Herkku-puhelin
Viikonloppu mökillä
Mikke

Olimme menneet viettämään viikonloppua mökille. Ihana vaimoni Taru viihtyi mökillä, koska siellä hän pystyi pukeutumaan kevyesti. Oli heinäkuun 7. päivä ja sää oli mitä mainioin uimiseen ja auringon ottoon. Hain autosta radion ja laitoin sen soimaan laiturille. Taru puolestaan riisuuntui ja kävi laiturille selälleen aurinkoa ottamaan. Uituani pitkähkön ajan nousin laiturille ja menin makaamaan vaimoni viereen ja annoin hänelle suukon.

"Oliko lämmintä vettä kultaseni?" Taru kysyi. Vastaukseksi roiskautin vettä hänen päälleen. Vaimoni kiljaisi, mutta joutui myöntämään, että lämmintähän se oli. "Minäkin taidan uida pienen lenkin ennen kuin käännyn vatsalleni." Katsoin kuinka vaimoni nousi ylös ja käveli rannalle. Sieltä hän kahlasi kirkkaaseen veteen. Hänen takamuksensa näytti ihanalta. Olisin halunnut puristaa sitä, mutta olin luvannut etten vonkaa häntä tänä viikonloppuna.

Illalla lämmitin saunamme ja hain kellarista pullollisen viiniä. "Ei sinun olisi tarvinut tuota minua varten ostaa..." vaimoni sanoi häpeillen. "Mitä vain omalle kultanupulleni." tokaisin vastaukseski. Juotuamme muutamat lasilliset menimme saunaan. Hetken siellä oltuamme, huomasin kuinka vaimoni sormeili pilluaan. En maininnut asiasta mitään vaan menin hetkeksi uimaan. Minuutin pari uituani Taru tuli luokseni. Huomasin kuinka hänen pillusta valui eritteitä. "Voinko minäkin tulla uimaan?" hän kysyi oudoksuttavasti. "Mikäs siinä. Sinun rantasihan tämä on." vastasin ihmeissäni. Vaimoni hyppäsi järveen ja ilmeisesti koitti osua minuun hypyllään. Uituamme pari kierrosta laiturilta pienelle saarelle mikä sijaitsee lähellä rantaa vaimoni tarttui minuun kiinni. Hän hyväili selkääni ja hivutti käsiään alemmaksi. Olimme saaren kalliorannalla, joten vettä oli vain vyötäröön asti. "Minua haluttaa." Taru kuiskasi korvaani ja otti kiinni peniksestäni. Itselläni rupesikin seisomaan lähes heti.

Hetken aikaa suudeltuamme toisiamme tartuin vaimoni rintoihin ja aloin nuolla niitä. Kuinka raikkailta ne maistuikaan saunan ja uinnin jälkeen. Vaimoni huokaili ja ja hieroskeli kumpuaan. Otin vaimoni syliini istumaan ja aloin runkkaamaan hänen pilluaan kahdella sormella. "Aaah! Nopeammin!" vaimoni huusi. Lisäsin mukaan vielä yhden sormen ja lisäsin vauhtia hurjasti. Taru sanoi tulevansa kohta joten lopetin runkkaamisen. "Miksi ihmeessä lopetit?" hän kysyi.

En sanonut mitään, vaan käänsin hänet polvilleen maahan. Hän ymmärsi heti ja levitti jalkojaan, jotta pääsisin hänen sisälleen. Penikseni oli jo täydessä seisokissa ja päätin työntää sen sisään vauhdilla. "AAAIH!" Taru parahti. Lähdin vetämään häntä kovalla tahdilla. Hänen pillunsa olikin jo ihanan märkä ja limainen. Hetken kuluttua tunsin kuinka hänen pillunsa alkoi supistella kyrpäni ympärillä. Vaimoni sai orgasmin ja huusi niin, että jotkut mökkiläiset saattoivat sen kuullakin.

Itse halusin myös tulla, joten annoin vaimoni lysähtää kalliolle vapaasti. Käänsin hänet selälleen ja menin hänen ylleen polvilleni. Otin kiinni hänen rinnoistaan ja ryhdyin vetämään niitten väliin. Hetken päästä vaimoni oli jo taas voimissaan. Hän nosti päätään, jotta saisi syljettyä penikseni päälle, sillä hän tiesi minun siitä kovasti pitävän.

Kotvan kuluttua tunsin kuinka olen tulossa ja päätin lisätä tahtia. Lastini purkautui vaimoni naamalle ja kaulalle. Lysähdin maahan ja kuuntelin kuinka Taru lipoi spermaani huuliltaan.

Lisää tästä viikonlopusta kuulette jos tykkäsitte tästä, joten kommenttia tulemaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute