Herkku-puhelin
Vaimoni valtiattareni
Aisankannattaja orja

Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä.

Olen pienimunainen orja, joka täyttää kaikki valtiattarensa käskyt mukisematta. Välillä orja on tottelematon, josta orja saa aina rangaistuksen. Yleensä orja joutuu nuolemaan valtiattaren varpaita tai persettä rangaistuksena, välillä valtiatar piiskaa orjan perseen punaiseksi.

Valtiatar ei pidä orjan munasta, koska se on hänelle liian pieni. Valtiatar saa tyydytyksen ainoastaan isolla munalla. Munan täytyy olla minimissään 20 cm pitkä ja 6 cm paksu. Valtiattarella oli aiemmin 18 cm pitkä ja 3 cm paksu tekokyrpä, mutta valtiatar määräsi orjan hankkimaan uuden, koska se oli liian pieni. Orja kävi pornokaupasta hankkimassa 21 cm pitkän ja 6,5 cm paksun tekokyrvän. Nyt valtiatar on jälleen tyytyväinen.

Orja saa runkata valtiattaren pillua isolla tekokyrvällä samalla, kun valtiatar haukkuu orjan munaa todella pieneksi ja onnettomaksi. Samalla hän ylistää isoa kullia, kuinka hyvää se tekee valtiattaren pillussa.

Välillä valtiatar käskee orjan tunkemaan pillunsa niin monta sormea, kuin sinne mahtuu. Orja on saanut mahtumaan neljä tai oikeastaan sinne mahtuisi koko käsi, mutta sen valtiatar antaa tehdä vain iso kullisten tosimiesten.

Alistaakseen orjaa valtiatar yleensä myös käskee orjaa päästämään pillunsa päälle vähän spermaa, ilman orgasmia. Sen jälkeen orja saa nuolla valtiattaren pillun puhtaaksi. Tämä jatkuu usein niin kauan, että orjalta ei enää tule spermaa.

Kun valtiatar on mielestään tyydytetty, hän antaa säälistä orjan naida itseään pienellä kullilla. Hän kääntää katseensa pois ja on poissaoleva. Orja anelee lupaa saada orgasmi ja lopulta saakin. Orja purkautuu valtiattaren pilluun, mutta pienestä kullista ei tule pisaraakaan spermaa, koska kaikki sperma on pumpattu valtiattaren pillun päälle jo aikaisemmin ja orja on nuollut sekä niellyt kaiken spermansa.

Tänään valtiatar määräsi orjan nuolemaan posliinia pilluaan, ennen kuin lähti ravintolaan päästäkseen tunnelmaan. Orja ei saanut runkata. Valtiatar ilmoitti, että tänään hänen on määrä saada isoa mustaa kullia niin, että tuntuu. Yöllä, kun hän tulee naituna kotiin, hän herättää orjan nuolemaan pillunsa puhtaaksi istumalla orjan kasvojen päälle. Hän ilmoitti, että orjalla ei ole tänään enää asiaa valtiattaren pilluun. Orja saa yöllä runkata spermansa valtiattaren pillun päälle ja nuolla sen sitten puhtaaksi kera aikaisempien spermojen, jotka pulppuavat valtiattaren pillusta.

Tällä hetkellä orja runkkailee ja kuuntelee puhelimen kautta, kun valtiatarta naidaan tai on naitu jo toista tuntia kolmen isokullisen mustan miehen voimin. Valtiatar on ilmoittanut puhelimessa, että hän alkaa käydä säännöllisesti näiden isokullisten mustien miesten naitavana, koska orjan pienestä kullista ei ole mihinkään. Orjan tehtävä on jatkossa ainoastaan puhdistaa valtiattaren pillu panojen jälkeen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute