Herkku-puhelin
Kouluaikaista ihastusta.
Märkämolo

Ollessani 8:llä luokalla olin ihastunut itseäni vuodenvanhempaan punapäähän. Olkoon hänen nimensä nyt Katariina. En ollut nähnyt Kataa vuosiin, kunnes eräänä iltana törmäsin häneen keilaradalla. En häntä tunnistanut, sillä hän oli värjännyt tukkansa lähes mustaksi.

"Terokos se siinä on? Kata kyseli. En ensin tajunnut ollenkaan kuka tämä seksikäs nainen oli. Kata oli hieman laihtunut kouluajoista. Nykyään hän oli erittäin solakka ja tiukkaperseinen, jota kireät trikoot korostivat. Hetken mietinnän päästä tajusin kuka on kyseessä. "Kata..?" kysyin epävarmana.

Hän naurahti ja esitti olevansa vihainen, kun en häntä tunnistanut. "Etkös minua edes muista? Vanhaa ihastustasi." Punastuin, sillä en tiennyt hänen tietävän sen ajan tunteistani. Sanoin hädissäni meneväni vessaan. En tiennyt mitä jutella Katariinan kanssa. Hetken rauhoittumisen jälkeen menin takaisin keilaamaan. Kata oli päättänyt ottaa radan minun vierestäni. Keilatessani huomasin Katan väliinsä katselevan minua. Se hieman häiritsi minua, joten kysyin oliko minussa jotakin vialla.

"Ei suinkaan. Olet minusta varsin raamikas mies." Katariina vastasi. Menin tästä hieman hämilleni ja mongersin jotain onnetonta vastaukseksi. Me molemmat jatkoimme peliä ja juttelimme välillä nykyisistä elämäntilanteistamme.

Illan kuluessa päätin lopetella keilaamiseni ja pyysin Kataa mukaani oluelle. Tähän hän myöntyi pikaisesti. Pakattuamme lähdimme kapakkaan. Siellä ollessamme huomasin kuinka Katalle maistuikaan alkomahooli. Hetkessä hän oli melkoisessa änkyrässä. Samalla hän rupesi tuijottamaan minua enemmän ja enemmän. "Tiedätkös. Minä olen ollut ilman seksiä jo 2 vuotta. Haluaisin nähdä mihin sinä pystyisit sängyssä." Tämä yllätti minut täysin. Olinhan halunnut häntä jo 6 vuotta sittenkin. Nykyisin hän oli vieläkin haluttavampi näky. Suostuin näyttämään hänelle taitoni tuoppini jälkeen. Sen juotuani Lähdimme kohti asuntoani. Sinne päästyämme Kata alkoi riisuuntumaan nopeahkolla tahdilla. Minä puolestani hain kaapistani kortsun. Makkariin palatessani Kata hieroi rintojaan - Ne hipoivat täydellisyyttä. Sopivan kokoiset rinnat. jotka eivät kauheasti roikkuneet. Itse riisuin paitani ja kävin hänen viereen. Hetken katseltuani häntä ryhdyin näykkimään hänen nännejänsä. Ne olivat jo kovat pikku nupukat.

Yhtäkkiä Kata tarttui housuihini ja avasi ne. Esiin tuli puoliseisokissa oleva tykki. "Nyt tunget tuon hirmun minuun etkä varo yhtään!" Nämä olivat Katariinan ensimmäiset sanat vähään aikaan. Tein työtä käskettynä ja raotin Katan tangoja hieman. Alta paljastui karvainen ja limainen pillu. Se suorastaan hehkui lämpö. "Kiirettä nyt!" Kata tiuskaisi. Käänsin Katan mahalleen ja nostin hänet siitä syliini. Hetken yrityksen jälkeen sain penikseni Katan pilluun. Annoin Katan tippua tykkini päälle ja hän huusi kuin riivattu. Hetkessä hän kuitenkin alkoi hinkata itseään minua vasten. Avitin häntä hieman pitelemällä kiinni rinnoista ja nostamalla niistä. Hetkessä Katan pillu alkoi supistelemaan voimalla ja hän sai orgasmin. Sylistäni hän valahti takaisin sängylle. Tällöin käänsin hänet selälleen ja nostin hänen lantiota ylemmäs, jotta pääsisin taas työntämään tuonne limaiseen pätsiin. Hetken jyystettyäni tunsin laukeavani. Lysähdin sänkyyn ja huohotin kuin koira.

Nukuttuani heräsin ihanaan kahvin tuoksuun. Keittiössä Kata söi aamiaista ja huomattuani minut hymyili ja tervehti. "Melkoista menoa tarjosit." Kata virkkoi. "Ajattelin, että voisimme ottaa uudestaan joskus." Suostuin ajatukseen ja annoin Katalle numeroni.

Lisää tulossa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute