Herkku-puhelin
Kidnappaus
Mariella

Hei!

Laitoin BDSM-otsikon alle, koska tässä on sellaista pakottamisen meininkiä vähän.

"Meillä on ollut tapana tyttöjen kanssa käydä opiskelujen jälkeen yhdessä muutaman kuukauden välein syömässä jossain. Hymyilin vielä mielessäni hauskan illan jälkeen, muutaman punaviinilasillisen nauttineena, kun sipsuttelin kotiinpäin korkokengissäni kapealla jalkakäytävällä. Kadulla ei enää liikkunut muita. Katseeni kiinnittyi kolmeen mieheen viereisen kapakan takaovella. He näyttivät jotenkin salamyhkäisiltä ja hidastin tahtomattani matkaa kun uteliaisuus vei voiton. Näin, kun yksi miehistä ojensi jonkun paketin toiselle, joka taas jonkun paksun tupon toiselle.. olisiko se voinut olla rahaa, noin suuri määrä? Kauhistuin tilanteesta ja tunsin kuinka sydämeni alkoi hakata kiivaasti. Samassa he huomasivat minut ja he vaikuttivat olevan hyvin vihaisia. En keksinyt muutakaan, minun oli pakko kiristää tahtia. Kauhukseni huomasin, että he lähtevät perääni. Yksi heistä huusi karhealla äänellä: ”Hei, odotas tyttö!” Pinkaisin juoksuun ja sydän hakkasi jo kahtasataa.

Miehet seurasivat ja saavuttivat minua koko ajan. Käännyin hädissäni kapealle kujalle ja jatkoin juoksua. Tilanne muuttui kamalaksi kun tajusin juosseeni umpikujaan! Minun oli pakko liimautua seinää vasten. Olin kauhuissani. Miehet hidastivat tahtia, kun näkivät, etten päässyt enää pakoon. He kävelivät askel askeleelta lähemmäs, yksi ensin ja kaksi perässä. Olin selvästikin nähnyt jotain, jota minun ei olisi pitänyt nähdä! Mitä he nyt aikovat? Jos väitän, etten nähnyt mitään, ehkä saisin mennä. Tunsin, kuinka aloin jo täristä kauhusta, kun miehet pysähtyivät eteeni. Yksi heistä tuli lähelleni ja kysyi samalla karhealla äänellä, mitä oikein vakoilen keskellä yötä? Hämärässä erotin juuri ja juuri hänen kasvot. Hän oli arviolta reilu 30-vuotias, hyvin rotevakokoinen ja kalju, jolla hieman parransänkeä. Hän oli juuri sen näköinen kuin vastaavanlaiset tyypit elokuvissa vain ovat. Sain ihmeen kaupalla ääntä ulos sen verran, että onnistuin sanomaan, etten nähnyt mitään. Samassa hän tarttui minua olkapäistä kiinni, liimasi minut seinään kiinni ja karjaisi ”Älä valehtele!” Olin pyörtyä kauhusta. Mies hellitti otettaan ja sanoi toisille: ”Tää on nyt otettava mukaan”. Kuulin hänen äänensä muuttuvan vihaisesta hieman jo ivalliseksi, hän vinkkasi silmää kahdelle muulle. Putosin täysin kärryiltä, vaikken pystynyt ajattelemaan enää selkeästi. Hän sitoi käteni selän taakse toisten pitäessä minua paikoillaan ja talutti minut kulman taakse autoon. Silmäni sidottiin ja auto lähti liikkeelle.

Auto pysähtyi ja minut talutettiin ulos, silmät edelleen sidottuina. Yritin rimpuilla vastaan, mutta turhaan. Yritin myös koko ajan inistä, etten ole nähnyt mitään enkä puhu kenellekään. He eivät vastanneet. Yksi heistä tokaisi: ”Ole hiljaa!” Minut istutettiin tuolille, ja käteni sidottiin tuolin selkänojan taakse. Yritin potkia, mutta en nähnyt mitään. ”Kiukkuinen pikku tyttö tämä” sanoi joku heistä. Kahden muun kasvoja en hämärässä ollut erottanut kadulla, mutta karheaääninen tämä ei ollut, hyvin matala ääni hänelläkin. He tarttuivat jaloistani kiinni ja sitoivat nekin kiinni tuolin jalkoihin. ”Oletpahan aloillasi vähän aikaa” hän jatkoi. Luovutin jo, tajusin, etten pärjää millään näille kolmelle. ”Tämähän on aika söpö paketti”, karheaääninen sanoi. ”Kai ymmärrät, ettei tollasta voi jättää kadulle yksin kulkemaan? Saatat vielä kertoa jollekkin asioita, jotka ei edes kuulu sulle.” Nyökkäsin varovasti tahtomattani. ”Kyllä me täällä sulle käyttöä keksitään, vai mitä?” Tunsin sormenpäät kaulallani, ja hengitykseni alkoi taas tiheentyä. Sormet hivelivät kaulaani ja käänsin päätäni poispäin, kun tunsin kädet tukassani, jotka pitivät pääni paikoillaan. Kädet lipuivat hitaasti rinnoilleni, sormi piirsi paitani läpi kevyesti ympyrää nännini ympärillä. ”Hei.. lop..” aloitin, mutta tunsin käden suuni päällä. Nyt tunsin jo kahdet kädet vaeltavan vartalollani, yhdet olivat edelleen tukassani ja suuni edessä. Toiset hivelivät reisilläni ja toiset hivuttautuivat leveästä kaula-aukosta sisään. Käsi saavutti paljaan rintani ihon, ja nappasi nännin sormiensa väliin. Hätkähdin. Tunsin yhden käden haarojeni päällä, liukuen hitaasti edes takaisin. Sydämeni alkoi pomppia aina vain enemmän, pelonsekaisissa tunnelmissa. Ihmetyksekseni tunsin kuumotusta haarovälissäni. Kai ihmiskroppa reagoi fyysisiin ärsykkeisiin tilanteessa kuin tilanteessa. Sietämätöntä! Kuinka hävyttömiä nämä oikein olivat!

Farkkuni nappeja aukesi samaan aikaan kun paitani riisuttiin. Yritin inistä ja vääntyillä vastaan, mutta turhaan. Samassa rintaliivit oli laskettu vyötärölleni ja tunsin kuuman kielen nännilläni. Suuret, pelottavat kädet tarttuivat määrätietoisesti kiinteään rintaani kiinni ja hampaat näykkivät nänniäni, välillä imien ja välillä nuollen. Vääntelehdin, osittain siksi, että halusin pois, mutta osittain varmaan myös siksi, että tunsin suunnatonta mielihyvää tahtomattani. Farkkuni oli tiputettu nilkkoihin ja tunsin hengityksen alushousujeni päällä. Kankaan läpi tunsin kun kieli kosketti häpyäni ja yritin perääntyä. Kieli oli nuollut housuni märäksi ja tunsin, kuinka olin todella kiihottunut, mutta samalla jo hyvin vihainen ja kiukkuinen tästä kaikesta. ”Tämähän on ihan märkä jo! Taidat olla aikamoinen pikkulutka?” Karheaääninen sanoi vittumaiseen sävyyn. Helvetti! Nyt suututti. Eikö se tajua että tuo yksi on juuri nuollut housuni, en todellakaan ole kostunut, uskottelin itselleni. Side poistettiin silmiltäni ja näin kolme miestä nyt paremmin. He olivat hyvin vahvan näköisiä ja rotevia. Yksi oli tumma, rock –henkinen tyyppi olevinaan, pulisonkeineen ja parransänkineen. Karheaääninen katsoi minua vittumainen hymy kasvoillaan ja siristi silmiään. Tunsin itseni hyvin avuttomaksi ja noloksi kolmen miehen polttavan halukkaan katseen alla. Minua kiukutti tilanne suunnattomasti enkä saanut sanottua mitään. Kaikki heistä tarkasteli minua hyvin tarkkaan ja kolmas, myös tumma ja vähän muita pienempi kysyi toisilta ”kai me pidetään tätä täällä viikonlopun?” Mitä!? Huudahdin ääneen. ”Juu, ei se enää sen jälkeen haluukkaan lähtee kun koulutetaan sitä”. Kolmas mies, takanani oleva, painoi huulensa olkapäälleni ja kädet tarttuivat rintoihini. Karheaääninen veti alushousujani röyhkeästi sivuun ja lipaisi kielellään häpyhuuliani. Ymähdin, ja kiitokseksi sain taas käden suuni eteen, joka veti samalla päätäni taaksepäin niin, etten taas nähnyt kunnolla kuin katon.

Kieli tunkeutui syvemmälle häpyhuulieni väliin ja seikkaili hetken vaossani. Säpsähdin, kun tunsin näykkäisyn klitoriksestani, samalla huulet ja kädet rinnoillani seikkaillen. Alushousuni tiputettiin kokonaan nilkkoihin ja häpyhuuliani levitettiin auki, kieli alkoi lipittää klitoristani ja samassa sormi työntyy hitaasti sisääni, mutta jää paikoilleen. Minusta alkaa tuntua sietämättömän hyvältä ja vääntelehdin halusta ja kiukusta. Silmäni sumenevat ja salaa toivon, että sormi liikkuisi sisälläni. Turhaan. Tunsin, kuinka orgasmi olisi jo lähellä.. Sitten hän lopetti. Ote kiristyi tukassani ja karheaääninen nousi ylös ja astui eteeni. Hän alkoi avata housunnappejaan ja otti esiin valtavan, turvonneen kyrpänsä. ”Maistas nyt kiltisti” hän sanoi hymyillen. Käänsin kiukkuisena päätäni pois mutta samassa kädet riuhtaisivat tukastani niin, etten voinut liikkua. Kivusta jäykkänä annoin periksi raotin varovasti suutani ja kyrpä työntyi suuhuni, toinen käsi määräsi tahtia tukassani. ”Hyvä tyttö, taidat olla pikku munanlutkuttaja?” Suljin silmäni, sillä en voinut uskoa tapahtumaa todeksi. Pian hän laukesi suuhuni. Nyt tumma rokkari kyykistyi nuolemaan minua. Hänen kielensä tuntui taivaalliselta ja himosta seonneena unohdin jo tilanteen, imin kyrpää kuin viimeistä päivää ja laukesin rokkarin suuta vasten. ”Tää tais tykätä..” hän sanoi ja irroitti käteni ja jalkani. Hän käänsi minut vatsalleni lattialle ja tuli taakseni. Koitin hoiperrellen nousta ylös mutta hän työnsi minut nopeasti takaisin ja työntyi sisääni. Voimakkaasti hän työnsi kyrpänsä sisääni pohjaan asti ja alkoi naimaan märkää pilluani. Hän nosti minua lantiosta kontilleen ja toinen tummista vei kyrpänsä suuhuni. En jaksanut enää vastustella vaan otin kiltisti kyrpää edestä ja takaa, kunnes tunsin kuinka kalu työntyi ulos ja tunnusteli peräreikäni aluetta.. ” ..ei.. ” koitin mumista, mutta kyrpä työntyi hitaasti perseeseen. Olin haljeta kivusta ensin, mutta pysyin tajuissani ja ihmetyksekseni aloin nauttia kovasta kalusta perseessäni. Toinen tummista nosti minua ja tuli alleni, ja työntyi hänkin sisääni. Siinä minä makasin avuttomana, nautinnosta sekaisin ja minua nussittiin molempiin reikiin. Inisin ja vikisin kun tunsin uuden orgasmin lähestyvän ja samassa tunsin kuinka rokkari laukesi suoleeni. Toinen tummista pani rytmikkäin liikkein minua loppuun asti, kunnes laukesi hänkin. Lysähdin maahan...

Siinä minä makasin alasti lattialla valuen ja väsyneenä.. Hetkeen en jaksanut liikahtaakkaan. Miehet laittoivat farkkuja jalkaan ja rupesin taas ymmärtämään, mitä juuri oli tapahtunut! Häpeissäni koitin keräillä vaatteitani alastoman vartaloni suojaksi, joka sinänsä tuntui naurettavalta, kun viimeisimmätkin siveliäisyyden rippeeni oli viety.

Karheaääninen huomasi touhuni ja tarttui ranteestani kiinni ja riuhtaisi minut ylös. Hän talutti minut huoneen ovelle, ilmeisesti kylpyhuone, ja työnsi sisään ja sanoi "meehän nyt pesemään ittes". Pakko myöntää, että ajatus tuntui loistavalta. Vaatteitani en saanut mukaan, pyyhkeen hän heitti vielä ovesta ja paiskasi sitten oven kiinni. Avasin suihkun ja annoin veden valua vartaloani pitkin, puhdistaen miesten kiimat iholtani. Jalkanikin kantoivat jo paremmin ja suihku virkisti ajatuksiani hieman. Katonrajasta pilkisti valoa seuraavaan huoneeseen. Epäilin miesten olevan siellä.

Huomasin kylpyhuoneessa tuuletusikkunan. Tässähän olisi tilaisuuteni! Muistin, etten saanut vaatteitani, mutta kestäisin varmaan nöyryytyksen juosta ulkona pyyhe päällä kun olen kestänyt jo äskeisenkin. Toivoin, etteivät he näkisi minua katonrajassa olevasta raosta. Kipusin silti pesualtaan päälle ja sain ikkunan raolleen. Mahtuisin juuri siitä hoikkana tyttönä jos oikein yritän. Niinpä nousin viimeisillä voimillani ikkunalle ja pujottauduin alas ja tömähdin maahan. En ollutkaan ulkona, vaan jollain käytävällä.

Lähdin hiipimään niin hiljaa kuin pystyin hämärää käytävää eteenpäin pyyhe ylläni. En ainakaan kuullut miesten puhetta tai muita ääniä. Käytävä kääntyi kulman taakse ja kävelin varovasti kulmalle. Kauhukseni huomasin karheaäänisen tuijottavan minua suoraan silmiin! Säpsähdin ja vaistomaisesti otin askeleen juostakseni karkuun mutta hän sai ranteestani kiinni ja paiskasi seinään. "Arvasinhan mä, kiinni sut pitää pitää saatana." Hän liimautui minuun kiinni, nuolaisi korvaani ja kähisi "meillä on vielä asiat kesken".

Hän talutti vihaisena minut huoneeseen ja heitti sängylle, sitoi jälleen kädet ja jalat, mutta antoi pyyhkeen olla. Sähisin kiukusta kun pakoyritykseni oli mennyt pieleen! He olivat nähneet minut suihkussa.. "Tästä hyvästä pikku munanlutkuttaja saa olla ilman ruokaa. Koitas nyt käyttäytyä." Toinen tummista seisoi ovella vesilasi kädessä. Karheaääninen viittoi hänet sängyn luo. "Anna sille nyt vähän vettä" hän sanoi ja jatkoi katsoen sama vittumainen hymy kasvoillaan "että jaksaa taas". Ylpeyteni ei antanut periksi, vaan otin muutaman kulauksen ja sylkäisin loput vedet hänen naamalleen osoittaakseni kuinka kusipää hän oli. Samassa tunsin kirvelevän iskun poskellani. Hän oli läpsäyttänyt salamana minua ja tarttui jälleen tukasta ja karjaisi "Kuule, jos sä hypit silmille ni sulle käy huonosti!" Ääni sai aikaan kylmät väreet ja kirvelevä kipu poskellani tajusin, ettei kannata edes yrittää. Jäin sänkyyn yksin, pyyhe ylläni ja sidottuna. Sain vedettyä itselleni viltin suojaksi ja koitin nukahtaa.

- - - - - - -

Minut valtasi ihana tunne, olin äärimmäisen kiihottunut ja tunsin olevani ihan märkä. Olin vielä puoliksi unessa ja arvelin että olin varmasti nähnyt eroottista unta. Heräilin tähän kiiman tunteeseen ja tokkuraisena tajusin, että olin vatsallani ja minua nuoltiin takaa päin! Tunsin, kuinka kieli liukui vakoani ylös ja alas, ja työntyi välillä sisääni. Säpsähdin ja koitin kääntyä. "Pikkulutka heräsi? Huomasinhan jo viimeks että taidat tykätä nuolemisesta?" Tunnistin äänen, se oli se rokkarin näköinen tyyppi. Helvetti, voiko olla röyhkeämpää kuin käydä nuolemaan nukkuvaa viatonta tyttöä! Olin aikeissa huutaa, mutta muistin mustelman poskellani ja annoin olla. Sitäpaitsi peli oli menetetty, kun rokkari on täysin selvillä siitä, että olen aivan litimärkä ja kiihottunut.. turha väittää enää mitään.

Tunsin kielen työntyvän sisääni ja välillä lipaisten klitorista. Jalkani olivat vapautettu siteistä, kädet edelleen selän takana. Rimpuilu ei kuitenkaan olisi auttanut, sillä hän istui jalkojeni päällä. Totta puhuen rimpuilu olisi tässä vaiheessa ollut ainoastaan muodon vuoksi, osoittaakseni heille, etten ole mikään lelu! Hänen kieli tuntui uskomattomalta pillussani ja huomaamattani aloin vääntelehtimään ja ynisemään. Myönsin itselleni, etten tosiaankaan halunnut pois siitä tilanteesta. Kieli liukui klitorikselta vakooni ja työntyi taas sisään. Sitten tunsin jo kielen peräaukkoni suulla. Järkytyin tästä röyhkeydestä (jos enää mahdollista) mutta yllätyksekseni huomasin, että se tuntui älyttömän ihanalta. Hiljaa liukas kieli työntyi syvemmälle.. suljin silmäni ja vääntelehdin nautinnosta, kun tunsin hänen laskevan vielä käden klitorikseni päälle, jota hän hieroi sormiensa välissä samalla nuollen minut kokonaan.

Nautinnon läpi kuitenkin kuulin, kun joku astui huoneeseen. "Täällä se meidän munanlutkuttaja onkin jo perse pystyssä". Se oli karheaääninen. "Annas munkin maistaa.." Hän jatkoi "Pikkulutka varmaan mielellään imis sun kyrpää sillä aikaa, vai mitä?" He tulivat molemmat eteeni. Makasin mahallani ja sotkuisen tukkani läpi näin kun rokkari alkoi avata housujaan. Karheaääninen tuli vahtimaan, että ottaisin tällä kertaa kiltisti kyrvän suuhuni. Hän oli selvästikin pomo, olihan se tässä minullekin selväksi tullut!

Niinpä otin kovan kalun suuhuni ja koitin imeä oikein taitavasti, sillä tunsin kuinka he vahtivat tarkkaan, teenkö sen kunnolla. Rokkari huokaisi syvään ja mumisi "mahtavaa.." Päättelin, että hän on tyytyväinen.

Karheaääninen siirtyi taakseni, levitti haarojani lisää ja nuoli hetken. En kyllä kestäisi enää kauaa, vääntelehdin jo melkein tuskissani. Inahdin kun hän työnsi kaksi paksua sormeaan sisääni ja alkoi nussia sormillaan märkää vakoani. Hän tarttui leuastani ja äkkiä työnsikin nämä kaksi sormea suuhuni. "Maistas nyt omaa kiimaas!" hän sanoi vittumaiseen sävyyn. Hän työnsi sormet takaisin pilluun ja samassa laukesin hänen vahvoille käsilleen.

Rokkari tarttui kasvoistani ja työnsi kyrpänsä takaisin. Jatkoin kuuliaisesti imemistä ja rokkari sanoi "täähän alkaa jo oppia". Hän otti jälleen päästäni tukea, jotta voisi nussia syvemmälle suuhuni. Väkisin yökkäsin pari kertaa, niin rajusti hän nai. Viimein tunsin kalun sykkivän raivoisasti ja arvelin hänen taas laukeavan suuhuni.. ajatus inhotti. Olin oikeassa, hän tarttui vielä leuastani kiinni ja varmisti, etten vetäisi päätäni pois ja tuli suuhuni.

"Haluutsä naida vai annatko suihin?" Rokkari kysyi käheä-ääniseltä. "Munaahan se haluu lutkuttaa, näkeehän sen naamasta" hän vastasi ja siirtyi eteeni. Tottapuhuen en ollut varma halusinko. En uskaltanut vastustellakaan, vaan keräsin jälleen itseni kokoon ja koitin olla niin taitava kuin pystyin. Käheä-ääninen hymisi tyytyväisenä työnnellessään kovaa kalua suuhuni. Hänellä oli varmasti suurin kulli niistä kaikista, mitä nyt muistan eilisestä. Tai en tiedä edes oliko se eilen vai tänään, olin päivistä sekaisin.. minä vain imin.

"Jape, haluutsä naida vielä? Tää on nyt lämmin" Hän huusi viereiseen huoneeseen. Kolmas heistä tuli kutsusta huoneeseen kauniin, tumman naisen kanssa. Ilmeisesti se oli hänen tyttöystävänsä. Rokkari ja karheaääninen näyttivät ilahtuvan nähdessään tämän naisen. Nainen pysätyi ovelle ja hymyili. Hän katseli minua tarkkaan arvioiden, päästä varpaisiin. Jotenkin minua hävetti tuon naisen rinnalla, tukka sotkuisena alasti mahallani sägnyllä, suu täynnä paksua kyrpää. Tunsin itseni tosi sotkuiseksi.

Karheaääninen vetäytyi pois suustani, nosti minut istumaan ja viittoi naisen sängylle. Kaksi tummaa siirtyivät istumaan sängyn laidalle. "Me voitais katella teitä."

Nainen istui viereeni hymyillen ja laski käden rintani päälle. Se tuntui minusta hyvin oudolta, mutta silti jopa jumalattoman kiihottavalta. En uskaltanut liikahtaa, tuijotin vain tätä kaunista naista. Hän riisui paitansa, avasi sidotut käteni ja otti kädestäni kiinni ohjaten sen oman rintansa päälle. Tumma, hänen poikaystävänsä, komensi minua avaamaan hänen rintaliivit.

Vapisevin käsin tottelin ja paljastin upeat rinnat esiin. Sivelin varovasti pehmeää ihoa ja kovettunutta nänniään. Hän otti minua varovasti kasvoista ja suuteli suulleni, jonka jälkeen hän nuolaisi kevyesti korvaani. Uskalsin tuskin hengittää, niin outoa ja ihanaa se oli. Minun teki mieleni suudella hänen kauniita rintojaan, mutten uskaltanut.

Nainen riisui housunsa ja alushousunsa paljastaen suloisen posliinin. Hän nousi polviensa varaan ylös. Karheaääninen tarttui taas tukastani ja komensi nuolemaan hänetä. En tiennyt mitä ajatella, ikinä en ollut sellaista tehnyt ja ajatus tuntui oudolta, mutta kuitenkin niin kiihottavalta. Nainen työnsi lantiotaan eteenpäin ja varovasti raotin huuliani. Tunsin selvästi hänen tuoksunsa. Hipaisin arasti kielellä häpyä ja nainen värähti. Hän katsoi alas minuunpäin hymyillen ja sivusilmällä huomasin kolmen miehen seuraavan tarkasti. En uskaltanut enää pidätellä vaan nuolaisin uudelleen. Hän raotti häpyhuuliaan tarjoten klitorista minulle. Otin arkaillen sen suuhuni, imaisin ja nuolin.

Nainen alkoi vääntelehtimään ja hän huokaili syvään. Vilkaisin karheaäänistä, hän nousi ja nyökkäsi minua jatkamaan. Pelästyin vähän kun hän lähestyi meitä ja aloin ahmia naista kiivaammin. Työnsin oma-aloitteisesti sormen varoen hänen sisäänsä ja liikutin hitaasti, ettei karheaääninen suuttuisi, sillä hän vahti hyvin tarkkaan. Hän oli litimärkä ja kuuma sisältä.

Kaikki he seurasivat minua tarkasti. Nainen viittoi tumman luokseen. Hän halusi imeä miestä. Seurasin samalla, kuinka taitavasti tuo ihana olento nuoli kyrpää kutitellen ja näykkien.

Mies näytti nauttivan. Nainen otti välillä kivekset kokonaan suuhunsa ja jälleen leikitteli kovalla kalulla kielensä kanssa. Hän alkoi imeä voimakkaammin kyrpää ja mies laukesi pian naisen rinnoille. Suljin silmäni ja jatkoin nuolemista.

Karheaääninen veti minut pois naisen luota ja käänsi selälleen, jalkani roikkuivat sängyn laidan yli. Hän oli jo halusta hulluna seurattuaan meitä kahta. Hän ohjasi naisen kasvojeni päälle ja tarttui minua jaloista. Sen enempää kyselemättä hän työntyi sisääni ja nai kiusoittelevan hitaasti paksulla kalullaan. Nainen oli selin karheaääniseen, tarjoten ilmeisesti mieluisan näkymän pyllistäessään hänelle, paljastaen kaikki mitä hänellä oli. Karheaääninen kiristi tahtia ja valtava kyrpä tuntui täyttävän minut kokonaan. Inisin samalla kui nuolin ja imin ahkerasti naista ja huomasin hänen vartalonsa jännittyvän. Nainen päästi tuskaisen kuulloisen äänen ja laukesi kasvoilleni.

Karheaääninen veti minua lähemmäs ja nosti jalkojani lisää. Hän nai kuin henkensä edestä ja puristi kovakouraisesti reisistäni, jotka olivat jo lähes mustelmilla. Kivun ja nautinnon sekaisena ynisin kun hän pani.

"Ihana pikkupillu.." Hän mutisi. Hän
survaisi kalunsa niin pohjaan että parkaisin. Sinne hän laukesi tyytyväisenä huokaisten. Jäin makaamaan hengästyneenä sängylle.. olisin vielä salaa halunnut, sillä olin himoissani enkä ollut lauennut uudelleen. Muut lähtivät. Karheaääninen laittoi farkut jalkaan ja taputti minua poskelle. Hän heitti minulle pyyhkeen ja sanoi "Tiedät kyllä, mitä pitää tehdä.." Minä tiesin.

Suihkussa ollessani mietin äskeisiä tapahtumia.. olin edelleen hyvin kiihottunut ja mieleni teki koskea itseäni. En uskaltanut, sillä tiesin, että he näkisivät. Mietin, mikä päivä tänään oli, odotettiinkohan minua töissä? Epäilin kuitenkin lauantaita. Nielaisin himoni ja suihkunraikkaana kävelin kiltisti takaisin huoneeseen. Rokkari odotti ovella, hän antoi omenan ja palan ruisleipää. Hän katsoi kun söin ja köytti sen jälkeen selälleen sänkyyn. Valot sammuivat ja jäin yksin. Ajattelin mielessäni, että olisin kyllä ollut kiltisti paikoillani köyttämättäkin, en olisi uskaltanut enkä ehkä edes halunnut lähteä. Himo poltteli jalkoväliäni, mutten voinut koskea, kun olin taas sidottuna kiinni X -asentoon. Suljin silmäni ja venkoilin hetken tuskissani. Ajattelin, että jos he vielä tulevat takaisin, olen kiltisti enkä vastustele enää. Aloin pikkuhiljaa tottua tilanteeseen, että olin heidän armoillaan. Ei auttanut kuin odottaa...

Oli pimeää, mutta en usko että oli silti yö.. Huoneessa oli verhot kyllä, mutta niistä ei näkynyt juurikaan lävitse. En tiedä kauanko olin maannut siinä köytettynä, mutta ranteita ja nilkkoja särkivät jo kovin. Tiesin, että he tulisivat vielä ja odotinkin jopa mielelläni, sillä olin todella haluissani, mutta avuton. Haluni olivat kasvaneet entisestään, sillä minulla on tapana antaa mielikuvituksen lentää jos minun tekee mieli seksiä. Niin olin antanut nytkin, ainoana erona vaan se, etten pystynyt koskemaan itseeni. Tiesin kyllä, että he tulisivat.

Sitten ovi aukesikin ja valot syttyivät. Kaksi tummaa seisoivat ovella ja katsoivat minua. Minusta tuntui että kiimani paistoi selvästi naamastani.. Rokkari kuiskasi jotain toiselle, he naurahtivat ja menivät pois. Olin vähän pettynyt. Ovi aukesi uudelleen ja nyt rokkari tuli käheä-äänisen kanssa sisään ja he istuivat sängylle. ”Mites pikkulutka jaksaa?” käheä-ääninen kysyi. Hänellä oli sama ivallinen hymy päällä, joka saattoi tarkoittaa ihan mitä vaan. En vastannut mitään. Hän liu’utti pyyhkeen hitaasti pois päältäni ja tunsin sydämeni alkavan hakkaamaan kiivaasti. Kohta saisin himoni hellittämään..

”Tulkaa vaan” hän huusi. Tumma ja hänen tyttöystävänsä tulivat huoneeseen. Käheä-ääninen nyökkäsi tummalle ja siirtyi sitten rokkarin kanssa hieman kauemmaksi. Tumma ja nainen tulivat sängylle, toinen toiselle puolelle ja toinen toiselle. Aloin kiihottua niin, että silmissä kipinöi.. olisin halunnut koskettaa naista mutten voinut tehdä minkäänlaista liikettä.. Nainen kumartui ylitseni ja hän suuteli miestä. Makasin siinä heidän välissään ja katsoin kun he suutelivat yläpuolellani. Tumma kouraisi naista rinnasta ja nainen hymyili välillä minuun vilkaisten. Hitaasti hän riisui naiselta paidan paljastaen nuo samat, kauniit rinnat. Rintaliivejä naisella ei ollut. Mies otti nännin suuhunsa ja nuoli ahnaasti. Minun oli pakko koittaa liikahtaa, halutti ihan älyttömästi kun katselin heitä. Mies tarttui naista lantiosta kiinni, suuteli vatsaa ja riisui sitten housut. Näin tuon kauniin posliinipillun ja muistin, miltä hän oli maistunut.

Nainen asettui polviensa varaan hajareisin päälleni. Minun oli pakko saada maistaa häntä joten yritin kurottautua ylemmäs, mutten ihan yltänyt. Mies tarttuikin naista pakaroista ja nuolaisi kiusoitellen paljasta pillua. Hänen kielensä tunkeutui häpyhuulien väliin ja nainen sulki silmänsä. Katselin märkänä, kun suoraan kasvojeni yläpuolella mies nuoli naista ahnaasti. Yritin taas huomaamattani kurottautua ylemmäs, mutta mies työnsi minut takaisin. Voi luoja, kun halusin! Nainen voihki ja kiemurteli kissamaisesti yläpuolellani. Pystyin aistimaan kosteuden ja tunsin selvästi kiiman tuoksun. Halusin niin, että sattui!

”Taitaa meidän pikkulutkaa vähän haluttaa?” Sanoi karheaääninen ivallisesti. Nainen huohotti ja kiemurteli, kun vikkelä kieli seikkaili pillussa yläpuolellani. Mies käänsi naisen hajareisin pääni yläpuolelle, selin minuun.. yritin kurottautua jälleen häntä kohti, mutten yltänyt. Mitä helvettiä tämmönen oikein on? Minua alkoi suututtaa, niin kiimassa olin! Tuntui, että silmissä sumenee.. Mies tuli naisen taakse ja työntyi sisään hitaasti. Nainen huokasi syvään. Siinä minä sitten katsoin, kun suoraan kasvojeni yläpuolella mies nai häntä. Aloin ymmärtää tilanteen.. minuun ei ollut tarkoituskaan koskea! Helvetti sentään, juuri kun olin päättänyt olla kiltisti ja suostua, ja nyt jopa halusin ihan saatanasti, niin en saa! Nainen voihki lähes kärsivällä äänellä ja mies kiristi tahtia. Viimein hän laukesi pyöreille pakaroille. He siirtyivät käsi kädessä pois.

Karheaääninen katsoi minuun hymyillen.. Tiesin että hän näkee selvästi märän pilluni, joka on jo varmaan kastanut lakanankin. Yritin näyttää niin kiukkuiselta kuin pystyin. Tajusin, että he ovat niskan päällä, käyttäydyin minä miten vaan.. Hän nappasi nännini sormiensa väliin ja nipisti. ”Hei ette te voi jättää mua näin” huomasin sanovani. Minun teki mieli anella, mutta sitä he juuri olisivat halunneetkin. Hän ei sanonut mitään. ”Saatanan kusipää” huusin vihaisena. Hän vain hymyili. Näin, kun hän avasi vyönsä.. Nyt varmaan saisin. Hän otti vyön käteensä ja kysyi ”Sanoitsä just mua äsken kusipääks?” En uskaltanut vastata. Silmäni suurenivat kun hän kohotti kätensä ja läimäytti nahkavyöllään minua haaroille. Parkaisin kivusta. Kipu ja halu sekaisin kirvelivät pillussani ja epäilin, että vyön isku olisi ainoa kosketus jonka tulen sinne saamaan. Rokkari kysyi ”eksmä saakkaan naida sitä?” –”ei nyt, antaa sen oppia kuka täällä määrää”. He lähtivät ovelle päin, käheä-ääninen kääntyi vielä ja läimäytti vyöllä uudelleen. Jos olisin saanut muutaman isku vielä, olisin varmasti lauennut.. niitä ei kuitenkaan tullut. Vitutti! Melkein itku kurkussa jäin sänkyyn venkoilemaan.

Kului ehkä noin tunti, käheä-ääninen tuli viereeni, ja sitoi silmäni. Minua jännitti.. ”Tulkaa vaan” hän huusi. Sisään tuli ihmisiä, en tiedä montako.. ehkä kolme tai neljä. ”Ai tämmönen teillä on täällä..” sanoi joku heistä. ”Voi vittu toi on söpö.. osaaks se mitään?” En tunnistanut ääntä. ”Saanks mä?” kysyi joku. Tunsin sormen liukuvan hitaasti vatsani poikki. Joku nuolaisi ällöttävästi poskeani. ”Saat, katot vaan ettei se laukee” se oli käheä-ääninen.

Ainakin osa heistä lähti ja tuli hiljaista.. minulla ei ollut mitään tietoa siitä, keitä huoneessa oli. Kuulin pientä sirinää.. samanlainen ääni kuuluu videokameran zoomista, ja epäilin että joku kuvaa. Jotkut kuiskivat keskenään. En kuullut mitä. Äkkiä tunsin jotain kylmää ja paksua haaroillani. ”Mikä se on?” kysyin.. kukaan ei vastannut. Esine liukui hitaasti vaossani, kunnes löysi oikean paikan ja työntyi varovasti syvemmälle.. sentti sentiltä kylmä, paksu metalli työntyi minuun, ja se teki melkein kipeää. Kukaan ei puhunut mitään.. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä minuun työnnettiin mutta iso se oli! Yritin perääntyä kylmää, tietysti turhaan. Ynisin, kun se alkoi liikehtimään sisälläni. Pikkuhiljaa se lämpesi, kun se liikkui edes takaisin. Kauaa sitä ei tarvinnut jatkua, kun tunsin orgasmin lähentyvän.. selkäni taipui väkisin kaarelle ja tästä he varmaan arvasivat, mitä tapahtuu. Metalli liukui pois.

Käteni ja jalkani vapautettiin, ja tunsin kuinka veri alkoi jälleen kiertää. En tiennyt, mitä ajatella. Tiesin vain, että minun oli saatava, olipa huoneessa ketä hyvänsä. Tunnustelin sänkyä, mutten tuntenut ketään. En ollut varma, olinko yksin. Kuin itsestään, käteni liukui haarojeni väliin. ”Hiero nyt itteäs, muuta sä et saa” kuului jostain. En olisi pystynytkään lopettamaan, vaan annoin sormieni seikkailla märässä pillussani. Tiesin, että minua kuvattiin, mutten välittänyt. Pian jo laukesin ja käperryin sängylle.

Kaikki lähtivät, ja muistin, että käteni ja jalkani olivat vapaat. Niinpä otin siteen pois silmiltäni ja huomasin, että vaatteeni oli tuolilla. Puin ne päälle ja menin varovasti katsomaan, keitä huoneessa oli ollut. Kävelin keittiöön. Näin näiden kolmen lisäksi kaksi muuta miestä. Vähän pelottavan näköisiä, toisella paljon tatuointeja. Yht’äkkiä karheaääninen tarttui tukasta kiinni ja kysyi ”oliks sulla lupa lähteä?” Hän työnsi minut keittiön pöytää vasten vatsalleni ja kiskaisi housut alas.. ”Meidän pikkulutka taitaa olla aika kiimanen, nyt saat sitä mitä haluut!” Mitään kysymättä hän piti toista kättä kaulani ympäri ja työntyi sisääni raivolla. Hän alkoi naimaan aina vain kiivaammin. Lantioni hakkasi pöytää vasten ja minuun sattui… ”Tätähän sä halusit?” Muut katsoivat kun karheaääninen puski sisääni kiukulla. Hän ruhjaisi sisääni niin lujaa että minulta pääsi huuto, sinne hän laukesi.

Hän viittoi toisen niistä kahdesta, joita en tuntenut. En ehtinyt edes liikahtaa kun hän tuli kovana sisääni. Koitin kääntyä katsomaan, minkä näköinen hän oli, mutta hän piti minua paikallaan. ”Annetaan nyt kunnolla sille kun se sitä haluu”. Tunsin kovan kyrvän puskevan sisääni ja inisin kivusta ja halusta. Hän työntyi aina vain rajummin sisääni ja tunsin kohta laukeavani. Hän puristi lantiotani niin, että ne olisi kohta mustelmilla. Muutama raju työntö ja laukesin parkaisten pöytää vasten. Hänkin tuli, pakaroideni päälle. Pysyin tuskin jaloillani, ja pian tunsin taas kädet lantiollani. Koitin sopertaa, etten jaksaisi enää… ”Hiljaa” joku komensi. Jälleen tunnen kalun tunnustelemassa pilluni suulla. Huomaan sen siirtyvän ylemmäs ja tajuan taas, mitä hän aikoo. Tiesin jo, että on turhaa sanoa mitään, suljin vain silmäni ja tunsin, kuinka kova kyrpä tunkeutuu hitaasti sisään. ”..herkkupeppu..” Hän alkoi liikehtiä varoen sisälläni ja tunsin kuinka kipu hiljaa hellitti. Työnnöt tihenivät ja inisin aina vain äänekkäämmin, mitä voimakkaammin hän puski. Tunsin sykkivän kalun suolessani ja tiesin hänen laukeavan kohta. Keräsin kaikki voimanrippeeni kasaan kun työnnöt voimistuivat ja tunsin, kuinka hän räjähti sisään.

Hän laittoi housunsa kiinni ja kaikki he lähtivät. Makasin voimattomana pöytää vasten ja tunsin jalkojeni pettävän alta. Viimein nostin housuni ja katselin pökerryksissä ympärilleni. Ketään ei enää ollut missään. En ollut sidottuna, minulla oli vaatteet päällä ja talo oli tyhjä.. taitaa olla parasta katsella, millä pääsisin pois. Kävelin ulos, ja lähdin laahustamaan jalkakäytävää eteenpäin. Kulman takana oli kioski, josta soitin itselleni taksin. Auton kyydissä selvittelin ajatuksiani ja totesin, että käyn testeissä kotimatkalla.. ja jopa hymyilin tapahtumille. En ikinä voinut uskoa tuntevani sellaista tyydytystä kun olin viikonloppuna tuntenut! Ehkä näkisin joskus jollain pimeällä kujalla taas jotain, jota ei pitäisi nähdä.. Kuka tietää?"

Parin vuoden takainen juttu tässä luettavaksi nyt tännekin. Aiemmin lähetetty Suomi24:een, eri nimimerkillä tosin silloin sen kirjoitin. Kiva kun luit loppuun! :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute