Herkku-puhelin
Vaimosi sai isoa, me myös
BiM39

Oltiin juteltu chatissä muutamana yönä, lähetelty kuvia ja runkattu puhelimessa. Kuuntelit kun kerroin kuinka nussin vaimosi rintojen väliin ja itse runkkasit kiimassa isoa kovaa kyrpää niin että kuulin selvästi kuinka raskaat pallisi läpsähtelivät reittäsi vasten...sovittiin että mahdollisuuksien mukaan toteutetaan sessio livenä.

Lähetit minulle kutsun tulla ottamaan aurinkoa teidän rivitalon takapihalle ja ajaessani Keski-Uudellamaalla sijaitsevaan rivariinne olin ehtinyt jo hieroa itseäni jotta olisin varmasti kiimassa kun tapaan teidät ekan kerran live.

Vaimosi tuli avaamaan oven ja hän oli rintava, aivan niinkuin olit luvannut. Shortsit alkoivat ahdistaa kun kävelin hänen keinuvan herkkupepun perässä takapihallenne jonne olit laittanut aurinkotuolin valmiiksi. Itse olit jäänyt sisälle odottelemaan aivan niinkuin oli sovittu.

Kävin tuoliin istumaan ja pudotin shortsit pois, alla pienet uikkarit. Vaimosi toi pyyhkeen ja asettui viehkeästi nojaamaan viereiseen pöytään, uikkarit alkoivat pullottaa miltei välittömästi kun huomasin vaimosi nännien kovettuvan kesämekon alla...olimme puhelimessa luoneet tilanteen missä saan työnnellä isoa kovaa kyrpääni vaimosi rintojen välissä ja vaimosi suuhun, sinä runkkaisit olohuoneen ikkunan takana ja yhtyisit leikkiin myöhemmin mukaan...

Homma näytti käynnistyvän nopeasti sillä vaimosi alkoi kääriä mekon helmoja ylemmäs ja alta paljastui ihana posliinipimppi, jonka olit kuulemma aamulla ajellut. Vaimosi nosti toisen jalan pöydän kulmalle ja kyrpäni sojotti jäykkänä kohti taivasta samalla kun ihailin hänen ihanan kiinteää takapuolta jota notkea selkä korosti.

Kaivoin kovan kaluni esiin ja se ponnahti valtavana patukkana esille, aloin vedellä kiimaisin liikkein edestakas, vaimosi tuli luokseni ja tarttui päättäväisin ottein kaluni juuresta kiinni, ahmaisi kovan kyrpäni suuhunsa ja aloitti imeä kovaa kaluani irstaasti äännellen... katselin samalla kun vatkasit omaa herkkukeppiäsi ikkunan takana ja viittilöin sinua tulemaan luoksemme. Tulit kyrpä tanassa viereemme, runkkasit kiimassa ja katselit kun vaimosi imi ísoa herkkukeppiä. Otin kiinni kovasta kalustasi ja aloin runkata sitä samalla kun olin jo päässyt vaimosi rintojen väliin. Hieroin raskaita pallejasi ja nuolaisín kevyesti isoa terskaa...avasin suuni kokonaan ja työnsit kovan kalusi suuhuni ja aloin imeä samalla kun vaimosi nuoli ahnaasti kaluni vartta.

Nussit suutani ja hieroin samalla pallejasi, olit kova ja ihanan paksu kyrpäsi liikkui huulteni välissä samalla kun omani oli jo löytänyt vaimosi pimpsan. Hän oli nelinkontin edessäni, peppu pystyssä ja ihana posliini edessäni, upotin kyrpäni sisään märkään pimpsaan ja aloin nussia vaimoasi nopein liikkein. Itse kiihdytit myös tahtia ja tiesin että tulisit kohta, ja hetkeä myöhemmin tempaisit kyrpäsi pois suustani ja laukesit naamalleni ulvoen kiimasta. Nuolin terskasi puhtaaksi ja hieroin samalla pallejasi, olit saanut tyhjentää ison lastin ja olit silminnähden väsynyt... kävit istumaan ja aloin itsekin olla valmis vaimosi kanssa, nousin pois ja tulin eteesi seisomaan hajareisin, työntäen isoa kyrpää huuliesi väliin. Vaimosi tuli viereen ja lypsi pallejani samalla kun imit isoa kyrpääni ja ääntelit rivosti, hetkeä myöhemmin sain roiskia spermani sinun ja vaimosi kasvoille, taputin vielä kovalla kalulla sinun avonaista suuta ja välillä vaimosi poskia, olitte selvästi odottaneet kunnollista riettailuhetkeä jonka pääsin jakamaan kanssanne.

Kun aikanaan pääsin kotiin, menin välittömästi runkkaamaan kylpyhuoneen lavuaarin luo, asetin pallit lavuaarin reunalle missä ne lätisivät irstaasti posliinia vasten ja kuvittelin koko session uudestaan, laukesin ja menin onnellisena suihkuun.

Kiitos. Jos joku kiinnostuin niin liveseura olis ihan ok. Olen 39 176 80 20.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute