Herkku-puhelin
Matkalla Amerikkaan osa 1
Bumba

Tämä on pitkähkö kertomus joten jaan se 2 osaan ja jos siitä minkäänlaista kritiikkiä tulee teen loppuosan ja julkaisen alkuosan uudestaan lopun yhteydessä

Olen Jyrki mutta päätin, että kun sitä ollaan Amerikkaan matkalla voisin sanoa olevani Bob. Minulla ei ole mitään jätti hirviötä housuissani mutta on se päälle keskiarvon enkä todellakaan väittäisi sitä ohueksi. Sanoisin olevani hyvässä kunnossa vaikken mikään bodari olekaan ja olen hieman normaalia pidempi joten voisi sanoa että olen normaalihko suomalainen ori joka on juuri täyttämässä 23 vuotta. Sanoisin että ainoa "paha" puoleni on, että olen pervohko omasta mielestäni enkä koskaan tee, vaan olen aina ajatellut, että teen mutten kuitenkaan tee.

Amerikkaan menen koska olen aina halunnut pelata pokeri ja rulettia las Vegasissa ja haluan tietää mikä on niin hienoa Amerikassa.

Kun nousin koneeseen huomasin hemaisevan kauniin lentoemännän. sanoisin häntä 166cm pitkäksi minun ikäisekseni isohkorintaiseksi brunetiksi. Väkisinkin tuli mieleen kymppikerho ja ajattelin että jos tuo nainen tekee mitään siihen liittyvää menisin vessaan odottamaan häntä.

Lentomatka oli tavattoman uuvuttava kun ei ollut mitään tekemistä enkä saanut untakaan kovin hyvin. 3 tunnin kuluttua tuli tarjoilu ja huomasin tuon hemaisevan naisen tarjoilemassa ja tulossa minua kohti, kun nainen tuli minun kohdalle sanoin "haluan sinut".

Nainen sanoi "Häh?" ja vastasin "sanoin otan limun ja pähkinöitä" nainen vastasi "anteeksi minulla on takana juuri vaikea ero, minun nimeni on Taru".

Sydämeni pompahti hän ei ole suhteessa ja on vasta eronnut! Tämä on mahtavaa. "Minä olen Bob, sinkku minäkin kun naiseni petti minua ja sain tietää" oikeasti tuo ei ole totta mutta ei hän sitä tiedä, ajattelin innoissani "Voi sinua miten jakselet?" Taru kysyi, kyyristyi viereeni ja otti kädestäni kiinni. "Enköhän minä ajan kanssa parane mutta nyt haluan vain unohtaa sen naisen" ja katsoin häntä syvälle silmiin.

Taru oli hetken hiljaa ja vain tuijotti tummiin sinisiin silmiini vihdoin hän sanoi lähes kuiskaten "kuule jos me molemmat haluamme unohtaa ex-rakkaamme voisimme lohduttaa toisiamme" nousin lähes leijumaan ja vastasin kuiskaten "se auttaisi todella paljon" ja näykkäsin hänen korvalehteään niin hiljaa, ettei Taru ei ollut edes tuntea sitä. "Tule perässäni takanasi olevaan vessaan kun olen jakanut kaikki ruuat" hän nousi ylös ja alkoi nopeasti jakelemaan tarjolla olevia unohtaen mitä tilasin.

Puolentunnin päästä hän meni ohitseni ja hipaisi kättäni kenenkään huomaamatta meni vessaan ja jätti oven lukitsematta. Odotin 5 mississippiä ja lähdin hitaasti kävellen vessaa päin. Lähes kaikki nukkuivat koska lensimme yöllä joten en paljon matkustajien huomaamista pelännyt. Astuin vessaan ja näin Tarun istuvan pytyllä brunetit hiukset avattuna ja ja kasvoillaan viettelevä katse "No kaunis poika, otatko kengät pois vai et" hämmennyin mutta lähes potkaisin kengät pois ja otin paidat pois ja Taru vuorostaan veti rintsikansa hihasta.

"Taru minulla on jo paidat pois mutta sinulla ei näy edes napa" leikittelin, "Jos nuo housut otat pois saat nähdä kaiken" Taru vietteli. Avasin farkkujeni napin ja aloin hitaasti laskemaan vetskaria "tytön katse muuttui tarkaksi ja laitoin housut tiskialtaaseen. Taru vilkuili ja ilmeisesti hyväksyi minut sinisine bokserineni.

Taru alkoi ottamaan vaatteitaan pois ja aloin nojailla seinään laskemalla boksereita alemmas. Tarulla oli virka-asun alla tiukat ekstra-lyhyet shortsi farkut ja jonkinlainen napapaita joka oli erittäin tiukka. Taru vilkaisi ilmettäni ja haarojani, minulla alkoi pikku hiljaa nousta ja otti napapaidankin pois, silloin en pystynyt enää hillitsemään itseäni vaan otin hänestä kiinni ja suutelin häntä ja hyväilin hänen ihanan pyöreitä rintoja. Hän nousi ylös hyppäsi tiskialtaalle ja avasi farkkujensa napit vaivihkaa.

"Bob onhan ovi lukossa?" hätäännyin ja katsoin, se ei ollut joten käännyin nopeasti laittamaan sen kiinni ja kun katsoin taas Tarua hän oli ottamassa farkkuja pois joten otin minäkin bokserit pois. Tarulla ei ollut mitään niitten alla ja katsoin haaroihin, hän oli huolellisesti ajellut pimppinsä ja vilkaisi munaani, se oli nyt alkanut taas laskea, joten hän polvistui ja otti munani suuhunsa. Pelkäsin Tarun saavan leukalukon tai muuten kituvan mutta hän näytti nauttivan.

Otin Tarun hiuksistaan kiinni, tavallaan tukistus otteen ja hän näytti innostuvan lisää. Taru näykkäsi hiljaa kyrpää ja työnsi kielensä terskan alle ja sai minut melkein ulvomaan sitten hän alkoi tehdä edes takaisin liikettä ja nyt kyrpä oli täydessä mitassa. Taru otti koko munan suuhunsa kerralla. se näytti erittäin vaikealta mutta hän onnistui siinä todella hyvin ja piti sitä siinä hetken. Sitten hän otti munan pois ja nousi hieman.

Hän laittoi kyrvän rintojensa väliin ja aloin runkata hänen rintoihinsa. "Joko nussitaan" sanoin kun paine alkoi olla jo liian kova. Taru nousi ja sanoi "Jos nussitaan niin sulla on parempi olla kumi" "Housun taskussa on" Taru nousi ja näytti koko kiinteän peränsä.

"Voinks pistää sua vähän aikaa perään" sanoin ja läpsäytin pakaraa kämmenellä. Taru hätkähti ja sanoi "Okei mut jos satutat liikaa alan huutaa". Taru antoi kumin, laitoin sen nopeasti ja sanoin "Mene allasta vasten ja ota siitä tiukka ote", Taru totteli joten jatkoin "Yritä rentoutua" otin vähän vettä hanasta ja sivelin sitä perään sitten laitoin sormen anukseen ja Taru inahti, pian laitoin toisen ja Taru alkoi pikku hiljaa nauttia.

Sitten otin sormet pois laitoin lisää vettä ja aloin hiljaa työntää kyrpää sisään. "Ai ai ai" Taru vinkaisi, hidastin hieman ja läimäytin pakaraa pari kertaa jotta hän keskittyisi muuhun. Lopulta Taru ei enää vaikertanut ja aloin päästä kyrvän loppupäähän, silloin Taru sanoi "nopeammin" aloin tekemään edestakaisin liikettä ja nyt Taru alkoi nauttia. "Voi Bob! aah! Bob!" Taru vikisi avuttomana, ajattelin että kohta joku kuulee mutten vain välittänyt "Mä tuun kohta" sitten Taru otti toisella kädellään kiinni kädestäni ja laittoi sen rinnalleen ja alkoi hieroa yhä vikisten "Aaaaaaa! lujempaaaaa!" nopeasti ottaen taas kiinni altaasta ettei horjahtaisi. Sitten tein vielä muutaman kovan työntäisyn ja lysähdin Tarun päälle.

"Onks sulla viel toinen kondis?" Taru sanoi lähes hytisten ja hikoillen. Aloin kasata itseäni, nousin ja aloin vetämään kyrpää ulos Tarun vikistessä kun anus palasi normaaliin tilaan "On mutta en mä vähään aikaan voi mitään tehä" sanoin kaihosti. Taru sanoi "Otetaa kunnon tauko ja koitetaan uudestaan parin tunnin päästä". En voinut käsittää tätä kyltymätöntä naista mutta samalla tuntui että rakastuin häneen. "Tottakai, onhan meillä matkaa vielä paljon".

Ja tosiaan parin tunnin kuluttua saimme munan nousemaan ja siinä vaiheessa olin jo tutustunut tähän naiseen aika hyvin ja suunnittelimme tapaavamme uudestaan kun olemme taas Suomessa.

"Mites nyt tehään? sä saat päättää" sanoin Tarulle, "No mee sä tähän pöntölle istuu niin minä pidän sinulle pienen shown ja sitten näät lopun" Taru hymyili.

Istuuduin ja Taru alkoi tanssia eksoottista tanssia ja minä katsoin Tarua aikeissa runkata mutta Taru sanoi "Eipäs pidetä hauskaa yksin" ja istuutui syliini laittaen kumin kyrpääni suullaan saaden munan nousemaan täyteen mittaan taas.

Taru nousi seisomaan, otti munasta kiinni ja laskeutui munan päälle hitaasti samalla huutaen joko tuskasta tai nautinnosta. Hän istui sylissäni suudellen ja huutaen ja alkoi tehdä keinumisliikettä joka tuntui uskomattomalta. Aloimme tällä kertaa molemmat huutaa mutta Taru vain jatkoi ja jatkoi kunnes lopulta hän sai orgasmin uudestaan ja pian sain itsekin.

Kumpikaan ei jaksanut sanoa mitään mutta muutaman minuutin kuluttua sanoin "Koskas olemme perillä kaunokainen?" Taru oli hetken hiljaa sylissäni ja sanoi "Parin tunnin päästä".

Järkeilin että joku saattoi kuulla joten olisi parempi jos toinen menisi ensin ja Taru oli samaa mieltä. Odotimme 20 minuuttia jonka aikana Taru siisti itseään ja tarkisti ettei vaatteissa ole jälkiä.

Taru meni ovelle ja näytti liikkuvan hieman oudosti joten kysyin "Miksi sä liikut tolleen?" Taru pyöräytti silmiään ja vastasi "Alkaa se peppuun pistosi tuntua". Näytin hieman anteeksi pyytävältä ja muistin "Eiköhän se parane mutta nyt täytyy mennä jotta keritään ulos ennen kuin kaikki herää". Suukottelimme ja Taru sanoi "nähdään Bob" ja teki sormillaan mukamas merkin kun sanoi Bob. Taru asui ulos viattoman näköisenä, astellen lentoemäntien alueelle.

Odotin 10 minuuttia ja menin paikalleni huojentuen ettei kukaan ollut hereillä. Matkaa Amerikkaan oli vielä jonkin aikaa ja olin saanut jo kaiken mistä osasin kuvitellakaan.

Jos pidit lähetä viesti niin teen loppuosan ja jos on jotain parantelu vinkkejä niin niitäkin voi lähettää mielellään

Ps. Tämä oli ensimmäinen koskaan kirjoittamani joten älkää olko liian tylyjä

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute