Herkku-puhelin
Illanvietto
Mikko

Läksin kapakasta eräänä iltana tuntemani naisen kanssa hänen kotiinsa. Me olimme suurin piirtein samanikäisiä sinkkuja ja olimme jonkin kerran nussineet mutta mitään enempää ei ollut välillämme. Olimme vain hyviä tuttavia ja purkaneet paineitamme. Sanottakoon häntä tässä vaikka Mirkuksi. Hän asui yksin pienehkössä omakotitalossa.

Saavuimme siis hänen kotiinsa. Mirkku kehotti käymään taloksi ja käyttämään baarikaapin antimia hyväkseen. En ollut illan mittaan juonut muuta kuin pari kaljaa joten tein itselleni kunnon moukun koskenkorvasta. Kohta Mirkkukin tuli siihen. Hän oli pukenut aamutakin ylleen ja sen alla ei näyttänyt olevan mitään. Hän kehotti minuakin vähentämään vaatetusta. Koska pelin juoni tuntui olevan selvä, Riisuuduin ja jätin vain alushousut vielä jalkaan. Mirkku otti pari ryyppyä lasistani ja minäkin sain sen melko nopeasti tyhjäksi. Mirkku oli sitten sitä mieltä, että hän määrää illan ohjelman, mutta en varmaankaan tule katumaan. Sopihan se minulle. Hän talutti minut takka huoneeseen.

Keskellä lattiaan oli penkki, joka oli kevyesti pehmustettu ja päällystetty jolloin muovin tapaisella kankaalla. Hän kehotti minua käymään siihen selälleen. Penkki oli sen verran lyhyt, että jalkani polvitaipeesta alkaen jäi sen ulkopuolelle, mutta jalat kuitenkin ulottuivat hyvin lattialle. Mirkku otti sitten kaksi nahkahihnaa ja sitoi niiden avulla käteni penkin alle. Hän sitoi käteni penkin alle, että käteni pysyisivät kurissa. Huomasin kuitenkin, että käteni ulottuivat toisiinsa ja tarvittaessa saan itsekin hihnat auki.

Mirkku veti sitten alushousuni pois ja leikitteli hetken kaluni kanssa. Se nousi nopeasti pystyyn. Hän antoi kuitenkin vain lämpimän pusun sen kärkeen ja …yllätys, yllätys meni pois. Ihmettelin hetken aikaa, että tähänkös tämä jäikin. Kuulin sitten hänen keskustelevan jonkun kanssa, ja kohta hän palasikin kahden alastoman naisen kanssa itsekin alastomana. Esitteli toverinsa Lissuksi ja Maikiksi. Olin kyllä aikaisemmin nähnyt Mirkun heidän kanssaan, mutta en tiennyt heidän nimiään. Nyt sekin puute tuli korjatuksi. Lissu ja Maikki olivat tulleet jo aikaisemmin, ja ilmeisesti kaikki oli jo sovittu aikaisemmin mitä tehdään.

Mirkku rullasi tottuneesti kondomin paikoilleen Olihan hän tehnyt sen minulle jo aikaisemminkin. Antoi kuitenkin vieraiden aloittaa. Lissu päätti aloittaa tyvestä, jolloin Mirkulle ja Maikille jäivät dildot. Lissu asettui päälleni selkä minuun päin ja ohjasi kaluni omaan rakoonsa. Alkoi sitten ratsastaa hiljalleen, pitäen kiinni kiveksistäni. Se pehmeän kiihottava puristus. Mirkku ja Maikki asettuivat jalkojeni viereen, jolloin minulla oli hyvä näköala. Molempien vitut olivat jo puoliavoimina ja hyvin minun näkökentässäni.

Molempien dildot surisivat samaan tahtiin. Pikkuhiljalleen Maikilta alkoi valua nestettä pitkin hänen jalkoja ja Mirkkukin alkoi päästä huipulle, koska hän huokasi syvään. Mirkku tuli vielä istumaan rinnalleni ja tarjosi riemurasiaansa nuoltavakseni. Tein sitä ilomielin. Nuolin ensin huulet ja syvennyin sitten klitoriksen imemiseen. Mirkku ynisi mielihyvästä.

Lissu oli sillä aikaa ratsastellut alapäässäni. Hänen lantiolihaksensa puristelivat ja venyttelivät kaluani tehokkaasti. Lisäksi Mirkun tuoksut lisäsivät kiihkoani. Hyvin nopeasti alkoi lantioon levitä tuttu tunne. Vaikka kuinka olisin pidätellyt, niin mikään ei auttanut. Kalu alkoi pumpata spermaa kondomiin. Lissu ei sitä tainnut huomata ollenkaan vaan hän jatkoi koko ajan. Kohta hänkin saavutti huipun ja jäi vähäksi aikaa istumaan paikoilleen, jatkaen kuitenkin puristeluaan. Kun hän sitten nousi pois, oli minulla myöskin orgasmi lähellä. Kalu jäi nytkähtelemään ja odottamaan Maikkia, joka oli tulossa vuoroon. Lissu tuntui saaneen vähäksi aikaa tarpeekseen, koska hän jäi vain venyttelemään kiveksiäni ja sivelemään peräaukkoa. Maikilla oli paikat melko löysät ja hän sai uurastaa pitkän aikaa, ennen kuin hän sai orgasminsa. Minäkin sain siinä sivussa.

Mirkku siirtyi sitten penikseni kimppuun. Kohta tunsin kun jotain nestettä valahti haaroihini. Samalla tuntuma kalussani muuttui paremmaksi. Saavutimme sitten Mirkun kanssa melko yhtaikaa huippumme ja tunsin taas kun jotain valui lisää haaroihini. Kun sitten Mirkku nousi ylös, huomasin, että kondomi oli hajonnut ja se oli rullalla kalun juuressa. Oli muuttunut ns. sport-malliksi. Tietääkseni Mirkku käytti e-pillereitä, eikä hänellä, kuin minullakaan ollut mitään tauteja.

Naiset tuntuivat saaneen tällä erää tarpeeksi. Kuten minäkin. Mirkku aukaisi siteeni ja läksimme yhdessä suihkuun. Siellä naiset pesivät minut perusteellisesti ja erittäin lantion seutu tuli monen käden voimalla puhtaaksi. Kalu oli siinä vaiheessa taas terhakasti pystyssä. Sen nähdessään he tahtoivat uusintaa. Olin sitä mieltä, että vain yksi pääsee osalliseksi. He neuvottelivat hetken ja Lissu jäi uhrikseni. Menimme sen penkin luokse ja siinä lähetyssaarnaaja-asennossa saimme molemmat vielä kerran orgasmin.

Jäimme sitten vielä alastomina maistelemaan Mirkun baarikaapin sisältöjä. Olin kohta melkoisessa huppelissa, kun naiset alkoivat pukea minua. Ensimmäiseksi he laittoivat ylleni geelitäytteiset rintaliivit. Totesivat sitten, että ne eivät pullota riittävästi, vaan valuvat alas. Se korjattiin sillä, että päälleni laitettiin tavalliset rintaliivit. Nyt saatiin aikaisiksi kunnon pystyrinnat. Sitten tuli vuoroon vaaleanpunaiset pikkuhousut. Seuraavana oli body. Tämän jälkeen vedettiin jalkaani sukkahousut. Nyt oli vuorossa tulipunainen korsetti ja sen päälle toiset sukkahousut. Korsetin he kiristivät niin tiukalle, kuin se vain oli mahdollista. Lopuksi sain päälleni omat päällysvaatteet. Olo oli melko jäykän tuntuinen ja haaroissa tuntui kova puristus. Aloin näin puettuna tehdä kotiin lähtöä ja Mirkku toivotteli kauniita unia ja tuomaan joskus liiat vaatteet takaisin.

Kotiin päästyäni heitin vain päällimmäiset vaatteet pois ja kävin nukkumaan. Jonkun tunnin kuluttua heräsin siihen, että rakko vaati tyhjennystä. Vessassa aloitin kaivamaan vanhasta tottumuksesta vesiletkua ulos, mutta se ei käynytkään niin nopeasti. Hätä alkoi olla jo melko kova. Päällimmäiset sukkahousut sain helposti rullattua alas, mutta korsetti aiheuttikin hetkeksi ongelman. En huomannut siinä puettaessa, että joku oli laittanut sukkanauhat yhteen jalkojen välissä. Kesti jonkun minuutin ennen kuin sain ne auki. Hetken jo kävi mielessä, että pitääkö laskea vaatteiden läpi. Sitten vain korsetti kaksinkerroin, toiset sukkahousut alas ja sitten piti alkaa etsimään bodyn haarakiilan hakasia. Viimein sain sitten pikkuhousutkin alas ja vesiletkun esille. Mikä helpotuksen tunne kun virtsa alkoi virrata.

Menin jatkamaan unia. Heräsin joskus aamulla kovaan aamuseisokkiin. Koska sitä ei kannattanut jättää käyttämättä, otin yöpöydän laatikosta flesun. Se oli siellä aina valmiina palvelukseen, puhdistuksen jälkeen voideltuna. Kalu oli ollut koko loppuyön esillä, sillä ne vaatteet jäivät siihen malliin kun sain ne vedenheittoa varten. Työnsin flesun kaluni ympärille, ja hiljalleen silmät ummessa liikuttelin sitä. Ja taas kerran spermaa suihkusi sinne flesun sisälle. Jätin flesun vielä paikoilleen ja torkahdin hetkeksi.

Herättyäni vedin pikkuhousut ylös, jolloin flesun pysyi paikoillaan. Menin sitten katsomaan peilistä vaatetustani. Kun näin itseni peilistä, niin se oli niin kiihottavan näköistä, että piti laskea ne pikkuhousut alas ja alkaa uudelleen tyydyttämään itseäni. Peilissä näkyi tiukka punainen korsetti, ja pystyssä olevat rinnat. Niitä katsellessani tuntui kuin kaluni olisi kasvanut pari senttiä lisää pituutta ja sentin paksuutta. Flesussa oli liukkautta riittämiin ja jonkun minuutin uurastettuani sitä oli siellä vielä lisää.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute