Herkku-puhelin
Saako kälytyttöä koskea osa 2
Jussi_Kurikka

Viimeksi kerroin miten salaa tutustuin vaimoni pikkusiskon Elinan ihaniin rintoihin hänen nukkuessaan. Tuon kerran jälkeen Elina kävi meillä yökylässä aina silloin tällöin enkä saanut tapahtunutta mielestäni. Usein hiivin öisin hänen sänkynsä viereen ja salaa hivutin käteni hänen peittonsa alle ja hivelin hänen ihania rintojaan. Onneksi Elinalla on hyvät unenlahjat ja vierailuni eivät saaneet häntä heräämään. Hieroessani Elinan rintoja mielessäni pyöri koko ajan hänen nätti peppunsa ja se pikku salaisuus jota hän kantoi jalkojensa välissä. Kerran öisellä vierailullani kosketin varovasti hänen haarojaan pikkuhousujen päältä, mutta hän nytkähti heti uhkaavasti enkä uskaltanut uudistaa kokeiluani pitkään aikaan vaan tyydyin hänen rintojensa hyväilyyn. Lopulta halu kävi suuremmaksi ja suuremmaksi ja tänä kesänä uskaltauduin etenemään vielä pidemmälle.

Jo pitkään olin odotellut Elinan vierailua ja viimein kuumana kesäiltana hän tulikin taas meille ja kysyi saisiko jäädä yöksi. Katsottiin leffaa sohvalla ja änkesin itseni Elinan ja vaimoni väliin. Elinalla oli yllään minihame ja minulla shortsit. Välillä kuin salaa kosketin hiukan viivytellen hänen paljasta reittään kurkotellessani popcorneja. Elina ei välittänyt mitään koskettelustani ja itse kävin jo ihan kuumana. Odotin yötä ja sitä hiljaista hetkeä kun talon molemmat naiset nukkuisivat tiiviisti ja vain minä olisin valveilla.

Hetki tuli lopulta. Elokuva loppui ja iltapala oli syöty. Toivotimme Elinalle hyvää yötä ja vetäydyimme omaan makuuhuoneeseemme. Talo oli kuuma aurinkoisen päivän jäljiltä ja itse olin jos mahdollista vielä kuumempi. Makasin sängyssä ja odotin. Kaikki äänet talossa olivat laantuneet ja vain nukkuvien naisten tasainen hengitys kuului hämärässä yössä. Kun puolitoista tuntia oli kulunut, päätin lähteä. Hiivin makuuhuoneen ovelle ja olohuoneeseen. Sielläkin oli kuuma. Hiivin Elinan sängyn viereen ja katselin ihaninta näkyä maailmassa. Elina nukkui ilman peittoa yllään pikku yöpaita ja pikkuhousut. Hänen rintansa pullottivat houkuttelevasti yöpaidan alta ja laskinkin käteni hellästi hänen toiselle rinnalleen. Hieroin hiljaa hänen rintaa kämmenelläni ja tunsin miten hänen nänninsä pikkuhiljaa kovettui. Hieroin toistakin rintaa ja ihailin tuota kiihottavaa näkyä kun nuoren tytön nännit piirtyivät kiihottavasti yöpaidan läpi. Katsoin kiihottuneena Elinan pikkuhousujen peittämää häpykumpua ja kosketin sitä varovasti. Tyttö ei reagoinut mitenkään. Laskin käteni hänen kummulleen ja tunsin tuuhean pöheikön pikkuhousujen kätköissä.

Pelkäsin tulevani hulluksi. Sydämeni sykki niin kovaa että luulin Elinan pian heräävän sykkeeseen. Elinan jalat olivat hiukan erillään ja kosketin varovasti häntä haarojen välistä. Painoin kättäni hiukan kovemmin pimpsaa vasten ja tunsin miten pehmeältä se tuntui. Laskin käteni tytön vatsalle ja ujutin sormeni vatsaa pitkin pikkuhousujen alle. Elina ei vieläkään reagoinut mitenkään. Tunsin tuuhean karvaisen kummun käteni alla. Sivelin tupsua varovasti ja hellästi. Minun oli pakko laskea omiakin housujani ja päästää pystyssä sojottava kaluni sojottamaan vapaana. Hieraisin kaluani, mutta totesin etten pysty hieromaan sitä lainkaan saamatta orgasmia heti. Liutin kättäni eteenpäin Elinan housuissa ja tunsin sormissani hänen häpyhuulensa. Häpyhuulet olivat ihan kuivat. Koskettelin niitä varovasti sormenpäilläni samalla kun annoin käteni lipua yhä alaspäin. Viimein pääsin pimpsan toiseen päähän ja painoin keskisormellani hiljaa häpyhuulia.

Sormeni luiskahti huulten väliin ja aloin hitaasti vetää sormea ylöspäin kuivassa ja lämpimässä vaossa. Elina ei värähtänytkään, tuntui uskomattomalta että tyttö voi nukkua noin syvään. Pelotti, mutta en voinut lopettaa. Annoin sormeni jatkaa tutkimusmatkaansa. Painoin hiukan kovempaa ja lopulta sormeni tavoitti pienen neitseellisen emättimen ulkolaidan. Yllätyksekseni tunsin miten kostea se oli. Kun sormeni saavutti emättimen aukon tunsin miten kosteaa nestettä valahti ulos aukosta ja kasteli sormeni. Olin saada orgasmin. Vedin varovasti sormeni ulos ja liikutin sitä vaossa ylöspäin. Äkkiä tunsin jotain mitä en aiemmin ollut edes huomannut. Pieni kova nystyrä oli ilmestynyt häpyhuulten ylälaitaan. Laskin keskisormen ja nimettömän erittäin varovasti pikku nipukalle ja pyöritin varovasti.

Elina veti henkeä ja lopetin äkkiä. Pienen odottelun jälkeen tein saman uudestaan laskiessani sormeni nipukalle värähti tytön lantio huomattavasti. Pyöritin sormiani hellästi nipukan päällä samalla kuuntelin Elinan hengitystä peläten että hän äkkiä heräisi. Kiimani oli kuitenkin suurempi kuin järkeni ja jatkoin. Äkkiä Elina taas vetäisi henkeä ja huokaisi syvään. Lopetin hetkeksi, mutta pian uskalsin taas jatkaa. Tytön hengitys kuului äänekkäänä huoneessa. Hieromiseni myötä Elinan hengitys muuttui syvemmäksi ja nopeammaksi. Painoin hiukan voimakkaammin hänen kovana nöpöttävää klitoristaan ja jatkoin hieromista. Elina veti syvään henkeä ja ja kauhukseni huomasin ettei hän enää hengittänyt. Hänen vartalonsa jäykistyi ja tunsin kädelläni miten hänen koko keskivartalonsa nytkyi rytmikkäästi. Vedin käteni nopeasti pois hänen housuistaan ja nousin seisomaan. Samalla Elinan huulilta purkautui tyytyväinen hymisevä huokaus. Peräydyin olohuoneen oviaukkoon ja näin miten Elina nosti kätensä rinnoilleen ja puristi niitä hiukan, sitten hän huokaisten käänsi kylkeään ja jatkoi untaan. Menin takaisin sänkyyn ja hyväilin räjähtämispisteessä olevaa kaluani. Otin yöpöydän laatikosta nenäpaperia ja laskin huohottaen lastini paperinenäliinaan jonka käärin laatikkoon odottamaan aamua.

Aamulla kun heräsimme oli Elina jo herännyt ja laittanut aamupalan valmiiksi. Hän hymyili aurinkoisesti ja kertoi nukkuneensa erittäin ihanasti. Hän katsoi minua ja sanoi että teillä on aina niin mukavaa olla yötä. Minä sanoin että "tule useammin" ja Elina hymyili ja sanoi että "pitää tulla". En ollut uskoa korviani. Tiesikö Elina kaiken mitä olin tehnyt vai oliko tämä vain oman mielikuvitukseni tuotetta. Oliko Elina ollut hereillä viime yönä ja kenties aiempinakin kertoina? Päätin että siihen on saatava vielä vastaus ja jäin innolla odottelemaan seuraavaa kertaa kun tuo pikku kaunokainen suvaitsee taas tulla meille yökylään...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute