Herkku-puhelin
Fantasian toteutus
kauris

Tyttöystäväni suurimpia fantasioita on saada katsoa kun imen toisen miehen kalua. Itseäni ei aikaisemmin asia juurikaan ole kiinnostanut, mutta pikku hiljaa ajatus on kypsynyt mielessäni ja itse asiassa siitä on alkanut tulla minulle pakkomielle. Haluaisin tehdä sen. Tätä asiaa tuli siis valmistella huolella. Olimme lähdössä viettämään ravintolailtaa paikalliseen kuppilaan ja pohjia tuli otettua kohtuullisesti. Anita laittoi päälleen todella seksikkäät alusvaatteet, tietäen minun olevan niihin heikkona. Minä puolestani laitoin stringit jalkaani, koska tiedän Anitan pitävän siitä. Katsellessani Anitan valmistautumista iltaa varten sai stringieni etumuksen pullottamaan.

Ravintolassa oli jo todella vauhdikas meno meidän saavuttua paikalle. Katsastin nopeasti paikan, Anitan käydessä naistenhuoneessa. Huomasin paaritiskillä pari n. 30 -vuotiasta miestä. Miesten habituksesta pystyi nopeasti päättelemään, ettei kyseessä ollut mitään sohvaperunoita. Anitan tullessa tiskille molemmat miehet kiinnittivät huomionsa upeasti paikalle purjehtivaan vaaleaan kaunottareen. Nauttiessamme tilattuja juomia miehet tulivat juttusillemme ja esittäytyivät Petriksi ja Antiksi. Juttu sujui välillämme luontevasti ja juomia tuli nautittua. Anita on kova tanssimaan ja välillä kävimme vuorollaan tanssittamassa häntä. Petrin ja Antin tanssittaessa Anitaa katselin miten seksikkäästi ja kiihottavasti hän liikkui. Petri oli tanssittamassa Anitaa hitaiden biisien aikana ja näin miten Anita painoi lantiotaan Petrin etumusta vasten ja keinutteli itseään. Hätkähdin ajatuksistani kuullessani Antin kysymyksen. Oletteko kiinnostuneita kimppakivaan kanssamme? GT meinasi mennä väärään kurkkuun ja heitin vasta kysymyksen, että mitäs teillä olisi tarjolla? Antti sanoi Petrin tanssittavan Anitaa, joten lähdetään miesten veskiin katsomaan, niin näytän.

Kahta kertaa minua ei tarvinnut houkutella. Ahtauduimme molemmat yhteen koppiin ja Antti laski housunsa nilkkoihin. Näky sai korviani kuumottamaan ja jämähdin varmaan heti kovaksi. Antti kuiskasi minulle, että kosketa vain, jos haluat. Halusinhan minä tietenkin kokeilla tuota puolikovana kohtalaisen suuri terskaista tummaa kalua. Sormeni ylsivät juuri ja juuri kalun ympäri. Tein muutaman runkkaus liikkeen ja näin silmieni eteen oli kasvanut mahtavan kokoinen kyrpä. Olin todella kiihottunut näkemästäni. Runkkasin vielä Antin kalua ja toisella kädellä puristelin kiinteitä palleja. Hetkessä Antti alkoi vaimeasti huohottamaan ja terskan päähän ilmestyi pieni kiiltävä kiimatippa. Levitin sen terskan ympäri ja jatkoin runkkaamista. Housuissani olevat stringit kävivät armottomasti liian pieniksi ja oma kaluni pyrki esiin housuistani. Wau! Sinä ainakin kelpaat, mitäs Petrillä on tarjottavana, kysyin? Minäpä tanssitan Anitaa, niin voit itse ottaa selvää, vastasi Antti salaperäisen näköisenä.

Tullessamme vessasta Anita ja Petri tulivat juuri tanssilattialta. Anita keimaili Petrille ja huomasin hänen etumuksessa aikamoisen kohouman. Taisi mies ainakin olla kiinnostunut Anitasta. Anita tuli viereeni istumaan ja suuteli minua kiihkeästi. Onko hauskaa kysyin ja Anita vain nyökkäsi minua kohti ja hymyili. Petri ja Antti näyttivät hetken uppoutuneen kahdenkeskiseen keskusteluun, välillä meitä vilkaisten. Kerroin Anitalle Antin kysymyksen ja miten olin käynyt tsekkaamassa tarjottavan tavaran. Anita oli heti mukana kuvioissa ja sovimme, että hän hakisi Anttia tanssimaan, jolloin voisin käydä tarkastamassa myös Petrin kalun. Näin tapahtuikin, Anita kujersi Antille halustaan tanssia ja minä vinkkasin Petrille. Hän nousi verkkaisesti ylös tuolistaan ja lähti kävelemään kohti vessoja ja minä lähdin hänen peräänsä. Vessassa Petri oli pisuaarin luona ja menin hänen viereensä.

On sinulla hyvännäköinen ja kiimainen nainen. Petri kertoi Anitan kuiskineen hitaiden aikana hänelle, miten hänen tekisi mieli nussia oikein kunnolla ja miten hänen pikkuhousunsa olivat aivan märät. Petrin kertoessa tätä, katseeni hakeutui alaspäin ja näin millaista jortikkaa hän piteli kädessään. Velttonakin se näytti olevan ainakin 17 cm ja paksuutta löytyi. Ajatuskin tuollaisen imuttamisesta sai jälleen oman kiihkoni nousemaan. Tiesin myös Anitan rakastavan suuria kaluja. Siinä yksi syy, miksi olimme yhdessä. Ilta eteni tämän jälkeen ainakin minun mielestäni liian hitaasti. Juotuamme lisää viinaa ja ilmapiirin käydessä yhä rennommaksi päätimme vihdoin lähteä kotiimme jatkoille. Taksissa menin etupenkille maksajan paikalle. Anita istui Petrin ja Antin väliin. Hauskaa tuntui olevan, sellainen nauru sieltä kuului. Vilkaisin taaksepäin ja huomasin Anitan käsien olevan poikien jalkojen välissä hangaten molempien etumusta. Petrin käsi oli puristelemassa Anitan toista rintaa puseron alla. Antin käsi puolestaan vaelsi Anitan jalkojen välissä. Tämähän tuntui sujuvan todella hienosti, pääsisinpä vain itse nopeasti mukaan.

Sisälle päästyämme kaikkien vaatteet lensivät todella nopeasti päältämme ja opastimme kaverit makuuhuoneeseemme. Anita kävi sängylle selälleen makaamaan ja levitti hiukan reisiään, jolloin hänen turvonnut ja märkä pillu tuli esiin. Petrillä ja Antilla seisoi todella mallikkaasti kyrvät pystyssä, eikä omanikaan kyllä huonommaksi jäänyt. Anitan katse vaelsi vuorotelle kaikkien kaluissa. Antti ja minä kävimme Anitan pään molemmille puolille tarjoten kyrpää lähempään tarkasteluun. Petrin käydessä Anitan levitettyjen reisien väliin. Peukalon kosketus Anitan turvonneella klitoriksella sai Anitan suusta pääsemään pienen voihkauksen samalla kun hänen koko vartalo värähti. Anita otti vuoron perään minun ja Antin kalut suuhunsa. Oli todella kiihottavaa katsoa miten Antin suonikas ja paksu kyrpä sukelsi Anitan halukkaiden huulien väliin. MMM… ihanaa isoa kyrpää Anita sopersi kyrvän täyttämästä suusta. Runkkasin itseäni katsellessa tuota kiihottavaa näytöstä, mikä silmieni edessä tapahtui. Petri oli myös halukas tuomaan oman VALTAVAKSI paisuneen kyrpänsä Anitan imettäväksi, joten vaihdoimme paikkojamme.

Kokeilin tuon ihanan kiimaisen naiseni pillua ja se oli valmiimpi pantavaksi kuin koskaan. Asetin terskani huulille ja työnnyin todella hitaasti sisään, tietäen Anitan pitävän siitä eniten. Aloitin hitaan naimisen ja samalla katselin miten Anita imi noita kahta räjähtämispisteessä olevaa kalua. Naisessani nuo kyrvät olivat ajoittain vain n. 10 sentin päästä kasvoistani. Anita vilkaisi minua imemisen lomassa. Katseemme kohdatessamme hän nyökkäsi ja minä nyökkäsin takaisin. Anita ohjasi Petrin suonikkaan ja tummaa puhuvan kyrvän osoittamaan kohti kasvojani. vilkaisin Petriä kohti, jolloin hän laski kätensä takaraivolleni ja veti päätäni kohti kyrpää. Korvissani suhisi kun avasin suutani tuota herkku tattia kohti. Lipaisin kielellä ensimmäistä kertaa ja sain maistaa miltä miehen kiimatippa maistuu. Anitan ohjauksessa ja Petrin pienoisella ”avustuksella” otin koko komeuden kokonaan suuhuni. Nussin Anitaa ja samalla imin ja imin. Noin IME! IME! käski Anita minua ja välillä hän ohjasi Petrin kalun omaan suuhunsa. Anita puristeli Petrin palleja samalla kun imimme vuoronperään ja välillä yhtä aikaa Petrin kyrpää.

Tällä välillä Antti oli siirtynyt minun taakseni ja aloitti minun pallieni puristelun. Tuntui, että laukean heti ensi kosketuksesta, niin hyvälle se tuntui. Anitan ja minun seksileikeissä hän on useasti työntänyt sormensa peppuuni, joten sormi siellä ei ole minulle aivan uusi juttu. Antti oli löytänyt yöpöydältämme öljypullon. Tunsin miten hän valutti öljyä pepulleni ja palleilleni, samalla hieroen niitä. Sitten tunsin sen, miten hän rupesi hitaasti työntämään sormeaan peppuuni. Kyrpäni jämähti varmasti aivan kivi kovaksi. Mieletön tunne, sain suuhuni ihanaa isoa kyrpää, jota Anita myös silmieni edessä välillä imi. Antin sormi pepussani teki edestakaista liikettä, toisen käden puristellessa pallejani ja samalla nussin omalla suonikkaalla ja kovalla kyrvälläni Anitaa. AAH, ihanaa, OOH OOH, minä laukean kohta sain sanottua samalla kun ensimmäinen lasti lähti räjähtäen liikkeelle. Vetäydyin Anitasta ja makoilin kyljelläni, kun tapahtui jotain mitä en edes olisi uskonut tapahtuvan. Antti tuli eteeni tarjoten omaa kaluaan minulle imettäväkseni. Aloitin tuonkin kalun imemisen varovaisesti maistelle ja välillä runkaten. Petri oli vuorostaan siirtynyt taakseni ja aloitte touhuamisen peppuni kanssa. Yhtäkkiä tunsin, miten jotain kovaa ja silti joustavan pehmeää osui puppureikääni vasten. Ei jumalauta ehdin ajatella, mutta kiihkossani en kuitenkaan vastustellut, kun Petri aloitti työntämään kaluaan anukseeni. Anita oli ottanut esille yhden dildoistamme ja seurasi miten menetin neitsyyteni jätti kyrvälle toisen miehen nussiessa minua suuhun. Petri ei ollut ensi kertaa tällaisissa hommissa, niin hellästi ja taitavasti hän minua käsitteli. Aluksi tuntui, ettei kyrpä mitenkään mahdu sisälleni. Pikkuhiljaa se kuitenkin upposi koko ajan syvemmälle ja syvemmälle. Ja kyllä on pakko tunnustaa, se tuntui mielettömän ihanalta. Tunsin tuon ihanan suuren kalun täyttävän minut, tunsin miten Petri otti minua lantiosta kiinni ja aloitti hitaan nussimisen. Ihanan tiukka perse hän murahteli.

Otin Antin kyrvästä kiinni ja runkkasi sitä samalla kun imin sitä. Antti nipisteli samalla nännejäni, jotka nöpöttivät kiihottumisestani kovina. Anita soperteli orgasmin tullessa, että noin rakas ime tuota ihanaa kyrpää, ime. Samalla hän puristeli Antin palleja ja dildo surisi pillussa. Anitan tahti alkoi kiihtyä ja huohotus voimistua. Samalla tunsin, miten Antin kyrpä alkoi paisua entisestään. Petrin ote lantiostani vastaavasti tiukkeni ja hänen tahti myös hiukan kiihtyi. Tajusin, että kohta saan elämäni ensimmäisen lastin suuhuni ja peppuuni. Petri kiihdytti vielä tahtiaan ja sitten tunsin, miten hänen kyrpänsä alkoi nytkähdellä ja laskea spermaa sisääni. Antti puolestaan tarttui päästäni kiinni, teki vielä muutaman työnnön ja laski lastinsa suuhuni. IHANAA LISÄÄ, anna lisää murahtelin. Ja sitä spermaa tuntui Antilla riittävän. En ehtinyt niellä kaikkea, vaan osa valui suupieltäni pitkin. Anita saavutti samalla oman huippunsa minua katsoessani. Olin täyttänyt Ainakin Anitan fantasian ja varmaan myös omani, pienellä ekstra lisällä. Tämä ei luonnollisestikaan päättynyt tähän vaan jatkoimme samaa rataa aamuun asti. Jatkosta kuulet, jos annat palautetta tästä tarinasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute