Herkku-puhelin
Tyttöystäväni sai kahta
Jake

Elettiin vuotta 2000, olin sinä vuonna 9kk armeijan harmaissa. Jokainen loma oli todella odotettu, olihan minulla kotona tyttökaverini Miia. Seksielämämme oli vain parantunut armejan aikana ja olimme innostuneet kokeilemaan kaikkea uutta. Taas kerran oli viikonloppu vapaa lähenemässä ja odotinkin jo innolla kotiin pääsyä. Tupakaverini Mika oli möhlinyt jotain ja sai poistumiskieltoa, joka kuitenkin peruttiin viime hetkellä. Hän ei ollut hommannut litteroita (matkalippuja) kotipaikkakunnalleen ja kysyikin nyt voisiko tulla minun kämpille lomiksi, kun minä kerran omalla autolla kuljin väliä. Olimme parhaita kavereita Mikan kanssa ja niin monessa samassa lirissä olleita, että suostuin. Mika oli poikamies, joten hänellekin oli sama missä kaupungissa lomansa viettää, kunhan kaukana kassulta.

Lomatarkastukset tuntuivat kestävän ikuisuuden, kunnes pääsimme poistumaan. Vauhdilla omalle autolle ja portista pihalle. Matkalla kotikaupunkiini porisimme niitä näitä ja juttumme oli tunnetusti melko pervoja. Mika oli nähnyt Miian kuvan lompakossani ja tuntui pitävän..kuten kaikki muutkin tupakaverini. Se nosti mukavasti itsetuntoa. Olin mä maininnutkin jonkun kerran Miialle asiasta lomilla nussiessamme, kuinka pojat kuolaavat häntä. Sitä kautta pikku humalassa joskus olin uhonnutkin, et ottaisin hänet mukaani lomilta niin sais tyttö munaa koko komppanian verran. Aloimme olla perillä kotikaupungissani ja ajoimme ekana kauppaan josta kummallekin tarttui mukaan olutta, Miialle ostin jonkun siiderin. Asuin suhtkot uudes kerrostalos ja joka asunto oli varustettu omalla saunalla ja muutenkin ihan mukavan oloinen kämppä.

Nousimme hissillä neljänteen ja soitin kelloa. Pian Miia tulikin aukaisemaan ja hyppäsi suoraa kaulaani antaen samalla pitkän suudelman. Seuraavaksi hän esittäytyi Mikalle, joka tarkkaili Miia selvästi ihastuneena. Miia olikin todella makea tyttö; pitkät tummat hieman kihartavat hiukset, todella kauniin kissamaisen vihreät silmät ja hyvävartaloinen. a wot! Mika kertoi tilanteensa Miialle ja pahoitteli tilannetta."Ei se mitään, Jake soittikin jo mulle, teen vuoteen tohon olkkariin", Miia sanoi. Vähensimme vaatteita ja siirryimme katselemaan tv:tä olusien kera. Miia siveli mulkkuani housejen läpi ja minä yritin pitää seisokkiani piilossa. Mika huomasi tilanteen ja herrasmiehenä katseli tv:tä, kuin mitään ei tapahtuisikaan."Mites sun tyttökaveris sit, kun sä et mene sen luo?", kyseli Miia. Mika kertoi olevansa poikamies. Miia ihmetteli, kuinka niin komea mies voi olla vapaa."Naiset rakastuvat renttuihin", Mika virnisti minua ja Miia katsoen.

Ilmapiiri vapautui iltaa myöten ja tuli saunomisen vuoro."menkää te ensin, mul ei ole kiirettä", sanoi Mika."Menkää te pojat, niin saatte puhua miesten juttuja", ehdotti Miia. Johan noita kolme viikkoa on tullut puhuttua sanoimme."Me mennään eka, tule sä peräs", sanoin Miialle leikilläni. Miia nauroi ja löi leikkisästi tuomillaan pyyhkeillään mua."kuin mä uskallan tommosien kans samaan saunaan tulla". Riisuimme Mikan kans vaatteet makkariin ja kävelimme olkkarin kautta pesuhuoneeseen. Näin kuinka Miia katsoi meitä. Vinkkasin silmää hänelle ohimennessäni ja sanoin;"nyt sitä munaa olis tarjolla". Miia iski silmää takaisin ja antoi pusun. Mika oli suihkus, kun menin pesuhuoneeseen. Silmiini pisti hänen iso kalunsa, se oli huomattavasti isompi, kuin omani. Hetken tunsin olevani jopa mustasukkainen. Siirryimme saunan puolelle ja aloimme muistelemaan raskasta viime viikon leiriä. pikkuhiljaa puheet kääntyivät taas tyttöihin ja Mika kertoi viime kerrasta olevan jo kuukausia. Hän sanoi minua onnenpekaks, kun mul oli tollanen tyttöystävä. Kysyin Mikalta haluaisko hän nussia Miia. Mika katsoi mua epäluuloisen näköisenä eikä uskaltanut sanoa mitään. Kerroin, et Miian kans on monesti haaveiltu kolmannesta pyörästä ja parinvaihdosta. Meidän suhteessa mikään ei ole tabua, sanoin Mikalle. Mika helpottui ja sanoi, et tottakait hänen puolesta, mut entäs Miia. Mitä se sanois. Mä vakuuttelin kaiken kyl järjestyvän.

Huomasin kuinka Mikan kalu alkoi heräillä. Oma kalunikin sai lisää verta, kun ajattelin puheitamme. Pian oveen koputettiin. Miia toi meille lisää kaljaa oven raosta. Hänellä oli päällään t-paita ja pienet siniset pitsihousut, joista saattoi tarkkaan katsottuna huomata siistin karvaviirun. Tule saunomaan pyysin Miiaa. Hän aikoi hakea viel itselle siiderin ja tulla. Pian hän tulikin sama varustus päällä saunan puolelle. Istuin sivummalle Mikasta ja meidän väliimme jäi luonteva paikka johon Miia istahti. Mika peitteli kaluaan nolona. Nakoimme löylyä reippaanlaisesti ja pikkuhiljaa Miian rinnat alkoivat piirtyä kostean paidan lävitse. Ihanat nännin näkyivät sojottavan terävinä ylöspäin, eikä Mika tahtonut saada silmiä niistä eroon. "kauhee tääl on kuuma", Miia valitteli. Vähennä vaatetta sanoin ja kiskaisin tyttöystävältäni märän puseron pois päältä. Siinä Miia nyt istui kauniit rinnat paljaana meidän kahden halukkaan miehen välissä. Tartuin hellästi Miian rintaan; Eiks ole kauniit rinnat mun tyttöystäväl, sanoin Mikalle. Mika myönteli hämillään. Antaiskohan toi Miia sunkin kokeilla niitä, mä katsoin Miiaa.

Pian Mikan käsi kahmikin Miian toista rintaa ja minun toista. Miia huomasi Mikan kalun nyt ekaa kertaa, kun se pomppasi pystöön jalkojen auettua. Hän katsoi minua ja mä nöykkäsin ja hymyilin, Miia iski silmää selvästi onnellisena. Hän tarttui kaluihimme ja alkoi runkata niitä edestakaisin. Pian hän otti Mikan kalun suuhunsa ja alkoi kiusata sitä kielellään. Miia oli todella taitava suihinotossa ja sen pystyi jo Mikan ilmeistäkin päättelemään. Mä riisuin Miian housut ja aloin hieromaan hänen ihanaa pilluansa."sähän olet jo aivan märkä", kiusasin. "uuh..haittaaks se?", Miia kähisi kiimassa ja jatkoi tuon valtavan kullin suihinottoa. Mä aloin nuolemaan tuota ah niin ihanaa pillua. Kauaa ei Mika kestänyt moista käsittelyä vaan alkoi huohottamaan;"aah..mult tulee just..". Anna tulla vaan, Miia sanoi. Pian Mika laukesikin Miian kasvoille urahtaen. Seuraavaks Miia kääntyi, et Mika sai herkutella hänen pillullaan ja alkoi ottamaan multa suihin. Olin äskeisestä niin kiimoissani, et laukesin melkein samantien.

Siirryimme suihkun puolelle, jossa pesimme Miian ja hän halusi vielä pestä kalumme, jotka alkoivat virkkua taas kuntoon. Miia pisti kylpytakin päälle, me kietaisimme pyyhkeet lanteille ja siirryimme olut-tuopin ja tv:n ääreen. Mika yltyi humalassa kehumaan miia maasta taivaisiin. "no joks pojat on valmiita antamaan sitä mainostettua munaa?", Miia kysyi. Ja meitähän ei monta kertaa tarvinnut käskeä. Tipautimme pyyhkeet alas ja Miia otti kalumme vuoronperään suihin. Mä siirryin kohta nuolemaan Miian pillua joka oli jo saunas kiusattu märäks kullia odottamaan. Työnnyin sisään ja aloin liikkua eestaas hitaasti tuossa märässä ja tiukassa pillussa. Pian Miia ilmoitti, et nyt hän haluaa vieraamme antavan hänelle isoa munaansa. Mika siirtyi pillulle ja ohjasi ison kyrpänsä Miian pillunhuulille. "ooh..varovasti", Miia uikutti. Pikkuhiljaa pillu antoi periksi ja Mikan kalu upposi sentti sentiltä tohon tiukkaan pilluun. Mika sai kalun kokonaan sisäänsä ja piti sitä paikallaan. Miia huohotti nautinnollisena. Mika aloitti pikkuhiljaa liikuttamaan kyrpäänsä ja Miia otti kaluni suuhun ja puristeli kädellään pallejani.

Mika kiihdytti tahtiaan ja Miia päästi kaluni suusta ja alkoi houhottamaan;"ooh..Nussi mua..Nussi mua sun ihanan isolla kyrvällä..aahaahh...". Miia puhui pervoja aina naitaessa, mut se kiihotti viel enemmän, kun puheen kohteena en ollutkaan mä itse. Mika pani täyttä höyryä ja pian Miia elehti siihen malliin, et hän saa orkut. Pian hän alkoikin kirkua ja vavahdella, muuta ei tarvittukkaan, kun Mikakin jo laukesi Miian sisään."ooh..Jake, kulta..tule jatkamaan..", Miia mourusi orkuissaan. Mika veti kalunsa ulos spermaa valuvasta pillusta, joka punoitti ison kalun jäljiltä. Mä työnsin jäykän kyrpäni spermasta märkään pilluun ja aloin nussia Miiaa. Aikani nussittua pyysin häntä kääntymään, että voisin nussia häntä takaapäin.

Mika meni sohvalle istumaan ja Miia otti hänen spermaisen kalunsa suuhunsa alkoi imemään ja kehuskelemaan tuota isoa mulkkua, samalla nosten minulle persettä sen verran, että sain kaluni pilluun takakautta. Nussin takapäin kauheaa kyytiä ja puristelin samalla noita ihania rintoja. Katsoin kuinka tyttöni otti suihin kaverini munaa ja pian tunsin palleissani lastin lähtevän liikkeelle. Laukesin Miian sisään. Huohotimme porukalla läjään kietoutuneena. Miia nautti tilanteesta ja ilmoitti nussituttavan meitä koko viikonlopun ja se passasi meillekkin..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute