Herkku-puhelin
Vaimoni täti
eno elmeri

Olen 34-vuotias mies, naimisissa ja asun kotkassa ja jouduin käymään Haminassa asioillani eräänä lokakuisena iltapäivänä tänä syksynä. Paluumatkallani poikkesin ruokakauppa Kanuunaan ja kiertelin siellä hyllyjen välissä keräämässä ostoksiani kärryihin, kun vastaani osui vaimoni täti. Hän on 63-vuotias leski, mies on kuollut jo yli kymmenen vuotta sitten. On hänellä miesystäväkin, mutta sellainen erakko, että kaiket kesät viettää mökillään kissan kanssa, mitä nyt joskus kuulema käy näyttäytymässä. Tervehdittiin ja vaihdettiin kuulumisia ja olin jo lähdössä, kun hän kysyi, voisinko koukata hänen asuntonsa kautta, hänellä on paljon kannettavaa, kun piti tulla jalkaisin, kun se ukkokin luuhaa siellä mökillään. Toki, sanoin, olihan hänen asuntonsa yli kilometrin päässä.

Vein hänet kerrostalon pihalle, mutta hän tokaisi, ettet takuulla lähde ilman kahvia. Kiittelin ja tokaisin, ettei tässä kiireitä, vaimokin meni iltavuoroon. Niin mentiin sisälle, minä herrasmiehenä kannoin ostoskassit. Päällysvaatteet naulakkoon ja kävin sohvalle istumaan. Sirkka laittoi kahvia ja purki ostoksensa. Sitten hän sanoi vaihtavansa tuulipuvun pois kevyempään ja meni toiseen huoneeseen. Kun Sirkka tuli takaisin, hän oli kukkamekossa ja harjannut pitkät tuuheat hiuksensa suoriksi. Suuri povi pullotti ylväänä, rintaliivien rajat näkyivät selvästi hameen alta ja nännitkin erottuivat selvästi. Katseeni jäi tahtomattani seuraamaan hänen liikkeitään. Kahvit juotiin ja hän korjasi kupit pois. Sitten hän esitteli minulle valokuvia keväisestä Kreetan matkasta.

Istuimme sohvalle vierekkäin, hän selosti missä mikäkin kuva oli otettu. Siinä olkapäämme tapasivat tämän tästä yhteen ja kai molemmat hakeuduimme lähemmäs toisiamme. Sitten Sirkka tokaisi, että muuten oli kiva reissu, paitsi yksin olisi kai kokenut enemmän. Miksi, kysyin syytä, eikö reissussa yksin olisi tylsää, ei ole juttukaveria. Sirkka tuumi, ettei hän sitä tarkoittanut. Sirkka alkoi purkaa sydäntään. Hänen miesystävänsä alkoi tulla kuulema vanhaksi. Ei illalla jaksanut lähteä mihinkään ja valitti aina kuumuutta tai jotain muuta asiaa . Oli ruokakin outoa ollut. Sirkka tuumi, ettei sellaista maanvaivaa enää mukaan huolisi, kun matkustaisi. Sitten vielä tokaisi, että he olivat olleet 3 viikkoa samassa hotellihuoneessa, eikä kertaakaan saanut seksiä. Nytkin mies oli juhannuksesta asti ollut mökillä, ei yhtään yötä hänen vieressä. Sirkka alkoi itkeä. Nostin käteni hänen hartioilleen ja paijasin. Vähitellen Sirkka rauhoittui. Olimme hyvin tietoisia toistemme läheisyydestä.

Nostin Sirkan leukaa, pyyhin kyyneleet silmistä ja suutelin suulle. Sirkka vastasi suudelmaan kiihkeästi. Siirsin käteni rinnalle ja puristelin sitä. Aloin kiimaisena avata hameen nappeja. Sain rintamuksen auki ja ujutin käden liivien alle ja sain nännin sormiini. Sitten laskin käden reidelle ja aloin sivellä sitä ylös. Sirkka oli silmät kiinni ja avasi reisiään. Alushousun kuminauhan alle ja sain sormen tuuhean karvamättään läpi huulille. Sivelin etusormella Sirkan lohkohedelmää ja huulet avautuivat ja sormi pääsi liukkaaseen häpyyn. Pyöritin etusormella klitorista ja Sirkka avasi reisiään vielä enemmän. Sirkka alkoi hieroa minun kalua housun päältä. Sirkka huokaili, Haluan sinua niin kovasti. Riisutaan, sanoin. Nousimme ylös ja minä avasin Sirkan hameen napit ja sitten rintsikat. Isot, jo pikkaisen riippuvat rinnat pullahtivat esiin. Kumarruin imemään niitä. Vuorotellen imin kumpaakin rintaa ja nuolin nännejä. Sitten tartuin pikkuhousuihin ja vedin ne alas. Tuuhea musta karvoitus näytti ihanalta.

Sirkka availi kiihkeänä housujeni sepalusta. Avasin itse housut ja vedin ne pois jalasta, paita lähti saman tien. Olimme alasti ja syleilimme. Sirkka halusi katsoa millainen kaluni on ja kumartui. Minulla seisoi ja 19cm kaluni oli sinipunainen, kun se tykytti Sirkan kasvojen edessä. Sirkka avasi suunsa ja muitta mutkitta imaisi kaluni suuhunsa. Minua imettiin halukkaan naaraan kiihkolla ja kohta pelkäsin laukeavani Sirkan suuhun. Vedin kaluni pois ja vein Sirkan sänkyyn ja laitoin selälleen. Kävin päälle ja aloin suudella rintoja. Pikkuhiljaa laskeuduin alaspäin ja pääsin jalkoväliin. Avasin Sirkan reidet ja aloin nuolla klitorista. Sirkan vatsa vavahteli ja alkoi kuulua huokailua. Pillu oli märkä ja himokas. Nousin ylös ja nousin Sirkan päälle ja asetin terskani huulien väliin ja työnsin kalua sisään. Ihana liukkaus ja lämpö ympäröi kaluni. Painoin kalun ihan pohjaan ja annoin olla kauan ihan liikkumatta. Sirkka alkoi nostella lantiotaan ja tarrasi selkääni ja veti minua lähemmäs. Aloin naida hitain vedoin ja Sirkka oli allani silmät kiinni ja huokaili työntöjeni tahtiin. Vedin Sirkan reidet yhteen ja asetuin itse hajareisin päälle. Pillun puristus tiukkeni ja aloin naida koko kalun varrella, välillä vedin kokonaan pois ja työnsin taas sisään. Sirkka tarrasi minua pakaroista ja huohotti, nai kovaa. Aloin takoa allani makaavaa pillua, kun seppä alasinta. Sirkan kurkusta alkoi kuulua korinaa ja hän vavahteli muutaman kerran voimakkaasti ja sitten hän jäykistyi ja päästi valituksen äänen; aaaahhh... Sirkka sai orgasmin, tunsin, miten pillu alkoi tiukentaa otettaan kalusta ja se supisteli. Olin itsekin ihan orgasmin partaalla ja painoin kalun syvään ja laukesin. Kaluni alkoi nytkien pumpata spermaa Sirkan sisään. Pikkuhiljaa aloimme rauhoittua ja vedin vielä seisovan, mutta jo lauenneen kaluni Sirkan sisältä. Menimme pesulle ja Sirkka posket hehkuen pesi kaluni ja antoi suukon sille ja kiitti minua, kun olin poistanut hänen puutteensa. Sanoin tyydytyksen olleen molemminpuolinen ja kysyin, milloin otetaan uusiksi. Sovimme, että aina, kun minulle sopii, soittaisin Sirkalle ja jos asunto on vapaa muista tulisin naimaan häntä. Nyt vaimoni odottaa toista lastamme 6:lla kuulla, joten Sirkan luona täytyy pistäytyä aina silloin tällöin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute