorastaan mylläsi suussani hänen maistellessaan omia mehujaan. Samalla Lenan käsi tarttui lujalla otteella kullini varresta kiinni ja varoen veti siitä minua itsensä päälle. Lena koukisti taas omat jalkansa, jolloin ohjasin kaluni toisella kädellä uskomattoman liukkaille häpyhuulille niitä terskan päällä lipsutellen. Nostin ylävartaloani ja katsoin Lenaa syvälle silmiin, ne olivat aistikkaasti raollaan ja suorastaan tihkuivat halua. Painoin toisen käteni hänen poskeaan vasten ja suutelin häntä aistillisesti, samalla kun annoin kullini hitaasti upota yhä syvemmälle ja syvemmälle hänen sisälleen. Lena ynisi lakkaamatta koko sisään työntymisen ajan. Päästyäni aivan pohjaan Lenan joustavan tiukkaan pilluun, jäin hetkeksi makaamaan aivan liikkumatta paikoillani. Tunsin kullissani Lenan pillun rytmikkään sykkeen sen puristellessa voimakkailla lihaksillaan kaluni vartta.

Tartuin molemmin käsin laiturista ja liu’utin koko vedestä liukasta vartaloani Lenan päällä kyynärpäideni varassa, kullin tehdessä samalla hidasta liikettään Lenan pillussa. Aina kasvojemme ollessa kohdakkain pysäytin liikkeen hetkeksi ja suutelin tuota seksikkäästi raollaan olevaa voihkivaa suuta. Lenan pystyt rinnat tuntuivat ihanilta liukuessani hänen päällään ja nännien hieroessa märkää ihoani vasten. Vaikka toisaalta sen olisi toivonut voivan jatkua ikuisesti, niin jossain vaiheessa keho alkoi vaatia jotain muuta, jotain vielä parempaa.

- Käänny polvillesi, kuiskasin Lenan korvaan ja vetäydyin samalla hänen sisältään.

Lena pyörähti ympäri ja kohotin vielä hänen ihanan muodokasta peppuaan hieman, asetuin hänen taakseen kontilleni ja ohjasin kullini varovasti mutta päättäväisesti suoraan sisään. Aloin hiljaa työnnellä kulliani hänen sisällään, joka työnnön lopuksi Lena ähkäisi hiljaa. Vein käteni hieromaan klitorista ja Lenan hengitys kiihtyi kiihtymistään, kunnes voihke ja huohotus sekoittuivat jatkuvaksi seksikkääksi valitukseksi. Myös itselläni alkoi tuntua ensi oireita lähestyvästä orgasmista ja arvelin ajan olevan sopiva kovalle loppukirille.

Nousin ylemmäs tukevampaan asentoon ja survaisin takaa päin pari kovaa työntöä kuin kokeeksi.

- Lisää… vielä… kovempaa… hän voihki.

Tarrasin kädelläni kiinni hänen tukastaan ja vedin päätä hieman takakenoon.

- Haluatko kovempaa?

- Haluan… vielä… kovempaa…

- Nussitaan sitten… noin, ähkäisin survaisten samalla kovan työnnön aivan pillun perille asti.

- Aaaah… nussi… kovaa… täysillä… Lena voihki.

Samalla kun vedin tukasta hänen päätään vielä enemmän taakse, survaisin muutamia raivokkaan kovia työntöjä. Kuului kova läjähdys lantioni osuessa voimalla Lenan paljaaseen takapuoleen ja samalla aina Lenan lähes tuskaiselta kuulostava huuto. En kuitenkaan pystynyt enkä halunnutkaan enää sääliä häntä, vaan naiminen muuttui eläimellisen kovaksi ja nopeaksi rynkytykseksi. Kuulin Lenan huudon kuin jostain kaukaa ja tuntiessani oman lastini lähtevän jostain selkärangastani läimäytin vielä kovaa avokämmenelläni Lenan paljaaseen pakaraan lujaa karjahtaen. Lena huusi ja huusi… Viimeinen työntö suisti minut Lenan päälle ja meidät yhdessä alas uimapatjalle.

Maailma pyöri pitkään ennen kuin sain jostain järjellisestä ajatuksesta kiinni ja vieläkin rajusti huohottaen avasin silmäni. Hetken vain puuskutimme päällekkäin patjalla, kunnes hieman toivuttuani annoin suukon Lenan poskelle. Hän sai käännettyä päätään hieman ja annoin uuden suukon hänen huulilleen.

- Huh huh, Lena voihkaisi. – Olipas se… olipas se aika… Aivan mahtavaa!

- Sanos muuta, sopersin yrittäen koota itseni. – En tiennytkään, että Suomessakin on maanjäristyksiä!

- Joo, ainakin kuus richterin asteikolla.

Samassa huomasin tytöt istumassa nurmella vähän saunalta rantaan.

- Ohhoh, totesin nyökäten päälläni sinne päin.

- Ai jaa, onks meillä ollut salakatselijoita? Lena kysyi nyt kovemmalla äänellä.

Tytöt nousivat ylös ja lähtivät kävelemään kohti laituria. Vetäydyin nopeasti Lenan sisältä ja otin mukavamman asennon hänen vierestään.

- Eihän me mitään salaa katseltu, Hanne toimitti leveä virne naamallaan. – Te nyt ette olis huomannut mitään, vaikka tänne olis tullut bussilastillinen katselijoita. Aikamoinen show!

- Mahtavaa, en ole tainnut koskaan nähdä samanlaista, en edes kotona dvd:ltä, Mira hymyili kilpaa auringon kanssa.

- Kiitos vaan kommenteista, mutta ette itsekään tainnut shakkia käydä pelaamassa, Lena irvaili takaisin.

- No niin, naureskelin siskosten sanailulle. – Pääasia, että kaikilla oli kivaa. Huilataan vähän ja mennään sitten grillailemaan ja saunaa lämmittämään.

- Joo, mut ollaan vielä hetki tässä, Lena huokaisi antaen suukon huulilleni.

Makasimme laiturilla vieläkin aivan näännyksissä. Tytöt pyörähtivät ympäri ja lähtivät takaisin mökkiä kohti.

- Viittiks sä lämmittää sit sen saunan? Lena kysyi. - Puita olis siellä saunan takana.

- Ok, mä hoidan sen, vastasin raukeana. – Sitten kohta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute