Herkku-puhelin
2. lomapäivä
Safire

Nukuin pitkään ja herättyäni venyttelin nautinnollisesti sängyssä ennen kuin nousin aamupalalle ja lukemaan lehden. Sain hyvinkin tunnin kulumaan lehden ja aamupalan kanssa. Sitten päätin reipastua ja mennä valmistautumaan suihkun kautta kaupungille. Josko tänään pääsisin alennusmyynteihin saakka..

Hiusten laiton ja meikkauksen jälkeen käväisy parvekkeella tarkistamassa säätila. Hyvältä näyttää. Lämmintä on ja aurinko paistaa. Sitten vaatekaapille: tänään ehkä haluan pukeutua pehmeään halternek-mekkooni, joka on sovituksessa helppo riisua ja pukea. Mekon materiaali on aika ohutta, joten alle stringit, jotka eivät kuulla läpi. Laventelinsiniset, kuten mekkokin. Rintaliivit päätin jättää kokonaan pois. Jalkoihin mustat pistokkaat, kamat mustaan olkalaukkuun ja menoksi.

Eteisestä vielä nappasin aurinkolasit, sillä tänään ajattelin kävellä kaupungille. Arvelin sen olevan varmempi tapa päästä perille kuin bussi.. Ulko-ovesta päästyäni totesin, että talon julkisivuremontti on aloitettu ja seinustalla työskenteli pari raamikasta kaveria, joista toinen vihelsi perääni. En kääntynyt katsomaan, kumpi, vaan vilkutin vain olkani yli ja annoin lanteen keinahtaa joka askeleella.

Päätin kierrellä kaikki mahdolliset putiikit ja tonkia jokaisen alennuskorin ja –rekin mahdollisten löytöjen tekemiseksi. Hankintalistalla olivat ainakin bikinit ja jos jotain muuta mukavaa löytyisi sopivasti, niin sitten harkinnan mukaan.

Kyllähän joka kaupasta jotain pientä tarttui mukaan; sukkia, kosmetiikkaa, tarjoustoppeja.. Mutta niitä bikineitä ei niin vain löytynytkään. Tai ei siis sellaisia, jotka olisin kelpuuttanut. Niinpä päätin uhmata kukkaroani ja poiketa suurehkoon, ylelliseen tavarataloon, sen alusasuosastolle. Valikoimaa oli runsaasti ja lopulta minulla oli kolmet mieleiseni, joita lähdin sovittamaan. Täällä sovituskopit eivät olleet vain koppeja, vaan melkeinpä pienen vaatehuoneeni kokoisia tuoleineen, peileineen, kosteuspyyhkeineen, kasvopyyhkeineen, eau de toileteineen.. Niiden sijainti oli rauhallinen, poissa kaupassa vaeltelevien silmiltä. Ihana liike, tästä olikin valmis jo maksamaan vähän ylimääräistä. (Bikinit olivat siis todella kalliita!)

Ensiksi sovitin valkoisia, niukahkoja lappubikineitä, mutta sitten tulin miettineeksi, miten ne kastuessaan ehkä paljastaisivat liikaa. Seuraavaksi oli vuorossa mustat, todella tyylikkään näköiset bikinit, joiden koristeena oli valkoista ruusupitsiä. Olin saanut juuri ne ylleni, kun sovituskopin verho avautui ja tumma, ohimoilta tyylikkäästi harmaantunut ehkä ikäiseni mies pisti päänsä sisään ja kysyi: ”Miltä ne näyttää?”. Samassa hän tajusi kurkistaneensa väärään koppiin, häkeltyi, mutta ei peräytynyt, vaan pyysi anteeksi ja sanoi luulleensa, että hänen vaimonsa on siinä kopissa. Sitten hän jatkoi: ”Ne näyttää muuten tosi hyviltä!” ja iski silmää astuen samalla sisälle sovituskoppiin. ”Todella hyviltä.”

Näin, miten hänen vaaleiden pellavahousujensa etumuksessa oli kohouma, josta saatoin päätellä hänen myös tarkoittavan sitä, mitä hän sanoi..

Minulla taisi olla jokin todella villi vaihe menossa, sillä pyörähdin keimaillen hänen edessään ja totesin itsekin pitäväni juuri näistä eniten. Mies asteli lähemmäksi, otti kiinni vyötäisiltäni ja käänsi minut peiliä kohti. Hän tuli ihan taakseni, hengitti kuumasti kaulaani ja painoi housunetumuksessaan paisuneen elimensä pakaroitani vasten. Peilin kautta tavoitin hänen katseensa. Hän sanoi yhden sanan: ”Kaunis.” Pian hänen kätensä lähtivät vyötäröltäni liikkeelle kohti rintojani.

Kiihotuin mielettömästi tilanteesta. Katselin peilin kautta hänen kapeita, komeita kasvojaan ja annoin hänen käsiensä nostaa rintani pois bikinien kupeista. Niiden nännit nöpöttivät vasten hänen kämmeniään ja hän hieroi kovaa kaluaan takamustani vasten. Hän kuiskaili haluavansa ottaa minut siinä seisaaltaan.

Toisella kädellään hän vapautti kalunsa sepaluksesta ja hyväili toisella vatsaani. Saatuaan kalunsa vapaaksi, hän toi sen reisieni väliin ja liikutti sitä edestakaisin. Varsi hankasi bikinihousuja vasten.

Kumarruin pujottamaan bikinien alaosan pois yltäni. Niiden alla olivat vielä omat stringini. Tuntematon avasi bikinien yläosan ja riisui sen yltäni. Sitten hän siirsi stringieni narua sivuun ja ujutti sormensa häpyhuulilleni, jotka olivat jo turpeat ja kosteat kiihotuksesta.

Hän otti käteni käsiinsä, laittoi ne nojaamaan ison seinäpeilin molemmin ja varoen pakotti omilla jaloillaan jalkojani leveämpään haara-asentoon. Sen jälkeen hän tiiviisti peilin kautta silmiini katsellen työnsi sormensa sisälle lämpimään, märkään häpyyni. Nuolaisin alahuultani, otin sen hampaideni väliin ja pyysin lisää. Hän työnsi toisenkin sormen sisääni, liikutti niitä edestakaisin ja hetken kuluttua hän työnsi vielä kolmannenkin sormen valuvaan pilluuni.

Kurkotin laukkuuni ja poimin sieltä mansikanmakuisen kondomin. Avasin paketin hampaillani ja ojensin kondomin hänelle. Kuulin, miten hän rullasi sen kalunsa päälle ja pian tunsin jo, miten hän raotti sormillaan häpyhuuliani ja kuuma terska painui sisääni vain vähän. Hän nosti nesteistäni märät sormensa huulilleen ja maistoi niitä. ”Hunajaa.”, hän sanoi. Sitten hän otti minua niskasta kiinni ja taivutti enemmän etukumaraan katsellen samalla kasvojani peilistä.

Murahtaen hän tuli kokonaan sisääni yhdellä rajulla työnnöllä. Mieletön tilanne – ja minä nautin siitä. Mies otti lanteiltani kiinni ja nai minua nopeilla työnnöillä. Rintani heiluivat villisti hänen työntöjensä tahdissa. Pelkäsin jonkun kuulevan, mutta samalla kiihotuin kiinni jäämisen mahdollisuudesta niin, että olin jo lähellä orgasmia. Ilmeestä päätellen ei ollut hänelläkään kaukana. Yhtäkkiä hän siirsi kätensä klitorikselleni ja painoi voimakkaasti samalla kun työnsi muutaman kerran todella rajusti ja hänen kalunsa alkoi sykkien purkautua sisälläni. Hän pyöräytti taitavalla liikkeellä klitoristani ja minäkin tulin hänen kalunsa vielä värähdellessä sisälläni.

Huohotimme voipuneina ja jalkani tärisivät rajun orgasmin jäljiltä. Hän painautui minua vasten suudellen kaulaani. Tunsin, miten hänen kalunsa alkoi hiljalleen valua pois sisältäni. Hän ottikin sen kokonaan pois ja kääri käytetyn kondomin kasvopyyhkeeseen, jonka heitti roskiin. Sitten hän otti kosteuspyyhkeen, pyyhki hellästi jalkovälini ja kuivasi vielä kasvopyyhkeellä, kumartui suukottamaan turpeita pillunhuuliani ja varoen siirsi stringin narun vielä paikoilleen. Vasta sen jälkeen hän puhdisti oman kalunsa ja pujotti sen takaisin housuihinsa.

Käännyin häntä kohden, jolloin hän otti olkapäistäni kiinni, suukotti kevyesti huuliani ja kuiskasi: ”Kiitos, kaunotar.” Vastasin hymyillen: ”Kiitos itsellesi, komistus.”

Ja niin hän poistui pukukopista kurkittuaan ensin varovasti ympärilleen, ettei vaimonsa ole näkyvissä.

Minäkin kokoilin vaatteitani ja lähdin tyytyväisenä ja tyydytettynä, posket hehkuen kassalle. Viereisellä kassalla näytti olevan tyylikäs, mutta hapanilmeinen nainen äskeisen seuralaiseni kanssa. Kuulin, miten vaimo moitti miestään, siitä, että tämä päättää kadota kalastusvälineosastolle juuri, kun hän tarvitsisi makutuomaria.

Mies iski minulle silmää vaimonsa takaa ja lähti nöyränä poikana vaimonsa perässä, kun tämä kipakoin askelin lähti poistumaan liikkeestä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute