Herkku-puhelin
Tädiksi 2
Ilman saumaa

Hänen siinä istuessaan sängyn laidalla, pyysin häntä levittämään mustiin sukkiin verhotut säärensä, jolloin hänen klittansa oli koko komeudessaan edessäni. Polvistuin häneen eteensä ja otin klitan huulieni käsittelyyn. Imin sitä samalla hyväillen hänen hoikkia sääriään. Yhtäkkiä tunsin kuinka hän alkoi lähestyä orgasmiaan ja vaikka lopetin imemisen, niin hänen klittansa syöksi nesteensä suoraan kasvoilleni.

Huomasin hänen nolostuneen niin nopeasta laukeamisesta, mutta vakuutin hänen vielä oppivan harjoituksen kautta. Pyysin häneltä suukkoa ja hän suutelikin imien klittansa nesteet pois kasvoiltani. Oma klittani oli kuin tulessa, sen kovemmaksi se ei voinut tulla. Niin kovasti odotin pääsyä hanen muodokkaan, mutta tiukan pepun kimppuun.

Poika halusi minun käyvän selin sängylle ja otti minun tuskaisen klittani huuliensa väliin. Epävarmoin ja hitain liikkein hän alkoi imeä. Hetken arkailun jälkeen hänen otteensa klitastani voimistui ja en voinut mitään kun sain mahtavan orgasmin. Hänen suunsa ei pystynyt nielemään kaikkea, vaan sitä valui korsetilleni hänen päästäessään klittani irti otteestaan. Hän laskeutui viereeni sängylle ja makasimme huohottaen.

Tartuin häneen ja käänsin hänet vatsalleen ja asetin tyynyn hänen alleen. Nyt oli edessäni tuo ihana

nuoren "naisen" pylly. Hieroin hänen liivien peittämiä rintojaan ollen polvillani hänen takanaan. Suutelin hänen sukkiin verhoiltuja sääriään siirtyen kohti tiukkaa neitsytanusta. Hän näytti todella ihanalta sukissa ja sukkanauhoissa, enkä voinut estää klittaani kovettumasta. Otettuani voidepurkin pöydältä, levitin hänen sääriään voidellakseni hänen anuksensa.

Minun klittani oli kuumana, joten ohjasin sen hänen anuksensa reiälle. Suhteellisen ohut klittani aivan kuin imaistiin nuoreen anukseen. Hyväillen hänen ihanaa "naisen" kehoaan, aloin liikutella klittaani edestakaisin. Eikä aikaakaan kun tiukka anus sai klittani nesteet liikkeelle ja laukesin äänekkäästi huohottaen. Laskeuduin hänen viereensä ja suutelin häntä.

Vietettyämme hetken lepäillen riisun hänet ja omat tahraantuneet vaatteemme. Menimme suihkuun ja pesimme toisemme. Nukuimme yön ja seuraavana aamuna lähdimme "naisten" ostoksille, sillä halusin ostaa hänelle hänen haluamansa alusasut. Olisin halunnut heti nähdä hänet noissa pitsiunelmissa, mutta hänen oli palattava kotiinsa. Hänen opinnot alkoivat ja samoin vierailut luonani.

Viikonloppuisin sain olla tädin roolissa, kokien monta ihanaa hetkeä hänen kanssaan. Eikä se, että jos tädillä on jalkovälissä munat, niin hän onkin setä, häirinnyt yhtään. Parikymppinen nuorukainen ja vanhempi mies ihanissa korseteissaan, nailoneissa, pikkuhousuissa ja korkokengissä on unelma odottamassa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute