Herkku-puhelin
Vaimoni monen kanssa
Nähnyt

Tämä on sitten tosi.

Vaimoni työskenteli toimistosihteerinä sellaisessa firmassa missä ei ollut muita naisia kuin yksi naissiivooja. Eräänä kesänä oli sopimus, että kaikki firman työntekijät kutsuttiin erään järven rannalla olevaan kesäasuntoon viettämään saunailtaa. Jokainen oli pyydetty mukaan partnerinsa kanssa. Firmalla oli oma linja-auto, ja kaikki halukkaat haettaisiin "ovelta" ja bussissa olisi alkuun sellaisia mukavia alkujuomisia.

Bussi tuli talomme kohdalle ja kiipesimme kyytiin. Olimme viimeiset kyytiläiset ja bussissa oli tunnelma jo melkoisen railakasta. En laskenut kuinka monta miestä mukana oli, ehkä kymmenen ja kun astuimme sisään, huomasin että silloin siellä ei ollut muita naisia, kuin tuo firman siivooja. Tuo nainen oli iältään 43, hoikahko vartalo ja rinnat eivät aivan pystyt, mutta kiihottavan näköiset, ja sitten vaimoni 45 - hiemasti pyöreähkö, ja suht rehevät rinnat.

Alkoi jo siinä vaiheessa tuntua, että nyt pitää olla melkoisen selvin päin, kun miesten jutut olivat sitä luokkaa, että naisten selänpesijöitä löytyisi useampikin.

Saavuimme kesäpaikalle. Ei se ollutkaan mikään mökki vaan sellainen entisen sahan omistajan rantatalo! Menimme sisään, ja pöydille oli jo varattu jos minkälaista naposteltavaa ja juomista. Jokainen otti jotain, ja vielä lisää. Kaikki; myös minä, ottivat pöydästä syömistä ja etenkin juomista.

Talon isäntä yhtäkkiä sanoi: Ennen kuin ollaan liian kännissä, niin mennään yläkerrasta katsomaan missä huoneessa kukin haluaa viettää yönsä. En nyt jälkeenpäinkään muista kuin sen, että siellä oli ainakin neljä tai viisi makuuhuonetta ja jokainen huone oli sen verran suuri, että niissä oli tosi isot sängyt. Alakerrassakin oli kolme makuuhuonetta.

Vaimoni valitsi huoneen meille ja sitten kaikki taas noin niin kuin ottamaan hiukkasen terästystä ennen saunaa.

Saunan oli isäntä lämmittänyt valmiiksi, ja kyseli minkälaisesti saunottaisiin. Siis naiset ensi ja miehet sitten? Yleinen mielipide oli se, ettei sillä mitään väliä olisi vaikka, miten päin, tai vaikka kaikki yhtä aikaa. Olin jo siinä vaiheessa ottanut jonkin verran, ja oman sanomiseni oli, että kaikki samaan aikaan saunomaan kunhan vain lauteille mahdutaan.

Saunaan mentiin. Vaimoni ja hänen naisystävänsä, ja minä kolme miestä mukana. Löylyssä katsoin kun vaimoni käsi oli aika likellä sen (en sano nimeä) miehen haaroja, joka istui minun ja vaimoni välissä ja miehellä, tai oikeastaan pojalla, alkoi seisoa. Sen näki myös vaimoni naisystävä ja otti suoraan käteensä vieressään istuvalta pojalta mulkusta kiinni. Poika, ehkä noin 19- 23v hämmentyi ja yritti estää, mutta ei mahtanut sille mitään, että sellainen sopivasti vanhempi nainen alkoi runkata häntä.

Tilanne laukesi kun sanoin kaikille, että nyt uimaan. ”Sauna ei oo seksipaikka ja nyt järveen kaikki!” Sinnehän me kaikki menimme mutta kun nousimme takaisin laiturille niin näimme, että osa miesporukasta oli tullut saunomaan. Aloin olla jo aika humalassa, joten ei muuta kuin kaikki saunaan ketkä mahtuivat vuorollaan. Saunomisesta tulikin sellainen, että minut juotettiin känniin siellä saunakammarissa ja ilta alkoi sammua silmissäni.

Aamu koitti. Heräsin saunan pukuhuoneesta. Muutama mies makasi pitkin lattiaa. Pulloja oli pitkin pöytiä mutta niissä ei ollut mitään tällaiseen kauheaan janoon. Lähdin kompuroimaan päärakennukseen ja pääsinkin sisään toisesta ovesta.

Vettä! Juomista! Jotain kurkkua kostuttavaa piti saada. Tupakeittiön pöydällä oli joitain laseja, joista join sen minkä ehdin. Sitten tuli mieleen, ettäkö mihin huoneeseen olimme vaimoni kanssa sopineet mennä yöksi? Hiljaa kiipesin yläkerran tasolle ja aukaisin varovaisesti ensimmäisen oven raolleen, etten olisi häirinnyt ketään koska kello oli vasta auringon nousun aikaa.

Näky! Vaimoani naitiin niin, että kaksi poikaa piteli kiinni sääristä ja olivat levittäneet jalat aivan levälleen kolmannen saadessa naida vaimoani tosi kiihkeästi. Krapulassani katselin tuota menoa ja alkoi tulla sellainen kiihottava tunne. En avannut ovea enempää, koska näin kuinka pojat vaihtoivat vuoroa. Oven raosta katsoin, kun pojat vuoroin nuolivat ja runkkasivat vaimoni tavaraa. Sitten joku niistä pojista käänsi vaimoni vatsalleen ja alkoi nuolla pyllyä! Vaimoni kuiskasi, ettei sinne!

Valmiiksi liukas haaraväli oli kuin kutsumus sille kaverille, joka oli jo hieronut vaimoni valuvaksi mättääksi. Ovenraosta näin kuinka se poika työnsi kyrvän vaimoni anukseen. Silloin minulta tuli!

Lähdin alakerran ruokapöytään ja kohta muitakin alkoi tulla. En tiedä kuinka monta kertaa ne kiimaiset pojat olivat nussineet vaimoani yön aikana, mutta aamulla katseet paljastivat sen, että vaimoni oli ollut käytettävissä monenkin miehen, tai pojan kanssa. Näytti siltä, ettei vaimoni naisystäväkään ollut jäänyt ilman kunnon yöpanemista, koska miesten puheet sen paljastivat.

Tämä toistui seuraavana vuonna mutta ei aivan näin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute