Herkku-puhelin
Thai-hieronnassa
juusoppi

Tämä on fiktiota – joten fantasioikaa.. Jos jotain palautettavaa, kirjoitelkaa. Jatkan kunhan vain saan palautetta. Miten tässä lopulta käy kenenkin – on Teidän käsissä.

Se siitä, olin jo pitkään tuijottanut thai hierontapaikan ovea. Kukaan ei ollut tullut avaamaan ja kulmakunta oli hiljaista. Päätin tehdä sen. Olin muutama kuukausi sitten käynyt kokeilemassa hierontaa ja tyttö oli ollut mukavan tuntuinen. Mitään seksiä ei oltu tarjottu – mutta nyt ajattelin ottaa sitä vaikka ei tarjottaisikaan. Thai-tyttö käveli liikkeen ovella avasi sen. Meni sisälle ja annoin hänelle hetken aikaa. Menin ovelle, otin taskustani juuri ennen oven aukaisua kommandopipon – ja painoin sen päähäni kun astui sisään. Tyttö tuli takahuoneesta juuri pukeutuneen lyhyeen hameeseen ja hämmästynyt ilme kasvoillaan jäi tuijottamaan juuri sen hetken kunnes loikkasin hänen eteensä, laitoin hänen suun eteen valmiiksi taskustani vetäistyn rätin – ja pyöräytin istumaan sohvalle. Otin taskustani vielä käsiaseeni – sytkärin todellisuudessa – ja näytin sormeani huulillani. Tyttö nyökkäsi kauhistunut ilma kasvoillaan ja jäi istumaan. käänsin oveen lapun kiinni – ja laitoin sen lukkoon. Nyt saisimme olla kahden – ja jopa kohta kaksi - jos vain asiakkaita tulisi. Niille oli ajatus antaa myös ilmaista aikaa – täyttää tyttö suomalaisella täyteaineella joka reikään.

Riisuin itseltäni paidan ja käskin tytön nousta ylös – ensin hän ei tajunnut, joten käskin englanniksi. Tyttö nousi ja nyt vasta pääsin katsomaan häntä edestäpäin kunnolla. Tyttö oli noin 25 vuotias – vähän pyöreähkö, mutta hyvin säilynyt jopa nuoren näköinen. Laitoin hänelle vielä kassista käsiraudat ja sanoin englanniksi – että en halua satuttaa häntä - vielä. Mutta jos ei tottele, voi häneen sattuakin.

Kävin katsomassa hierontahuoneen ja huomasin katossa kiitettävästi koukkuun laitetun verhoja ja sähköjohtoja. Joten hyvin hänet tuonne voisi laittaa roikkumaan. Menin tytön taakse ja ryhdyin nauttimaan hänestä hieroen ensi hänen vartaloaan – hän ensin hieman yritti astua sivuun, mutta otin tiukemman otteen – jolloin jo sopivasti kovettunut munani hieroi varmasti jo tuntuvasti hänen alaselkäänsä… Hän yritti kiemurrella vielä jolloin päätin ottaa hänet saman tien ensin jo tässä sohvan puolella. Hän yritti jotain sanoa rätin läpi – mutta minä nostin sormen hänen huulilleen ja näytin vielä kädessäni olevaa pistoolia. Tyttö hiljeni – mutta kun nostin hänen puseronsa ylös hän ryhtyi rimpuilemaan enemmän. Työnsin hänet sohvalle mahalleen – ja ennen kuin hän tajusi nousta jaloilleen – menin hänen taakseen ja selkään niin että hän ei voinnut nousta mihinkään, varsinkaan kun kädet olivat selän takana kiinni. Nostin vielä hänen pienen hameensa ylös ja laskin helpot housuni alas. Tyttö huomasi silmäkulmasta mutta ei voinut mitään – otin hänen mustista pitkistä hiuksistaan kiinni - laskin käteni hänen haarojen väliin – työnsin sormeni ensin puolikosteaan pilluun – ja parikertaa levitettyäni – siirsin itseni sopivasti hollille ja työnsin munani suoraan sisään. Tyttö huusi rätin alta – mutta ei kauaa, sillä kiristin hänen päätään taakse päin hiuksista ja ryhdyin työntelemään nopeaan tahtiin. Tyttö yritti vielä kiemurrella itseään irti – mutta ei ollut mitään mahdollisuutta. Tytön pillu tuntui oikeinkin vastaanottavaiselta ja hetken työnneltyäni ryhtyi alapäässäni tuntumaan lähtölaskenta. Laskin pään alas, sohvalle ja otin munani pois. Samalla käänsin kyyneleet silmissä olevan tytön selälleen sohvalle – otin rätin hänen suustaan pois. Muistutin häntä metelöimästä – ja siirryin hänen pään kohdalle työntäen munani hänen kasvojen läheisyyteen. Kehoitin häntä ottamaan munani suuhun – jonka hän sitten vastahakoisesti tekikin. Tyttö yritti kevyesti vain huulilla nuoleskella, mutta otin hänen niskasta kiinni. Otin vielä toisella kädellä tummista hiuksista kiinni – ja työnsin munani täysin tytön kurkkuun asti. Tyttö rimpuili hiukan ja yritti paeta vastuutaan suomalaista munaa kohtaan. Jolloin sanoin vain, että nyt tehdään työt kunnolla. Tutkien samalla tytön tummia pyöreitä kasvoja laskin syvälle kurkkuun ensimmäisen lastini. Tyttö kakoi ja tunsin kuinka hän meinasi oksentaa. Mutta pidin hetken vielä kiinni niskasta jlloin hänen oli pakko niellä kaikki spermani. Nostin tytön istumaan sohvalle ja otin käsiraudat häneltä pois. Käskin vielä mennä pesulle – ja menin itse perässä. Siitä mitä seuraavaksi tulee… onkin teidän päätöksessä. Kuinka pienen thai hierojan käy…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute