Herkku-puhelin
Sanattomat katseet 2
Lighthouse

Saavuimme kotimaahan, ensimmäinen yhteinen ulkomaan projekti onnistuneesti takana. Koin siitä työnarkomaanina tyydytystä ja ylpeyttä. Onnistuimme läpiviemään uuden genren it-maailmassa ja yhtiömme sai taas uuden ylpeydenaiheen, joka kasvaisi aikanaan maailmanlaajuiseen tietoisuuteen.

Astuimme lentokentällä odottavaan taksiin. Sanoit päättäväisesti kotisi osoitteen ja kuiskasit korvaani kysyvästi: "Teetä, sampanjaa, vai suudelmia?"

Astuimme aistillisesti sisustettuun kolmioosi. Autoit takkini pois, kenkäni potkaisin jaloistani ja istuin vaaleaan sohvaasi, joka tuoksui hajuvedeltäsi.

Kaadoit lasit sampanjaa, kilistimme onnistuneelle viikonlopulle, kaikille niille lukemattomille tunneille, jotka olimme uhranneet työllemme, sille että olimme tulleet toistemme elämään, meille.

Laskit lasin kädestäsi ja omani omastani. Nousit ja tulit istumaan syliini hajareisin, annoit sormiesi hyväillä hiuksiani, hiusrajaani, ihoani. Omat sormeni availivat nappiesi rivistöä, riisuin paitasi pois puolittain käsiesi jääden vangituksi. Vedin paidastasi sinua lähemmäksi, kunnes huulemme tavoittivat toisemme. Rakastin tapaasi suudella, olit pehmeä, hellä ja samaanaikaan päättäväinen.

Suudelmamme jatkui ja jatkui, samalla sait riisuttua oman paitasi ja kätesi vapautuivat ja aloit riisua minua vaatekappale vaatekappaleelta. Omat sormeni vaelsivat pehmeällä ihollasi, kovettuneilla nänneilläsi, hoikalla uumallasi. Tunsin kuinka paitani ja liivini katosivat, sormesi ahkeroivat housujeni napeilla, vetoketjulla ja samalla irrottauduit huumaavasta suudelmastamme. Nousit ylös ja vedit housuni pois, sanaakaan sanomatta riisuit myös omasi, ojensit kätesi ja vedit ylös ihollesi. Käänsit minut eteesi ja ohjasi meidät eteenpäin kohti suihkuhuonettasi.

Peseydyttyämme kuivasimme toisemme ja johdatit minut makuuhuoneeseesi. Kaadoit minut selälleni ja tulit hellästi päälleni. Käteni vaelsivat pehmeällä ihollasi, selässäsi, pakaroillasi, kylkiä pitkin takasin hiuksiin. Katsoit minua jonnekin hyvin syvälle silmiini, samalla levittäen reidelläsi jalkani auki ja reitesi iho painautui kovaa klitoristani vasten.

Hetken päästä lähdit matkalle alaspäin. Hyväilit joka migrokuutiontuhannesosan iholtani ja viimein löysit klitorikseni, turvonneet ja märät häpyhuuleni. Huusin kosketustasi. Nuolit ja näykit, välillä upposit sisääni ja nait minua sormillasi, huusin sinua, huusin nimeäsi ja lopulta tunsin kuinka orgasmi alkoi velloa sisälläni ja jatkui jatkumistaan vieden minut menneessään.

Havahduin sormiesi liikkeeseen, piirsit kuvioita iholleni, nauroin sinulle ihana luojan luoma. Kumarruit yöpöytäsi puoleen ja hetkessä katselin kädessäsi olevaa dildoa remmeineen ja voi luoja kuinka sen näkeminen kädessäsi saikaan minut kiihottumaan. Pyysit nostamaan lantiotani, jotta voisit kiinittää dildon remmit tiukasti kiinni. Tilanne oli samalla niin kiihottava, tuhma ja syntinen. Tiesin että olisin nyt dominoiva ja saisin toteuttaa jotain sellaista, mistä olin haaveillut. Tulisin panemaan sinua.

Levitin häpyhuuliasi ja annoin kieleni vaeltaa poimuissasi, liikuin sinussa alhaalta ylös pysähtyen aivan klitoriksen reunaan, uudelleen ja uudelleen. Klitoriksesi oli kuin pienois penis, valmiina räjähtämään. Liikuit käsissäni ja pyysit minua ottamaan sinut.

Asetin pakaroittesi alle paksun tyynyn, levitin jalkasi ja tulin eteesi. Dildo asettui kuin itsestään huulillesi. Katseemme kohtasivat ja samalla aloin painumaan sisääsi. Halusin olla raju ja naida sua kuin en koskaan ennen, mutta pidättäydyin ja tulin sisääsi niin hellästi kuin vain osasin. Äännähdit kun dildo aloitti matkansa, pysähdyin ja katselin sinua. Hetkessä oli jotain uskomatonta. Tunsin dildon sisälläsi ja samalla tunsin sen osana minua.

Liikuin sinussa yhä nopeammin ja nopeammin, olit kietonut jalkasi ympärilleni ja vetänyt minut ihollesi. Liike jatkui ja jatkui. Tunsin kuinka sormiesi kynnet viilsivät selkäni iholla, pakaroillani ja lantiosi tanssi omaani vasten. Tunsin että olisit laukeamassa, kyntesi painuivat ihooni, lantiosi ja koko kehosi vapisi käsissäni. Rakas, laukesit syliini.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute