Herkku-puhelin
Pienet ovat kaunista
Vampir/a

Koska joskus aikataulut menevät metsikköön, saavuin seminaaripaikkaan aamuyöllä kahden korvilla. Lähtö oli viivästynyt oman sähläyksen ja priorisointikyvyttömyyden takia. Rankat sateet hidastivat matkaa entisestään, ja välillä piti huilatakin, yrittää hätistellä uneliaisuutta kitkerällä kahvilla. Mielessä väikkyi punkka omassa armollisessa yksinäisyydessä ja umpiunessa.

Autolla köröttelemisen jälkeen elimistö viestitteli, että nukkumista ihan heti ei kannata yrittää. Lähdin siis hotellikompleksin viihdepuolelle haistelemaan, saisinko jostain yömyssyn. Humppatanssit oli tanssittu aikapäiviä tai tässä tapauksessa aikaöitä sitten, ja yökerhossakin fiilis on lievässä alamäessä. Joissakin pöydissä meni lujaa, joissakin suudeltiin, siellä sun täällä nuokuttiin. No minähän en ollut tullutkaan kuin lasilliselle.

Emmin oluen ja viskin välillä. Rommikin kävi mielessä, mutta äkillisen skotlantilaisen muiston takia hairahduin rutikuivaan siideriin. Pöydästä näkyi tanssilattialle, naapuripöydässä oli muutama ihminen, joiden aktiivisuus seuraavan päivän seminaarissa saattaisi olla vähän niin ja näin. Seurueessa oli pari miestä ja neljä naista. Yksi miehistä yritti saada seuruetta tanssimaan. Muut lähtivätkin, mutta muuan naisista jäi istumaan, manaili nilkkaansa. Nainen sytytti savukkeen, kun muut lähtivät. Hän ojentautui istumaan suoraan ja katseli ympärilleen melko pirteän näköisenä ajankohta ja paikka huomioon ottaen. Nainen kiinnitti huomiota lasiini.

- Aika harvoin miehet yksinään ollessaan ottavat siiderin.

Olin tiedostanut problematiikan aikaisemminkin, mutta juuri nyt en ollut varautunut kommentointiin. Vilkaisin naista. Valkoinen hihaton toppi, sen alla pikkuiset rinnat. Hiukset mallia polkka ja kasvot kokoon nähden pyöreät. Yleensä olen sanavalmis, mutta juuri tuona hetkenä olin mietteissäni niin kaukana huomisen esitelmän ja Skotlannin-muistojen hetteikössä, etten löytänyt muuta reagointitapaa kuin nostaa siiderilasia ja hymyillä.

- Sitä pitää juoda, mikä hyvältä maistuu, sain kuitenkin tokaistua, kun oikein pinnistin aivojani.

- Juu, ihmiset onkin yleensä jotenkin periaatteessa yhden asian ihmisiä ja sitten niiltä jää paljon kokematta just niin kuin siideri, innostui nainen.

- Tuli tossa tiskillä vanhoja reissumuistoja mieleen, huomasin, että tätä on täällä tarjolla, totesin ja osoitin merkkiä lasin reunassa.

- Skotlanti, sanoi nainen ja hymyili vuorostaan. Hän innostui kertomaan vierailustaan viskitislaamossa Ylämaan alareunalla.

- Tiedätkös muuten mitä skotlantislaisilla on kiltin alla? hän kysyi.

- Hähää, tiedän vaikka en ole kurkkinut, naurahdin. – Varsinkin kun kilttiä käyttää useimmiten miehet.

Liekö johtunut väsymyksestä, että silmäni tahtoivat painua vähän alas naisen kasvoista. Rintojen suhteen minä olen aina ollut sitä mieltä, että pieni on kaunista. Ja nyt minua vastapäätä oli erikoisen pienet.

- Mikä sinun nilkkaasi vaivaa? kysyin.

- Ei mikään, en vaan jaksanut lähteä noiden kanssa lattialle hillumaan. En ole oikein tällaisen musiikin ystävä. Mukava ilta ollut mutta nyt nuo alkavat olla hutikassa.

- Sinulle ei ole kelvannut juomat?

- Työpäivä huomenna, täytyy melkein heti aamulla on puhekunnossa. Nytkin ollaan koko ilta puhuttu työasiaa, mutta punkka taitaa kutsua.

- Jospa minä kuitenkin saatan sinua, kun ei siitä nilkasta kumminkaan voi olla niin varma, sanoin.

Nainen hymyili.

- Sinullakin on puheenvuoro huomenna, nainen totesi.

Täytyy sanoa, että siinä kohdassa hätkähdin. Mutta niinpä tietenkin. Tässä kolossissa on samaan aikaa monia tilaisuuksia menossa, mutta jotkut toden totta kuuluvat samaan porukkaan itseni kanssa.

- Salli, sanoi nainen ja ojensi kätensä.

Kättelin, ja sanoin etunimenikin. Ote oli jämäkkä vaikka käsi pieni. Tietenkään en ollut katsonut seminaaripapereita kovin tarkkaan. Sen verran olin huomannut, että keskeisimmistä puhujista oli kuvat. Itseni olin pongannut mutta muita en ollut ehtinyt ihailla.

Salli tarttui käsikynkääni ja nilkutti oikein vakuuttavasti. Hän vilkutti seuralaisilleen tanssilattialle ja osoitti sormellaan muka kipeää jalkaansa. Matka kohti huoneita taittui liian nopeasti. Kelasin mielessäni eri vaihtoehtoja.

- Minulla saattaa olla huoneessa jotain särkylääkettä kylmänä, päädyin sitten sanomaan. Kerroin, missä kerroksessa asustelin. Salli tuumasi hetken ja totesi, että hänenkin huoneessaan on lääkekaappi, mutta olisi varmaan hyvä, jos joku hieroisi linimenttiä kipeään nilkkaan.

Sallin huone oli kolmannessa kerroksessa. Hän pyysi minua käymään peremmälle. Huone oli samanlainen kuin omani. Salli vain oli ehtinyt purkaa tavaransa kaappiin. Päiväpeite juorusi, että hän oli huilaillut sängyssä jossain vaiheessa päivää. Nainen käveli vaatekaapille ja kaiveli esiin pienen pullon viskiä.

- Tullamore Dew. Eikös se ole Irlannista?

- Taitaa olla. Minusta tuntuu, että linimentti on parasta nauttia sisäisesti.

Salli kaatoi laseihin siivut viskiä. Hän istui tuoliin ja huokaisi. Hame kipusi vähän ylemmäs. Minäkin istahdin. Ehtiihän tässä, tuumasin, ja siemaisin lasista. Ei pöllömpää.

Salli naukkasi myös. Hotelli oli hiljainen. Viski tuntui mukavalta kurkussa. Salli nosti jalkansa pöydälle.

- Eikö sinulla ollut joku hoitotehtävä? hän kysyi.

- Oli oli mutta potilas päätti nauttia lääkkeen sisäisesti, muistutin.

- Omani ehkä mutta näköjään linimenttiä on muissakin purkeissa.

Mikäs siinä sitten auttoi. Loiskautin tilkan viskiä hänen nilkalleen. Hohtava sukkahousu kastui tuliliemestä, ja minä silitin jalkaa hellästi.

- Auts, kipu tuntuu leviävän ylöspäin, totesi potilas ykskantaan. Minä siis valutin viskiä reidellekin ja kätenikin seikkailivat ylöspäin.

- Tekeepä hyvää. Otetaanpa toisellekin jalalle mutta kuivana, Salli totesi. Hän joi lasinsa tyhjäksi ja minä annoin käsieni hyväillä hänen reisiään liukkaiden sukkahousujen läpi. Salli rentoutui ja nojautui taaksepäin.

- Minun hoitovalikoimaan kuuluu erilaisia kokovartalohoitojakin, sanoin hänelle muka kovinkin ylpeänä. En ollut oikein varma, mikä fysioterapeutti mahdoin siinä juuri olla, mutta tiesin, että potilaan tila oli vakava ja hoitoa oli hänelle annettava heti. Ja paljon.

- Voisitko riisua paidan, täytyy kuunnella sydäntä, pyysin.

Salli nousi, ja nopeammin kuin ehdin oikein tajutakaan, hän oli ilkosillaan edessäni. Rinnat olivat todellakin pienet. Hän oli hoikka mutta lantio leveni kauniin naisellisesti. Jalkojen välissä oli lyhyt siisti karvoitus, ja karvoituksesta pilkisti pari häpyhuulia. Unohdin kaikkinaiset pohdinnat siihen ja hyökkäsin suutelemaan hänen pieniä rintojaan. Ne olivat pehmeät mutta kiinteät. Ne eivät törröttäneet taivaisiin mutta eivät riippuneetkaan. Ja ne maistuivat suloisilta. Nännit olivat rintojen kokoon nähden isot. Annoin kieleni tanssittaa nänninnipukkaa. Nänni koveni. Imaisin koko rinnan suuhuni. Kyllä se sinne mahtui. Upotin toisen rinnan kämmenpohjaani ja tunsin, miten Salli riisui minua, kun siinä huojuimme toisiamme vasten mitä kummallisimmissa asennoissa.

- Odotas, sanoi Salli. Hän kaiveli meikkilaukustaan pullon jotain öljyä. Se oli parfymoitua ja liukasta. Hän kaatoi öljyä kämmenilleni ja aloin silitellä hänen rintojaan ja täysin kovana törröttäviä nännejään. Salli oli saanut housuni alas ja hieroi öljyllä kulliani, joka päätti venytellä itsensä ennätyspitkäksi. Temmoimme päiväpeiton pois sängystä ja kellistyimme vuoteelle. Aloin uudelleen suudella rintoja. Öljy maistui hyvältä, rinnat maistuivat erinomaisilta ja suutuntuma oli täydellinen. Kaadoin lisää öljyä käsiini ja lipoessani hänen tissejään etsin kämmeniini Sallin pyöreät pakarat. Hän pyöritteli itse pakaroitaan kämmeniini. Hän hieroi häpyään minua vasten ja tunsin, miten häpyhuulten välistä tuli väliimme jotain muuta liukastetta.

Salli oli kokoisekseen vahva, ja hän kieräytti minut selälleni. Nainen ihaili hetken kulliani ja istui sitten tappiin. Hänen täydelliset pikkuruiset rintansa olivat aivan silmieni edessä ja hänen täydellinen pillunsa imi kyrpääni sisäänsä. Rinnat värisivät vähän. Ne eivät pompottaneet ylösalas naidessa niin kuin isot tissit, ne värisivät silmissäni ja vaativat huuliani jatkamaan lipomista ja käsiäni hieromaan itseään edelleen. Sain taas miltei koko rinnan imetyksi suuhuni. Tuntemus innosti minut tunkemaan itseni yhä syvemmälle Salliin. Hänen pillunsa kietoutui ympärilleni liukkaana ja kuumana. Öljyn tuoksun rinnalle hiipi rakastelun aromi. Kieleni pyöritteli vimmatusti rintaa suussani. Käteni hyväilivät liukkaita pakaroita. Korvani nauttivat Sallin äänistä ja sitten pieni nainen kiljui koko hotellin hereille orgasminsa pyörteissä.

Kun Salli on hieman tasaantunut, huohotin hänen korvaansa, että haluan laueta hänen rinnoilleen. Hän kiepsahti selälleen ja minä hajareisin hänen rinnalleen istumaan. Öljytyt pienet tisut törröttivät kiihkeinä vastaanottamaan kuorrutuksen. Spermani ruiskusi Sallin rinnoille. Lastini alta ei jäänyt näkyviin kuin nännin nipukat. Kumarruin nuolemaan sperman ja hierontayöljyn muodostaman pirtelön. Salli uikutti vielä nautinnosta. Työnnyin huohottavalla, vielä komeilevalla kalullani takaisin Sallin sisään. Suutelimme pitkään.

Aamulla löysin vuoteeni koskemattomana. Ja seuraavanakin aamuna.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute