Herkku-puhelin
Kaverin äitiä
miksu

Tämä tapahtui pari vuotta sitten

Olin juuri täyttänyt 20v ja olin menossa kaverini luokse. Soitin ovikelloa ja kaverini äiti leena tuli avaamaan oven leena oli melko hyvin säilynyt 46vuotias isorintainen nainen.

Leena sanoi että tuomo ei ole vielä tullut kotiin mutta tulee varmaan kohta.

Menimme keittiöön leena rupesi keittämään kahvia istuin pöydän ääreen ja katselin kun leena touhusi keittiössä, ajatukseni harhaili melkoisesti kun katselin leenaan takamusta hänen pyllistellessä edessäni, tunsin kuinka veri rupesi pakkaatumaan kyrpääni, samassa kuului ulko-oven ääni ja tuomohan se sieltä tuli.

Joimme kahvia, juttelimme siinä pöydän ääressä leena istui vastapäätäni katselin salaa leenan rintoja, sitten katseemme kohtasi leena hymyili, mietin olikohan leena huomannut mitä katselin.

Istumme iltaa ja saunoimme siinä otimme muutamat sauna oluet. Leena oli tehnyt minulle pedin alakerran takkahuoneeseen. Leena toivotti hyvät yöt ja meni makuuhuoneeseensa, katselimme tuomon kanssa vähän telkkari, sitten lähdinmme mekin nukkumaan tuomon huone oli yläkerrassa minä menin alakertaan.

Pyörin takkahuoneen vuodesohvalla siellä oli melkoisen kostean kuuma en saanut unta.

Sitten kuulin rappusista ääntä ovi avautui ja yllätyin kun leena seisoi ovella.

Leena pyyteli anteeksi jos herätti, hänkään ei ollut saanut unta vaan tuli etsimään jotain kirjaa joka oli kesken luvun. Sanoin että ei se mitään, leena laittoi valot ja siinähän se kirja oli pöydällä. Leenalla oli päällään valkoinen ohut yöpaita joka ylsi juuri ja juuri pakaroitten päälle nännit näkyivät selvästi ohuen kankaan läpi, katselin lumoutuneena leenaa, hän hymyili minulle, ja istahti yllättäen vuoteelle. Sydämeni pomppaili samoin kyrpäni.

Nousin itsekin istumaan nojasin seinään leena tuli viereeni juttelimme. Leenan rinnat näkyvät yöpaidan löysästä kaula-aukosta kullini ei meinannut pysyä housuissani, kun leena laittoi vielä välillä kätensä reidelleni.

Leena sanoi ompas täällä tosi kuuma heilutteli yöpaitaansa ja laittoi kätensä reidelleni vähän ylemmäs hipaisten samalla kaluani, leena katsoi minua silmiin hän tunsi että kullini oli kovettunut

Sitten hän siirsi kätensä kaluni päälle ja puristi siitä kovemmin, ja sanoi että olet tainut katsella häntä vähän sillä silmällä. Nyökkäsin ja tunsin punastuvani hiukan.

Leena otti kädestäni kiinni laittoi sen omalle reidelleen ja samalla pujotti kätensä housuihini

Leena levitti hiukan reisiään, leenalla ei ollut alushousuja sormeni vaelti kohti leenan pillua tunsin leenan kostuneet häpyhuulet hieroin hiljaa leenan pillua käytin vällillä sormea leenan kosteassa pillussa leena huokaili syvään samalla hän runkkasi kovaa kyrpääni hitaasti edes takaisin. Puristelin toisella kädellä leenan isoja rintoja nännit törröttivät terhakkaasti. Sitten nousimme seisomaan otin leenalta yöpaidan pois leena laski alushousuni alas. Leena painautui minua vasten hän otti sojottavan kullini käteensä hieroi terskanpäällä kosteita häpyhuuliin puristelin samalla leenan pakaroita.

Sitten leena veti minut vuoteelle olin leenan päällä suutelin leenaa suulle nuolin kaullaa siirryin alemmas nuollen leenan rintoja vatsaa ja vielä alemmas levitin leenan reisiä, levitin kosteat häpyhuulet ja työnsin kielen leenan pilluun nuolin hitaasti samalla hieroin klitorista hellästi. Leena huokaili jo kovemmin ja mumisi että tuntuu hyvältä

Sitten leena nousi ylös ja halusi imeä kyrpääni

Leena hieroi pallejani samalla kun imi ahnaasti kaluani, sitten leena sanoi että nyt haluan kyrpäsi sisääni

Hän kävi polvilleen eteeni otin pakaroista kiinni ja leena ohjasi kullini häpyhuulilleen ja aloin painautua leenan kosteaan pilluun syvemmälle ja syvemmälle työntelin hitaasti edestakaisin välillä kiihdyttäen tahtia.

Vedin välillä kyrpäni kokonaan ulos ja työnsin takaisin pohjaan asti leena voihki äänekkäästi.

Sitten leena kävi selälleen menin leenan päälle kampesin polvella reidet auki ja aloin hieroa terskalla leenan häpyhuulia leena otti kiinni pakaroistani ja vetäisi itseensä päin että kulli upposi voimalla litisevään pilluun.

Nussin leenaa hitailla työnnöillä välillä kovemmin leena voihki ja huusi työnnä ihanakyrpäsi syvälle työnnä nussin jo kovemmin leena voihki kovemmin ja kovemmin orgasmin lähestyessä. Tunsin leenan vartalon jännittyvän, hän huusi että nyt tulee että tuntuu hyvältä huohotin jo kovasti työntelin rajusti kyrpääni leenan pilluun ja sitten kyrpäni alkoi sykkiä ja lennätti spermat syvälle leenan pilluun.

Lysähdin huohottaen leenan päälle. Leena huohotti allani. Suutelimme leena sanoi että aivan ihanaa oli saada nuorta kyrpää,ja sitten kysyi miltäs sinusta tuntui saada vanhempaa naista. Vastasin tuntui aivan ihanalta.

Menimme suihkuun pesimme toisemme leenan pestessä kaluani se alkoi pikku hiljaa seisoa uudelleen leena runkkasi sitä hellästi ja kohta se sojotti taas pystyssä. Leena otti topakasti kalustani kiinni ja vei sänkyyn ja sanoi että nyt saat sellaiset kyydit ettet unohda.

Ja en todellakaan ole unohtanut se oli elämäni ihanin yö ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute