Herkku-puhelin
Varttunut Mies
MunaMikko

Tummansininen henkilöauto pysähtyi levähdyspaikan oikealle puolelle ja autosta nousi hattupäinen vanhempi mies, tunnistin hänet oitis kaveriksi, joka oli nussinut minua perseeseen muutama viikko sitten moottoritien toisella puolella nautinnollisesti ja kovaa.

Nousin autostani ja kävelin levähdysalueen keskisaarekkeella sijaitsevaan "katokseen" housujeni läpi kyrpääni hieroen, jotta mies näkisi selkeästi elkeeni.

Hän katsoi ja seurasi minua, katoksen ympärillä on jokseenkin tuuhea kasvusto, joten sinne ei aivan suoraa näy - mies käveli pensaiden lomitse sisään katokseen ja kaivoi kyrpänsä suorasukaisesti esiin. Tartuin puolittain seisovasta, posliinista kyrvästä kiinni ja runkkasin sitä hitaasti ja laskeuduin alas, upotin tuon nautinnollisen kalun syvälle suuhuni ja imin sitä voimakkaasti - kädet kiertyivät hartioilleni ja lantio painautui vasten huuliani, kyrpä tahkosi suussani syvällä ja mies huokaili nautinnosta. Imin ja runkkasin kyrpää, kunnes pyysin häntä siirtymään kanssani riista-aidan taakse metsää sillä paikalle ajoi enemmän autoja ja olisi kohtuutonta säikyttää jotakuta perheellistä piknik -paikalla harrastettavalla seksillä.

Pujahdimme peräjälkeen aidan portista muutaman metrin päähän metsään ja kaivoin kaverin kyrvän esiin runkaten sitä ja kumartuen imemään.

Laskin samalla housuni alas, olin jälleen pukenut nuo mustat stay upit jalkoihin ja lisäksi minulla oli mustat naisten hipsterit, mies hyväili lantiotani sekä persettäni - pyysin häntä laskemaan housuni ja rasvaamaan anukseni sillä halusin tuon kovan kyrvän jälleen sisääni.

Ensin yksi sormi ja sitten toinen seuraksi, lisää rasvaa ja olin valmis ottamaan kaluni sisääni, käännyin ja tarjosin persettäni tuolle hattupäiselle herrasmiehelle, joka sijoitti terskansa sulkijalihakselleni ja painoi kyrpänsä hitaasti suoleeni - haukoin henkeä ja kiimatipat valuivat kyrvästäni.

Hitaasti kiiruhtaen herra nai persettäni - rivot sanat lisäsivät kiimaamme, kun pyysin lisää kovaa kyrpää perseeseeni ja mies kertoi kuinka hyvältä ja tiukalta perseeni tuntui - "... nyt saat kyrpää tiukkaan reikääsi, haluatko että nussin sinua, ano lisää kaluani..." kaltaiset lauseet vauhdittivat nussimistamme ja kyrpä sisälläni teki todella hyvää.

Tahti kiihtyi ja tuntui aina välillä, että nousisin ylös kalun tikatessa persettäni kuin singeri konsanaan.

Kuten edelliselläkin kerralla niin mies ilmoitti satsin lähtevän ja muutaman viimeisen syvän työnnön jälkeen hän veti kalunsa hitaasti ulos anuksestani, joka supisteli avonaisena toivoen saavansa lisää täytettä.

Kortsu pois kalun päältä ja muutama pyyhkäisy paperilla, jonka jälkeen otin kalun vielä suuhuni imien siitä nautinnolliset viimeiset sperman rippeet suihini.

Kiitos jälleen hänelle, toivottavasti törmäämme vielä syksyn mittaan Hämeenlinnan moottoritien levähdysalueella.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute