Herkku-puhelin
Kokemuksia rikkaampi 2
ansku67

Kerroin tässä taannoin seikkailua aikaan, joka tapahtui nuorena tyttönä työskennellessäni vanhainkodissa, jossa oli SE mies.... Alkoi olla jo viimeisiä työpäiviäni joita tein ja loppukesää, elokuun niitä ihania lämpimiä pimeitä öitä.

Tämä mies, josta kerron, oli useaan otteeseen pyytänyt lisää "makeaa". Jostakin syystä, ehkä omatunto, olin kieltäytynyt tekemästä sitä enään. Lopuksi jopa hän oli pyytänyt pikkareitani, käytettyjä, hänelle annettavaksi "avuksi".

Oli lauantai-ilta. Olin yksin siivousvuoroa lopettamassa. Töiden ja suihkun jälkeen tarkoitus oli lähteä ulos. Oli nimittäin aivan ihana keli ulkona. Tarkeni vähäisillä vaatteilla. Menin töiden päätteeksi siivouskomeroon moppeja harjaamaan ja huuhtomaan aamuksi valmiiksi. Hyräilin, olinhan iloisella tuulella työvuoron päättymisen vuoksi.

Säikähdin kun tunsin kädet pakaroillani.

"Anna mulle", kuulin kysyttävän.

Pieni pelko päällä jatkoin moppien pesua. Tunsin käsien vaeltavan pakaroillani. Kädet etsivät pikkareiden reunoja. Tilanne kyllä kiihotti minua, tunsin epätietoisuutta. Antaudunko? Levitin jalkojani. Mies nosti työmekkoni helman ylemmäs. Hän oli yllättävän määrätietoinen, jos otti huomioon hänen vähäisen kokemuksen jonka annoin...

Tunsin niskassani kiihottavan kiihtyneen hengityksen. Mies suuteli ja näykki hampailla kevyesti niskaani. Kiihotuin aivan vietävästi siitä. Pilluni oli märkä, tunsin että pian pitäisi jo saada. Käännyin Mieheen päin. Näin kiihkon hänen silmissä.

Hän avasi työpukuni napit. Nosti rintani liiveistä ulos. Katsoin kun nännini olivat isot. Samalla kun hän imi tissejäni käsi etsi pilluani. Levitin jalat. Samalla etsin hyvää asentoa nojaten allasta vasten. Nostin jalkani siivousvaunun reunalle.

Pillunhuulet avautui toisistaan. Hän lipsutti sormilla pilluani. Kuului kiihottava pillunlitinä, joka kiihotti minua lisää. Irrottauduin hänestä. Polvistuin hänen eteen ja rupesin avaamaan housuja.

Kyrpä, se isoterskainen, ponnahti eteeni. Otin sen suuhuni. Imin samalla runkaten tuota ihanaa... Kuulin hänen nauttivan. Tunsin suussani kyrvän sykkeen, tiesin hänen laukeavan. Otin suusta pois kyrvän ja runkkasin spermat tisseilleni.

Nousin ylös ja korjailin vaatetusta. Katsoin hänen kyrpäänsä joka yhä huuti jotain ... Hän tarttui minuun kovin ottein ja käänsi selin, laski pikkarini ja tarttui pyllyyni työntäen tuon kuuman kyrvän märkään pilluuni. Samalla tarttuen heiluviin tisseihini puristellen niitä kuumana.

Yritin olla huutamatta kiimasta kun kyrpä upposi märkään pilluun. En voinut olla saamatta orgasmia tuolle kyrvälle, jonka terska tuntui koko pillunsyvyydellä. Rajusti naiden ja tissejäni puristaen siivouskomero täyttyi kiiman litinästä, ääni kiihotti minua yhä enemmän. Ja nautin…

Tunsin tahdin kiihtyvän, pilluani supistaen tunsin kuuman nesteen täyttävan pilluni. Rajusti hänen puristaen rintojani sai hän toisen orgasmin. Hetken päästä hän veti kyrpänsä ulos. Tuntui, kuin terska olisi vetänyt nesteet ulos, niin iso se oli. Hän nosti pikkarini lattialta kysyen saako hän ne. Annoin luvan. Pikkareihin pilluni pyyhkien hän katosi hiljaa, kuten oli tullutkin.

Niin lopettelin sen lauantai-illan työt. Menin suihkuun ja olin saanut ja onnellinen siltä osin... Onhan se mukava kun joku saa orkut minun pikkareistani ja sen tuoksusta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute