Herkku-puhelin
Kokoushuoneessa
karri45

Tämä on hiukan vanha tarina, joka on kirjoitettu pari vuotta sitten (muistaakseni ollutkin täällä joskus), no kuitenkin halusin sen uudestaan, koska se on tapahtunut minulle ja tapasin ko. henkilön hiljattain baarissa pääkaupungissa :)

Olimme olleet koko päivän kuumassa kokoushuoneessa; kävimme läpi budjetteja, asiakkaita, suunnitelmia yms. seuraavalle puolen vuoden jaksolle. Olimme aloittaneet jo aamulla hieman ennen yhdeksää ja kello alkoi olla jo yli kolme. Emme olleet ehtineet lounaalle ja olimme päivänmittaan juoneet vain kahvia ja teetä sekä syöneet muutamia pasteijoita.

Sinulla oli päällä kaunis yksinkertainen paitapusero – sellainen valkoinen ja musta hame jossa oli halkio takana. Olin katsellut sinua pitkin päivää ja ajatukseni olivat harhailleet jo ties missä ja sinä jouduit kysymään minulta joitakin asioita kahdesti. Muutaman kerran sain jo kuumottavan erektion katsellessani kun esittelit budjetteja. Kaluni vain sykki housuissani ja katselin sinua hajamielisesti, sinun hiuksia, silmiä, kaarevia rintoja, uumaasi ja himottavan kaunista lantiota ja erityisesti takamustasi. Vaivihkaa siirsin kaluani parempaan asentoon aina silloin tällöin, ettei se näkyisi housujeni läpi ja ettei erektiotipat kastelisi alushousujani liian märäksi.

Välillä sinä istahdit tuolille pöydän ääreen ja vaihdoit asentoa rennommaksi – olin huomaavani kauniit pitsiset pikkuhoususi aina kun korjasit jalkojen asentoa toinen toisen päälle, saattoi olla mielikuvitusta, mutta se teki sinut vielä himottavammaksi.

Yhtäkkiä sinä kysyt viattomasti: ”Kuinka ennustat seuraavat neljä kuukautta?” Minä nousen ylös sen kummempia miettimättä ja alan piirtämään fläppitaululle ennuste matriisia. Tällöin vasta tajuan että minulla oli edelleen erektio ja kaluni näkyi varmaan selvästi; käännyin tauluun päin ja lopetin piirtämisen. Hieman hämilläni palasin pöydän ääreen sivuttain sinuun nähden. Sinulla oli arvoituksellinen hymy, mutta et millään tavalla antanut ymmärtää että olit huomannut sen. Sanoit ”Hyvä, ....”, nousit ylös ja jatkoit ennustematriisin loppuun. Minä olin jo valmista kamaa, seurasin vain sinun keinahtelevia liikkeitä ja ajatuksissani ennätin riisua ja ahmia sinut palapalalta – silitin hellästi kaulaasi, niskaasi ja nenän kaarta, avasin paitapuserosi napit yksitellen – hipaisin rintojasi, joka olivat todella seksikkään muodokkaat. Otin kiinni molemmilla käsin lantiostasi ja painoin sykkivän täysin turvonneen kaluni vatsaasi vasten – sinä naurahdit ja aloit keinuttaa vatsaasi hitalla hierovalla liikkeellä samalla pitäen tiukasti kiinni takamuksestani. Huh – havahduin taas todellisuuteen, kun istahdit pöydän ääreen ja laitoit jalat ristiin ja aloitit puhumaan yhteenvedosta !

Totesimme nopeasti homman olevan hoidossa ja sovimme seuraavan tapaamisen kahden viikon päähän maanantai aamuksi.

Sinä et noussutkaan poistuaksesi, vaan vaihdoit asentoasi raukeammin elein kuin aikaisemmin – nyt olin varma että näin reitesi ja suloisen kauniin häpysi, joka oli verhottu mustalla pitsillä. Minulla oli jo selvä ja voimakas erektio, jonka olit jo huomannut, etkä saanut silmiäsi irti housujeni etumuksesta. Minä naurahdin puolileikillisesti: ”Meillä on kuuma ja kiihkeä budjettipalaveri”. Sinä et kommentoinut mutta nostit molemmat kädet hiuksillesi ja vedit sen taakse, suusi oli yhtä hymyä ja sanoit vain ”hmmm....”.

Nousin ylös ja tarkistin että neukkarin ovi oli lukossa ja punainen valo päällä. Sitten käännyin sinuun päin ja pyysin että istuudut pöydälle. Sinä nousit pöydälle ja aloit nojaamaan taaksepäin molemmilla käsillä. Kävelin aivan eteesi, niin että polvesi olivat lantioni molemmin puolin ja kauniin ruskettuneet sääresi roikkuivat pöydänreunalta. Laitoin käteni polviesi päälle ja hiljaa sivellen siirsin käsiäni ylemmäksi reidelläsi – huomasin kuinka aloit jännittää vatsaasi ja laskeuduit kyynärpäidesi varaan selällesi. Sinun häpykumpusi nousi esiin entistä selvemmin ja erityisen houkuttelevana. Otin käteni reisiltä hameesi alta ja silittelin vatsaasi, kupeitasi ja siirsin käteni paitapuserosi napeille. Avasin napit yksitellen ja vihdoin näin rintasi jotka oli verhottu kauniilla rintsikoilla – kumarruin yllesi ja suutelin molempia rintoja ja vatsaasi, otin paidan hameesi sisältä ja suutelin alavatsaasi.

Siirryin hyväilemään huulillani reisiesi sisäpintaa ja samalla siirsin käsilläni hameesi ylös vyötärölle, samalla kun nostit takamusta hameen tieltä suutelin mustan pitsin läpi klitoristasi. Otin yhdellä vetäisyllä pikkumustat pois ja laitoin ne pöydälle viereesi. Otin kiinni molemmilla käsillä takamuksestasi ja upotin huuleni ja kieleni sinun märälle, turpealle ja himokkaalle vitullesi. Avasin kielellä turpean liukkaat huulesi paljastaen vaativan rakosi. Nuolin ja näykin hellästi pikkuhuulia ja rakoasi. Sinä maistuit himokkaan märälle – työnsin kieleni sisääsi niin syvälle kuin suinkin ja sitten siirryin pari senttiä ylös klitorikselle, muutaman kerran ”liekki” -tekniikkaa (uuh – tiedät varmaan) – huomasin että aloit jo nostaa tahtomattasi lantiotasi ylös päin. Otin paremman otteen käsilläni lantiostasi ja painoin huuleni klitoriksesi ympärille tiiviisti, aloin imeä ja samalla rytmikkään epärytmikkäästi lipsuttamaan kielelläni turvonnutta ja kovaa klitoristasi. Et voinut enää mitään – laukesit suuhuni ja vain vaivoin kykenin pitämään kiinni lantiostasi ja samalla huuleni vitullasi.

Minulla oli tuskaisen kova erektio. Erektiotipat olivat jo kastelleet pikkuhousuni. Minä istuuduin tuolille pöydän viereen ja näin kun raukean kiimaisena nousit pöydältä ja asetuit kontallesi eteeni. Sinä avasit vyöni, housujen napit ja vetoketjun. Vedit housut pois yhdellä rajulla nykäyksellä. Samalla minä olin avannut paidan alimmat napit ja pistänyt paidan liepeet molemmille sivuilleni. Otit alkkarini pois. Kaluni ponnahti pystyyn ja oli suonikkaan punainen, terskani oli paisunut maksimimittaan ja oli kuin tatti varrenpäässä, se sykki pulssini tahtiin ja sinä katsoit sitä himokkaalla halulla. Sinä otit oikealla kädelläsi kiinni kaluni varresta ja liikutit sitä ylös ja alas samalla puristaen kohtuullisesti. luulin että laukean välittömästi käsiisi – olinhan ollut erektiossa jo useamman tunnin ja ajatuksissani ei ole muuta kuin sinä, sinun himokas olemuksesi, sinun tuoksu joka täyttää joka sopukan. Pidättelin ja huohotin kuin viimeistä päivää. Puristit voimakkaasti kaluni varresta ja annoit minun hiukan jäähtyä. Aloitit hetken päästä uudelleen. Nyt otit vasemman käden apuun ja asetit sen kivesteni alle ja hellästi-hellästi hieroit samalla kun oikea käsi puristi kaluni vartta. Huomasin ilmeesi ja arvasin että otat terskani suuhun. Aloit leikitellä terskallani joka oli aivan märkä erektiotipoista. Nuolit ja otit äkkiarvaamatta terskani kostean himokkaaseen suuhusi. Aloit imeä ja lutkuttaa – liikuttelin hitaasti lantiotani, jännitin vatsalihakseni äärimmilleen välttääkseni laukeamisen. Imit edelleen ja otit molemmilla käsillä kiinni lantioni sivusta ja upotit kullini suloiseen suuhusi. Et kerennyt kuin muutaman kerran ottaa kaluni suuhusi – kun kuiskasin sinulle: ”En voi enää, ... minulta tulee ” Sinä imit vieläkin vimmatummin ja laukesin väristen, ahnaasti ja lopen uupuneena suuhusi. Hidastit rytmiäsi ja palauduin maan pinnalle.

Jatkoit kuitenkin kaluni runkkaamista hitaasti ja kiusoitellen ja sain uuden erektion. Nousit äkkiä ylös ja menit mahallesi neukkarin pöydälle. Aavistin heti mitä mielessäsi liikkui – nostin hameen helmasi ylös ja asetuin taaksesi. Otin molemmilla käsillä kiinni pakaroistasi ja raotin niitä, jotta näkisin häpyhuulesi, ne olivat turpeat kuin pullataikina ja niiden välistä pilkisti klitoris vaativana. Asetin terskani rakosi eteen ja hitailla edestakaisilla liikkeillä se sujahti sisällesi kuin veitsi kuumaan voihin. Olit tiukka ja samalla niin liukkaan ihana. Tunnen selvästi kun supistelet emätintäsi ja terskani hankautuu liukasta seinämää vastaan. Minulla alkaa olla jo nyt uuden orgasmin ensioireet (uuh – täydessä sykkivässä erektiossa taas). Olen kokoajan samalla oikealla kädellä ja etusormella rytmikkäästi hyväillyt klitoristasi, joka on repeämäisillään orgasmista.

Vetäydyn sinusta vastahakoisesti ja nouset ylös ja käännyt selälleen pöydälle, nostat jalat ylös ja haralleen. Sinun koko kauniin himokas pillusi on edessäni, näen kuinka sen lihakset liikkuvat hitaasti supistellessaan. Otan uudestaan klitoriksesi huulien väliin ja imen ja nuolen kunnes aloitat laukeamisen. Vaihdan nopeasti asentoa ja laitan kyrpäni kuumille ja turpeille huulillesi. Työnnyn sisääsi ja alan naida sinua nopeasti edestakaisilla liikkeillä. Häpykumpusi on aivan edessäni ja oikean käden keskisormella hieron klitoristasi ja vasemman käden sormilla painelen liukasta välilihaasi rytmikkäästi. Huomaan kuinka selkäsi alkaa jännittyä ja tunnen selvästi supistelusi emättimessä. Huohotat ja yniset epäselvästi. Jatkan naimistani ja alan itse olla laukeamispisteessä. Jatkan suonikkaan kyrvän ja terskan liikuttamista sisälläsi. Sinä olet jo orgasmin kierteissä ja pyörität takamustasi epäsäännöllisesti. Kiihdytän tahtia ja laukean sisällesi hurmioituneena. Hidastamme ja olemme rauhassa jonkin aikaa.

Aloimme kokoamaan vaatteitamme ensin hiukan hämillämme ja sitten naureskellen ja siistimään itseämme. Kello oli jo neljä ja päätimme mennä syömään toimiston vieressä olevaan ravintolaan.

Varasimme vielä illaksi hotellin....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute