Herkku-puhelin
Anne ja Sanna
Kane

"Aaah! Nussi mua! Mmmh!" Anne oli huutanut jo niin että ääni alkoi lähteä. Olimme naineet melkein tunnin ja naapurusto kyllä tiesi koska Anne sai munaa, huuto oli lähes taukoamatonta. Nyt kullini pumppasi häntä takaapäin perseeseen ja olin jo melko lähellä orgasmia kun kuulin oven käyvän. Sanna, Annen kämppis tuli sisään ja säpsähdin. "Älä saatana lopeta! Lisää! Jatka!" Anne huudahti kuin hädissään ja työnsi persettänsä liki. Otin Annea hiuksista riuskasti kiinni ja nykäisin pään taaksepäin ja aloin työnnellä entistä rajummin ja joka kerta pohjaan saakka. Annen suu oli auki ja silmät kiinni, kuului vain vaimeaa korinaa, näki että hän nautti rajusta panemisesta suunnattomasti. "Voi.. luo...ja..." Anne ähki ja tunsin persereijän supistelevan rajusti. Samassa hän alkoi huutaa orgasmin ravistellessa hänen vartaloaan. Anne sätki ja huusi kuin rodeohevonen ja jatkoin naimista kunnes Anne vain tärisi ja huohotti. Ääni täristen hän haukkui minua "vitun hulluksi" ja kehui samalla kulliani mahtavaksi. Hymyilin itsekseni, oli mahtava tunne nussia nainen tyytyväiseksi. Vielä olisi vain oma hekuma saatava ja Anne alkoi vaikuttaa jo uupuneelta. "Voin imeä sua, jos haluat" Anne tarjoutui kuin ajatuksiani lukien. Vaihdoimme asentoa ja Anne alkoi lutkuttamaan kiiltelevää ja sykkivää kaluani. Silloin muistin Sannan ja vilkaisin ovelle. Säikähdin kun näin että Sanna katsoi oven raosta, hinkaten samalla jalkoväliään.

Tuijotimme hetken toisiamme kunnes Annekin hoksasi tirkistelijän. "Haluatko jatkaa?" Kysyi Anne yllätten Sannalta. Hämmennyin täysin ja niin näytti tekevän Sannakin. Hän kuitenkin tuli huoneeseen ja sanoi ettei ollut nähnytkään niin isoa kalua. "Saat lainata, muttet varastaa" Anne tuumi ja hyppäsi sängyltä. Mitä ihmettä, kukaan ei kysy minulta mitään! Eipä silti ettenkö huolisi Sannaa, mutta… Sanna tuli luokseni ja hän ei voinut irrottaa katsettaan kullistani ja kohta tunsinkin sirojen käsien hyväilyn. Sanna kumartui lähemmäs ja alkoi ahmia kyrpää suuhunsa. Olipas vikkelä ja voimakas kieli, Sanna oli huomattavasti "oraalisempi" henkilö kuin Anne ja aloin rentoutua jälleen koska tilanne oli ollut "hieman" outo. Sanna imi munaani todellisella nuoruuden innolla ja tunsin orkun lähenevän. "Ihanaa, ime sitä" sanoin ja samassa se alkoi. Sanna imi ja yritti niellä, mutta lastini oli hiukan liikaa joten hän veti kullini suustansa. Sperma roiskui hänen huulilleen, poskilleen, hiuksille, lähes joka paikkaan kun hän runkkasi kaluani. Kun spermasade loppui, imi hän vielä kaluni puhtaaksi ja hymyili minulle.

"Oliko hauskaa? Taisit sotkea itsesi" kysyi Anne joka oli tullut seuraamaan loppunäytöstä. Hän käveli Sannan luo ja alkoi nuolla mineraalejani hänen kasvoiltaan. Tytöt suutelivat kiihkeästi lopuksi ja pidin näkymästä. Sanna kysyi josko hän saisi joskus lisää tätä herkkua, ilmoitti halunsa nussia kanssani. Anne sanoi että kyllä siitä riittää jakamaan asti. No kohteliaisuus kai sekin. Minulta ei edelleenkään kysytty mitään, ikäänkuin paikalla olisi ollut vain kullini ja niinkait se ainakin Sannalle olikin. Vielä samana iltana pääsin kokemaan Sannan tiukan pillun ja sain korkata hänen neitsyt peppunsa. Haaveeni kahdesta naisesta nuolemassa kullia toteutui myös. Nykyisin olemme yhdessä noin kerran viikossa ja meno silloin on äitynyt jo aika ronskiksi, mutta siitä toiste lisää!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute