Herkku-puhelin
Nihkeää
Helminauha

Nihkeän lämmin kesäilta ja oloni on todella kiihottunut. Paita liimautuu selkääni ja hameen helman alla on kuuma tunnelma. Kävelemme hiljaista katua pitkin kotitalolleni, miehen tuoksu hiipii nenääni kun hän kävelee vierelläni, ja hänen kosketuksensa lanteillani nostattaa aaltoja sisälläni. Rapun ovella kaivan avaimia laukun pohjalta miehen tullessa aivan kiinni selkääni. Tunnen jotain kovaa pakaroillani hänen painautuessa yhä tiiviimmin minuun. Hän siirtää hiukset kuumottavalta niskaltani sivuun, tunnen lämpimän hengityksen ja pehmeät huulet kaulallani. Haluan häntä.

"Tahdon sut tässä ja heti", mies kuiskaa käheällä äänellä ja polveni melkein notkahtavat. Hän kääntää minut ympäri ja uppoudumme kiihkeään suudelmaan, ilma melkein rätisee ympärillämme, tunnen ukkosen tuoksun ilmassa. Jalkovälissäni tykyttää, stringini ovat kastuneet jo läpi. Hän painaa minut rapun ovea vasten kieltemme leikkiessä villisti toisiaan tutkien. Tunnen käsien hivelevän kevyesti lanteitani, kiiveten hitaasti kylkiä pitkin ylös. Toinen nousee niskaan asti hieroen hitaasti, toinen laskeutuu pakaralleni, helman alle ja vasten nihkeää ihoa. Hengitys kuuluu raskaana. Hetken päästä kuitenkin havahdun koiranulkoiluttajaan ja tajuan tilanteen. Työnnän miehen irti minusta ja käännyn avaamaan rapun oven.

Mies seuraa minua pysytellen aivan kiinni pepussani, pyöritän pyllyäni hieroen miehen etumustaa. Kävelemme portaille ja lähtiessäni nousemaan niitä pitkin mies vie kätensä hameeni alle, siirtää stringit ronskisti sivuun ja vie sormensa pillulleni. Minulta pääsee huokaus ja tartun kaiteeseen etten menettäisi tasapainoani. Mies hivelee pilluani sormellaan keräten kiimanesteitä, ja siirtää sormensa peppureiälleni. Nyt minun on pakko pysähtyä toinen jalka ylemmällä askeleella. Mies suutelee olkapäätäni ja hivelee sormellaan liukastaen reiän suun, odotan hengittäen raskaammin. Hän painaa sormeaan sisään ja huuliltani pääsee huokaus. Miehen itsevarmuus kiihottaa, pidän siitä, että mies tietää mitä tekee ja myös tekee sen, ottaa tilanteen haltuun. Tunnen sormen liikkuvan edes takaisin pepussani, hitaasti ja varmasti.

"Kävele", mies kuiskaa, ja työntää sormensa syvemmälle. Lähden hitaasti kiipeämään portaita, silmät melkein kiinni, sormi pepussani pysyy ja kävely tuntuu niin helvetin hyvältä. Kaksi kerrosta kiipeämme hitaasti, miehen toinen käsi kevyesti kyljelläni ja toinen käsi helmani alla, sormen hyväillessä peppureikää. Tunnen valuvani reisille ja rapun täyttää kiiman tuoksu. Ulkona ukkonen jyrähtää aivan kuin myrsky olisi suoraan talon yläpuolella. Vihdoin tulemme asuntoni ovelle ja avaan sen. Oven sulkeuduttua mies kääntää minut ympäri sormen kääntyessä pepussani, ynähdän tyytyväisenä, ja huulemme kohtaavat jälleen. Laukku tipahtaa kolahtaen lattialle, kengät jäävät eteiseen meidän hivuttautuessa olohuoneeseen ja aina keittiön pöydälle asti. Verhot ovat jääneet auki ja salama valaisee meidät sekunnin verran. Miehen silmät kiiltävät ja liukuvat pitkin vartaloani, tunnen sormen hitaasti vetäytyvän pepustani. Kurkotan avaamaan ikkunan, sillä asunnossa on kamalan kuuma.

Nojaan pöydän reunaan miehen painautuessa lähemmäs, polvi pakottaa jalkani erilleen ja miehen kova elin painautuu lantiotani vasten farkkujen alla. Katson häntä silmiin odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Hän kumartuu lähemmäs ja pehmeät huulet hamuavat omiani. Hivelen hänen selkäänsä, leveitä hartioita, niskaa. Mies nostaa minut istumaan pöydälle, riistää stringit jalastani ja levittää reiteni ammolleen. Nojaan käsilläni pöytään ja annan miehen tehdä mitä vain hän haluaa. Haluan tulla otetuksi, rajusti ja hellästi, nopeasti ja hitaasti. Mies vie kätensä haaroihini ja hivelee märkää pilluani, melkein upottaen sormen sisään mutta liu'uttaen sen sitten ylemmäs klitorikselle. Värähdän kun sormi hellästi hipaisee sitä jääden pyörimään sen ympärille. Rintakehäni kohoilee kiihtyvällä tahdilla, kun pienet sähköiset värähdykset kulkevat selkärangasta niskaan ja varpaisiin asti. Mies kumartuu suutelemaan kaulaani, seuraten solisluuta olkapäälle, sieltä rinnalle ja paidan reunalle. Toinen käsi hivelee oikeaa rintaani, avaa paidan nappeja ja liu'uttaa sitä alemmas. Riisun paidan pois ja avaan rintaliivien hakaset, hän tiputtaa olkaimet alas ja vetää vaatekappaleen pois lattialle. Suu hamuaa kovana nöpöttävää nänniä ja imaisee sen hellään hyväilyyn, kieli pyörii villisti kovettaen sitä lisää. Voin vain pysytellä pystyssä ja nauttia.

Sormi klitoriksella hyväilee vaativammin, käväisee taas keräämässä kosteutta toisen sormen tullessa mukaan ja ne käväisevät nopeasti sisälläni saaden minut ynähtämään. Mies hymisee hyväksyvästi rinnallani huomaten nautintoni. Äkkiä hän vetäytyy kauemmas ja jää katselemaan minua. Ilkikurinen hymy kohoaa hänen huulilleen. Näytän varmasti kiihottuneelta, hikipisaroiden kimmeltäessä kaulalla, rintojen kohoillessa kiihtyneen hengityksen tahtiin ja pillun kiiltäessä kiimasta auki levitettyjen reisien välissä. Hame on vielä ylläni, eikä miehellä näytä olevan kiirettä sen riisumisessa. Hän laskeutuu polvilleen ja tuo päänsä reisieni väliin. Pitkä lipaisu välilihalta aina klitorikselle asti saa minut huudahtamaan kiimasta ja ihon kohoamaan kananlihalle kuumuudesta huolimatta. Miehen hengitys polttaa ihoani ja kieli uppoaa pilluuni lähettäen hyvänolonaaltoja ja kipinöitä sormenpäihin asti. Kieli liukuu klitorikselle ja kaksi sormea uppoavat sisälleni tehden rytmikästä liikettä edes takaisin, sisään ja ulos, sisään ja ulos.. Kieli pyörii klitoriksella ja kohta se imaistaan kuumaan suuhun, huudahdan yllätyksestä, ja sisälläni alkaa kasvaa kuuma tunne, huokaukseni kiihtyvät. Saan juuri ja juuri soperrettua "Älä vaan lopeta..", sormet pumppaavat nopeammin ja imu kovenee. Aalto kasvaa ja tuntuu, että kohta joko kusen alleni tai taju lähtee. Sisälläni räjähtää ja näen kipinöitä, pilluni supistelee lypsäen sormia sisäänsä, kuuluu maiskaus ja imu klitoriksellani loppuu, tilalle tulee kylmä puhallus joka vain kiihdyttää orgasmia. Varmaan huudan, ja kaadun pöydälle selälleni. Hitaasti palaan takaisin huohottaen ja sätkien, sormet liikkuvat enää vain hitaasti sisälläni kunnes hän ottaa ne kokonaan pois. Hän nousee seisomaan ja katseemme kohtaa.

En saa sanaa suustani, pystyn vain ynähtelemään nautinnosta. Miehen katse vangitsee minut pöytään ja katson kun hän avaa vyönsä ja laskee farkut hitaasti maahan, paidan napit aukeavat ja hieman kiiltelevä rintakehä paljastuu. Kaulan alla solisluiden välissä oleva kuoppa kiiltää, se näyttää hyvin seksikkäältä, ja musta avonainen kauluspaita korostaa ruskettunutta ihoa. Ahh, huokaan mielessäni. Mustat bokserit kiristävät kovana seisovaa kalua, kohottaudun istumaan jotta yltäisin hivelemään sitä. Märkä pilluni kohtaa pöydän viileän pinnan ja ajattelen ohimennen huvittuneena "nyt siihen jää märkä läntti".

Suutelemme kiihkeästi, hivelen kalua boksereiden läpi ja vetäisen ne sitten pois. Kalu on siistitty karvattomaksi, se näyttää uljaalta ja hyväilen sitä kädelläni, runkkaan hitaasti ja seuraan miehen ilmeitä. Hän näyttää nauttivan kunnolla, silmät painuvat hetkeksi kiinni ja huulilta karkaa matala huokaus. Kiihdytän hitaasti käteni vauhtia, miehen lantio alkaa mukailla liikettäni ja hänen hengityksensä kiihtyy. Kohta hän tarttuu käteeni pysäyttäen sen ja nostaa sitten minut alas pöydältä ja siirtyy nojaamaan siihen. Laskeudun kyykkyyn reidet levällään, runkkaan kalua hetken kädelläni ja tuon sitten terskan huulilleni. Annan sille pienen pusun ja lipaisen huuliani katsoen häntä silmiin hymyillen, hän katsoo minua silmät kiiluen. Liu'utan huuleni terskan ympärille ja hyväilen kielellä sen sileää liukasta pintaa. Hänen silmänsä painuvat kiinni kun liu'utan kalua syvemmälle suuhun ja imaisen kunnolla. Hyväilen palleja kädelläni toisen puristaessa kalun tyveä. Puristan huuleni tiukasti kalun ympärille ja imen posket klommolla kun vedän kalua ulospäin, sylki liukastaa varren hetkessä ja otan suihin nopeammin. Mies murahtelee hiljaa ja upottaa sormensa hiuksiini. Hän ei kuitenkaan ohjaile päätäni vaan antaa minun tehdä mitä haluan. Hetken päästä hän vetää minut ylös ja vie kätensä pillulleni. Olen edelleen valuvan märkä ja kiihottunut, haluan hänen kullinsa sisälleni ja vähän äkkiä. Hän kaivaa kumin farkkunsa taskusta, avaa paketin ja pujottaa kumin nopeasti kalulleen.

"Pane mua.. NYT", kuiskaan ja hän kääntää minut vauhdilla ympäri, painaa nojaamaan pöytään ja ehdin juuri ja juuri avata jalkojani kun hän tuo kalunsa pillulleni ja painaa sen kerralla sisään. Huudahdan kiimaisena ja hän vetäytyy ulos yhtä äkkiä kuin tulikin. Tunnen käden puristavan hellästi niskaani toisen pitäessä kiinni lanteiltani, hän kumartuu ylleni ja tunnen hengityksen harteillani. Kalu painautuu uudelleen nopeasti sisälleni aina pohjaan saakka ja ynähtelen työntöjen tahdissa. Miehen dominoiva ote niskastani kiihottaa minua, hän pitää minut paikallani fyysisellä ylivoimalla, työntyy sisälleni, hän ottaa ja minä vikisen. Pano nopeutuu joka työnnöllä ja rintani pyörivät pöydän pinnassa kiinni. Pakarani läiskivät miehen lanteita vasten ja huohotus valtaa keittiön. Olin jo unohtanut ukkosen kunnes se taas räjähtää helisyttäen ikkunoita salaman valaistessa hikiset vartalomme. Kaatosade alkaa kohisten vaimentaen hieman huohotustamme. Orgasmi lähtee kasvamaan sisälläni nopeasti vauhdikkaiden työntöjen tahdissa, mies huomaa tämän ja nopeuttaa tahtia entisestään. Hän tikkaa pilluani kuin kone, irstas litinä vain kuuluu kunnes korvissani kohisee tuleva orgasmi enkä kuule enää mitään. Varmaan huudan taas, kun sähköiskut sinkoilevat vartaloani pitkin ja pilluni supistelee rajusti kovan kullin ympärillä, puristus tuntuu varmasti kovana kullissa. Ääneni kohoilee nopeiden työntöjen tahdissa ja muuttuu melkein ulinaksi kunnes retkahdan rentona pöydän pintaan huohottaen kuin maratonin jäljiltä. Mies rauhoittaa työnnöt aivan pieneksi liikkeeksi sisälläni ja antaa pilluni rauhoittua hetken. Käsi niskastani valuu selkää pitkin alemmas hellästi hivellen, välillä juuri ja juuri osuen saaden ihoni nousemaan kananlihalle.

Hän vetäytyy minusta maiskahduksen saattelemana ja pilluni jää haukkomaan henkeä sulkeutuen hitaasti. Hänen kalunsa seisoo edelleenkin kovana kuin kallio. Nousen pöydältä ja käännyn suutelemaan häntä. Taas hän nostaa minut istumaan pöydän reunalle, siirtää jalkani ympärilleen ja kiedon käteni hänen harteille. Hän nostaa minut reisien alta kannatellen syliinsä, kalu uppoaa takaisin sisälleni, ja hän kantaa minut sänkyyn. Hän kiepauttaa minut päälleen ja nousen koholle. Kulli painaa sopivasti sisälläni ja huuliltani karkaa huokaus. Kuumat kädet siirtyvät hyväilemään rintojani ja aloitan pienen liikkeen nousten vain muutaman sentin ylös ja painautuen sitten hitaasti alas. Puristelen pillullani kalun vartta ja kasvatan liikettä vähän kerrallaan. Kun alan väsyä, hän kiepauttaa minut pois päältään ja selin vierelleen makaamaan. Hän painautuu minuun kiinni lusikka-asentoon ja nostan vähän jalkaani, jotta hän saa kalunsa takaisin sisälleni. Tunnen käden hivuttautuvan rinnoiltani kummulle, painellen sitä hieman, valuen klitorikselle. Olen vielä liian herkkänä suoralle kosketukselle ja käsi nousee takaisin kummulle. Hän painaa sormiaan alavatsallani ja tunnen kalun pään hierovan jotain ihanaa kohtaa sisälläni rauhallisten työntöjen aikana. Ynisen nautinnosta ja kuulen hänen matalan hymisevän naurun korvani vieressä.

"Tuntuuko hyvältä?" Hän kysyy tuolla matalalla, soinnukkaalla, äärettömän seksikkäällä äänellään. Jo pelkästään se saa väreet kulkemaan vartalollani, nännejäni kipristelee kun ne nöpöttävät kovina kertoen kiihottuneesta tilastani. "Joo-ohh.." henkäisen vastaukseksi ja huokaukseni kuuluvat kovempaa. "Mmhhh" kehrään miehen osaavissa otteissa. Hän kallistaa minut vatsalleni ja nostaa peppuni pystyyn jotta joudun taittamaan jalat koukkuun allani. Peppuni on kuin tarjottimella ja hän siirtyy taakseni polvilleen. Nojaan kyynärvarsiini ja yritän katsoa mitä hän tekee, mutta saankin vain peukalon imettäväkseni. Kulli sujahtaa takaisin pilluuni ja liikkuu verkkaisesti minun imiessä peukaloa kiihkon vallassa. Hetken päästä hän vie sen pepulleni ja sivelee kosteutta peppureiälleni. "Ahh" karkaa huuliltani, kun tiedän mitä tuleman pitää. Peukalo hieroo reikää saaden minut rentoutumaan, ja työntyy sitten pari senttiä sisälleni samassa rytmissä kullin kanssa. Ynisen nautinnosta, kun pilluni on aivan kireällä ja täynnä kalua ja peukalon työntyessä syvemmälle perseeseeni.

"Haluuko kissa lisää?" Mies kysyy ja voin vain huohottaa "kyllä, kyllä..". Hän tuo etu- ja keskisormensa imettävikseni ja imaisen ne suuhuni kiimaisena. Syljestä kiiltävinä ne viedään peppureiälleni. Ensin toinen uppoaa sisälle, pienellä liikkeellä syvemmälle ja syvemmälle, kunnes se on rystysiä myöten perseessäni. Tahdon lisää täytettä ja sitä myös saan. Kaksi sormea venyttävät ihanasti peppureikääni ja ynähtelyni muuttuu kovemmaksi uikutukseksi. Kulli kirnuaa pillussani ja sormet uppoavat rystysiä myöten perseeseen. Hän nopeuttaa tahtia vähän kerrallaan kunnes ulisen kunnolla, sitten tunnen peukalonkin yrittävän sisääni. Sormet venyttävät aukkoa ja tunnen itseni kiimaiseksi nartuksi. Mies ottaa ja täyttää aukkojani minun vain ulistessa ja halutessa lisää. Nojaan päälläni peittoa vasten ja levitän käsilläni pakaroitani vielä enemmän irti toisistaan. En voi melkein hillitä itseäni, ajattelen vain mitä saisin lisää sisälleni. Sitten keksin. Kurkotan yöpöydän laatikkoon ja otan sieltä esiin vibrani. Sen pitäisi riittää täyttämään minut kokonaan. Hän ottaa vibran ja vetäytyy ulos pillustani viedäkseen vibran sinne. Saan sen pari kertaa sisääni, kunnes se kiiltää pillulimoista liukkaana. Tunnen vibran pään peppureiälläni ja hitaasti vähä vähältä hän painaa sen sisääni. Nau'un kuin kiimainen kissa saadessani tekokyrpää perseeseeni, tunnen hänen sylkäisevän lisäkosteutta ja vibra uppoaa taas syvemmälle. Lopulta se venyttää persettäni tappia myöten sisään työnnettynä ja tunnen taas hänen kalunsa pillullani. Venytys melkein sattuu, mutta tunne pysyy silti puhtaasti nautinnon puolella. Hitaasti hän taas nopeuttaa työntöjä ja ulisen nautinnosta. Kuulen hänenkin huokailevan kovempaa puristuksen lisäännyttyä. Hän nai minua lujempaa ja lujempaa, vibra hieroo perseessäni kullin liikkeessä ja saa minut näkemään tähtiä.

Yhtäkkiä hän vääntää vibran värinät täysille ja ulvahdan yllätyksestä. Vibrassa on aivan mieletön värinäteho, se saa koko haaravälini tärisemään. Hän murahtelee ja huokailee kovempaa, vibra tuntuu kaluun yhtä hyvin kuin minuunkin ja saa meidät molemmat sekaisin kiimasta. Valtava orgasmi lähtee liikkeelle räjäyttäen tuhansia pieniä kipinöitä aina hiuksiani ja varpaitani myöten, huudan ja tärisen kuin horkassa pillun lypsäessä valtavalla vauhdilla tikkaavaa kullia saaden hänetkin laukeamaan huudahtaen. Hän lysähtää päälleni ja me molemmat vain nytkähtelemme täydellisen tyydytyksen vietävinä. Vibra jatkaa värinäänsä perseessäni, kunnes hän saa väännettyä sen pois päältä. Hetken vain makaamme päällekkäin haukkoen henkeä. Lopulta hän nousee yltäni ja vetää löystyvän kalunsa pillustani ja koskee sitten vibraan. Pieninkin liike siinä saa minut sätkimään, ja tuntuu aivan mahtavalta, kun hän hitaasti vetää sen ulos pepustani. "Ahhh.." huokaan ja tunnen peppureikäni jäävän haukkomaan henkeä avonaisena, kunnes hitaasti sulkeutuu kiiltävänä ja helottavana. Jäämme makaamaan sängylle hengitysten tasaantuessa. Kaatosade on loppunut ja ukkonen kuulostaa heikenneen kaukaiseksi satunnaiseksi jylinäksi.

*****

Kiitos kaikista kommenteista, mitä olen saanut aikaisemmista tarinoista. Mukava tietää, että jotkut tykkää ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute