Herkku-puhelin
Vaimoni pääosassa 2
puttis

Sinä olet saanut kyllä paremman siskon vaimoksesi Jarkko sanoi minulle, kun Anna hoiperteli pois suihkusta. Jarkko virutteli hätäisesti itsensä ja ryntäsi pyyhe lanteilla Annan perään. Minulla ei ollut kiire suihkusta pois sillä saisivathan Jarkko ja Anna jo vähän lämmitellä ennen minun liittymistä kolmikkoon. Ajatus lenteli siinä itseäni pestessä ja ajattelin oliko Merja ja Anna sopineet todellakin jotain vai oliko Jarkko ja Anna suunnitelleet tätä keskenään jo aiemmin. Sillä Anna ja Jarkko tuntuivat lähes unohtaneensa minut äsken kiimaisesti suudellessa pesuhuoneessa. No nythän he saavat toisiaan ajattelin ja vetäydyin pikkuhiljaa seuraamaan heidän pientä esitystä makkarimme ovelle.

Makkarissa Anna yritti pukea päälleen latex-toppia. Se saa kyllä Annan naisellisen vartalon näyttämään irstaan kiimaiselta ja korostaa isoja rintoja. Samalla se peittää sopivasti vuosien ja raskauksien tuomat naiselliset lisäkilot. Kumimaisen asusteen saaminen nihkeään ihoon ei tuntunut olevan helppoa ja Jarkon vaeltelevat kädet eivät auttaneet asiaa yhtään. Jos autat minua pukemaan nämä rojut päälle saat panna minua takaapäin Anna sanoi Jarkolle. Niin Jarkko totteli ja toppi sai vielä seuraksi pitkät latex-sukat - Wau ajattelin minä.

Minun olemassa oloni ei tuntunut häiritsevän Jarkkoa tai vaimoani, kun hän alkoi levittämään liukkaria jalkoväliinsä. Annan sormet upposivat pilluun ja näin selvästi kun jo turvonneet häpyhuulet alkoivat kiiltää liukkarista. Se on vähän arka sanoi Anna mutta kyllä sinä Jarkko saat mua panna hän jatkoi. Anna meni polvilleen sängylle ja Jarkko alkoi painamaan kaluaan vaimooni takaapäin. Merjako ei anna panna takaapäin vaimoni kysyi Jarkolta? Vastaus EI kuului vaimeana Jarkon suusta, kun hän samalla pani vaimoni jo litisevää pillua minun katsellessa heitä. En tiedä johtuiko pillun kosteudesta vai mistä mutta he panivat aivan suunnattoman kauan ja minun alkoi tehdä mieli päästä jatkamaa Mutta se litinä jatkui aina vaan. Asentoa muuttamatta he naivat välillä tiheämpään ja välillä harvempaan ja usein Jarkon huulet hapuilivat Annan niskaa tai huulia ja naiminen keskeytyi kiihkeiden suudelmien ajaksi. Vihdoinkin huomasin Annan jalkovälistä purskahtelevan Jarkon miehisiä nesteitä ja Jarkko alkoi vetäytyä vaimostani. Anna kääntyi vielä antamaan kiimaisen pusun Jarkolle.

Nyt äijä liukkaille Anna huudahti. Tosiaankin kerta olisi ensimmäinen, kun pääsen panemaan vaimoani toisen miehen liukkaille. Anna käänsi minut sängylle selälleni ja laskeutui hajareisin veitikkani päälle. Annan laskeutuessa Jarkon mällit tipahtelivat vatsalleni norona. Olipa Jarkko tainnut elää pitkään puutteessa sillä vaikka hänen nesteitään valui jo Annasta ennen nappulani sisälle pääsyä tuntui tunnelissa vieläkin olevan ylimääräistä kosteutta melko reilusti. Taisi Anna olla muutenkin kostea mutta nyt tuntui pidon vähyys haittaavan jo minun miehistä suoritustani.

Käänny kasvot varpaisiini päin sanoin Annalle ja samalla kohotin hartioitani ja hapuilin tyynyjä niiden alle. Nyt nojaat minuun Anna ja käännät jalkojasi. Jarkko apuasi tarvitaan huusin. Olin nähnyt sivusilmällä miten äkkiä Jarkon seisokki palautui ja tiesin Annan rakastavan tätä asentoa. Jarkko tuntui olevan hämillään, kun Anna luki ajatukseni ja käski Jarkkoakin sisään. Jarkko kaipasi pientä opastusta mutta Kyllähän Anna nämä opastukset osaa. Pian tunsin kun Jarkko työntyi samalle aukolleni kanssani, nyt tuntui jo aika tiukalta ja Jarkon tiheä naimisen tahti sai minun huippuni lähestymään mutta ei Annakaan tainnut olla enää kaukana ja pian kiimainen vaimoni tärisi meidän miesten välissä orkussaan ja samalla me molemmat miehet tyhjäsimme pussejamme Annaan.

Kiitos teille molemmille Anna sanoi, otetaan joskus uusinta MUTTA Merjalle ei saa kertoa ikinä hän jatkoi. Me miehet olimme tyytyväisiä kuullessamme kommentit Annan suusta - jopa minä hänen aviomiehensä. Ilta oli ollut lähes ikimuistoinen. Aamulla heräsin sängystä kauhea jyskytys ohimolla mutta kyllä vaimollanikin oli jyskytys. Sillä samassa sängyssä nukkunut Jarkko fistasi polvillaan olevaa vaimoani takaapäin. Pitäähän tätäkin kokeilla sillä Merja voi tulla jo varhain enkä tiedä koska seuraava kerta voisi onnistua Jarkko sanoi. Vaimoni vain hymyili ja kuiskasi korvaani - RAKAS tää on IHANAAAAA...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute