Herkku-puhelin
Tositarina
poikaystävä1

TÄMÄ ON TOSITARINA, JOTEN HERKKÄNAHKAISET, ÄLKÄÄ LUKEKO!

Olen tällainen 28v miehenalku ja tyttöystäväni on 27v tyttönen. Vaalea ja erittäin hyvin säilynyt. Kroppa on kuin huippu-urheilijalla, mut silti rinnoista löytyy ja myös pylly on pyöreä ja kiinteä. eli jokaisen miehen unelma.

Ok. aloitan jutun siitä kun olimme baarissa tyttöystäväni (Jenni) kanssa. Ja mennäkseni suoraan asiaan, niin meille tuli riitaa. Sit törmättiin mun yhteen kaveriin joka oli sit loppu illan meidän seurassa, ja lopulta pyysin mukaani meille jatkoille ja yöksi, koska Jennin kanssa ei oltu puhuttu enää mitään koko iltana ja tiesin että kotona hiljaisuus jatkuu ja jompikumpi nukkuu sohvalla… No Jussi oli sellainen tuttu jonka tunsin silleen ulkonäöltä ja muutaman kerran muiden kavereiden kautta jutellut ravintolassa. ikää hänellä on 20v. ja erittäin hyväkuntoinen ja kroppainen uintiharrastuksensa myötä.

No saavuimme meille ja tein koko porukalle pienet yömyssyt ja siinä juteltiin niitä näitä ja toistemme harrastuksista, tosin Jenni ei paljoa puhunut, etenkään minulle, muutaman sanan vaihtoi Jussin kanssa.

Tein siinä jutustelun lomassa Jussille pedin olohuoneeseen sohvan viereen.

Sitten Jenni ilmoitti menevänsä nukkumaan ja sanoi minulle et nuku sohvalla, johon totesin, että mul on oma sänky ja nukun siellä. Jenni ei puhunu mitään vaan haki peittonsa ja painui sohvalle. Hetken päästä kuului tasainen tuhina, kun hän nukahti. Jussin kanssa naureskeltiin naisten tyhmyydelle ja et kuinka ne osaa olla ärsyttäviä.

Sitten meitäkin alkoi väsyttää ja päätettiin mennä nukkumaan… Kuuntelin sängys varmuuden vuoksi et alkaako Jussi nukkumaan, koska mua ainakin panetti, enkä halunnu että kaverini runkkaa kun Jenni nukkuu samassa huoneessa. No ei mennyt kuin viisi minuuttia niin alkoi kuulua kuorsausta. sitten otin omasta aika pienestä (n.12cm) kikkelistäni kiinni ja runkkasin nopeasti, jonka jälkeen nukahdin aika pian. Runkkasin koska Jenni ei ollut taas antanut yli viikkoon.

Aamulla heräsin joskus kuuden aikaan ja päätin mennä tupakille, samalla huomasin Jennin ja Jussin vielä nukkuvan, tosin Jenni oli kääntynyt sohvalla toisinpäin. Takaisin nukkumaan mennessä herättelin Jenniä ja pyysin viereen. Jeni huitaisi kädellä jalkoväliini ja sanoi että painu nyt siitä. Menin takaisin nukkumaan ja ajattelin että kiukuttele sitten, saatana!

Heräsin uudelleen joskus kymmenen aikaan ja venyttelin sängyssä. Sitten olin kuulevinani pientä voihkimista, kuuntelin hetken ja nousin ylös. Samalla kuulin kuinka vessan ovi kävi. Menin olohuoneeseen ja Jussi nukkui peiton alla ja arvasin Jennin menneen vessaan. Ja voihkimisen pistin mielikuvituksen piikkiin. Keittelin kahvit ja Jussikin nousi ylös ja Jenni tuli vessasta. Alettiin juomaan kahvia kun Jenni yhtäkkiä sanoi minulle että siivoa tuo Jussin peti pois ja heitä pihalle se vitun kuorsaaja.

Ihmettelin että mistä Jenni Jussille on vihainen ja Jussikin näytti yllättyneeltä. No join kahvini ja aloin siivoaan petiä pois, samalla huomasin lakanassa märän läntin. Ihmettelin hetken mut sit arvelin Jussiin aamulla salaa runkanneen.

Kuin sain siivottua pedin pois, niin ilmoitin Jennille että Jussi ei lähde vaan me otetaan aamukaljat ja aletaan saunomaan. Jenni mulkaisi muka vihaisesti ja sanoi että kunhan et vain taas katuisi tätä. ja ilmoitti perään menevänsä vielä nukkumaan.

No me Jussin kanssa lämmiteltiin sauna ja jutusteltiin kaikenlaista, kunnes otettiin molemmille parit oluet ja mentiin saunaan… saunassa Jussi alkoi sit kysellä, että mikähän sillä Jenneillä on häntä vastaan kun ei edes tunneta. Sanoin vaan että se on mulle vihainen ja kostaa samalla sit Jussillekin. No Jussi kysyi, että auttaakohan jos hän kävisi puhuun Jennille. Sanoin että voi auttaa jos minä en ole siinä mukana.

No Jussi veti sit mun kylpytakin päälle ja painui jutteleen Jennin kanssa. Minä odottelin saunassa. Sit arvelin et on menny jotai vartti ja olin lähdös huuteleen Jussia takas, kun samalla ovi aukesi ja Jussi tuli saunaan. Kun hän riisui kylpytakkinsa, jolloin katseeni osui hänen kyrpäänsä, joka oli iso, siis todella iso. ja jotenki näytti niin kuin olisi ollu vähän jäykkänä. ajattelin että nuorella kaverilla oli alkanu seisoon kun Jenni oli lähellä ja etenki jos olivat sopineet riitansa. Jussi kehui et nyt on kaikki kunnossa. Jenni ei ole enää kummallekaan vihainen. Sit saunottiin loppuun ja käytiin pesulla, jonka jälkeen Jussi lähti kotiinsa.

Menin sitten Jennin viereen hieromaan sovintoa ja vihjailin et miten olisi sovintoseksi? No Jenni sanoi ettei nyt oikeen haluta, mut hän voi runkata minua jos haluan. sanoin et no ok. Ja Jenni otti kalustani kiinni ja naurahti. kysyin et mikä naurattaa? Jenni sanoi ettei mikään, vaan kerro sit miten tuntuu hyvältä. No ei sen tarvinu muuta kuin muutama veto vetää niin laukesin… Jenni sanoi vaan, et eipä olisi paljoa hälle tuosta iloa ollutkaan…. Ja nauroi päälle.

Nousuin ja kävin vessassa pesulla, kun tulin takaisin niin Jenni oli edelleen sängyssä peiton alla ja käskin jo nousta ylös. Jenni sanoi ettei vielä ja pyysi mua samalla meneen käymään lähikaupassa hakeen juotavaa. menin sängyn viereen ja nykäisin peiton Jenniltä pois ja sanoin että sä lähdet mukaan. Yllätykseni oli melkoinen kun Jenni olikin alasti peiton alla… Kysyin et miksi olet alasti ja samalla silmäni osuivat lakanalla olevaan märkään länttiin…. työnsin käteni välittömästi Jennin jalkojen väliin joka oli tahmea…. katsoin kysyvästi Jenniä joka punastui ja oli hiljaa… Kysyin et mitä tämä oikeen tarkoittaa…

Jenni katsoi minua silmiin ja sanoi että kyllä sä tiedät… Jussilla oli nii iso ja olin sulle vihainen…

Kysyin, että mitä? Sen jälkeen Jenni kertoi kaiken, että olivat nussineet jo yöllä kerran jaa aamulla kahdesti, siitä voihkiminen ja vielä kerran silloin kun olin saunassa.

Saman tien painuin ovesta pihalle ja lähin kuppilaan kaljalle. istuin siellä loppu päivän ja illalla menin kotiin, niin Jussi oli siellä. odottivat minua. oli kuulemma tullu selvittään asiaa. sanoin että mun puolestani ok. ja Jussi lähti. Sit kysyin Jenniltä et miksi se oli taas täällä…. Jenni oli pitkään hiljaa ja sanoi sitten että halusi vielä kerran saada…. Sit hyppäsi kaulaan ja sanoi että nyt kulta en tee enää sitä ikinä ja saat heti pimppiä jos haluut. Saat vaikka nuolla….

Olin aivan sekaisin enkä tiennyt mitä tehdä. No joka tapauksessa nussin Jenniä ja pimppi tuntui aluksi tosi tahmaiselta, mut sitten liukastui ja oli lämmin ja turvonneen oloinen.

Kun oltiin lopetettu, niin Jenni sanoi että saako hän sanoo jotain, niin vastasin että anna tulla vaan.

Jenni sanoi ,että et voi uskoo kuinka se Jussin kyrpä oli iso, tuntui ihan eriltä kun vertaa sun kikkeliin.

Sitten Jenni kysyi, et muistanko kun pari päivää sitte nuolin hänen pimppiä. sanoin muistavani. Jenni kysyi että eikö ollu mitään outoa makua… ja hänen täytyy tunnustaa että oli silloin käynyt vieraissa ja spermat oli vielä pimpissä ku nuolin…. menin aivan hämilleen ja meinasin yökätä….

Sit kysyin että tuntuiko Jussin kikkeli paremmalta kun mun? Jenni vastasi et kyl se tuntui, ihan selvästi ja ekaa kertaa hän sai orgasmin pelkästään nussimalla.

Olin pitkään hiljaa, jolloin Jenni sit sanoi että anna kulta anteeksi, en varmasti tee sitä enää ikinä. tuo yksi kerta kyl riitti.

Kysyin vielä että nauttiko Jenni siitä panosta Jussin kanssa enemmän kuin mun? Jenni vastasi että kyllä nautti ja se oli tosi ihanaa…

Ollaan oltu jo yli viisi vuotta yhdessä, enkä todellakaan halua erota ja menettää Jenniä, mut en tiedä voinko uskoo siihen että oli viimeinen kerta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute