Herkku-puhelin
Suloinen Jenni: 2. osa
Ystäväsi vaan

En pystynyt hillitsemään itseäni. Sanasi saivat minut hulluksi himosta. Kävin kiinni sinuun. Silittelin ihoasi, koskettelin vartaloasi joka puolelta, rutistelin kourallani pakaroitasi ja pikku tisujasi. Kysyin, minkä kokoiset tisut nämä ovat. Sanoit, että b-kupin rinnat ja katsoit kysyvästi minuun: ovatko ne liian pienet. Eivät ole. Ne ovat juuri sopivat, ne mahtuvat kouraan hyvin, jotta niitä voi puristella ja niiden herkkiä, punaisia luomunännejä on hyvä imeä ja lipoa kielellä sanoin samalla kun revin rintaliivisi yltäsi ja tungin kasvoni kiinni rintaasi alkaen imeä sitä kuin pieni poika. Kuuma hengitys rinnallasi. Ah, ihana nänni! Se kovettui käsittelyssäni ja nousi näpöttämään pystyssä. Punainen pikku mansikka. Puraisin sitä hellästi ja näykin. Otin sen etusormen ja peukalon väliin ja puristelin ja venytin sitä. Miten herkullinen tissi! Toistin käsittelyn toiselle rinnallesi, jotta se ei jäisi osattomaksi.

Kätesi haparoivat hartioillani, selälläni ja tummissa, vahvoissa hiuksissani. Sanoit, että olet aina ihaillut salaa leveitä, miehekkäitä hartioitani ja luonnostaan kihartuvia hiuksiani. Yläselkäni on mahtava ja että olen mielestäsi maskuliininen, ihana mieshormonipakkaus. Tuhma, pikku kuiskuttelijani ei antanut himoni laskea vaan puheillasi sait minut ulvomaan kiimasta.

Kävin käsiksi pehmeästi kaartuvaan lantioosi puristelin sitä ja hyväilin kourallani. Otin kiinni pikkuhousuistasi ja riuhtaisin ne alas. Työnsin kourani hävyllesi. Silitin häpykarvoitustasi, sen suloista pikkukolmiota ja katselin himoiten lantiotasi ja ulkoista haaraväliäsi. Nuori pikku pillu suoraan ahneen katseeni alla! Ah, pehmeää tytön lihaa, jota halusin, syödä, imeä ja nussia. Käskin sinua siirtämään jalkojasi kauemmas toisistaan, jotta sain työnnettyä käteni vaollesi. Tunsin, että se oli auki ja kostea sormeillessani sitä. Toisella kädelläni runkkasin kiivaasti irstasta kyrpääni, jonka suoniin sydämeni pumppasi jatkuvasti yhä enemmän ja enemmän verta, niin että se sojotti punertavana ja pakottavana. Se vaati tyydytystä, helpotusta paineeseensa.

Otin lantiostasi kiinni ja nostin sinut ilmaan ja asetin sohvalle reidet levällään istuma-asentoon. Menin polvilleni eteesi palvoen sinua kuin Afroditea. Katselin vartaloasi, silitin sen pehmeää ihoa. Työnsin kasvoni masullesi ja pusuttelin sitä sekä nuoleskelin kielelläni kuin koira. Halusin säästää hekumallisimman osan kehostasi viimeiseksi. Lopulta hieroin kasvojani pillusi karvoitusta vasten. Suutelin sitä ja haistelin sen tuoksua, jossa hikeen sekoittui kiimasi tuoksu. Heti aistittuani sen tunsin kullini nytkähtelevän samalla kun palleissani tuntui voimakkaana kiimaista kutkaa miljoonien siittiöiden halutessa päästä sisääsi. Kiimasi tuoksu vaikutti selvästi stimuloivasti sukuelimeeni. Työnsin kieleni häpyhuulillesi ja klitoriksellesi ja nuoleskelin niitä hartaana uskonnollista hurmiota muistuttavassa tilassa. Olit suloinen jumalattareni. Työnsi kieleni vakoosi. Nussin kielelläni pilluasi. Imin ja join mahlaasi, jota tihkui kolostasi jumalattaren nektarina. Maistelin sinua. Kyrpäni kunnioitti sinua valtavaksi paisuneena falloksena. Veri kuohui sen suonissa. Runkkasin kullia kiivaasti. Miehenelimeni janosi pilluasi ja pakotti minut runkkaamaan itseään. Olin kuin antiikin myyttien satyyri, jonka jatkuvasti seisova, komea elin on monien tarinoiden aihe.

Nousin ylös haaravälistäsi ja suutelin sinua suulle. Halusin sinun itse maistavan oman kiimasi ja aistivan sen tuoksun suustani ja kasvoiltani. Sen jälkeen nousin ylös seisomaan eteesi. Seipääni oli tanassa valmiina puhkomaan nuoren ruumiisi, mutta sitä ennen sinun oli otettava se suuhusi, maisteltava sitä. Halusin, että maistelisit nöyrästi lemmensarveani. Katselit sitä kostein tytön silmin. Otit sen kapeaan ja hoikkasormiseen käteesi ja teit varovaisia runkkausliikkeitä sen suonikkaalla varrella. Kehotin sinua hyväilemään toisella kädelläsi pilluasi. Ryhdyit tyydyttämään sormettamalla klitorista. Ah, kuinka suloinen näky! Enkelini tyydyttämässä pimppiään samalla kun runkkaa kasvojensa edessä olevaa rivoa, seisovaa kullia. Sanoin sen sinulle ja kehotin sinua vapauttamaan itsesi täysin nauttimaan tilanteesta, koska minua kiihotti katsella sormettamistasi. Vähitellen totuit tilanteeseen ja aloit kiihottua siitä, mitä oli tapahtumassa. Sormiesi liike klitallasi kiihtyi ja samalla vaistomaisesti runkkauksesi tahti falloksellani. Otteesi kovenivat ja huohotit. Näky ja hierontasi saivat siittimen pään kostumaan kiimapisaroista. Sanoin, että nyt sinun on aika ottaa se suuhusi ja niellä nuo pisarat sekä imeä terskasta voimakkaasti, niin että sinne jäänyt siemenneste tulisi myös suuhusi. Teit työtä käskystäni ja otit tummanpunaisena luumuna helottavan terskan sinne. Imit niin voimakkaasti kuin pystyit ja se tuntui hyvältä. Tunsin kuinka kalustani purskahti vielä lisää siemenestettä suuhusi.

Otin siittimen ulos ja kumarruin suutelemaan sinua. Nuolin huuliasi, kasvojasi ja kaulaasi. Työnsin sinut selällesi sohvalle, niin että pääsi nojasi sohvan selkämykseen ja tyynyyn: varmistin, että näkisit kuinka lemmensauvani nussisi pikku vakoasi. Oli aika kyntää se, mitä oli tähän asti vain hartaasi palvottu nuolemalla, kopeloimalla ja sormeilemalla. Olit allani hentona ja pienenä. Olit jo kovassa himossa ja sanoit minulle, että nussi minua tuolla isolla kullilla, paina se pohjaan asti korsto.

Tunnustelin paisuneella terskalla häpyäsi. Tökin sen päällä häpykumpuasi, Venuksen nappulaasi ja häpyhuuliasi. Kukkasi terälehdet olivat auki ja loistivat kauniin punaisena. Työnsin falloksen aukollesi, hivutin sen päätä sentti sentiltä sisään. Kun terska oli melkein kokonaan jo vaginassasi, otit kiinni pakaroistani, puristit niitä lujasti ja vedit lantiotani itseesi. Huokaisit: nussi minua sonni!

Se tuntui. Kiima roihusi sisälläni raivokkaana himona. Yhä rajummat työntöni upposivat kosteaan tytön lihaan. Kosteaa litinää, yhteistä voihketta. Olimme yhtä. Ruumiimme olivat kietoutuneet toisiinsa ja iho hyväili ihoa, sinun pehmeä lihasi minun kovia, himossa työskenteleviä lihaksiani vasten. Halusin sinun ruumiisi vuotavan haaravälistäsi, halusin kyntää vakosi ja juoda lähteesi mahlan, litkiä sen kielelläni. Ihana pikku narttuni! Peto sisälläni vaati eläimellisten viettien tyydytystä sinun kukkaan puhjenneessa pillussasi. Sen terälehdet olivat auki, se halusi minun nussivan sitä. Joka puolelta se puristui siittimeni ympärille aiheuttaen siinä voimakasta mielihyvää. Pillusi imi ja sykähteli, hyväili ja helli kalua. Otin hiuksistasi kiinni. Vedin niistä hellästi, niin että leukasi nousi ylös ja purin kaulaasi. Käsilläsi puristit pakaroitani ja kynsit selkääni. Samassa hetkessä lantiosi aloitti villin tanssin, vartalosi värähteli kouristuksen omaisesti ja vakosi supisteli paisuneen siittimen ympärillä.

Tunsin samassa hetkessä, kuinka voimakas purkautuminen lähti liikkeelle kiveksistäni, joiden pussit kuroutuivat ylös kalun varteen purkauksen merkiksi. Siemenneste purkautui ja ruiskusi lihaasi. Tunsin taivaallista mielihyvää, tosin mielihyvä on liian vaisu sana kuvaamaan tunnetta. Kiimassani nousin etunojapunnerrusasentoon ja panin sinua ilman että polveni edes koskettivat sohvaa. Työntelin rajusti sisääsi ja tuntui, että orgasmini vain jatkuu ja jatkuu. Koko vartaloni oli jännittynyt viimeisten helmenharmaitten himon pisaroiden survoutuessa vaossasi raakojen työntöjeni myötä. Otit toisella kädellä kiinni palleistani ja puristelit niitä hellästi, jolloin tunsin kuinka viimeinen voimakas väristys lähti niistä ja purskautti ulos vihoviimeiset pisarat siementäni. Rojahdin päällesi voimattomana ja tyhjentyneenä. olit imenyt minut kuiviin.

Kysyin, saiko pikku pillu nyt kyllikseen kovaa kyrpää. Sanoit, että sai mutta pian se tahtoisi sitä lisää. Hymyilin mielessäni. Niin oli tarkoituskin. Halusin pikku enkelini lankeavan himon pauloihin. Nuorena aikuisena tytön on opittava, mitä lahjoja Jumala on hänelle Kaikkiviisaudessaan suonut ja opittava käyttämään näitä lahjoja omaksi ilokseen ja toisten onneksi. Eihän voi olla väärin, että tyttö toteuttaa niitä viettejä, jotka Kaikkivaltias on itse häneen asettanut. Eeva juoksenteli alastomana paratiisissa Aataminsa kanssa ja iloitsi seksistä paratiisipuiden katveessa. Ilon pilasi Jumalan mustasukkaisuus, kun hän huomasi kuinka kivaa Eevalla ja Aatamilla oli kisailleessaan keskenään täysin alastomana. Niinpä hän päätti panna nämä häpeämään itseään. Siitä ehkä johtuukin se, että mitä nolommassa tilanteessa kyrpä nousee seisomaan, sitä kiihottavammalta se tuntuu. Siksi tytön suussa paisuva kulli on mitä ihanin näky. Paratiisin hengessä tytön on opittava heti täysi-ikäiseksi tultuaan, minkälainen hänen kukkansa on ja miten se poimitaan. Niin sinustakin, rakas Jenni, tulee nainen ja käyttelet ruusuasi taitavasti. Et tarvitse Jumalaa, koska Jumalattarena hallitset miehiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute