Herkku-puhelin
Baarissa
Leidi22

Olen 22-vuotias sinkku joka omistaa baarin. Olen mielestäni melko mukiinmenevä. Mulla on d-kupin rinnat ja olen hoikka.

Eräänä iltana olin sulkemassa baariani kun sinne tuli muutama komea hikinen raksa mies. He kysyivät vieläkö myisin heille ruokaa ja olutta. No mikäs siinä kun ei muutakaan tekemistä ollut lauantai-iltana.

He esittäytyivät Hannuksi, Lauriksi, Jariksi ja Pasiksi. Juttelin heidän kanssaan samalla kun siivoilin paikkoja kuntoon. Kun miehet olivat syöneet he alkoivat tehdä lähtöä. Vain Lauri jäi vielä syömään. Kun muut olivat menneet Lauri pyysi minua istumaan seuraansa hetkeksi, joten minä istuin. Hän kertoi itsestään. Hän oli veljes sarjan nuorin 29-vuotias (he olivat siis veljeksiä Hannu, Pasi, Jari, ja Lauri)

Nousin ylös ja vilkaisin kelloa. Apua se oli jo 3 aamulla. Olimme jutelleet jo 5 tuntia. Mutta toisaalta en halunnut päästää tätä namua pois.

Aloin siivoamaan baaritiskiä. Kuin hän olisi lukenut ajatukseni sillä hetken kuluttua huomasin kuinka hänen hengityksensä tuntui niskasssani ja kädet lanteillani. Huokaisten käännyin ympäri ja suutelin häntä kiihkeästi.

Vetäydyin pois hänestä ja menin lukitsemaan baarin oven. Palasin takaisin ja avasin hänen housunsa joista pulpahti melko mukava 20 senttinen kalu. Aloin imeä sitä. Nuolin terskaa ja runkkasin kalun vartta. Hän laukesi urahtaen suuhuni. Nielin kaiken ja nousin ylös. Huulemme kohtasivat pitkässä ja kuumassa suudelmassa jonka aikana hameeni lähti päältäni ja toppini seurasi perässä. Häneltä taas lähti paita ja housut kokonaan.

Hän nosti minut tiskin päälle ja alkoi nuolla vittuani. Hän kiusasi minua kielellään pyöritellen klitoristani sormillaan. Sain orgasmin joka oli mahtava. Tärisin kuin horkassa.

Kun olin toipunut hän tunkeutui sisääni aloittaen hitaat työnnöt. Voihkin kuin hullu niin hyvältä se tuntui. Tuo paksu mulkku tiukassa reiässäni. Hän nopeutti tahtia joka työnnöllä ja nussi kuin viimeistä päivää. Laukesin uudestaan ja nyt entistä voimakkaammin. Samaan aikaan hän laukesi ruiskien spermat sisääni.

Kun toivuimme siitä menimme siistiytymään ja puimme päällemme. Hän auttoi siivouksessa ja ennen hänen lähtöään suutelimme vielä kiihkeästi ja hän hyväili rintojani. Josta taas seurasi se että kiihotuin uudelleen ja paiskasin hänet seinää vasten kaivaen hänen mulkkuaan esiin. Kun sain sen näkyviin työnnyin sitä vasten niin että se luiskahti pilluuni. Naimme taas kovaa ja nopeasti. Hän leipoi rintojani ja laukesimme yhtä aikaa. Nopeasti sujautin mulkun takaisin Laurin housuihin ja suutelin häntä työntäen hänet samalla ovesta ulos.

Seuraavana päivänä nuo miehet tulivat taas ja silloin heillä oli vaimot mukana. Paitsi Laurilla joka oli sinkku. Vasta silloin tajusin että emme olleet käyttäneet kortsua. Kiva. Nyt hän on poikaystäväni ja minä odotan kolmosia...

Saa laittaa palautetta... Tarina on osiltaan täysin tosi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute