Herkku-puhelin
Peppukoulu osa 4
Sandman

Olin tulossa töistä kotiin, kun näin lempiopetustyökohteeni kadulla. Olin pukeutunut pukuun ja odotin kotiin pääsyä voidakseni vaihtaa vaatteet. Hän sanoi nopeasti ohimennen, että odota minua älä vaihda vaatteita. Kun pääsin kotiin avasin tietokoneeni ja tarkistin päivän aikana tulleet sähköpostit. Häneltä oli yksi viesti missä luki, että hän tahtoo tyttöillä minulle. Tämä sopi minulle ja arvelin, että tämän takia hän halusi minun olevan vaihtamatta vaatteita.

Odottelin hetken ja viimein odotteluni palkittiin. Ovikello soi ja tyrmistyttävän kauniina hän on oven takana odottamassa minua. Hän on erittäin viehkeän näköinen tyttömäisessä asussaan, johon hän on pukeutunut. Paidaksi hän on valinnut tiukan t-paidan, mikä on erittäin suopea hänen kurvikkaalle vartalolle korostaen kaikkia hänen muotojaan. Tällä kertaa hän on pukeutunut hameeseen, joka on erittäin lyhyt pitäen paljaana hänen suloisen pyöreät reitensä. Peppunsa hän on korostaen nostanut esiin korkokengillä. Taputan tyttö pepulle ja sanon, että onpa neiti viehkeä tänään.

Tyttö sanoi minulle, että hän vähän itse harjoitellut rasvaamista. Vastaan hänelle, että hyvä hyvä täytyy tarkastaa miten olet suoriutunut. Käännän tytön välittömästi kämmenet seinää vasten nojaamaan. Levitän vähän jalkoja erilleen ja nostan kuin esiripun hameenhelman pois pepun päältä. Katselen hetken tuota ihanaa paljasta pyöreää pyllyä, joka eteeni on taas ilmaantunut. Näen samalla kuinka hänen paljaat huulensa ovat kostuneet tilanteesta. Kehun häntä, että hän on näin esivilkaisulla tehnyt erittäin hyvää työtä. Koskettelen sormellani kuin tutkimusretkeläinen ruusunnupun pintaa ja kehun edelleen, että hyvin on rasva levitetty tasaisesti joka puolelle. Kysyn häneltä kiusoitellen, että onko hän muistanut laittaa myös rasvaa sisäpuolelle. Kuulen huokailevan vastauksen häneltä, että kyllä on myös sisäpuolelle laitettu, kokeile vaikka. Totean mielessäni, että mielellänihän minä kokeilen. Hitaasti lyhyillä edestakaisliikkeillä painan sormeni häneen sisälle ja kuiskaan hänen korvaan, että kyllä tätä täytyy vielä vähän harjoitella.

Alan naimaan tyttöä sormella peppuun samalla vieden toisen käden hänen paljaalle pimpalle. Kosteiden huulien välistä löydän herkän pikku nappulan, jolla saan hänet inahtamaan. Pieni jatko pyörittely nappulalla tyttö hengittää jo raskaasti, johon lopetan. Kokeilen tyttö myös pimpan sisäpuolelle löytäen sieltä kohdan, jonka hierominen saa tytön huutamaan laukeamisensa saatteeksi. Hänen jalkansa tärisevät ja pepun puolella olevassa sormessa tunnen koko laukeamisen kirjon. Kun viimein hän alkaa rauhoittumaan, nostan hänet pois nojaamasta ja vien keittiön pöydälle makaamaan selälleen.

Sanon hänelle, että nyt otetaan vielä kertaalleen tämä rasvaaminen miten se piti tehdä. Jalat yhdessä nostan ne kohti kattoa ja pikaisesti haen liukastetuubin. Otan reilusti liukastetta kahdelle sormelleni ja pyörittelen liukastetta pepulle, jolle myös pimppanestettä valuu. Vuorotellen upottelen sormiani häneen sisälle, sitten huomaan hänen käsilaukun ja kysyn häneltä, että onko leluja mukana. Vastaukseksi kuulen myöntävän vastauksen. Otan sileän sauvan laukusta ja laitan sen surisemaan täydellä teholla. Upotan sauvan yhdellä kertaa kokonaan liukkaiden huulien ohi hänen pimppaan. Teen sauvalla tasaista edestakaista liikettä, kun sanon hänelle, että hyvin rasvattu peppu pystyy helposti ottamaan vastaan vaikka kaksi sormea. Tyttö ei sano mitään vaan hengittää raskaasti liikkeideni mukana.

Sitten päätän kokeilla kuinka hyvin hänen peppunsa ottaa vastaan kaksi sormea. Hitaasti jälleen alan antamaan sormiani hänen peppuunsa vietäväksi. Samalla kun kaksi sormeani alkaa tekemään lähempää tuttavuutta tämän ihana naisen pyöreän pepun keskikohdan kanssa, otan sauvan ulos hänestä ja kuljettelen sitä huulien välissä edestakaisin. Välillä upotan sauvan takaisin sisälle häneen ja kun olen viimein saanut kummakin sormen häneen sisälle alan naimaan häntä sauvalla että sormillani. Aluksi hitaasti, mutta koko ajan vauhtia kiihdyttäen, saan hänet jälkeen kohtaamaan tuon tärisyttävän o:n.

Tiputan jalat alas niin, että tyttö nousee istuma-asentoon pöydän kulmalle. Annan tytölle suudelman, johon hän vastaan kiihkeästi. Sitten sanon hänelle, että nyt on minun vuoro laueta tuosta ihanasta pepustasi. Tyttö ottaa liukastetuubin käteensä ja menee polvilleen eteeni avaa housuni ja kaivaa esille täydessä tanassa seisovan jortikkani. Hän ottaa pikaisesti kuumaan suuhunsa terskani poistaen touhutipan ja katsoo minua viehkeästi silmiin samalla lipaisten huuliaan. Sitten hän levittää liukastetta käsilleen ja hieroo sitä odottavaan seisokkiini. Seisokkini kiiltelee valmiudesta päästä tytön peppuun. Vien tytön takaisin nojaamaan seinää vasten.

Kuuliaisesti hän menee samaan asentoon kuin aikaisemmin. Toisella kädellään hän tällä kertaa itse hieroo pimppaansa, samalla kun aloitan upottamaan miehisyyttäni hänen tiukkaan peppuun. Ensin erittäin varovaisesti painan liukasta seisokkia vasten ruusunnuppua odottaen sen periksi antamista. Sitten kuin varkain pääsen sisälle ja odotan taas hetken tilanteeseen totuttautumista. Viimein painan hitaasti kokonaan itseni häneen sisälle. Olen ottanut mukaani sauvan ja kun olen täysin sisällä kurottaudun hänen etupuolen kautta laittamaan sauvan hänen sisälleen. Hän ottaa sauvan omaan käteensä ja nauttii kaikin aistein kun rakastelen hänen peppuaan. Laukeamme täysin saman aikaisesti, minä hänen peppuun ja hän minun syliin.

Lopulta juttelemme hetken ja toteamme, että eiköhän tämä peppukoulu ole suoritettu loppuun. Mutta päätämme vielä tapailla salaa ja tehdä kaikenlaisia pieniä roolileikki- ja muita ilakointeja.

Kiitos kaikille tähän mennessä kommentoijille. Mielellään myös tähän kommentteja.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute