Herkku-puhelin
Näin se piti mennä
Orjattaresiko?

Faktan ja fiction sulautumaa.. niinkuin monessa muussakin jutussa =)

HÄN on taas työmatkalla ulkomailla!!! Joo o... Thaimaassa. Tähän on totuttu. Kai!

No kyllä hän tietää mitä tekee. Eli saan sähköpostia. "Etsi mies. Ole käytettävissä. Alistu. Ja raportoi.!

Työtä käskettyä. No suoraan sanoen onneksi herkku-chatissa on tuttukin tapaus paikalla. Hänelle olen jo edellisen työreissun tiimoilta kertonut riittävästi.

Tällä kertaa lapset ovat kotona. Onhan jo koulu alkanut. Siispä taksiin. Tarkistustekstarikin tuli kyllä. Anteeksi pomo etten vastannut heti. Olin naitavana kuten käskit.

Takaisin olennaisen alkuun. Taksikyyti oli onneksi lyhyt. Hän avasi oven jo ennenkuin ehdin taksista ulos. Eteisessä sain kiihkeän suudelman. Ja kehotuksen vaihtaa seksi-alusvaatteisiinni. Tietenkin tein niin. Koska olin hänen luonaan, hän sulki verhot. Sain polvistua ja imeä häntä keittiön lattialla. Hetken kuluttua sain ohjeen odottaa pää keittiön lattiassa. Kunnes kuului kehoitus "Nouse keittiön pöydälle polvillesi." Hänen loistava kielensä leikki alapäälläni juuri niin kauan että olin valuvan märkä vaan en saanut orkkuani vielä. Juuri kun hän huomasi minun olevan orkun kynnyksellä, kuulin käskyn kontata olohuoneeseen. Suuntaa hän antoi sormi pillussani. Varsin kätevä ohjauskahva.

Sohvan taakse ja seisomaan. Kumarrus sohvan yli ja köydet kiinni. Jalat koukussa, käsillä istuinosasta tukien. Hän työntyi sisääni takaapäin sen enempiä kyselemättä. Aivan loistavaa. Sain tuntea kuinka hän halusi minun pilluani. Sain tuntea kuinka hän vain käytti minua.

Jostain syystä hän jopa antoi luvan tulla vapaasti. Sen kuullessani sain kahdesti suht peräkkäin ja voin vannoa että teki oikeasti kutaa. =)

"Konttaa sohvalle istumaan"

"Kontilleen katse telkkarissa pyörivään pornofilmiin" Kyseessä olikin aika ronski piiskaussessio. Piiskan jälkeen filmillä katkettiin naisen naimista niin mulkulla kuin erikokoisilla dildoillakin. Tuota katselin perse pystyssä, poski nahkasohvaan liimautuen. Hän hiplaili pilluani puolihuolimattomasti kännykkäänsä selaten. Tosin pariin otteeseen hän läimäisi perskannikoitani aika lujasti sanoen "eipä ole vielä lupa laueta". Lienen voihkinut liikaa..

Siirryttyään sohvalla pääpuoleeni, hän tuikkasi kyrpänsä suuhuni. Se oli semilevossa mutta onneksi oletukseni oli oikea. Sain imeä sen kovaksi ilman sanomista. Hän vain tyynesti nousi ja työnsi kovettamani kyrpänsä perseeseeni.

Nähtävästi se ei ollut ihan niin herkkua kuin hän oli ajatellut. Koska minut komennettiin tupakille ulos.

Päälläni oli siis stayup-sukat, sukkanauhaliivit sekä hänen antama pienen pieni babydoll-mekko. Toki hän laittoi keliin sopivasti lämpimät ulkovaatteet. Sain tosin istua. Mutta tärisin todella kylmästä kunhan hän sai poltettua kolmannen tupakkinsa. Koittakaa itse. Lämpötila oli kuitenkin vain 9 astetta.

Takaisin sisälle moitteiden kera. Tiesin kuitenkin etten kauaa joudu palelemaan. Koska hän lupasi lämpimän jatkon.

Heti kynnyksellä kuului taas käsky kontata. Suuntana kylpyhuone, missä hän halusi kuulemma "varmuuden vuoksi" seurata vierestä suolihuuhteluni. Vaikka olimme sopineet että teen sen kotona. Siispä punastellen tein sen uudestaan..

Pesun jälkeen tosin pääsin petiin =) En peiton alle mutta kuitenkin pois lattialta.

Hän sitoi minut selälleni kädet sängn päätyyn. Siinä vaiheessa puhelimensa soi.

Sidottuna voin vain odottaa. Ehkä hän kohta tulee. Ehkä ei.

Tullessaan hän oli kärsimätön eikä jaksanut ohjeistaa. Sen enempiä kertomatta hän sitoi polveni kyynärpäihini ja tuikkasi dildon sisääni. Väännettyään dildon maksimiteholle hän kertoi tekevänsä hetken työasioita.

Yritin tuupata dildon pihalle, onnistumatta. Teki liian hyvää. Ja en uskaltanut huutaa edes orkun tullessa.

Jonkin ajan kuluttua kuulin ovikellon soivan ja oven avautuvan...

Tässä kohtaa on parempi lopettaa ja odottaa onko faktan ja fiktion sekoitus liikaa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute