Herkku-puhelin
Villan lämpöä 3
Woolgear

Lue 1 ja 2 osat ensin selvyyden vuoksi.

Vaimoni lähti kävelemään kohti autoa suuri kassi mukanaan jossa oli Jennin kojulta valittuja neuleita. Autolle saavuttuamme hän heitti kassin takapenkille ja istuutui pelkääjän paikalle.

Ajelimme hiljaisuuden vallitessa kylänraittia ja kävimme hieman syömässä paikallisessa kuppilassa, sekä täydensimme ruokavarastoamme. Suuntasimme auton keulan kohti kämppäämme. Perille saavuttuamme laitoimme kahvit tulemaan. Istuimme tuvan pöydän ääreen kahvikupposten kanssa lukemaan iltapäivälehtiä, jotka kylältä ostimme. Hiljaisuuden vallitessa katselin hetken vaimoani.

”Essi, oliko tämänpäiväinen jotenkin järjestet…”

”Hei nyt et enää kysele. Meillä on viikko aikaa ilman lapsia. Olet minulle rakas ja haluan että nautit tästä ajasta.

Vaimoni tuli luokseni ja suuteli minua hellästi.

”Kulta, tämä viikko on sinun unelmaasi varten.”

Hän laskeutui eteeni polvilleen lattialle ja siveli hellästi reisieni sisäpintaa ja etumustani. Veitikkani osoitti heräämisen merkkejä jälleen.

”Levitä hieman haarojasi” hän sanoi

Asetuin penkin päähän ja avasin hieman jalkojani. Hän siveli edelleen reisiäni ja kaivoi lopulta veitikkani esiin. Essi aloitti nautinnollisen hitaan imutuksen. Kaluni katosi hänen suuhunsa juuriaan myöten. Katselin ylhäältäpäin kuinka hänen lettinsä heiluivat pään liikkeen tahdissa. Hänen paksun villapuseron korkea kaulus osui ajoittain kaluni varteen ja se antoi ylimääräisiä säväreitä.

”Ime vähän kovemmin kulta”

Essi imutti hetken kovempaa ja tunsin kuinka huippuni alkoi lähestyä.

”Kohta Essi mä laukean….”

Silloin hän veti suunsa hitaasti pois kaluni ympäriltä ja sanoi

”Tämä hoidellaan loppuun saunareissulla.” hän sanoi vakavana ja pakkasi veitikkani takaisin housujen lämpöön.

” Et voi jättää kesken, se oli niin lähellä!”

” No saunan lämmitys varmaan sujuu nopeasti, että päästään jatkamaan” hän sanoi hymyillen.

”Omankäden apuun et sitten turvaudu” jatkoi hän.

Voi perkele. Ei muuta kuin saunalle. Kaluni oli vielä täydessä seisokissa ja tilannetta pahensi se, että pehmeät villahousut hankasivat ihanasti terskan pintaa. Kävellessäni saunalle oli laukeaminen tosi lähellä, mutta sain hillittyä itseni asettelemalla veitikkani hieman toisin. Seisokkini ei meinannut laskea millään.

Lämmittelin saunaa ja katselin Suomen luonnon kauneutta. Ihmettelin elämän menoa ja vaimoani.

Lähdin kävelemään kämpille päin rapsakassa pakkaskelissä. Varmasti on lähempänä -30 astetta ajattelin mielessäni. Tulin kämpälle ja huikkasin Essille että saunaan voitaisiin lähteä. Essi oli jo katsellut saunakamppeet kasaan ja lähdimme takaisin saunalle peräjälkeen. Astuimme pukuhuoneeseen ja heitimme saunakamppeet penkille.

”Sä voisit vaikka riisua minut, mutta odota hetki” Essi sanoi

Hän kaivoi saunakassista villaisen, paksun ja pörröisen mustan hupun, jossa oli vain pienet silmien ja suun aukot. Essi vetäisi sen päähänsä hitaasti selvästi minua kiusaten.

”Nyt voisit tulla tänne.”

Otin vaimoni halukseen takaapäin ja tunnustelin hänen rintojaan paitojen läpi. Ei tuntunut rintsikoita. Puristelin terhakoita nännejä jotka näkyivät selvästi, huolimatta useasta kerroksesta. Laskin käteni hameen vyötärönauhan alle ja ujutin sen pois hiljalleen. Seuraavaksi nostin yhden paidoista pois ja hieroin hellästi häpykumpua. Essi huokasi hiljaa ja sanoi:

”Ota seuraavaksi villahousut…..”

Vedin housut pois ja alta paljastui pitkät ja pörröiset mustat mohairsukat jotka ulottuivat aivan nivusiin asti. Häpykumpua peitti aivan kuin mustat pörröiset pikkarit.

Essi huohotti hieman raskaammin kun ujutin käteni seuraavan paidan alle ja pyörittelin herkkiä nännejä. Nostin paidan pois hänen päänsä yli. Alta paljastuikin upea pitkähihainen mohairbody, jossa oli korkea kaulus. Essi seisoi edessäni pitkissä mustissa sukissa, upeassa bodyssa ja huppu päässään. Nännit nöpöttivät terhakkana bodyn harvahkon paksun neuloksen läpi ja näyttivät siinä erittäin kiihottavilta.

Essi ohjasi käteni hänen haarojen väliin ja kehotti avaamaan bodyn. Tunnustelin häpykummun päältä ja löysin muutaman hakasen, jotka avasin vapisevin sormin. Paljas kumpu tuli näkyviin ja hienoinen kiiman tuoksu leijaili nenääni. Kiihkosta vapisevin käsin työnsin etusormen häpyhuulten väliin. Lämmin kosteus tarttui sormeeni ja Essi huokasi toistamiseen hieman voimakkaammin.

”Nyt on sinun vuorosi. Meillä jäi jotain kesken tuolla kämpällä” Essi sanoi kiihkosta paksulla äänellä.

Minulla oli vielä kaikki vaatteet päälläni, mutta Essi työnsi minut istumaan pukuhuoneen penkille. Hän asettui jalkojeni väliin lattialle, kuten oli tehnyt kämpällä aikaisemmin. Levitin jalkojani vaistomaisesti ja Essi kaivoi kivikovan kaluni esiin.

”Nyt saat jotain unohtumatonta”

Hän otti kaluni käteensä ja ohjasi sen kohti suutansa, jonka edessä oli hupun pieni aukko. Aukko oli pienempi kuin kaluni ympärysmitta. Terska lähestyi aukoa. Hupun aukon pehmeä villa antoi periksi, kun kalun pää työntyi lämpöiseen ja kosteaan suuhun. Tunne oli järisyttävä. Hitaasti Essi otti koko kalun suuhun ja aloitti tuskallisen rauhalliset edestakaiset liikkeet. Hän piti terskan kokoajan suussaan, mutta liu’utti kaluni vartta edestakaisin. Joka työnnöllä pehmeä villa hiveli veitikan vartta……

”Nyt tul…..”

Essi imaisi kaluni vielä kerran syvälle ja sitten laukesin huutaen. Kaluni nyki ylös alas liikettä ja pumppasi spermaa Essin suuhun. Osa spermasta levisi hupun päälle kaluni luiskahdettua ulos suusta. Näky oli irstas.

Kaaduin penkille selälleni ja tuntui kuin sydämeni olisi jättänyt pari lyöntiä väliin. Veitikkani seisoi vielä puolikuntoisena ja spermaa valui sen vartta pitkin.

Essi otti kiinni veitikastani ja liikutteli esinahkaa hitaasti edestakaisin.

”Varovasti kulta, tuntuu hieman herkältä.” Huohotin.

”Kyllä tämä vielä taistelukuntoon saadaan” Essi tokaisi

Essi tuli seisomaan hajareisin minun naamani päälle. Suoraan yläpuolellani näkyi aivan sileä ihana häpy. Häpyhuulten reunoilla oli muutama limatippa näkyvissä. Hitaasti hän laskeutui suuni kohdalle ja työnsin kieleni klitalle. Hänen suustaan purkautui yninää kun nuolin klittaa hitaasti. Ojensin käteni ja puristelin kivikovia nännejä. Essi oli aivan kiimassa. Sivusilmällä näin, kuinka hänen reisilihaksensa värisivät jännityksestä ja nautinnosta. Äkkiä Essi nousi ja siirtyi puolikovan kaluni ylle upottaen sen nopeasti sisäänsä. Parahdin kiihkosta ja hieman tuskasta, kun hellä kaluni upposi liukkaaseen häpyyn. Essi ratsasti vain hetken, kun laukesi henkeään pidättäen ja rojahtaen makaamaan päälleni. Makasimme pitkän aikaa päällekkäin antaen hengityksen tasaantua. Tunsin kuinka veltostuva kaluni vetäytyi ihanan hävyn lämmöstä.

Essi nosti päätään ja veti hupun pois päästään ja kysyi raukeasti hymyillen

”Jokos mentäisiin saunaan?”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute