Herkku-puhelin
Näkyjen kautta nautintoon
Marmoripoika

Elin hyvää avioliittoa ja vaimoni kanssa meni erittäinkin hyvin. Ei ollut mitään valittamista ja jos oli niin sängyssähän se aina sovittiin sitten viimeistään, seksi luisti ja suhteemme kukoisti olimmehan me molemmat aikamoisia petoja sängyssä.

Vaimoni makasi allani alastomana ja hänen ihanat kiinteät rintansa olivat käsittelyssäni samalla kun hän hieroi kiveksiäni hellin ottein, huokailimme vuoron perään nautinnosta ja tunsin hänen nänniensä olleen kovana ja niin kuin hänkin näki ja tunsi kuinka kiimainen olin häneen ja halusin vaimoani niin kovasti sinä yönä. Hieroin hänen pilluaan toisella kädelläni ja kuulin kuinka hän voihki pienestä sormituksestani hän tarttui kovaa kullistani kiinni ja alkoi sitä runkata niin kovaa kuin vain voi nautin siitä erittäinkin kovasti.

Mutta kun lopetin sormetuksen hänkin lopetti runkkaukseni ja siirsi kätensä pois jolloin ohjasin kullini hänen pilluunsa ja työnnyin sisään voihkaisten ihanan märästä pillustaan. Liutin kullini sisään sujuvasti ja aloin naimaan häntä voimakkain vedoin.

Vaimoni rinnat heilahtelivat hikisinä ja nännit sitä kovempina jokaisen vetoni yhteydessä, voihkimme molemmat kiimaisesti ja samalla vaimoni tykkäsi raapia selkääni kynsillään, se eroottinen lataus leijui huoneessa.

Olimme harrastaneet seksiä jo kaksi tuntia ja vaikka olenkin maltillinen laukeamiseni suhteen oli tämä nyt jo liikaa ja laukesin vaimoni sisään voimakkaasti puristaen hänen rintojaan ja työntyen pohjaan asti, vaimoni huusi ja sai itsekin orgasmin huohotimme laukeamisemme jälkeen hetken aikaa ja sitten hän lähti suihkuun puhdistautumaan. Nukuin hetken laukeamiseni jälkeen ja aloin nähdä erikoisia näkyjä, näin miehen joka tuli huoneeseen alastomana ja kehui minua komeaksi ja seksikkääksikin. Hetken näin omin silmin kun hän käveli luokseni ja nojauduin taakse päin antaen hänen nuolla ja imeä kulliani se tuntui ihanalta, sitten hän nosti jalkani ja otti kullistaan voimakkaasti kiinni ja alkoi työntymään sisääni se tuntui ihanalta tunsin koko kullin liikkuvan sisälläni hitaasti ja nautin siitä erittäinkin paljon, tämä tuntematon mies nojautui ja työntyi samalla sisääni minun tuntien pelkkää nautintoa sisälleni uppoavasta kullista, mies nojautui suutelemaan minua kiihkeästi joten suljin silmäni ja annoin hänen naida minua kiihkeästi ja samalla hieroen kulliani joka sykki kiimaa tätä miestä kohtaan.

Voihkin ja tunsin koko matkalta miehen kullin ja hänen karvoituksensakin, hänen kiveksensä hieroivat persposkiani ja samalla tunsin kuinka ne liikkuivat vaihdettaessamme asentoa, kiihko oli valtava välillämme enkä edes tuntenut miestä ollenkaan vaan tunsin hänen kullinsa hierovan suoltani mitä ihanammalla tavalla.

Hän nai minua hitain vedoin ja samalla hieroi minun kulliani, hän nai minua takaa päin ja hieroi voimakkailla käsillään nännejäni ja kulliani joka sykki hänelle kiimaansa. Voihkin ja huohotin kun hän nousi ja otti käsillään kiinni lantiostani ja samalla alkaen naimaan minua kovemmin, voihkin kiihkeästi jokaisesta vedosta hänen kullinsa työntyi yhä syvemmälle ja koko ajan vain rajummin hän kiihdytti tahtia ja voihkin hänen allaan äänekkäästi samalla tuntien voimakasta painetta kullini varressa, se oli aivan liian ihanaa ja laukesin voimakkaasti sängylle jossa minua nai voimakas mies, spermaani lensi jokaisella vedolla sängylle kaksi kertaa laukesin melkein peräkkäin ja jokaisesta vedosta tunsin vain enemmän kuinka hänen kullinsa hieroi suoltani koko ajan kovemmin ja kovemmin.

Lopulta mies nussi minua kuin vimmattu, nopeaan tahtiin hän nussi, voihkin ja puristin voimakkaasti sängynlaitoja, mies otti kullinsa ulos ja käänsi minut selälleni makaamaan spermani päälle ja voimakkaalla kädellään hän runkkasi isoa kulliaan edessäni ja samassa hän laukesi päälleni, huudahdus jolloin peityin hänen spermaansa. Makasimme sängyllä ja minulla oli mahtava olo niin tyydyttynyt kuin vain voi miehen olla ja valtavan kullin omistava mies vierelläni makasi ja nuoli spermojaan päältäni pois, suljin sitten silmäni ja kun avasin ne uudestaan olinkin jälleen vaimoni kanssa sängyllä ja mahtavaa miestä ei ollutkaan missään eikä spermojakaan joita hän nuoli kullistani ja päältäni.

Oli pakko nipistää itseäni ja mietin sitten että olisiko se ollutkin vain uni?

Lukittauduin työhuoneeseeni ja yritin muistella miestä ja sitä tapahtunutta kun sitten taas alkoi mies näkyä kuin katsoisin omin silmin tätä, hän oli edessäni ja avasi anustaan sormillaan ja matalalla miehen äänellään hän käski minua työntymään sisäänsä menin hänen luokseen ja otin kullistani kiinni ja työnsin sen hänen sisäänsä, hänen suolensa oli hiukan tiukka mutta ihanan lämmin ja kiihottavan märkä. Kullini työnsin kokonaan sisään ja niin että kivekseni hieroivat hänen pakaroitaan, otin kullini ulos ja työnnyin sisään yhä uudelleen ja uudelleen nain miestä kovassa kiimassa ja hän kiihotti minua entistäkin enemmän.

Voimakas murahtelu kantautui korviini kun aloin kiristämään tahtia, kullini kivi kovana upposi miehen anukseen ja se oli ihanan tuntuista, hiukan tiukka ja märkä anus sai minut ihan kananlihalle kun tartuin molemmilla käsilläni hänestä kiinni ja käänsin hänet nopeasti selälleen jolloin sidoin hänen jalkansa kattoon kiinni voimakkailla naruilla ja avasin hänen reitensä niin että pystyin jatkamaan edestä päin miehen naimista.

Miehen kulli seisoi kovana edessäni kun nain häntä suoleen. Otin kullin käteeni ja hieroin sitä samalla kun työnsin pohjaan asti koko pituudeltani sisään voihkin samalla vimmatusti ja huohotin olihan se erittäin kiihottavaa ja himoni vain kasvoivat jokaisen työnnön jälkeen, mies voihki ja puristi sängyn kaiteita ja huohotti samalla kun nain yhä kovemmin tätä voimakasta urosta anukseensa. Aaah voihkaisin kun työnnyin joka kerta sisään ja otin kullini sykkivänä ulos kiima nesteeni olivat liikkeellä ja meno vain parani kun kiima nesteeni toimivat liukuvoiteena.

Kiihdytin tahtia ja meno kävi villimmäksi koko ajan, kiima valtasi minut jälleen ja aloin naimaan urosta kuin viimeistä päivää, jolloin tunsin kovaa painetta ja lauoin spermaani hänen sisäänsä sykkien. Annoin kullini levähtää hänen sisälleen ja keskityin sitten Uroksen kovaan kulliin joka odotti noutajaansa nojaten hänen vatsalihaksiinsa. Upotin hänen suonikkaan kullinsa suuhuni kokonaan niin pitkälle kuin sen sain menemään ja aloin hiljaa imemään sitä sitten, hän voihki ja puristeli voimakkaasti sängyn laitoja ja hieroi toisella kädellään nännejään jotka kovettuivat kiimastaan, hiki valui ja minä imin hiukan suolaista terskaa.

Imaisin koko kullin suuhuni ja imin sitä voimakkaasti samalla hieroi toisella kädellä hänen kiveksiään ja toisella pidin kullia paikallaan kun nuolin sitä ja hellästi livutin sitä poskeani vasten. Voihkaisuja kuului voimakkaasti koko ajan hän huokaili ja voihkaisi vähän väliä kun nuolin hänen terskaansa hellästi ja nauttien tämän mausta ja koostakin, nuolin ja hyväilyn käsilläni hänen suonikasta ja isoa kullia Uros voihkaisten painoi pääni alas ja otin vielä kerran kullin suuhuni jolloin Uros räjähtäväisesti laukesi suuhuni ja jätti suuhuni sitten oman annoksen lämmintä ja hiukan makeaakin spermaa.

Nielin ja hyväilin vielä kielelläni Uroksen kullia puhtaaksi, imaisin vielä vähän ja sain kuulla ihanan murahduksen jonka hän nautinnoissaan päästi suustaan.

Heräsin lievä sperman maku suussani ja kullini oli kovana mutta märkänä joten nämä näyt eivät olleetkaan niinkään palturia vaan ne tapahtuivat melkein oikeasti, mutta ajattelin että odotan hetken ja ehkä nukunkin hetken jotta pääsisin takaisin rytmiin mutta heti kun suljin silmäni suussani tuntui sperman maku jälleen ja kun avasin silmäni näin Uroksen kasvot ja niin jäin vielä hetkeksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute