Herkku-puhelin
Tositapahtuma
Aisankannattajako?

Tässä aiemmin lueskeltuani näitä tarinoita, jäi meleeni kytemään ajatus, josko kirjoittaisin itsekin minulle sattuneesta tapausketjusta.

No nyt kun aikaa sitten liikenee, päätin viimeinkin sepustella tähän aidon omakohtaisen kokemukseni, joka varmaankin yleisestä linjasta poiketen on täyttä TOTTA joka sana!

Olen pitkään työskennellyt paperikoneilla komennushommissa, Suomen lisäksi Ruotsissa, sekä Norjassa. Useita vuosia sitten olin kahden vuoden komennuksella Norjassa, aina kuukaudesta kahteen reissulla ja sitten viikon lomalla. Työporukkamme hitsautui yhteen hienosti ja yhden Norjalaisen Larsin kanssa ystävystyimme tämän projektin aikana. Monesti jälkeenkin päin olen reissuillani käynyt morjestamassa Larsia. Lars on poikamies, kuten useimmat komennusmiehistä. Itse olen kuitenkin avoliitossa avokkini Niinan kanssa, olleet jo parikymmentä vuotta. Niina on 40v. ja itse olen 45v.

Viime keväänä Lars sai myöskin tilaisuuden tulla Suomeen pidemmälle, vuoden kestävälle projektille eräälle paperikoneelle. Kun sattumoisin omakotitalomme sijaitsee kymmenen kilometrin päässä tästä laitoksesta, luonnollisesti majoitimme Larsin kotiimme. Meillä on kaksikerroksinen erittäin tilava talo, jossa oma makuuhuoneemme sijaitsee yläkerrassa. Larsin majoitimme alakerran yhteen makkariin. Mainittakoon nyt sekin, että olemme Niinan kanssa pari kertaa vuosien saatossa kokeilleet parinvaihtoa toisen pariskunnan kanssa. Kokemukset olivat ihan kivoja, sekä antoivat mukavaa lisävirtaa avioelämäämme. Olikin mielenkiintoista seurata, miten Niina suhtautuu vieraaseen mieheen kodissamme. Lars on sympaattinen tyyppi, jonka kanssa kyllä helposti ystävystyy. Kaveri on olemukseltaan kyllä aika karskin oloinen, eli 55v. 195cm. ja painoa reilut sata kiloa. Lars omaa myöskin karvaiset vahvat käsivarret/rinnan, mutta ääni on pehmeän matala ja sympaattinen. Eräs erityispiirre hänellä kuitenkin on, joka on hyvin olennaista tässä tapauksessa. Lars omaa nimittäin poikkeuksellisen kookkaan varustuksen, joka paksuudeltaan on lähes luonnoton. Saunoessamme reissuilla hänen varustuksensa herättää aina hämmennystä kaveriporukassa. Nimittäin sitä ei voi olla huomaamatta, niin iso se on. Lepotilassa arvioisin sen paksuudeksi n.7cm. ja pituudeksi levossa reilu kaksikymmentä. Lisäksi melan päässä on luonnottoman kokoinen mustanpuhuva terska. Vastakohta Niinaan olikin melkoinen, kun hän puolestaan on erittäin pienikokoinen ja hentorakenteinen, eli pituutta 152cm. sekä lähes olemattoman pienet rinnat.

Mutta Niina tuli hyvin juttuun alusta saakka Larsin kanssa ja istuimmekin usein iltaa kolmistaan oluiden äärellä jutellen.

Eräällä saunareissulla sitten avauduin Larsille, sekä kerroin hänelle meidän parinvaihtokokeiluistamme. Kerroin myös haaveilleeni siitä, että Niinaa rakastelisi joku toinen mies minun tieten. Lars arvasikin mihin pyrin ja kysyikin, että kävisikö hieman paremmin varustettu ns. vieras tähän kokeiluun. Tästä ilmapiiri vapautui aran aiheen äärellä ja aloimme suunnittelemaan juttua. Kaiken pitäisi tapahtua siten, ettei Niina arvaisi meidän ennalta suunnitelleen asiaa, eikä arvaisi minun tietävän.

Tilaisuus näytti koittavan viikon kuluttua, kun itse jouduin yötuuriin, johon toki vaikutin itsekin osaltani. Lars jatkoi päivätuurissa edelleenkin. Lars oli myöskin tarkoituksella koettanut tehdä itseään ns. tykö Niinan suhteen ja siinä onnistunutkin jo hyvin. Vaikka yötuurini alkoikin kymmeneltä, sanoin Niinalle sen alkavan jo kahdeksalta, eli näin saataisiin Larsille hieman alkuiltaakin asian eteenpäin viemiselle.

Niinpä sitten maanantain koittaessa lähdin illalla puoli kahdeksan maissa töihin, Larsin jäädessä kaksistaan Niinan kanssa olkkariin. Vietin läheisellä huoltiksella aikaani, ennen kuin menin sitten töihin kymmeneksi. Aika erikoisten tunteiden ja ajatusten myllerryksessä sen yön töissä sitten vietinkin. Viimeiset tunnit olivat pitkiä, ennen kuin pääsin sitten viimein lähtemään kotiin. Kotiin saavuin hiukan ennen puoli kuutta ja menin suoraan suihkuun. Huomasin että kylppärin ilma oli hieman kostea ja laatoilla näkyi vielä siellä täällä pisaroita, eli siellä oli hieman aiemmin kyllä joku käynyt. Moinen sai mielikuvitukseni heti laukkaamaan ja aavistelin miksi siellä oli käyty tähän aikaan. Hetken mielijohteesta nappasin pyykkikorin kannen auki ja huomasin siellä parivuoteessamme aiemmin olleet sinisen sävyiset lakanat myttyyn käärittynä. Avasin mytyn ja huomasin laajat märät tahrat niissä. Lakanat olivat niin tahmaiset, että nenääni tulvahti oitis sperman ja pillumehujen voimakas tuoksu. Käärin mytyn takaisin ja suunnistin makuuhuoneeseemme, jossa Niina ainakin "oli" nukkuvinaan. Haistoin kyllä makuuhuoneessammekin vielä leijuvan "kiiman" hajun selvästi ja ilmakin oli tunkkaista. Menin vuoteeseen ja kysyin hiljaa Niinalta nukutko. Vastaukseksi sain tukahdutetun ynähdyksen ja Niina veti vaan peittoa korville. Menin Niinaan ihan kiinni ja yritin kietoa käteni hänen ympärilleen, mutta silloin Niina äyskäisi, että nuku nyt hyvä mies! Kierähdin omalle puolelleni, saamatta kuitenkaan unta ajatuksiltani.

Valvoin vielä, kun Niina nousi ennen kahdeksaa lähteäkseen itse töihin. Katselin salaa kun hän poistui makkarista ja huomasin kuinka arasti ja varovasti hän käveli, jalat hieman tavallista leveämmällä. Kun Niina oli mennyt suihkun kautta pois, niin menin käymään kylppärissä. Siellä pengoin esille Niinan yöllä päällään pitämät pikkuhousut pyykkikorista, lakanoiden päältä. Pikkuhousut olivat valuneen sperman tahrimat haaroista, eli Niina oli saanut aamuyöllä kunnon lastin sisälleen. Kun menin alakertaan, Niina oli jo lähtenyt ja Lars kömpi ylös vuoteestaan. Larsilla työt alkaisivat vasta kymmeneltä, joten ehtisimme hieman jutella ennen sitä.

Lars kertoi kaiken sujuneen ihmeen helposti ja puoliltaöin he olivatkin jo menneet yläkerran makkariin vaimoni kanssa. Lars kertoi vaimoni olleen niin tiukka, ettei siitä ollut tahtonut alkuun tulla yhtään mitään. Mutta pitkän suuseksin ja monen orgasmin jälkeen Niina oli siten ollut viimein valmis saamaan jotain suurta sisälleen. Lars sanoi kalunsakin olevan aran, sillä niin tiukka vaimoni oli ollut. He olivat naineet useampaan kertaan ja viimeksi puoli tuntia ennen saapumistani töistä.

Päätimme, että illalla Lars lähettäisi tekstiviestin, kun he olisivat valmiita siirtymään makkariin ja minä hiippailisin sitten kotiin kuuntelemaan. Kun Niina tuli töistä neljän jälkeen, niin kysyin, miten heillä oli ilta Larsin kanssa mennyt. Niina vastasi, että tv:tä katsellessa ja jutellessa se meni ja kertoi Larsin olevan ihan ok tyyppi. Ennen ruuanlaittoa Niina kiirehti jostain syystä laittamaan pyykit koneeseen.

Illalla tein lähtöä taasen puoli kahdeksalta, mennäkseni huoltikselle odottelemaan Larsin mahdollista viestiä, mikäli Niina olisi taas suostuvainen seksiin. Kymmenen minuuttia lähtöni jälkeen tuli viesti, jossa luki pelkästään että "nyt".

Ajelin takaisin kotiin ja jätin autoni hieman etäämmälle ja hiippailin talollemme. Varovasti menin takaovesta sisään alakertaan ja suljin oven mahdollisimman äänettömästi. Suurempi varovaisuus ei olisi ollut oikeastaan tarpeenkaan, silä sisällä ei suinkaan ollut hiljaista. Yläkerrasta kantautui nimittäin sellainen ulvonta, huohotus ja vuoteen ryske, ettei paremmasta väliä. Eipä tarvinnut suuremmin hiippailla, kun kapusin yläkertaan makuuhuoneemme oven taakse, joka oli sopivasti raollaan. Niina makasi Larsin alla jalat pystyssä hänen olkapäillään ja Lars nai pitkin vedoin valtavalla kalullaan vaimoani. Onneksi ovenraosta ei nähnyt vuoteen pääpuoleen, joten kiinnijäämisen vaaraa ei ollut ja Larshan tiesikin tirkistelystäni. Vaimoni ei ollut koskaan pitänyt sellaista ääntä rakastellessamme, kuin mitä nyt Larsin kanssa. Niina huusi lähes suoraa huutoa, valittaen kiimansa kourissa lähes hysteerisen oloisena. Yli puoli tuntia Lars jyysti vaimoani tuossa asennossa ja näin kuinka luonnottoman valtava hänen kalunsa oikeastaan olikaan. Pillunhuulet kiristyivät äärimmilleen paksun kalun ympärille, ollen lähes repeämispisteessä. Viimein Lars lopetti ja veti hitaasti kaluaan pois vaimoni sisältä. Kun valtava terska viimein pulpahti ulos, niin pillu jäi toviksi auki, sillä niin valtava venytys oli ollut. Lars käänsi Niinan kontilleen ja samalla näin hänen kalunsa ensimmäistä kertaa kokonaisuudessa ja täydessä erektiossa. Miten noin mieletön kalu voikaan mahtua vaimoni sisään, se tuntui lähes uskomattomalta. Mutta niin Lars taas ohjasi kalunsa vaimooni takaapäin ja työntyi koko mitaltaan sisään. Niinalta pääsi pitkä huudonsekainen ulina, kun kalu taas venytti häntä äärimmilleen. Lars kiihdytti vauhtiaan ja pelkäsin koko vuoteen hajoavan, kun tuo iso karvainen mies nussi hentoa vaimoani. Noin vartin päästä Lars selvästi oli saamassa ja murahdusten saattelemana pumppasi spermansa vaimoni sisään. Karvaiset kivekset supistelivat ja Niina voihki sykäysten tahdissa. Viimein Lars veti veltostuvan kalunsa vaimostani ja iso annos spermaa pulpahti samalla pillusta ulos lakanoille. Itse hiippailin takaisin alakertaan ja ulos ovesta saman tien. Olin kuin puulla päähän lyöty, sillä niin uskomaton oli näky ollut. Aika vaikea oli seuraava yö töissä, kun ajattelin, mitä kotona sillä hetkellä saattoikaan taas tapahtua.

Koko sen viikon ajan Lars nai joka yö vaimoani, jonka paikat olivat lähes vereslihalla, niin Lars ainakin kertoi. Niina oli sanonut hänelle joutuneensa rasvaamaan pimppiään päivisinkin, jotta kävely onnistuisi edes jotenkin normaalisti. Viimeisenä yönä oli tullut piste, sillä niin olivat paikat olleet arkana, ettei Niina ollut pystynyt kuin yhteen kertaan enää.

Lauantaina Lars lähti viikoksi Norjaan ja jäimme siksi aikaa kaksistaan vaimon kanssa. Lauantaina yritin saada seksiä Niinalta, mutta Niina kertoi olevansa varmaankin tulossa sairaaksi, eikä seksi kiinnostanut. Ehdotin hänelle, että annan suuseksiä, mutta sekin torjuttiin tylysti. Kun menimme nukkumaan, sain Niinan suostutelluksi olemaan edes alasti vuoteessa, niin voisimme olla lähekkäin, ilman seksiä kuitenkin. Vaatteet hän kyllä riisui visusti katseiltani suojassa, sekä sammutti yölampun välittömästi. En yrityksistäni huolimatta saanut kosketuksi häneen ja viimein luovutinkin. Aamuyöllä heräsin ja kävin vessassa. Kun Niina ei herännyt kolisteluihini, päätinkin hiukan katsella tilannetta. Panin valot päälle ja hitaasti vedin peiton vaimoni päältä pois. Hän nukkui niin, etten nähnyt kunnolla jalkoväliin, joten panin valot pois ja peittelin hänet. Sitten varovasti otin jaloista kiinni ja vedin ne erilleen. Niina äännähti unissaan, muttei onneksi herännyt. Sitten valot taas päälle ja peite pois varovasti. Nyt kaikki oli esillä, eli koko Niinan posliininen alapää. Missä kunnossa vaimoni tavara olikaan, se oli suorastaan kammottavassa kunnossa. Koko alapää oli tulipunainen, häpyhuulet ja ympäristö aivan vereslihalla, sekä turvonneet. Peittelin Niinan ja paneuduin varovasti nukkumaan.

Koko viikolla emme rakastelleet ja syynkin tiesin, vaikken sitä Niinalle tunnustanutkaan. Myöskään Niina ei kertonut halaistua sanaa edellisen viikon tapahtumista, luullen minun olevan täysin tietämätön asiasta. Kun Lars saapui sitten puoleksitoista viikoksi venähtäneen lomansa jälkeen, en edelleenkään ollut saanut vaimoltani seksiä. Ensimmäisen päivän iltana Niina patisti minut kauppaan kello kuudelta ja jäi kahdestaan Larsin kanssa. Olin kaupassa tunnin verran ja syötyämme menimme Larsin kanssa saunaan. Saunassa Lars kertoi, että heti lähdettyäni he olivat menneet yläkertaan vaimoni kanssa ja naineet todella rajusti, mutta pikaisesti.

Saunasta saavuttuamme Niina oli jo vuoteessa ja menin hänen viereensä. Kaikista vastusteluista huolimatta riisuin häneltä pikkupöksyt väkisin pois. Alapää oli tahmainen ja Niinan vääntelehtiessä otteessani, lisää spermaa valui ulos pillusta. Niina hautasi syyllisenä kasvot käsiinsä ja katsoi sitten minuun punehtuneena. Minun oli sitten pakko kertoa, että kaikki oli suunniteltua ja että tiesin koko ajan Larsin naivan häntä. Niina kiersi kätensä ympärilleni, sanoen samalla "kulta, minä rakastan sinua". Niina ehdotti, että ottaisimme kaiken irti siitä ajasta, kun Lars on vielä luonamme. Kun myönnyin, niin se johti siihen, että loppuyön nukuin minä alakerrassa ja Lars nai yläkerrassa vaimoni kanssa koko yön niin, että ryske ja ulina vaan kuuluivat.

Joskus olen päässyt jälkiliukkaille, kun Lars on ensin nainut Niinaa ja laskenut spermat sisään. Vaimoni pillu tosin tuntuu aivan erilaiselta kuin ennen, sillä se on oikeasti väljentynyt, kun sitä naidaan jatkuvasti niin isolla kalulla. Olen myöskin päässyt viereen seuraamaan, kun Lars ja Niina naivat ja saanut nuolla pillua "väliajoilla". Muuten punkkaan vakituisesti alakerrassa, koska Lars on muuttanut yläkertaan. Niina kun tykkää saada kunnon kalua myöskin aamulla ennen töihin lähtöä ja näin se onnistuu kätevästi.

Huhtikuun lopussa Larsin komennus päättyy ja hän palaa Norjaan. Odotankin tuota aikaa mielenkiinnolla ja myöskin siksi, että palaako suhteemme Niinan kanssa ennalleen, vai miten on, kun on kerran päässyt ison makuun.

Mikäli haluatte kuulla miten suhteemme Larsin paluun jälkeen toimii ja miten asiat muuten menevät, niin pyynnöstänne sitten kyllä kerron senkin, mikäli lukijat sitä haluavat??

ELI PALAUTETTTA SAA ANTAA!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute