Herkku-puhelin
Vaimoni pääosassa
puttis

Vietimme talvista lauantaita vaimoni Annan kanssa kotona kahden, lapset olivat taas mummolassa. Annan pikkusisko Merja oli vienyt myös lapsensa mummolaan joten mummolla ja papalla riitti meteliä. Koska tiesin Merjan ja hänen miehensä Jarkon olevan myös vapaalla käskin Annan pyytämään heitä meille iltaa istumaan.

Jo iltapäivällä Merja ja Jarkko saapuivatkin meille. Jarkko oli jo aloitellut joka viikonloppuisen naukkailunsa ja jutut olivat jo varsin lennokkaita. Yleensä yhteiset iltamme loppuvat siihen kun Merja suuttuu Jarkon "vaimot vaihtoon jutuista". Merja on pieni, kaunis temperamenttinen nainen, jota olen salaa ihaillut ja haaveilen joskus hänen panemisestaan. Joten Jarkon vaimon vaihtojutut saavat minut kyllä puolelleen, vaimoani Annaa juttu tuntuu yleensä naurattavan MUTTA ei Merjaa.

Me miehet otimme tietysti kuppeja samalla niitä näitä jutellen. Vaimomme siis sisarukset taas oleilivat keittiössä ja olin huomaavinaan Merjan puheissa jotain kitkaa heidän avioliitossa. Jarkkoa ei asia kuitenkaan tuntuvan kiinnostavan, joten mitäpä minäkään siitä turhia murehtimaan.

Lauantai oli jo vierähtänyt illan puolelle ja ajattelinkin lämmittää perinteisesti saunan. Merja oli kuitenkin edelleen varsin kiukkuinen ja ainut meistä jolle ei kuppi maistunut. Annakin oli jo sopivasti nousussa joten hän otti osaa minun ja Jarkon, joskus härskeihinkin juttuihin. Merjan ilta tuntui olevan pilalla ja salaa huokaisinkin helpotuksesta , kun hän ilmoitti lähtevänsä kotiin nukkumaan. Hän lupasi hakea Jarkon ja lapset samalla reissulla sunnuntaina, jos se meille sopisi - tottakai se meille sopisi ilmoitimme. Lopuksi hän käski Annan pitää huolta miehistä - siis meistä molemmista. Ja sanoi suoraan jotta "yritä saada Jarkkokin laukeamaan". Ensin ajattelin Merjan uivan ehkä liian syvissä vesissä ajatuksineen mutta pienessä humalaisessa päässäni käänsin ajatuksen äkkiä mielessäni käskyksi vaimolleni - anna Jarkollekin!

Sauna oli lämmin ja kysyin Jarkolta ja vaimoltani missä järjestyksessä saunaan mennään. Ujohkojen katseiden aikana ilmoitinkin, jotta mennään kaikki kolme kerralla. Kukaan ei pannut vastaan ajatusta ja niin riisuimme itsemme ja siirryimme saunaan. Tunnelma oli varsin outo, alaston vaimoni ja vaimoni siskon mies istuvat silmieni alla saunassa vieretysten ja juttelevat ja nauravat keskenään. Ajatus lentää , mitä minä tästä hyödyn , Merjakin lähti jo kotiin - en saa häntä vaikka Jarkko saisikin Annaa. Pakostakin mieleeni palaa kuviot joita olemme harrastaneet vaimoni kanssa avioliittomme aikana , pari yksittäistä parinvaihtoa ja yksi kahden vieraan miehen tuplapano vaimooni Annaan silmieni edessä meidän olohuoneessa. Kaikki em. tapahtumat ovat olleet aina hyviä, johtuen ehkä siitä että osapuolet ovat olleet meille lähes vieraita ja ovat myös pysyneet "vieraina". Mutta entäs nyt ,Anna ja Jarkko ovat tunteneet toisensa yli 10 vuotta. Jarkko oli Bestman meidän häissä...Entä miten Merja suhtautuisi...

Kuuma sauna sai mieleni vaeltelemaan ja taisi se saada Annan ja Jarkonkin lämpiämään. Pian vaimoni käski meitä miehiä "tulkaas pojat pesemään paikat puhtaiksi". Tässä se nyt olisi ajattelin, mutta ajatus sai jo pikkuveikkani heräilemään. Jarkon veikka näytti olevan jo tosi tanassa, kun hän asteli kohti suihkua Annan kädestä kiinni pitäen. Jarkko oli aivan kiinni vaimossani suihkun alla ja minä katselin kuin ulkopuolisena koko vaimoni saippuointia ja pesua. Härski mies toi Jarkko ajattelin ja mieleni teki vetää jo lättyyn mutta kiimainen ajatus takaraivossa seurasin Annan ja Jarkon kuhertelua. Aloin ajattelemaan, mitäs tässä voisin hävitäkään. Annan ja minun suhdetta eivät seksikokemukset ole ennenkään rikkoneet - vaan päinvastoin.

Kun Jarkon käsi alkoi ujuttautua vaimoni sisään, Anna kiemurteli pois Jarkon syleilystä ja tuli luokseni ja sanoi "kokeile". Hivelin sormillani vaimoani ja huomasin hänen olevan tosi kostean. Tietysti suihkun raikas pillu on aina kostea mutta nyt taisi meidän mamma olla todellakin kiimassa. Nyt olisi Jarkon vuoro ihmetellä näkemistään ajattelin ja työnsin Annan nojaamaan pesuhuoneen seinää sopivasti etukumaraan asentoon, toisen jalan alle laitoin matalan muovituolin ja taivutin Annan selkää vielä lisää notkolle. Meidän parisuhteen pelastus on ollut jo vuosia nyrkkipano. Yleensä se tehdään sängyssä hitaasti nauttien mutta ei nyt ajattelin ja tämän tiesi myös vaimoni. Muutama suukko vaimon niskaan ja sormilla tutkailua pillun syövereissä. Jarkko katseli vieressä tapahtumaa lähes hengittämättä. Lähes julmasti aloin painamaan koko nyrkkiä vaimoni pilluun ilman mitään ylimääräisiä liukkareita. Pillu oli kyllä kireämpi kuin liukuvoiteilla voideltuna mutta Annan lantio alkoi kuin imeä nyrkkiäni sisäänsä ja siinä vaimoni pillu oli nyt nyrkilläni täytettynä vaimoni siskon miehen silmien alla. Anna kääntyi hieman ja alkoi hapuilla tukea Jarkosta. Annan lantio imi sisäänsä nyrkkiäni ja polvista joustaen otti vaimoni jo ranteenikin sisäänsä. Jarkkoa nojaava vaimoni alkoi kiimaisen suutelun Jarkon kanssa, kun minä jyskytin nyrkilläni vaimoni pillua hänen työntäessään sitä kokoajan kiihdyttäen vastaan. Ei Annakaan tälläistä rääkkiä kauan kestänyt vaan saavutti räjähtävän orkun ja suorastaan valahti Jarkon käsivarsille. Minä vedin pikkuhiljaa nyrkkini pois vaimoni pillusta ja ihmettelin kuinka äkkiä se ammottava kolo mukautui jälleen pieneksi piiraaksi. Anna hymyili meille molemmille ja sanoi tilanteen olevan "1-0-0" ja käski meidän peseytyä sillä yöstä tulisi pitkä ja antoisa. Anna lähti suihkusta hoiperrellen ja käski meidän miesten tulla hetken kuluttua olohuoneeseen sillä jatkoa seuraa hän lupasi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute